Мъжете правят ли така, нормално ли е такова поведение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете правят ли така, нормално ли е такова поведение?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 3098 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 24 години. От малка съм расла без баща. Баща ми е заминал да живее при друга когато съм била на 6 и някак мъжкото поведение не ми е много известно. Не мога да определя, кое може да се нарече нормално типично мъжко поведение. Искам мъже и жени да се включат с мнението си по тази тема. Имам приятел той е по голям от мен на 30 е.
Обичам го. Той също твърди че ме обича. И се старае да прави много неща с които да го показва. Проблема е неговата компания!!! Познават се повечето от деца. И постоянно се събират почти всеки ден, когато не е на работа. Пият, знам това е нормално. Но имам усещането, че някак се разполагат с времето му. И той не може да им отказва. Когато не е с мен е с тях. И ми се струва, че просто за негов няма никакво време. Така да остане сам, да прави нещо. Да работи върху себе си. В смисъл нещо интелектуално, или да развива дейност, която нещо може да го научи. И най странното е че си правят доста големи услуги. Миналия ден ми казва, че щял да носи 1 или 2 тона царевица в селото на приятеля си, за да му помогне. Постоянно го карат с колите си, той още няма книжка...
Търсят го на пожар често. Питат го къде е, какво прави и той често им се обяснява, все едно майка му звъни или някой роднина.
Даже ми спомена, че дал заем на един от приятелите си, а моя не е никак заможен и често има проблем с парите. Не че няма, просто не си прави сметката... Каза ми че си делели цигарите, че много си помагали и даже ако аз или майка ми сме имали нужда от нещо, можело да разчитаме и на неговите приятели... Това ми е странно защото те не са ми толкова близки... Чудя се какво свърза тези момчета, това истина ли е или има нещо порочно в цялата тази работа? И забравих да кажа, съмнявам се че някой от тези момчета взимат наркотици или пушат трева... Но не съм съвсем сигурна. Само за тревата май.. Нормално ли е това. Говорила съм с моя приятел за това, но той сменя темата и ми отговаря уклончиво. Дайте мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: b27f6b1237
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имах преди години приятел, който имаше също толкова близки приятели. Причината при него беше, че той е отраснал без семейство, отгледала го е баба му и улицата, т. е. той е отраснал на улицата, сред приятелите и ги чустваше толкова близки, че им даваше пари назаем като след това той самия е оставал без пари. За мен това изглеждаше абсурдно, за него очевидно - не. Той и до ден днешен си в такъв, въпреки че е почти на 30.
На мен подобен тип отношения не ми харесват.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8318e62ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е, като жените с педикюра, косата, грима, обувките. А и щом са приятели от деца, би трябвало да се радваш за него?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8318e62ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Нарича се приятелство и то ИСТИНСКО!!! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0c48b69fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно ей сега ми се случи нещо. Счупи ни се прахосмукачката, а аз нямах пари да я дам на ремонт, защото ми се бави заплатата. Случи се така, че напълно непознат човек ми я оправи и не ми взе 1 лв, въпреки моето настояване да му платя, като взема заплата. А този човек дори не го познавм. Не че ще обеднея с 20 лв, но просто ми стана адски приятно, че все още има такива хора. Та това (самото отношение) струва много повече от 20 лв. Да е жив и здрав човекът, някой ден и аз ще му помогна, ако Бог ми даде такава възможност.

Според мен като мъж няма нищо лошо човек да има толкова добри приятели. Защото човек изпада във всякакви ситуации и е хубаво да знаеш, че имаш истински приятел, на когото можеш да разчиташ. Викаш, не е заможен. Хубаво е човек да е заможен, защото това е някаква сигурност, но все пак има неща, които струват много повече от някакви си 20-30 или 5000 лв примерно. И приятелството е такова нещо, даже му завиждам благородно, защото аз нямам чак такива приятели.

Въпросът е все пак това приятелство да не е за сметка други неща като вашата любов примерно. Но ако си разпределя времето добре, ще има време и за теб, и за приятели, и за лични неща. Но и не е добре примерно да сте заедно 24/7, а пък да няма приятели, нали?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2e299f54e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   нормално е разбира се, няма от какво да се притесняваш, а това че пушат трева, нищо не означава, в днешно време всеки пети пуши. явно той е от тези типове, които държат на приятелите си, в това няма нищо лошо, сигурно така живее от тийнеджърските си години. мога да ти кажа, че е напъ;но нормален. малко странно обаче би било, ти къде се намираш в цялата схема. ако той те игнорира заради тях, или ако те са на първо място, преди теб, запомни: този човек най-вероятно няма да бъе с теб завинаги, защото ти си една (поредната) от жените в живота му. при този тип приятелите са вечни, а жените се сменят. ако мислиш, че е така, както казвам, имай винаги едно наум, и не се влюбвай и очаквай много от него.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 31ff5193dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И какъв точно ти е проблема, че не разбрах?

Човекът просто има сплотена компания, ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ, на които може да разчита и ти би трябвало да се радваш за него. Щом компанията му ти се струва странна, явно никога не си имала приятели през живота си. Това че си правят услуги, прекарват доста време заедно и си споделят пари - ами така правят приятелите. Приятелите знаят, че може да ти звъннат по телефона в 3 часа през нощта, когато имат нужда да поговорят с теб, или да ти звъннат на вратата, със сак в ръка и да ти кажат "Скарах се със семейството си, нали може да остана у вас за няколко дни? " и знаят че няма да има проблем. Приятелите са тези, които въпреки че работят по почти 12 часа всеки делник, ще си пожертват уикенда, за да ти помогнат да си пребоядисаш апартамента. Или да си пренесеш багажа в новата квартира. Когато партито у вас излезе извън контрол, а ти си пиян и неадекватен и драйфаш навсякъде, те ще изчистят повръщаното от теб и от пода, ще изгонят гостите, ще подредят и ще изхвърлят боклука, ще те измият, преоблекат и ще изтичат да ти купят айрян. Приятелите са тези, които ще те закарат до вас на път за вкъщи, нищо че живееш на другия край на града.

Пожелавам ти да изпиташ всичко това някой ден. Чувството, че някой е направил това за теб, както и чувството че си помогнал на някой, който обичаш, те кара почти да се разплачеш от умиление. А тези мигове прекарани с приятелите са толкова ценни - нямах представа че е толкова забавно да се местят мебели и да се разопаковат кашони например.

Явно не заслужаваш този мъж, изглежда е толкова отдаден на хората, за които го е грижа, а ти правиш проблем от това!? Нямаш ли с каква друга глупост да си разнообразяваш очевидно безинтересния живот?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 449e4058db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Евалата на това момче, държи на приятелите си.. верен другар.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f989ae3fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нормално, вие сте жени, не разбирате мъжкото приятелство. Не си ли чувала, че мъжете сякаш не порастват? Момчешкото остава за дълго. :) Обичайте се.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a568d8a6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нарича се мъжко приятелство и нямам как жена да го разбере :Д Получава се при момчета, които са израснали заедно и на практика са като братя. Аз също имам такава компания. При жените е по-различно и затова ти се струва странно. Да знам, че с Петя от съседния етаж сте като сестри, но съм сигурен че не е като при мъжете. Не му прави проблеми, освен ако не те пренебрегва прекалено много заради тях.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d9e7c2138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжкото приятелство е нещо, което аз също не разбирам съвсем.... и защо мъжете толкова се самозабравят в него понякога. Според мен трябва да има баланс между времето прекарано с теб/семейството си и времето с приятелите. Защото има случаи, когато в един момент жената започва да се чувства пренебрегната. Това не бива да се случва...
Има ли връзка вече мъжа трябва да я постави на първо място пред приятелите си... за да няма скандали.

И понеже не си имала баща-не всички мъже са такива, но явлението се среща често особено на млади години. Приятелите, та приятелите, брей тия приятели.... После като се изпоженат нещата улягат, разпръснат се по света и всеки си е с ангажиментите, минат ли 5-10годинки вече не е същото. Много рядко се сещат един за друг или се събират.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a98e351068
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се притеснявай, с времето ще успееш да го разделиш от приятелите му. Бавно и методично жените винаги успяват. Ще го имаш само за себе си. Дано тогава си по-доволна, само че едва ли, пак ще му намериш някакъв кусур.

Не знам защо мъжкото приятелство често е такъв трън в очите на жените. Тъжно, но факт.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7c22ab6df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, това е истинско приятелство. Аз съм на мнение, че всеки трябва да има лично пространство, в което да се събира с приятели, например 1, 2 пъти в седмицата или през седмица, но не постоянно да му звънят, все пак всеки си лични грижи и трябва да обърне внимание на човека до себе си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d56ea5616d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти пак се радвай се, че е такъв...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 31ff5193dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   #9, напротив, аз съм момиче и го разбирам много добре. Може би защото от малка съм свикнала с такива отношения между баща ми и приятелите му, сега като по-голяма и аз търся такива приятелства.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker