Как се живее успешно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се живее успешно?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2142 пъти
Според вас, какво е нужно, за да може човек да успява в България? От личен опит съм убеден, че само хубава външност и добра душа и солидарност не помагат-често успяват, макар и абсурдно, така да ги кажем социопатите.
Според вас какъв трябва да е човек, за да е наистина успял във България? Трябва ли човек да е деликатен и верен в приятелствата или тънък тарикат и гад, за да е напред?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 114ce765cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От написаното не става ясно каква е дефиницията ти за успешен живот, което затруднява даването на адекватни отговори.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 52dc4e6cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   понеже не намерих отговор на твоя въпрос, отидох да успявам в чужбина.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 539a3dc645
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако имаш предвид успех като пари и кариера (предполагам това имаш предвид), според моите наблюдения в Булгаристан трябва да си лизач на задници и слески тарикат. Гледам, че са доста напред с материала. Даже на работа го виждам всеки ден с очите си.

А ако искаш да си успешен в любовта и семейството, трябва да умееш да преценяваш правилно хората и по-точно с кого би си паснал. От там нататък е въпрос на малко умения да го впечатлиш, а след това да правиш жертви за него, както и да го караш да ги оценява, а и той да дава от себе си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 384df725fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото по отрано си запознат със тънкия замисъл за подлостта като наука или просто и долните методи, по лесно ще ти е да възприемеш реалния живот. - не засягаме нито подкупванията нито ахъм интимни отношения защото е нормално да нямаш резултат ако се надяваш света да се върти от това. Така че да се върнем към така наречената лошавост какво представлява, не го разглеждай като нещо примерно лошо а като някакъв вид учебен план защо света се върти така, затова просто и си запиши как се задейства например и какви са последствията. Също така в света на бизнеса има подлост както понякога става и с човешки отношения има и лошавост, а тя се изразява от страна на зачитане. Защо да не приемат проекта ми ако съм го предал пръв, за някакъв обект, въпреки че другия е по добър и дали се избира само защото е по добър. Или другия вариант и 2та проекта са да кажем еднакво добри различни, но се избира първия. Та като заговорим за проекти всъщност ако успееш да го наречем сразиш опонента и си предадеш проекта получаваш заплащане. Ако не го харесат -зависи и от настройката на мислене на работодателя не получаваш пари. С други думи реалния в свят за даден работен труд - проект получаваш пари. Естествено не говоря за политиците - професията клюкарка ама другия е по кофти от мен - чрез публичните злепоставяния, както и във вестниците. Намери центъра си нещото което просто искаш до правиш и се опитай да убедиш останалите дали са около теб поне семейството си че това което правиш е нещо полезно.
Или се запиши на фитнес ще ти е по леко поне

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: aac58fcd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тук, приятелю/ко се успява или с връзки или само с добра външност. За души няма смисъл да говорим, а ако все пак имаш такава, или ще я изгубиш или няма да си щастлив. За това аз също потърсих моето щастие в чужбина.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 36726e34b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Трябва да е гад. Ако е честен просто го тъпчат!!!! Да не е емоционален. Няма такова явление приятелство-всичко рано или късно става въпрос на интереси!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker