Моля ви за съвет!!!Той не спира да ми изневерява! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля ви за съвет!!!Той не спира да ми изневерява!
преди: 14 години, 13 дни, прочетена 3900 пъти
Здравейте, на 20г. съм. Моят приятел.. бивш или настоящ .. вече и аз не знам какъв е не спира да ми изневерява.
Бяхме две години заедно. От тези години 9 месеца живяхме заедно. Подари ми пръстен, имаше обещание за сватба.. изразяваше пред всички желанието си да имаме деца и да бъдем заедно. Едва на 4-я месец от нашата връзка той залитна за първи път! Аз простих, защото той плачеше и молеше, кълнеше се и обещаваше, че повече няма да се повтори. И така след момента на земетресението, той беше идеален - подаряваше цветя, казваше "обичам те" повече от колкото беше необходимо. И след последвалите още 4 месеца на меден месец, той повтори! СМС -и и тел. разговори с друго момиче.. и кошмарът започна отново! Аз пак плаках, страдах, бях смазана! Не зная защо намерих пак сили и пак простих, с надеждата този път да се е осъзнал. И така заживяхме заедно след втората изневяра и беше пак периодът на рай в продължение на 9 месеца съвместен живот! Никога не съм му проверявала телефона или разните регистрации по интернет. Просто съдбата си е с мен и някак си все ми попадат пред очите неговите издънки.

И така вече живяхме заедно и колегите му с мъжки имена започнаха да пращат съобщения с някакъв подтекст, от който аз разбрах, че е жена. Все пак не съм от село и не ям доматите с колците!!! Когато го попитах, той каза да имам друга и съм объркан .. Не знам дали искам да съм с теб или с нея... Просто си събрах багажа, обадих се на баща ми в 12 през нощта и си отидох вкъщи!!!
Разделихме се и скоро разбрах, че ТЯ е бременна, но щяла да абортира. Представяте ли си какво изпитах в този момент? Исках да умра, да се отвори земята и да падна вътре без да излизам повече. Това бе дъното на моя живот и най-силната болка.
9 месеца живот с един човек и после още 9 месеца на раздяла и тотална мъка. Преди около месец се събрахме заедно отново. Просто усещахме, че трябва да дадем втори шанс на връзката си. Всъщност ние не спряхме да се търсим за времето, в което бяхме разделени. Не знам .. някак си не мога да си го обясня. Уж го " обичах" , а сега .. Ето, вчера пак случайно рзбрах, че за месеца, в който сме заедно той пак е успял да ми изневери!!!!!!!! Аз обаче му се обадих и му казах, че не ме интересува. Сега ще се видим в петък като се прибера на родния ми град. Не зная какво ще се случи... Най - вероятно пак ще ме излъже..


Кажете ми хора.. моля, кажете .. как да постъпя.. какво да напрвя.. Как да се отърва от него .. как да не се вържа на лъжите му отново.. ако го ставя- как да го преодолея???

Иска ми се животът за мен да свърши, нямам сила да се справя с това .. някак си не издържам .. Все искам да срещна точния човек, а какво получавам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 13 дни
hash: 0fc718073b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, ти си направила невъзможния компромис. Мъжете са си мъже и те винаги ще изневерят рано или късно , това просто им е генетично заложено някак си , но това неговоро ... да е с теб 9 месеца и да е сгоден за теб и да ЖИВЕЕТЕ заедно и да има наглостта да прави секс БЕЗ презерватив с друга , за да се стигне до бременност и след това до аборт, мило момиче, просто няма такова неуважение и гнусна постъпка. Уроншаш си авторитета след като му прощашаш . Съветвам те да постъпиш твърдо и да спеш тази въртележка ,наистина ли искаш да понасяш това ? Можеш ли да се примириш на честите му забежки и то ... толкова очевидни ,боли те ,нали ,тогава защо да си го причиняваш? Имай достойнство преди всичко ! Ще намериш по-спокйна връзка ,която ще ти даде сигурност и любов , имай тази нагласа и сама ще привлечеш това да ти се случи ! успех !

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: bfc89a3be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Махай го. Щом прави секс без презерватив с някоя, която се съгласява на това (да е без предпазни средства!), това е долна работа. На тебе като съдя от прочетеното, ти е слаб ангела...Не ми се сърди, че така се изразявам, това не е да те обиждам, ни най-малко...Но тоя твой "приятел" май злоупотребява с тебе. Плакал, молил се... айде стига бе...намерил една добра душица да злоупотребява с нея... Те и тия жени дето търпят да ги малтретират, и те говорят по същия начин: "плачеше и се молеше и се кълнеше, и му простих. " До следващия път...
Не бъди като тях.Не бъди толкова зависима. Като си вземеш веднъж багажа оттам, не се връщай повече. Иначе става ад...

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: 1467671da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм изправена пред дилемата да си отида или да остана.Знам, трудно е, даже повече от трудно.Но никой не е казал, че трудните неща са невъзможни.Начин има, стига да намериш сили вътре в себе си.Знам колко е ужасно когато разбереш, че си живял в някаква илюзия и предадат теб и доверието ти.
Края е труден, но правилния изход, който всички отричаме в такъв момент, е само един и той е раздяла.Намери сили в себе си, откажи се, просто колкото и да ти е трудно приеми, че този човек е такъв, той НЯМА да се промени, обещанията са лъжа, а грешките се повтарят и после се потретват...и така до безкрай.
Имай достойнство и вяра в себе си.Всичко зависи от теб!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 13 дни
hash: 4a21fd6b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моят приятел ми изневери 1 път и това стигна да си стегна багажа и да не ме види повече,аз не мога да се върна при човек който щом 1 път е изневерил съм сигурна,че ще се повтори!По-добри спри тази лудост навреме,защото ти си тази която му се връзва и той ще продължава да си ти изневерява при всеки удобен момент!Приятелят ти изобщо не е сериозен!

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: 560c91e9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен трябва да си намериш друг човек на който ще му се довериш и така може би ще го забравиш.

 
  ...


...
преди: 14 години, 12 дни
hash: fe5e469bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Чакай бе, еей. Ти си на 20, а искаш живота ти да свършва??? Пак щял да те излъже. Ами спомни си колко си плакала и си се мъчила. Каквото и да ти обяснява пак ще ти изневери. Грешка си направила, че си простила втори път. Изневяра веднъж се прощава. Разкарвай го и си гледай живота. След време ще го забравиш и ще си се чудиш на акъла, как може толкова да си ревала за някой, който не го заслужава.

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 12 дни
hash: 4ac028f9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти, наистина си го заслужаваш! И сред моите приятели има гадни ко***ета, но това е върхът. Не ти сачуствам, сама си си виновна щом търпиш подобно нещо!

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: 7f3dc5503c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хората са казали от опит, че научи ли се прасе да рови, спиране няма. Твоят човек е безгръбначен използвач - на такива им казвам пухльо - нещо средно между п***а и мухльо, а самата дума п***а в българския език има две значения - женски полов орган и тип мъжки характер.

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: 787a92e426
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Каквото си надробиш, такова ще си сърбаш. Би трябвало да ти съчувствам, защото това е гадна работа, ама то твоето... Първият път да простиш - да. Вторият път - ми.. зависи от човека и дали си заслужава. Но оттам-нататък е проява на искрена тъпотия - явно момчето не може да си го държи в гащите, да ходи да ебе на воля, защо ти трябва да страдаш от това? Сама си си виновна, не търси съвет, ами помисли, че най-разумният изход е да го разкараш.

mosh

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 дни
hash: da10b10fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Моят съвет е да го зарежеш.Не се занимавай никога повече с него.Той е един абсолютен глупак и не те заслужава.Ще намериш момче,което ще те обича и няма да си ляга с всяка срещната.Без да се обиждаш,но си много заслепена щом се занимаваш с такъв боклук.Ако моят приятел и веднъж ми изневери,няма да искам повече да се занимавам с него.Твоят пък се е спукал да ти изневерява,а ти все му прощаваш.Не се унижавай,момиче.Явно изпитваш силни чувства към него,но с времето ще осъзнаеш,че той не е бил за теб.Ама много се ядосвам на такива като него...

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 дни
hash: c42bc8b6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Бягай бързо и на далеч И помни живота не свършва при първата трудност

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: b782b9a15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мила моя, има едн приказка - По-добре сама отколкото зле придружена! На това съм се оповавала всеки път, когато бия шута на поредния нещастник от живота ми. И колкото повече време минава толкова по-сигурна ставам, че решението ми е било правилно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 дни
hash: cce6082db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много е жалко и тъжно това, което ти се случва. Но те разбирам напълно. Обичаш -прощаваш. но само си задай въпроса какво ще стане, когато минат 10 години от брака, в които ти си обичала безрезервно, а той те е мамел и продължава смело напред с нова връзка. Ти -напълно разбита и загубила част от живота си, а той- неверен щастливец.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 381be86b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   За да срещнеш Своя човек, трябва ...да зарежеш този боклук.
Не ме принуждавай и аз като другите да ти кажа, че си боклук,
Т.Е. Нямаш Достойнство !!!
ТИ СИ НА 20 г. и позволяваш да изживееш това, знаеш ли какво те чака тепърва занапред ???
ЗАЩО СИ ТРОВИШ НЕРВИТЕ С ЕДИН КУРВАРИН, ИЗВИНЯВАЙ,
знаеш ли че, нервните клетки никога не се възстановяват ???
Вълка козината си мени ,но нрава НЕ !!!
Пази си здравето и бързо си събери багажа и НИКОГА повече прошки.
Не ставай смешна в очите на родители,приятели,познати,че дори и на такива като нас .
УСПЕХ:СПОДЕЛИ КАКВО СИ СЪТВОРИЛА ,ЖЕНА НА 49 г.
РОСИРОС

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5a84adb5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравейте на всички!!! Аз съм авторът на тази история и вече от месец мога да се похваля, че обърнах съдбата си. Зарязах го успешно и сега се съсредоточих върху себе си.. Чувствам се по-силна от свякога, свободна и за първи път от доста време насам обръщам внимание на себе си - погрижих се за външността си и сега мога да кажа с открито сърце, че всички комплекси, насадени в главата ми по време на жалкото подобие на връзка с този индивид, са вече минало. Сега се надявам само да срещна този, който ще ми даде това от което се нуждая и ще е достатъчно открит и готов да приеме моят любов :))))))))))))))))))))))

Благодаря на всички за коментарите и подкрепата...Дори и на тези, които в коментарите си бяха меко казано груби ... Определено ми помогнахте да взема това решение :))))

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 381be86b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   № 16 ,
ЕЕЕЕЕЕЕХ, НЯМАШ СИ И ПРЕДСТАВА ...КОЛКО СИ ОТДЪХНАХ.....и колко се зарадвах за теб.
АЗ бях остра,извинявай,но е било за твое ДОБРО......
УСПЕХ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ !!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker