Напълнях и приятелят ми се заглежда по други.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Напълнях и приятелят ми се заглежда по други..
преди: 14 години, 1 час, прочетена 9214 пъти
Здравейте!
имам следният проблем.С моя приятел ходим от доста години, но последните 2 години напълнях с около 15килограма. Изглеждам много по-зле отпреди.
Виждам как моят приятел почва да се заглежда по други.
Един път ми каза ,,познай защо се заглеждам...виж се как изглеждаш''...после все едно е нищо не е станало..., а знате как при определено напрежение и стимулът за отслабване, както е в случая, изчезва..започнах диетата на Дюкан. По принцип, въпреки качените килограми, не съм много дебела.., но разбирате...
Исках да споделя, защото ми е трудно, а подобни думи ме отчайват и като гледам сега лятото другите момичета, остана само спомена отпреди..искам много това да се промени.
Благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 04a4f86d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Щом искаш да се промениш, деиствай! Диети ли няма, да спортуваш ли не можеш? То си зависи от теб, ако не искаш да се заглежда, стани като другите. Но въпреки всичко, ако те обича истински ще те приеме такава, каквато си, макар и с малки недостатъци. Хората се променят, няма да си същата като преди 5 години, след време и други неща ще се изменят, но това е неизбежно. Напомни му, че и той не е перфектният, в който си се влюбила преди години.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4e587ad454
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Еми това момче не те обича, за да ти казва така!!!!! Имах една приятелка, кой знае може и ти да си, щото с нея вече не си говорим, 5 години някъде с нейния, той само я обижда, тя напълня, по едно време зверска диета стана 45 кг някъде , но и се върнаха и сега качи пак към 20 кила и има адски дебели крака, по зле от преди, абе ген... Спри да ядеш хляб аз ще ти кажа, хапвай малко по често пий вода и прави каоремни преси и скачай на въже вкъщи и проблема ти е решен аз ти го гарантирам това, в момента правя същото, макар че съм 52кг, имам леко коремче и го правя заради него...
Успех!!!!! А твоя много много да не знае щото сигурно има и по хубави от него и ти можеш също за се заглеждаш!! Пикльо... ааа

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8dcebf395f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Като видя израза " Ще те приеме такава, каквато си" ми става зле. Щом има възможност да се коригира дефектът, като в случая са нялколко килограма, изразът не е походящ. Какви диети, една фитнес зала за нялколко месеца и проблемът е решен, хем дамата ще си вдигне самочувствието, хем ще се хареса отново на мъжа, хем ще разтоварва напрежението там и ще намери може и нови познати. Аз винаги се стремя да изглеждам добре (така, че и да се чувствам така, а не стил чалга фурия), точно защото не искам момчето до мен да се заглежда по други, стремя се да давам толкова, за да съм достатъчна - както в духовен аспект, така и във физически. Малко тъпо стана дано съм се изразила правилно :) Успех

Asdf18

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b9c5aa31d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Първо - отслабни, спортувай, така че да си ЗДРАВА! Бавно и сигурно, с желание и усмивка!
Второ - твоят приятел може спокойно да го оставиш в миналото си, заедно с няколкото кг. Нали разбираш, че продължиш ли живота си с него, при появата на първи бръчки ще има реплики "ми изневерих ти, ама сещай се защо. Виж как изглеждаш, сбръчкана си" .. Ех , аман от боклуци!
Успех !!!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2fa0beb3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Солидарен съм с номер 1. Може да има различни причини за напълняването, но основните са стрес и ядене на боклуци. Диетите са най-различни, докато уцелиш подходящата може да минат години. Глад му е майката, не съвсем в буквалния смисъл, но се ограничи в храната и то драстично, доколкото организмът позволява и докато намериш разумното количество, ходи повече пеш и скоро ще имаш ефект. Иска се малко воля.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 685f54b076
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Този човек не те заслужава, след като след всичкото време, което сте прекарали заедно, не е открил други привлекателни неща у теб, освен визията ти. Сега си млада, вероятно не си раждала, ами ако след една бременност качиш още и не можеш да коригираш теглото си?! А ако, не давай Боже, при злополука или болест се осакатиш?! Ще те изостави, защото вече не си секси и това те прави втора категория човек? Моят съпруг преди години прекара заболявае и от това качи много килограми, свали малко, но все още е пълен. Не виждам в това причина да го изоставя или да се заглеждам по мъже с хубави тела, аз го обичам и уважам първо като човек, а визията е нещо преходно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 359e947b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много е грозно това, което ти е казал...или поне начинът, по който ти го е изстрелял. Ако държиш на някого, не би се отнесъл така с него. Звучи ми все едно не е загрижен за здравето или душевното ти състояние, а само за наедрелия ти задник...много безчувствено. Защо си напълняла толкова? Това са много килограми за малко време, сигурно има причина. Дали проблемите във връзката ви не са причината? Възможно е, помисли си. Все пак, по-добре е да се вземеш в ръце сега, но го направи заради себе си, а не, за да угодиш на някого...защото като отслабнеш ще реши, че гърдите ти са малки, или че прическата ти е старомодна и пак няма да е доволен.
Номер 1 има право като казва, че времето ни променя неизбежно. Представи си, че пълнееш поради сериозен здравословен проблем! Тогава какво, ще те зареже, защото не си по-слаба? Това не е любов, това е използване, повърхностно мотаене и безангажиментност. Именно по това дали половнката ти те подкрепя в трудни моменти можеш да прецениш дали наистина държи на теб. Ако държи на теб, ще ти помогне да се пребориш с килограмите и ще те насърчава, а няма да смачква допълнително и без това ниското ти самочувствие. (Аз преди време докато учех в чужбина качих 10кг. от стрес и недоспиване. Бях много депресирана и тогавашният ми приятел много ми помогна. Ходеше да тича в парка заедно с мен, правеше ми масажи. Беше приятно и полезно и за двамата и неусетно влязох във форма.)

Успех и не се отчайвай. Просто се обичай и уважавай!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5a71006da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,
ами щом си започнала да се питаш, значи ще намериш изход от ситуацията. Има един много коварен момент в храненето, когато двойката се закрепи. Мъжът принципно хапва повече, почти по всяко време. Жената не трябва да се ръководи от неговия хранителен режим и навици, а да спазва свой и да не се отказва от активния си начин на живот, независимо от всичко. Ще се справиш, само умната с диетите!
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3a087fb990
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да не би случайно твоите килограми да са повод за заглеждането му- Мила, помисли си върху това. Според мен, ако един човек държи на другия, това няма да е проблем ЧАК ТАКЪВ, както твоя приятел се опитва да ти втълпи. Отслабни за себе си, за това ти да се чувстваш добре, не заради него. И когато ти намекне за килограм,и му подхвърли дали той е идеаният- моя бивш е с наднормено тегло, но аз нито ведвъж не съм направила забележка просто си го харесвах такъв, докато намен той започна, и то защото вече имаше друга, а пък аз вече съм била дебела-заяждаше се с мен опитваше се да ме унижи. Претенции до небесата, а самият той не се виждаше. И не, че е с нея сега, но просто му се вдигнали акциите, че виждаш ли и друг го харесвал-ама това, че някаква се завъртяла около него, това не значи нищо, АБСОЛЮТНО НИЩО и сега не съм на 100% сигурна ,но мисля, че не са заедно. Лошото е, че се развалиха нашите отношения- по-скоро той го направи.
Запознах се с един мъж, който ми показа, че килограмите не са проблем и разбрах, че бившият мой просто не разбира. Той си живее в детските си години. Аз съм висока жена 176 и тежа 70 кг -дали съм дебела!!!?????
Помисли дали ако отслабнеш няма да намери друг кусур. Какво значи това - той харесва килограмите, а не жената- хлапак вероятно.
ОТСЛАБНИ, НО ЗАРАДИ СЕБЕСИ И НИКОЙ ДРУГ
УСПЕХ И НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙ НА ТЪПОТИИТЕ

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7fcda6a9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. Относно режима на Дюкан много е добър, малко е трудно първите две седмици докато свикнеш, но след втората всичко е добре. Аз свалих 35 килограма с режима, но при стриктно спазване. Успех! :)

А за гаджето, това че се заглежда по чужди жени, щото си напълняла е много гадно, а би трябвало да те насърчи и подкрепи, за да ги свалиш, щото предполагам и на тебе не ти е хубаво. :)

Поздрави!
Васко

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5361e47117
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Мацка, що не кажеш колко кила си станала, та да можем да дадем експертна мъжка оценка дали си струва твоя да се заглежда по други или просто си търси причина :)



*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7d996d6082
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Сори, че ще го кажа, но трябва някой да каже и истината тук. Не може само лицемерни глупости и заучени фрази да се пишат.

Сега сме млади, аз съм момче да спомена. Имах приятелка, дето беше ок в началото, после стана пълна и не полагаше никакви усилия (сигурно си е помислила че съм и в кърпа вързан вече). Аз генетично съм супер спортен и много обичам спорта - тренирал съм и лека атлетика, с една дума от както се помня още от ученик съм в перфектна форма. Та мина половин година и тя започна да ми става неприятна, търпях я ама, накрая ми беше неудобно да излизам с нея навсякъде, защото, въпреки че ще прозвучи самохвално, жените се заглеждат по мен достатъчно, и тва почна сериозно да вреди на всичко останало във връзката ни. тя ми викаше "защо се заглеждаш?"
Ами, как няма... както и да е, тя ме заряза и беше огромно облекчение за мен. Може и да не съм я обичал, но пък сме още млади, ако няма да живеем сега, то кога?
Наскоро я видях - ужас, станала е свиня направо, а като си спомня като се запознахме каква мацка беше!
Така че ако не искаш такъв край се стягай - фитнес, бягане (особено бягане) диети и тн, иначе ще ти бие шута скоро. Такива сме мъжете, обичаме жените да са красиви - тва с тая любов го оставете за балъците и за по-късен етап от живота. Сега е време да се живее!
мр. Т. (явно е модерно да си пишем псевдоним ли или кво?)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d332dd4b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Syndrome, за първи път прочитам такава глупост от теб, възмутена съм!
Че млади хора не бива да си позволяват излишни килограми - съвсем съгласна съм, но кога си ЗАСЛУЖАВА да се заггледаш в друго момиче, да демонтрираш неуважение към партньора си и най-вече така грубо да обясниш колко зле изглежда??
номер 4

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e14e9dca54
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Абе хора, защо се халосвате? По - специално Asdf18 с наивното: "...точно защото не искам момчето до мен да се заглежда по други..." Хайде пак опитай! Това, че не забелязваш, не значи, че не се случва. А да не говорим в твое отсъствие как се и обръща хууууууубавичко да огледа. Явно не познавате мъжете, а и хората като цяло. НЯМА човек, който да не се заглежда. Лошо е, ако го прави просташки и наранява човека до себе си. Повтарям друг свой пост, но се налага и питам не познавате ли мъже с отлично изглеждащи съпруги, до полуда влюбени в далеч по - неугледни ЧУЖДИ жени?!? Аз познавам, не един и то. И какво е заключението - че чуждото винаги е по - интересно!
Към автора - мацка, този тип ще ти отрови живота! На този НИКОГА не бих му родила дете, защото ще е причина да ме остави! Какво ще правиш като гърдите поувиснат, наред с дупето, като лъснат стрии и всички останали недостатъци?
В моите очи този мухльо те е приемал за едно тяло, което гордо да показва по улиците, нищо повече! Ти сама си прецени това ли искаш да бъдеш, и то за човек, който уж те обича!
Все се сещам за добре изглеждащите американски (а и не само)мъже, повели под ръчичка добре охранените си хипопотамчета:))), но щастливи, че в този луд хаос са намерили ЧОВЕК, който да споделя живота им, да ги разбира и обича!
Защо все българската жена трябва да се чувства най - смачкана, сравнявана, комплексирана, омаловажавана като личност? Защото българският мъж все още лежи на измислените легенди за свръхпотентността и незаменимостта си??? И ако ние нямаме волята да го променим, значи нямаме право и да се оплакваме, все пак човек сам определя цената си!
Чили

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5361e47117
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   До номер 15 :)

Ами както момчето преди теб писа ще е грубо, но трябва някой да каже истината.И тя е че голяма част от младите хора (ех, как прозвуча все едно съм на 60) масово наддават, да не кажа затлъстяват, а по-лошото е че не им пука!
Сайта е анонимен и за споделяне, затова не виждам какъв е проблема авторката да сподели в каква форма се намира.Защото има адски повърностни и плиткоумни жени, които само гледат външния вид на един мъж, а сега четем за случай, в който дамата едва ли не ми казва, че приятелят ? е длъжен да я харесва.
Това, че един човек ви обича и има връзка с вас по любов не значи, че трябва да СПРЕТЕ ДА СИ ПОДДЪРЖАТЕ ВЪНШНИЯ ВИД!


*Syndrome

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8dcebf395f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Към Чили :)
Не смятам, че съм наивна. Не смятам, че когато се стремя да давам най-доброто от себе си ще остане незабелязано. Ами стремя се да полагам усилия, за да полага и човека срещу мен. Не виждам какво лошо. И да ти кажа до сега не са ми изневерявали. Не виждам какво те дразни. Какво трябва да оставим всичко така и да се надяваме, че мъжете ще ни обичат такива каквито сме. Глупости... Аз не съм слонна да вярвам, че щом сега се заглежда ще продължи, ако дамата отслабне. Имам предвид, че за мен всички такива неща имат решение и то е в нашите ръце да се справим.

Asdf18

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e14e9dca54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Хайде, пак съм изтълкувана погрешно! Аз не се дразня, не се и заяждам. Просто констатирам факти. А това дали си наивна явно е въпрос на гледна точка. За мен, щом вярваш, че приятелят ти не заглежда чуждо, си. Чудно ми е как го вярваш, наистина! Сега кажи, че и ти не поглеждаш момчетата по улиците и направо ще...ти повярвам:) Не казвам, че е лошо да се поддържаш, напротив. Не забравяй, обаче, че не на всички им се получава. И какво, да се откажат да живеят ли, какво ли? И определено грешиш, казвайки, че ако отслабне ще спре да се заглежда и да насажда комплекси на момичето, защото няма да стане. Такива хора не се променят, само търсят оправдания за наглоста си. След като не я харесва, да я остави! Защо трябва да я мачка и тормози психически? Причини да зарежеш някой може много да намериш, но смисълът е в това, да намираш такива, за да останеш с и до него, въпреки всичко! Това за мен е любовта, другото е вятър!
Животът е низ от изпитания, дори и да не ни харесва! Днес си здрав, утре болен, това причина ли е човекът до теб да те остави, само защото не те е ''взел" болна???
Не ме интересува кой как приема тезата ми! Важното е, че аз лично бих предпочела да съм сама, вместо да съм с някой който само ми търси недостатъци.
Чили

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 24fc4a856b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Syndrome, съгласна съм, че е уважение към мен самата и към партньора ми да изглеждам прилично! Обаче няма как да приема, че човекът, с когото имам връзка, този който се предполага, че ме обича , ще бъде така груб.
Млад си? Минаваш 50 - съпругата ти решава, че въпреки 2те ви деца и дългогодишния брак, вече не изглеждаш достатъчно добре за нея, пуснал си бирено коремче, линиите по лицето ти личат ясно, имаш проблемна кожа или петите ти са твърде груби и те оставя .. добре ли ти звучи?
НЕ може външният вид да е причина за явни или скрити погледи, любовта и духовната връзка е доста над тези неща. И определено хората не се събират по красота, външният вид не е критерий за хармонична връзка.. има нещо друго.
Чили не знам какви "мъже и хора като цяло" познаваш ти, но има много влюбени двойки, които нямат очи за други, достатъчни са си.
Полагайте усилия, давайте най-доброто от себе си , но не заради партньора си, заради съседа или майка ви, а заради вас самите.
Ако се чувствам добре, това се отразява на самочувствието ми и в последствие на отношенията ми с любимия човек.. НО не бих позволила лошо отношение и реплики от рода на "виж се как изглеждаш".
Успех на всички ви :)
номер 4

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e14e9dca54
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

21.   Номер 4, познавам РЕАЛНИ хора... И не разбрах къде споменавам нещо за достатъчност и недостатъчност... Да загледаш (за да съм по - точна - да погледнеш) не значи да изневериш, а да оцениш хубавото. На няколко пъти акцентирах върху това, че разликите са в това кой как го прави и как се отразява на човека до него. Аз лично съм далеч от мисълта, че съм най - красивата, винаги ще има някоя с нещо "по" от мен, затова и не живея в илюзията, че мъжът е "кон с капаци" и "има очи" само за мен. За мен е важно да има СЪРЦЕ само за мен. Един живот не стига, за да се нагледа човешкото око, както се казваше в една приказка...

В конкретния случай (на автора)говорим за един... простак, а не за естет! С такова отношение аз (а разбирам и ти) не бих се примирила в никакъв случай, още по - малко да правя каквото и да е ЗАРАДИ него! Това ще е все едно да си плюя на достойнството...
И все пак, хора всякакви...
Чили

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 43171998e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Може и да засегнат някои вярващи, че любовта е "сляпа", т.е. не се виждат недостатъците, когато си влюбен, но за един мъж е от значение как изглежда половинката му. Когато в леглото се бори със сланини, а навън го чака секси дупе няма как да не се замисли по въпроса.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6c643c430e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   НЕ ЗНАМ ЗАЩО ,НО,ТОВА СИ Е МОЙ МАНИЕР ,ПЪРВО ДА ОТГОВОРЯ НА АВТОРА,А, НЕ СЛЕД КАТО СЪМ ПРОЧЕЛА КОМЕНТАРИТЕ !!!
СИРЕЧ ,НЕ ,СЕ ПОВЛИЯВАМ ОТ ТЯХ !!!
АЗ, НИКОГА ,НЕ БИХ ПРАВИЛА ДИЕТА ЗАРАДИ ДРУГ, А ПЪРВО ,ЗАРАДИ СЕБЕ СИ !!!
МИЛА АВТОРКЕ ,,ЕДИН МЪЖ ВИНАГИ ЩЕ СЕ ЗАГЛЕЖДА ,ДОРИ И ДА СИ ФИДАНКА !!!
НЯМА ЛОШО ,ДОБРЕ ,ЧЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛ ДА СЕ ЗАГЛЕЖДА ПО МЪЖЕ ???
ГОВОРИМЕ ЗА НАЧИНА ПО-КОЙТО ТИ ГО Е КАЗАЛ !!!
А,ИЗВИНЯВАЙ ЗА ВЪПРОСА , "ТОЙ КАК ИЗГЛЕЖДА " ???
ПРАВИ СЕ ,ЧЕ ТИ Е ВСЕ ЕДНО ,БЪДИ КОНТАКТНА ,ФЛИРТУВАЙ ЕЛЕГАНТНО С ДРУГИ МЪЖЕ И МУ ВИЖ РЕАКЦИЯТА .
НЕ МУ ПОКАЗВАЙ,ЧЕ ,СИ КОМПЛЕКСИРАНА И ЩЕ ВИДИШ ДОБЪР ЕФЕКТ !!!
КОГАТО СИ ДОБРИЧКА ,ВСЕКИ МЪЖ ЩЕ ТИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ !!!
СВЕСТНИТЕ МЪЖЕ ДЪРЖАТ НА ВЪТРЕШНАТА КРАСОТА ,ВЪНШНАТА Е ДО ВРЕМЕ !!!
ВИЖ ТОЙ ОТ КОЯ ПОРОДА Е ???
У С П Е Х !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6c643c430e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   АЗ ИЗГЛЕЖДАМ ,ДОБРЕ ,НО ,МЪЖЪТ МИ ВСЕ СЕ ЗАГЛЕЖДА ПО ДРУГИ ЖЕНИ ???
И КОГАТО СИ ГОВОРИМ НА ТАЗИ ТЕМА ,ЗАЩО ГО ПРАВИ ,.....................................................................................ТЕ имат един и същи отговор на тази тема , ??? ГЛЕДАМ ЖЕНИТЕ КАТО КАРТИНКИ !!!
Това си е залегнало в тяхната природа !!!
Но, те обичат със сърцето си !!!
ЖЕНИ ,ПИШЕ ВИ ЖЕНА С ОПИТ ,НЯМА ДА СПРАТ ДА СЕ ЗАГЛЕЖДАТ,САМО СЕ ДРАЗНИМ ОТ ТОЗИ ФАКТ,НО ИСТИНАТА ИМ Е ЕДНА,ОБИЧАТ ВЪТРЕШНАТА КРАСОТА !!!
МОЯТ МЪЖ Е КАЗВАЛ ВИНАГИ "МОЖЕ ДА СИ ХУБАВА КАТО "МАНЕКЕНКА "???,НО,АКО НЕ СИ ДОБРА ........НЕ МИ ТРЯБВАШ ..................................................................................

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ed37a2dbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Какво стана с авторката?Ако не я затруднява нека пише.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 49c68558ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Тук всеки обсъжда колко ужасно е постъпил мъжа и аз съм на това менние НО ако не спреш сега тези 15 ще станат 20 а после не дай боже и 30! Именно ниското самочувствие те кара да се подтискаш още повече и да си казваш и без това съм напълнявла и ще се отслабва дай да си хапна и днес като за последно. Ужасно е това чувство и аз го знам, за 2 месеца съм качвала 8-10 килограма от тотална депресия и затвяряне в себе си - отидох да уча в чужбина и от красивия лебед се превърнах в пухено подтиснато топче. И точно в този момент приятели ми дойде да ме види. Но чак на 3тия - 4тия ден, когато се разревах и му казах за какво ме целуваш виж на какво съм заприличала той каза - няма да крия, че си качила малко, но всичко е временно и ти си най-прекрасния човек за мен. Адската воля се иска да се свалят, но го направих заради себе си и за това, че бях 5 пъти по-щастлива с предишните си килограми ! Илизах, забавлявах се, а тогава освен да седях у нас и да ми се ревеше друго не правих. Направи го за себе си. Ако не си го направила вече, че май темата е стара. Пиши резултатите.

Михи

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 45674bc5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   авторката съм-отслабвам и се чувствам по-добре. :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 26928302ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Направи го първо заради себе си.
Това наистина е голям проблем, който променя мнго работи в отношенията на хората.
коментари от рода "длъжен е да ме харесва каквато съм" и .т.н са много наивни и оправдателни за човек който няма воля да промени нещо в себе си.В повече то случаи напълняването е резултат от занемаряване.и това най-вече не говори добре за самия човек.не говоря за това, да имаме атлетични тела и стройни фигури но все килограмите да са в рамките на нормалното.
така че драги дами, не плюйте мъжа който ви казва че сте напълняли ,защото той държи на вас и затова го казва.има два варианта:вземате мерки
или
се оправдавате с това че човека до вас е дебилен и плачете на рамото на някоя приятелка.
избора е ваш

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6bfc821d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   моми4ета аз имам много години брак и 6е ви кажа; много от жените се оглеждат наляво инадясно и са при4ина мъжете да ги забелязват. Забелязваите когато се движите с партниора си как се оглеждат и го гледат с цел да са интересни и да правят впе4атление. За6тото много е хубаво пред друга жена ти да си по интересната и забележимата. Разберете това и с периферното си зрение 6те видите вси4ко това. Много е жалко но това е>А на тия самовлиубени глупа4ки 6те кажа 4е са едни истински проститутки за да се даржат така И 4е 6те им се слу4и някои ден и на тях така друга жена да флиртува с приятеля им или мъжа им. А мъжете са едни неблагодарници това е ясно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6bfc821d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   отслабни на пук на целия свят и гордо вдигни глава

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c81e9964d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Авторката съм:
мина толкова време, и реших да си припомня темичката. сега съм близо до целта. с ограничаване в храната и главно със спорт, ми остават 5 килограма близо до това, което искам.
със същия човек съм. по време на отслабването, най-кофти ми беше, когато чуех коментари и оценки от устите на разни хора, познати - как съм изглеждала, колко съм била пълна...
и сега, като отслабнах ТЕ много ме ''уважават''..станаха много ''любезни''.
лицемерно ми е всичко това . И по-скоро се забавлявам.
Но игнорирах хората, които тогава ме съдиха, а после ми станаха големи ''фенове''.
пожелавам на всички, които отслабват, да постигнат целта си.
и никога не забравяйте кой е до вас. а ако няма такъв човек, просто ''ползвайте'' ''доброжелателите''.......

От една отслабнала.
( И с това, заслужила отношението на хората)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6c3da00df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   От малка съм състезател и редовно спортувам, затова почти не ми се е налагало да спазвам диети или да се тормозя за килограмите, докато изведнъж не започнах.

Отначалото мислих, че е покрай една контузия и буквално да хапвах нещо и то ми се лепеше, тогава се почна ада, станах с тройни размери, а аз през цялото време се подлагах на диети и гладуване и не свалях грам! Чувствах си изключително некомфортно и ми беше дошло до гушата хората да ме оглеждат със задоволство и да си мислят "я как е надебеляла". Накрая се оказа, че доста голям принос имаше, че имам здравословни проблеми и разрастващ се аденом на хипофизата след операцията си възвърнах старите килограми.

НО това преживяване ме научи на няколко неща... Човекът до мен беше този, който нито веднъж НЕ показа, че не го привличам, че не го възбуждат и тн. напротив, дори и да го е мислил, никога не би си позволил да ме нагруби и нарани. 2ро като бях пълничка все си виках "ех, като бях с хубавото тяло как ме ухажваха и тичаха след мен" и после се сетих какви ме ухажваха същност... абсолютни келеши и повърхностни задници! И 3то, че понякога непредвидими неща се случват ( да всички жени ще трупат килограми в един момент дали ще е от раждане, проблеми, старост и тн) но е важно когато човек се чувтва добре в кожата си. И със същата страст, която някой може да посочи нечии задник, че е дебел, аз лично мога да посоча на този човек много по-детайлни недостатъци - как носът му е крив та се нетрае, какви къси краченца има, как му уредява темето, какви цицки има, как майка му прелича на нещо, което трябва да бъде избутано обратно в някое блато и тн. Така, че не се връзвай на "недоброжелателите" понеже съм убедена, че те също не са перфектни

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b6ea6b5d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Абе аз да ти кажа, ако съм ан твое място няма да отслабна, ако се чувстваш добре, защо ще отслабваш. Ти казваш, че не си дебела, казваш че си добре, но си напълняла. Извинявай за откровенността, но според мен ти го обичаш този човек и отслабваш заради него. Хората тук същщо ти казаха ако ще правиш нещо прави го заради самата себеси. Какво знач заглеждал се защото нес и слаба, ами той не е добре тогава за да ти го каже. Той е искал да се измъкне според мене от ситуацията.

Моят приятел ме е виждал във всякакви килограми от 48 до 80 извинявай никога не ми е казал такова нещо, може да сме се шегували, но такива изречения не ми е правил защото знае че и той не е идеален.

Според мен вмомента, ако отслабваш допускаш грешка. Остави това, че щял да иде при друга той и 40 кила с мокри гащи да си пак ще иде, защото не са ти прави краката примерно или защото някоя друга има по-големи цици от твойте. Не го учи така... не те съветвам както някой ти каза да го оставиш защото не ви знам отношенията и се случват непредвидими ситуации, но.... ако можеш му го кажи че не ти е приятно след като той е малумен и не се сеща!

Имам една приятелка, която казва, че мъжа е като детето както го научиш.... Така, че ти си наход! НЕ ОТСЛАБВАЙ чЕССТНО, ПОСЛЕ ВСЕ НЯКОГА щЕ НАПЪЛНЕЕш И щЕ ТИ АНТЯКВА КАК СИ ИМАЛА ВОЛЯТА ДА ОТСЛАБНЕш, А СЕГА КАК СИ СЕ ИЗОСТАВИЛА И СИ НАДЕБЕЛЯЛА ПРИМЕРНО СЛЕД 1, 2 ДЕЦА... МИСЛИ И ЗА БЪДЕщЕ МОЛЯ ТЕ! тОВА ОТ ОПИТ ТИ ГО КАЗВАМ НЕ СЕ ОСТАВЯЙ ДА ТЕ МАНИПУЛИРА

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3ebd5ca663
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Това с напълняването е много кофти работа. Моят мъж така за 5 години качи 50 кг и сега вече и физиономията не мога да му позная. Обичам го много и все го моля да започне диета и фитнес, но той няма воля. Аз съм нормална жена и се заглеждат по мен, опитват се и да ме ухажват, но не искам никой, защото си обичам моя 130 кг мъж. Но има един огромен проблем - той вече не ме привлича и не правим секс. Ужасно е.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: af3f15e1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Здрасти! Глупостите от сорта "Aко те обича, няма да му прави впечатление, че изглеждаш зле" просто ги пропускай. Всеки мъж приема жената първо по визия, след това набляга на стоиностите, като сходност в секса, интелект и характер. Много жени, след като се омъжат и родят деца, пренебрегват външния си вид и заприличват на повлекани. Това неминуемо води да загубване на привличането, липса на секс и търсене на промяна(замяна на партньора, официално или тайно). Свали килограмите и се подържай във вид приятен за консумация, и няма да имаш проблем:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9603b826c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   На мен ми е интересно той нещо направи ли, авторке, докато се опитваше да свалиш килограмите? Той помагаше ли ти, например казваше ли ти, че можеш и без допълнително към вечерята, без да се заяжда с теб, или идваше ли да бяга заедно с теб в парка? Ако го е направил, донякъде го оневинявам за думите му, макар че звучат много грозно, но ако си отслабнала, само за да те хареса пак, не си е струвало!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 46488a0b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   авторката:
здравейте! доста отслабнах през това време, доста спортувам, и се ограничавам...
още съм с него. попромениха се малко нещата, но не кой знае колко.
когато се караме, продължава да ме обижда, че съм била, , дебела''.
или го мисли наистина, или умишлено ме удря по слабото място.
почти на 26 съм и се двоумя дали да продължавам така, и да си стоя в това положение, или тепърва да започвам отначало..
да успокоя по-пълничките дами, че и да отслабнете, ще ви харесват повече, но никой няма да ви заобича повече.
движете се колкото можете. и не се тъпчете.
а аз ще му мисля. този човек или не ме обича, или и аз незнам..

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6875442a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Разбирам го момчето. Ти сега си се изтървала и си качила 15кг какво остава ако се вземете? Тогава ще станеш повече кила от него.
Някой по-горе беше писал за сланината в леглото и възможността за секси дупе - съжалявам, но това е самата истина.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5933830d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Аз лично го разбирам, но съм на друго мнение. Жените в България са ненужно притискани да отслабват и да стават кльощави. Ако питаш мен, винаги ще взема една пълна жена пред слабичка, моят вкус е такъв.

Явно приятелят ти те харесва да си по-слаба, но наистина е грозно да ти натяква, че си дебела и трябва незабавно да се стапяш.

М20

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a47ee14d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Аз съм жена на 43 и много ми хареса коментара на номер14. Много е право момчето, живота се живее сега, нещата са такива каквито са и всички ние ежедневно трябва да се стремим да сме в отлична умствена и физическа форма. Хората презират дебелите, защото напълняването се свързва с мързел и безхаберно тъпчене с храна, а в това съгласете се няма нищо секси. Секси е красивото, поддържано със спорт тяло, а не сланини и виснал корем. Важи и за мъжете между другото! Един дебел човек е ясен на всички с какво се занимава по цял ден- с готвене и ядене, ядене и готвене, не му се прави друго, не му се излиза, защото осъзнава, че изглежда зле. А за жените още по лошо, защото никакви свестни дрехи не им стоят добре и се принуждават да се обличат като лелки. Никой не е длъжен да търпи занемарени хора. Това е моето мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1eb7202fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Отслабни и го зарежи!

Ж24

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4fe9b0b7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Ако ще отслабваш го направи за себе си, не за него. Той не те обича. Ако те обичаше, това че си напълняла 2/5/10/15 кг нямаше да му направи впечатление или нямаше да го интересуват други, а щеше да го интересува за здравето ти. Остави го в миналото ти, дори и да го обичаш, защото не те заслужава. Ти самата заслужаваш много повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker