Влюбена съм в човек, който е с 19 години по-голям от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в човек, който е с 19 години по-голям от мен
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1786 пъти
Здравейте!
Ето, че настъпи моментът и аз да излея душата си. На 23 години съм и уча магистратура. Със съпругът ми се запознахме, когато бях на 19, много се обичахме, забраменях и реших, че ще си гледам детето, което е плод на голяма любов (човек не се жени просто така). Той е с 12 години по-голям от мен, но напоследък не се разбираме за нищо. Когато аз поставя някакъв въпрос, все едно говоря на стената. Сякаш говорим на различни езици. Преди се съмнявах, че проблемът идва от разликата във възрастта, но се убедих, че не е точно така. Възпитанието ни е много различно и неща, които за него са дреболии, мен ме изваждат от кожата ми. Той не обръща внимание на това, а напоследък в споровете си стигаме да крайности, като например скандали пред 3-годишната ни дъщеря, което е недопустимо за мен. И така постепенно празното пространство между нас доста се разшири. Не се чувствам щастлива и не се чувствам себе си. Мисля си, че за това положение голяма заслуга имат и неговите близки, които живеят до нас и са много обсебващи хора. Аз като всеки човек имам нужда да остана насаме със себе си понякога и не съм длъжна да търпя на гости сестра му, която е решила в 21:00ч. вечерта да дийде у дома, и то без да се обади, под предтекст, че идва да види детето. Повярвайте ми, чашата започна да прелива много, защото аз преди 3 години се отказах от доста неща, за да сме заедно, а той не може да поставя ясни граници. Когато аз обичам, съм способна да пренебрегна всичко и всички само заради един човек, но явно не всеки е способен да го направи...
От скоро се срещам с човек, който е с 19 години по-голям от мен (разведен и без деца) и се чувствам себе си с него. Още преди да го срещна на няколко пъти съм си събирала багажа след големи скандали, но все не ми е стигала решителност - как детето ще расте с разделени родители, какво ще си кажат хората, това ли ни беше любовта... Не спирам да мисля, защо се е стигнало до тук, но понякога нещата са просто неизбежни... Знам, че счупеното не се лепи и дори и да не съм с другия, няма да съм и със съпруга си до дълбоки старини. Прекалено лоши думи сме си казали и прекалено много сме се наранили.
Въпросът ми е дали да се разведа и да се отдам изцяло на другата връзка или нямаме бъдеще, след като разликата ни е толкова голям? Въпросителните са много, но просто моля обективни хора да изкажат своето мнение.

Предварително ви благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: c57f32e07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не скачай от мъж на мъж гледай си детето.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0699bc7f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не слушай номер 1. Събирай си багажа, вземи си детето, КОЕТО Е НАЙ-ВАЖНОТО и се отдай на новата си любов, само, ако ти иска детето! Слушай ме, аз съм любовница на женен мъж, точно това става-спирате да се разбирате, намира си друга и става безразличен към теб! Нищо чудно да има нова жена и това да е причината, един ден като е на работа си тръгвай! Чу ли ме?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 15a7ef5afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен не ти пречи да пробваш с другия, така и така със стария ти няма да се получи. А и за детето не е добре да расте в такава среда на скандали, не че да е разделени родители е добре, но пак е по-малкото зло.

Но моят апел е колкото и да не се разбирате, дължиш на мъжа си поне честност. Просто му кажи, че нещата не се получават и се разделете. Дори и да не останеш с новия, пак го направи. В този случай излизаш кур*ата, защото при положение че си женена, излизаш с друг. Не че трябва да ти пука за мнението на хората, но все пак не е морално. По-добре и двамата да си смъкнете картите и да се изясните, за да няма излъгани в това отношение. Поне в името на миналото ви и детето ви му го дължиш.

Иначе разликата във възрастта във вашия случай едва ли ще е проблем, по-важно е да си допаднете като хора.

Другото, което е, според мен не е добре да му казваш, че имаш друг, защото ще остане с впечатлението, че го оставяш заради него, а не защото той е виновен. Ще те изкара някаква паран*ия, което не е добре за теб както от емоционална, така и от попечителска гл. т. Това ще е проблем в съда и може да ти коства детето.

Едва ли ще ти е приятно да го виждаш само по 2 часа през уикендите примерно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cc8190d550
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тоя, новият, според мен просто иска да се позабавлява с теб и като му омръзнеш, ще ти покаже вратата. Честно казано, не разбрах какво толкова не харесваш в мъжа си. Това, че сте на различни мнения, не е нещо фатално. Колкото до близките му, ами кажи, че не ти е приятно да идват, когато им падне.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9aac7897c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Доста осъзнато написано - за теб нещата са ясни и е въпрос на време да вземеш окончателното решение. То няма да има нищо общо с новопоявилия се човек. Дори и нещо да не произлезе от вашите отношения, по-правилно към сегашния момент е да си вземеш детето и да си тръгнеш - заради себе си. 19 години са си голяма разлика, която ще се проявява с течение на времето, това е неизбежно. Изживей си връзката, а пък времето ще покаже.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 515ec12a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ебати въпроса. Това си е твоят живот решавай си сама. За мен не е нормално хора с 3-годишно дете да не се обичат. Това значи че сте заедно от няма и 5г. За този период все още трябва да се обичате като в първия ден. Щом не е така за мен и двамата не сте много добри хора.
м29

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8e9f1d75ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   19 години е чудесна разлика! Пази си връзката с този улегнал човек

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f6dd2cbf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Май ти е липсвал бащата като си била тинейжерка, та затова все доста по-възрастни мъже те привличат. Сигурно в началото и двамата са ти обръщали голямо внимание, за да ти се харесат. Като поживее с някого човек започва да вижда всичките му недостатъци.

Ако с мъжа ти не върви и само се карате, по-добре се разделете. Заради детето гледайте да го направите цивилизовано и да запазите добрия тон. Другата връзка може и да е по-стабилна, но още от начало трябва да поставиш твоите правила за взаимното съжителство. Да не търпиш нещата, които те дразнят, докато накрая положението стане взривоопасно. И ако първия ти брак е на път да се разпадне, да знаеш, че и ти си имала някаква роля. Помисли си къде и ти си можела да направиш нещата по друг начин и дано в следващата ти връзка да е по-дълготрайна и успешна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker