Сгреших и се чувствам ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгреших и се чувствам ужасно
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 5539 пъти
Здравейте, мили хора! Реших да пиша тук, защото в момента няма с кого да споделя болката си. Направих огромна грешка, която не мога да си простя и сърцето ми се къса...Ще започна от това, че имам дългогодишна връзка с един човек. Нещата по между ни винаги са вървели добре. Разбираме се и се подкрепяме. Обаче може би от еднообразието и от толкова дълго време заедно тръпката ми към този човек изчезна. Не казвам, че съм спряла да го обичам, но при мен като че ли тръпката, каквато беше в началото изчезна. Искаше ми се да изживея отново тези моменти на влюбването, лудата страст, пеперудите в стомаха...И тогава се случи така, че случайно срещнах друг човек. Запознахме се в един сайт и започнахме да пишем ден и нощ. След известно време започнахме да водим и дълги разговори по телефона, опознавахме се и разбрахме, че взаимно се харесваме и привличаме. Започнахме да се виждаме от време на време и разбрахме, че започваме да се влюбваме един в друг. И наистина, всичко което преживявахме заедно беше прекрасно и истинско. Получих разнообразието и това, което ми липсваше. Нямах никакво намерение да се влюбвам, но без да искам просто се случи. Този човек иска да е с мен, показва ми любовта си постоянно и аз усещам, че е искрен. Обаче след като започнах да гледам по-реално на нещата, разбрах, че няма как да продължавам с тази връзка вечно. Казах му, че съм обвързана, че не мога да зарежа всичко, да почна от началото и да съм с него, но той просто не иска да се откаже от мен...и аз донякъде също не искам. Но не мога да оставя и човека, с когото съм от толкова време. Стигнах до такъв момент, че се чудех кой от двамата да избера...Всичко това ми причини такава голяма болка...Знам, че никак не звучи добре, това което направих и че сама съм си виновна за всичко, но нямах намерение така да стане. Нямах намерение да се влюбвам. Чувствам се ужасно виновна и нещастна. Реших да прекратя тази краткотрайна връзка, защото знам, че не е правилно и да си остана с човека, с когото съм, защото не искам да наранявам и него. И сега ми се налага да направя най-трудното - да му кажа, че приключваме всичко, колкото и да е било приятно и истинско и да се забравим, защото тази любов е невъзможна. И ми е много трудно...Не знам как ще успея да го направя и да го забравя...Не знам как ще погледна в очите и човека, с когото съм. Боли ме ужасно много от всичко, което стана, не мога да ям, не мога да спя, плача почти всеки ден... Моля ви, кажете ми какво да направя, за да спре така да ме боли...Има ли някой от вас, който е бил в подобна ситуация? Как се справихте с това? Лекува ли времето такава болка? Просто изразете някакво мнение по въпроса...ще се радвам и ако дадете някакъв съвет как да продължа от тук нататък :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 577d457cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има една много готина дума - парясница. Не знам какъв съвет може да се даде на такъв човек, който не цени половинката си и постъпва така с нея.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9427f954fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Tакива като тебе, дето не знаят дали им се ебе или не, трябва да си останат САМИ. Горкото момче, то се сърдите че истински мъже не останали, но като намерите такъв и веднага бягате при друг. Остави ги и двамата незабавно, ще са по-добре без теб!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2dc4d43fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Има две възможности - или приемаш, че няма да имаш вече отношения с втория човек и се разделяш с него, или се разделяш с приятеля си и се събираш с другия.

Ние тук не можем да ти кажем кое да избереш, поне аз.
Просто реши едно от двете и го направи. Аз лично не бих отишла против любовта заради едното криворазбрано чувство за дълг, морал, вярност, честност, и такива... любовта е най-важното и ценно нещо на този свят. Само тя си заслужава... сега да не ме разбереш погрешно, не ти казвам какво да направиш, казвам ти аз как бих постъпила.

Хайде ако имаше деца, семейство да кажем, че не можеш да го разрушиш с лека ръка... но като нямаш?
Кое те завързва за този човек? Ти не си негова собственост, човека не е нечие притежание.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d013139333
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мило момиче, разбирам те напълно. Била съм в много близка до твоята ситуация. Разликата беше, бях във връзка, която възобнових след 2 годишна раздяла. Бяхме се събрали отново и месец след това срещнах едно момче - влюбих се шеметно, не можах да мисля за друго, само за него, с нетърпение чакам минутата, секундата, когато ще го видя. Бях влюбена дори в парфюма му, харесвах уханието му и всичко свързано с него. Бях готова да зарежа старата нова връзка, взех решение, че ще го направя. Но приятелят ми разбра за другото момче и точно когато реших да късам с него, той се разплака, каза колко много ме обича и аз глупачката не успях да го зарежа. Да, не успях. Останах с него. Скъсах с другото момче чрез смс, не ме питай колко плаках след това. Разбрах, че ме е намразил. Година след това се е оженил, има дете. И до ден днешен съжалявам, че не изживях тази толкова искрена емоция, това невероятно влюбване, тези силни чувства, които бушуваха в мен. Не мога да си го простя още. Толкова много исках да бъда с него. Напълно вероятно е ако бях останала с второто момче след време да последва раздяла, но поне нямаше да съжалявам и да се питам какво щеше да стане ако. "If only". Скоро след това се разделих и с приятеля ми. Но, както ти казах и до ден денешен съжалявам, че прекърших тези толкова искрени чувства в мен, съжалявам, че не си дадох шанс. Любовта трябва да се изживее.
Така, че ако и ти се чувстваш като мен, мисля че описах много подробно начина, не прави моята грешка. Изживей емоцията, изживей любовта. Ако твоя приятел те обича толкова, ще те разбере. Възможно е да е временно залитане, може да се разделиш с момчето и после пак да се събереш с приятеля ти. Така че съвета ми е да опиташ с новото момче!
Както сама каза на теб ли липсва емоция и тръпка - ако не задоволиш това твое желание, скоро то пак ще излезе на повърхността и ще се появи друг.
Дай воля на това, което е вътре в теб! Изживей го!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 18add6e187
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз искам таквиз проблеми не е чесно! мойте проблеми обикновено са как да не закъснея за даскало, и аз искам пеперуди и аз искам тръпка и аз искам обич мама му. И аз искам тъй не е чесно, ако примерно ти се настаня на мястото дали и мене ша ма обичат така, постоянно съм и на диети мама му и аз искам така да са чудя кой да избера и аз да съм тая дето избира не е чесно светът не е честен ама хич мама му а ти нестига че веднъж ти се е случило да са влюбиш ми че два пъти мама му и все споделени любови нямаш си и на идея как ти завиждам мама му живота е много несправедлив мама му

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 04111287a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   " Случaйно се зaпознaхме.... " в сaйт, където си билa именно, зa дa се зaпознaеш с хорa.
" Искaх пaк дa се влюбя, пеперуди... дрън... дрън", пък без дa искaшси се влюбилa.
Лъжеш двaмaтa, лъжеш и нaс тук, че и себе си зa спортa. Пореви си, пореви, пa ще ти мине и към следвaщото " без дa искaш " приключение. Съжaлявaм, не те съжaлявaм, зaслужaвaш дa си остaнеш сaмичкa, просто зaщото всеки зaслужaвa нещо повече от теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0d3dba0bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поредната хубавица която не знае какво иска така и не се научихте, че влюбвания, тръпки и пеперуди в стомаха са временни не можеш да намериш всичко което търсиш в един човек. Влюбването е като пясъчен часовник пълни сърцето изпразва главата. Научи се да правиш разлика между влюбване и любов защото, тези който много се влюбват си патят най-много в живота.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f99d646e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако се чудиш между първия и втория, избери втория, защото ако си обичала първия истински, то няма да търсиш втори.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d7ead439b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Aх, на батко гювендиите, не можете да си затворите краката, а после ревете :D Така, така, заслужаваш да се гърчиш, моето момиче, за да ти дойде акъла!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 888128eb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Помисли как ще е най-добре за теб в крайна сметка.. Не знам как да ти помогна, но единственото, което мога да ти кажа е да помислиш дали можеш да продължиш с твоя човек по същия начин и дали наистина го искаш, но все пак не заменяй този, който те обича, заради този, който те привлича.. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 17f49108e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   Колко банално...
Най-доброто решение в случая е - късаш и с двамата. Оставаш сама за минимум година и половина-две, за да ти се проясни главата и изчисти съзнанието. А и да придобиеш увереността, че можеш и без единия, и без другия, и без когото и да било... И нататък вече, въз основа на придобития горчив опит, го караш с малко повече мисъл.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aa88a8861e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ако обичаш приятеля си, бъди с него. Тръпката с другото момче също би отминала след време и тогава ще седиш отново на същия кръстопът. Била съм в донякъде подобна ситуация и тогава просто казах край, изтрих всички номера, имейли и т.н. И продължих. Сега се радвам на вече дългогодишни брак и любов, страст и приятелство с тогавашния ми приятел.
Хубаво е, от една страна, че си минала през това, защото ще ти помогне да усмислиш чувствата си, потребностите. Ще придобиеш по-ясно себеусещане. Предполагам се е стигнало до това, защото ти е липсвала самоувереност и ти е трябвало доказателство, че си все още желана, че има мъж/е ,които не биха били с теб по навик. Е, получила си отговорите. Сега е време да оставиш красивия сън и да се събудиш. Направи и реалността красива! И не се самообвинявай. Трябвал ти е опит, трябвало ти е нещо и си го потърсила. Редно е било да се разделиш с приятеля ти първо, но станалото - станало. Сега си вземи кратък отпуск. Иди някъде сама за уикенда и си подреди мислите. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5d96c575a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До автора:
Здравей, прочетох с интерес твоята история, която ужасно, ужасно много ми напомня за моята, само че аз в случая съм от другата страна - аз съм този, на който трябва да кажеш край. Това при мен вече е факт и просто не мога да ти опиша как се чувствам... от около 2 месеца не съм на себе си. Явно такива неща стават постоянно. При мен има и разни усложняващи обстоятелства, като факта че с нея работим заедно и се виждаме всеки ден, по цял ден. Освен това се познаваме от много години, и преди да се случи това между нас си бяхме добри приятели. Преди винаги сме се харесвали и сме флиртували леко, така на ръба, докато в един момент явно чашата преля и така се увлякохме, че скоро и двамата бяхме влюбени до ушите.... след около година обаче и тя като теб реши че трябва да спрем защото не може да живее така, и лека полека се отдръпна от мен. ... ох, мога да разказвам много но не тук. С радост бих споделил повече, защото мисля че можем да си помогнем със съвети, защото и аз имам крещяща нужда да си поговоря с някой а ТЯ не иска да говорим на тази тема, иска да си останем приятели, както преди, но аз толкова я обичам че просто не мога вече да мисля за нищо друго и не знам какво да правя.
В този смисъл не знам какво да те посъветвам.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6a913a835a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да, на мен ми се е случвало. Беше доста мъчително и продължи 2 години. Не знаех кой да избера макар че при мен не стана планирано както при теб, ти си търсила човек с който да изпиташ тръпката. При мен пбстоятелствата бяха други и сигурно е било съдба. Докато се чудех кой да избера, забременях от единия и така взех решение. Ако се питаш как знам на кой е детето, била съм само с единия. Казах на другия и си останахме само приятели, каквито си бяхме и до момента така или иначе.
Ако питаш мен и без да забременяваш можеш да се опиташ да вземеш решение. Поживей известно време с втория, да ви премине малко първоначалната еуфория, да го видиш що за човек е и си прецени с кой да си. Ако търсиш постоянна връзка. Ако е нещо за година две, то избери втория, дето поне има тръпка. С първия явно че не ти е интересно. То може накрая да се окаже че ше си с трети, не се знае.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 11aea35beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мисля, че е подходящо място накратко да представя какво се случи с мен:
След двегодишна връзка, която за пред хората нямаше грешка, аз напуснах, човека с когото живеех. Причината беше многопластова: по подобен начин на твоя тръпката ми изчезна; той започна да се държи като че съм даденост и няма къде да ходя; в интернет попаднах на човек, с който отдавна не си бях комуникирала и с когото някога бяхме имали кратка авантюра - той естествено се държеше добре, завладя съзнанието ми и аз реших, че съм влюбена. Понеже не бях сигурна с какво се захващам няколко пъти попитах човека, с който живея дали ме обича. Единият път ми отговори, че бил свикнал с мен и сексът бил хубав... Това изречение завърши връзката ми, аз искаМ любов.
Когато му съобщих, че се изнасям, той започна да крещи, че ме обичал, че не можел без мен... След дъжд качулка. Но какво стана с другия човек? Е, той също не се оказа голямата ми любов и ме разочарова.
Съжалявам ли, че напуснах приятеля си? Не. Препъникамъка беше друг мъж, но можеше да бъде и нещо друго. По-добре, че е станало така.
Сега съм сама повече от година и животът продължава.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3f6491f967
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Трябвало е да оставиш приятеля си още в началото на авантюрата, постъпила си много лошо като си го лъгала докато се забавляваш с другия. Явно, че сега си по-влюбена в другия, защо би продължила първата си връзка? То гаджето не ти е там за спасителна жилетка – като няма с кой друг – с него. Направо не знам как да коментирам, жал ми е за момчето!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d013b7867a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ако се влюбиш в втори човек и се колебаеш кой да избереш, избери 2-рия. Щом си се влюбила значи просто не обичаш човека до себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0e4e0be591
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ами... хубавата част, наречена "Нямам намерение да се влюбвам и просто се забавлявам" е приключила. Винаги приключва, рано или късно, по един или друг начин. Сега си на етап "Влюбих се и не знам кого да избера". Кофти етап, ама то човек трябва и да мисли, преди да започва нещо. За доброто на приятеля ти (този, официалният) ще те посъветвам да се разделиш с него. Моля те, пусни го да си намери момиче, което без усилие ще запази тръпката!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9b2b29c680
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ти си изкурвяла още с мисълта да си направиш регистрация в сайт за запознанства. Сега ще си понесеш болката и толкова. Не ми се тръшкай. Настъргала си се, не бъди егоистка, сега ще поплачеш малко. Като не ти стиска да идеш при новия, стой си при стария и хленчи тихо в ъгъла. А питаш ли го него как ще му е, ако разбере, че е целувал там където ти си си пъхала патката на любовника?
За съжаление вие жените сте така.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b067653e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Отвратителна история. Горките момчета, дано се усетят навреме. Толкова ли няма с какво да се занимаваш в живота си. Пффффффф тръпка искала.. нямам думи. Направо се чудя на мъжете как може да харесват такива жени.
Не само, че сама си си виновна и се скъсваш да лъжеш и момчетата, че и хората, които четат тук, ами и изпитваш голям кеф от кашата, която си забъркала сама. Ако не беше така, щеше да се занимаваш с къде по-стойностни неща от това да си търсиш тръпки, докато си имаш приятел.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3f6491f967
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Наистина не съществува господ щом съдбата праща добри момчета при такива като авторката...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 46a52df4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Мила авторке, аз няма да те посъветвам да плачеш до забрава, защото ти все пак си търсила целенасочено това което си получила. Напротив, трябва да бъдеш щастлива, защото си го изживяла. Грешката е само във влюбването. По-лошо би било ако си търсила нещо друго, а си получила само това, за което бих те съжалила. Предлагам ти да останете приятели, а пък времето ще покаже колко е "велика " любовта ви.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2ba14ac997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ти на колко години си въсщност авторке ако нси на повече от 20 достанезряло поведение. Винаги съм се дразнела на такива истории и на такива хора които сами гледат да пречакат всичк хубаво което имат от един зоИмаше поговорка или по точно изказване нещо от рода че да си щастлив е скучно да страдаш е вълнуващо нещо от този софт и честно казано оеждавам се все повече в това че хората в действителнос тсме мазохисти и не се задоволяваме с това което имаме и сме търсели преди и уж сме го намеи не всички хора но не малка част са така. Няма да те съдя да тие наричам с ужасни имена както някой ще те нарече като по-малка 15 годишна примерно все в някакви тъпи истории съм се забърквала но си извадих полуките. Според мен си нормално момиче но си доста неорентирано според мен зарежи и двамата и не се обвързва с никого за известно време. Първо обърни внимание на себе си открий себе и и така. Аз ако бях на мястото на приятеля ти бих искала да си честна с мен. Да си признаеш всичко и по вероятно бих ти казала че искам да се разделим за период от време за да си изясниш чувствата кой обичаш повече и така ама през този период от време с който уж сме се разделили да не говориш с другото момче а наиситна даобе да помислиш и след време ти се обаждаш и съобщаваш решението си. Но честно казано не всеки би постъпил така някой хора биха се тръгнали дори и да те обичат ти познаваш приятеля си но наистина бъди честна момчето ти не заслужава това.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2ba14ac997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Съгласна съм с 13 но не напълно смисъл ако има някакви пробеми между двама души до сядаш да говориш с него а не регестриваш се в сайт с дадена цеел и намиаш което ти липсва в някой друг това е тъпо. За жалост се обеждавам че въобще няма никаква комуникация мужду двойките което е просто покъртително. Виж ако си говорила с него обяснила си му кка се чувстваш и продължава по своему и не се опитва да внесе свежест е друго нещо но и авторката е толкова, , , , , , като и липсва свежест защо сама не е предприела нещо за да развижи малко нещата защо жените разчитаме мъжете да са активни много добре знаем че повечето мъже не разбират от намеци и така нататък все разчитаме на другико а самите ние нищо не правим за да запизим искрата и прочие а пробягваме по най-баналния начин. 3 еправа че се трупа опит и преодкриваш себе си посел ще намериш вероятно и грешките си и така нататък което е хубавото в цялата ситуация наиситна. И една връзка се разбира колко е здрава колко е силна точно в такива ситуации като се появи трети човек на всеки му се случва да се изправи под изкушение да се почувства превлечен от това но въпреки това някой се подават но други не и както е постъпила номер 13 есе е дестенцирала от въпросната персона. Не искам да бъда груба но според мен връзката ви не е било особена здрава вижда се ка бързо се пропука

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a44445e90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   С какво право и в качеството на какви съдите авторката? За какви лъжи става дума? От самото начало момчето е знаело, че тя е обвързана и това което се е случило между тях може и да не продължи за дълго време. На какво се е надявал? На връзка която се крепи само на удоволствия. Това е повече от абсурдно. П. С. В момента авторката е объркана и търси съвети а не критики. Така не и помагате.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b067653e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не може да се помогне със съвет на някой, който е такъв любител на драмата и превземките. Тази любов била толкова истинска, но невъзможна. И що? О, каква трагедия... сигурно някой я държи вързана за приятеля й, за това и любовта им снего е възможна. Толкова много любови, толкова много рев и тръпки.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5b41d3a00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Здравей! Просто остави, времето само ще си покаже... Не обръщай внимание на коментарите.... била съм в същата ситуация просто знам, че е адски трудно и продължавам да бъда... но ще се справиш, повярвай ми!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 18add6e187
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Дали си сгрешила или ти е по природа това - да се чустваш желана и обичана.
Не всеки се чуства обичан или желан в тоя смисъл на думата - просто си си изпълнила женските емоции.
С извинение ама не си женена за тоя човек, а и той не ти е купувал пръстен така че можеш да му кажеш че той сам си е виновен дето не те е задържал.
Според мен за всичко лошо са виновни само мъжете. А ако някой си мисли че не е виновен, всъщност е.
Най лошото на мъжете е че си мислят че ПРИТЕЖАВАТ друго човешко същество - жената и забележете Тя е длъжна да им слугува. Ако твоя беше постъпвал правилно с теб ти никога не би му изневерявала понеже просто държиш на любовта и отношенията. А ако не държиш бала си му майката - нещастник ти си тръгнала да се забавляваш не недай си боже да постъпваш правилно - бля аман от посерковци с прекалено много ограничения които си мислят че постъпват правилно.
Твой си е живото и ще си изразяваш емоциите по какъвто си искаш начин с който си искаш човек - даже е хубаво да се чустват поласкани и подраскани понеже времето, което си изгубила с тези хора НИКОГА няма да се върне( дори и да се върне просто ще се повтори понеже е съдба) - смисъл заложено ни е. А и винаги е по добре да се изразяват емоциите за да се избегнат мозъчни травми.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0384b6294c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Човек трябва да бъде там където иска, а не там където обстоятелствата му налагат. Първо си изясни какво точно искаш и след това реши какво да избереш. Това можеш само ти да го направиш. Внимавай само да не стане, "между два стола, че накрая на Земята"!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 293ba4086d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Много е просто, избери 2-рия, когато тръпката изчезне - 3-тия, после 4-тия и така докато не разбереш, че избора намалява и си изтървала влака и взимаш последния - най-калпавия, просто защото няма кой друг. А между 1-вия и н-тия можеш да редуваш пеперудки с рев.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 342c56eb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Бил съм в подобна ситуация, но в ролята на "измамения". Да избързам да кажа, че сега сме отново заедно. Не мога да зная колко дълго и прочее, човек предполага, Господ разполага. Не сме женени, имаме дете и други общи неща. Все пак има и една съществена разлика: ние не си бяхме безразлични, карахме се често и то доста яростно. Безсмислено да споменавам причините, те са смешни дори и за външни наблюдатели. След поредната кавга, беше ни писнало и на двамата един от друг вече, тя съвсем се отдръпна; въобще почна да се държи, сякаш има друг. Питах я, все пак да знам, да си оправям и аз живота. Тя отрече, не знам защо, тя поне твърди, че не била сигурна още. И досега не зная какво точно план е имала в главата си, във всеки случай един хубав ден открих накъде се беше запътила и то не беше никак наблизо, направо на друг континент. Стана ми доста криво, междувременно открих още, че можеше да вземе и детето със себе си и аз не можех нищо да напавя срещу това. Ходих една седмица като замаян, тя изобщо не се трогна от разкритието, даже заяви, че сега няма нужд аи да лъже. Каза още, че е много влюбена и прочее, открих и още доста потресаващи неща. После се взех в ръце, казах си, така или иначе съм я отписал връзката, ще си намеря друга. Много мъка ми беше за детето, то не беше случайна изненада, а желано и от двамата. И се започна като в песента "Аз със друга, ти със други... ". Тя замина за две седмици, после се върна, аз бях вече позадвижил нещата, след около два есеца нещо успях да извоювам това, което исках чрез съд и прочее. Междувременно нейната връзката си течеше онлайн (каквото и да означава това), аз си гледах моята нова, с която пак не беше особено блестящо, но все пак. На няколко пъти получих намеци, дали не би било възможно да се съберем наново, аз поставях моите условия и дотам. Донякъде ни събра отново и детето ни, което ни показа, че иска да бъде и с двама ни, а не с всеки поотделно или даже без единия.

Както не разбрах защо беше целия цирк, така и не разбрах как стана така, че се събрахме наново. Тя ми каза, че търсила нещо, което вече била имала — мен. Не я разпитвах много, нито тя мен; каза, че сме квит сега. Това е така; жената се решава за един или друг мъж, зависи от много неща. Оказа се, че дребните ни недоразумения са изгладими. Детето ни беше много радостно. Тя поддържаше още известно време своята онлайн връзка, както тя я нарича. Само ми каза, че той не бил отговарял на очакванията й (без да ми каже, какви са те), толкова. Сега, като размисля колко зле ни бяха отношенията преди да се разделим, се чудя, дали тя инстинктивно не предприе цялата тази авантюра за да спаси връзката ни? Аз се мъча да си отговоря на въпроса, дали някой ден няма да се повтори историята, както и доколко мога да й имам доверие и за в бъдеще. Поне аз не мога да забравя за тази история, вече над година време. Болката беше много силна, но от друга страна, аз успях да я преодолея. Животът е борба, така е. Което не успее да ни убие може би ни прави по-силни.

Да спомена, че съм и бил в ролята на "любовника", когото изоставят заради първия приятел. Случки разни... стават и събирания, и раздели...

Конкретно на въпросите: единственият начин да се справиш със ситуацията е да не оставяш живота да те влачи, вземи нещата в свои ръце и действай. Остави отворена за решения, които ще се налага да взимаш. Конкретно в твоя случай е много според зависи. Помисли на какво бяха готови тези мъже, за да те задържат и дали то е важно за тебе? Може да спечели единият, може другият, а може и съвсем трети. Но внимавай: толкова много шансове в живота са еядкост, ако не и изключение.. Разбери, че нямаш вина за станалото, то е извън тебе. Разбери, че в една връзка никога не е само единият виновен, а поне двамата при това по равно. Постави си и някакви приоритети в желанията: докъде желаеш сигурност, докъде си готова на авантюри. И двете са рисковани обаче, за второто ясно, но при първото рискуваш един ден да осъзнаеш, че си пропуснала много нещо заради сигурността. А иначе, казват, че времето лекувало, но пък аз казвам, че не е задължително.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e9bfe0f844
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До N:32- изключително правилно, то в днешно време всички така правят а накрая се тръшкат защо съдбата не била благосклонна към тях!
Не разбрахте ли - пеперудите са до време, много рядко вече се случва хора да имат тръпка един към друг в една дългогодишна връзка! След време просто остава дълбокото уважение към партньора и това че имаш нещо много повече от добър приятел до себеси.
Относно авторката - давай пробвай с втори а ако ме послушаш на всеки два месеца си намираи по някой нов и така тръпката няма да ти избяга!!!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ed89cabf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   В подобна ситуация съм и аз. Само че имаме две деца и двадесет годишен брак. Огромна рутина, нямаше какво са си кажем, освен за деца и работа. Та срещнах и аз един господин, дълго упорствах.. не исках, съвест, морал.. но се попадох уплаших се че ще изпусна нещо, че животът ми е ясен и нищо прекрасно няма да се случи. Бях с него, лъгах всички, мразех се.. но не съжалявам. Сега предстои най-трудното да кажа край на авантюрата. Знам колко много ще го нараня, но не бих си оставила семейството и да започна от нулата с него, както той иска.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ed89cabf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   В подобна ситуация съм и аз. Само че имаме две деца и двадесет годишен брак. Огромна рутина, нямаше какво са си кажем, освен за деца и работа. Та срещнах и аз един господин, дълго упорствах.. не исках, съвест, морал.. но се попадох уплаших се че ще изпусна нещо, че животът ми е ясен и нищо прекрасно няма да се случи. Бях с него, лъгах всички, мразех се.. но не съжалявам. Сега предстои най-трудното да кажа край на авантюрата. Знам колко много ще го нараня, но не бих си оставила семейството и да започна от нулата с него, както той иска.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ed89cabf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   В подобна ситуация съм и аз. Само че имаме две деца и двадесет годишен брак. Огромна рутина, нямаше какво са си кажем, освен за деца и работа. Та срещнах и аз един господин, дълго упорствах.. не исках, съвест, морал.. но се попадох уплаших се че ще изпусна нещо, че животът ми е ясен и нищо прекрасно няма да се случи. Бях с него, лъгах всички, мразех се.. но не съжалявам. Сега предстои най-трудното да кажа край на авантюрата. Знам колко много ще го нараня, но не бих си оставила семейството и да започна от нулата с него, както той иска.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ed89cabf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   В подобна ситуация съм и аз. Само че имаме две деца и двадесет годишен брак. Огромна рутина, нямаше какво са си кажем, освен за деца и работа. Та срещнах и аз един господин, дълго упорствах.. не исках, съвест, морал.. но се попадох уплаших се че ще изпусна нещо, че животът ми е ясен и нищо прекрасно няма да се случи. Бях с него, лъгах всички, мразех се.. но не съжалявам. Сега предстои най-трудното да кажа край на авантюрата. Знам колко много ще го нараня, но не бих си оставила семейството и да започна от нулата с него, както той иска.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cd3d3ee5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Какво пък не ти достига при приятеля ти. Понякога сами не осъзнавате какво имате до себе си и се вкарвате във филми и после всички страдат. Бившата ми постоянно имаше някакви взаимоотношения с бившия и по време на нашата връзка. Сега аз съм вече една година без нея и не смятам да се връщам при нея, а бившия се сгоди. Тя пък е сама и постоянно чака някой от двамата да я потърси ама никой не я търси. Така, че понякога когато не осъзнаваш какво имаш го губиш и после колкото и да искаш то няма да се върне.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d003dbcee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Бил съм в ситуация на този втория на авторката. Така и не разбрах дали е имало любов от другата страна, от моя имаше. Накрая играта загрубя, обстановката се нажежи. Голямата страст предизвиква взривове. Изобщо страстта не е любов, а страдание. НО кой ти ги мисли тия неща. Всеки цитира пеперудите - какво неразбиране. И така госпожата в моя случай се води вече окончателно приключила авантюрата с втория. По-скоро ентия, но това е друга тема. На мен друго ми е интересно - дали наистина има жени само с двама мъже в живота. Важи и за мъжете - ако има втори - то какво пречи да има 52-ри? Пътеката вече е прокарана. Наистина е гадно да те отрежат, ккогато се е изчерпал интересът, но Авторката е добре да го направи ясно и категорично. Нуждата от "обяснение". Всеки си мисли за "обяснение в любов", всеки би искал да го чуе, но поне обяснение се дължи на човека предизвикал някакви емоции, мисли. Не оставяй човека, както мен ме оставиха на полусъединител и докато успея да я отрежа ми костваше много усилия. Втори път не бих си позолил да проявя емоционална съпричастност към жена, С жените трябва да се действа само на принципа на логиката, Без изключения. Така е по-добре и за тях, Дано човекът не се е влюбил наистина в авторката, защото тогава ще страда много, както виждате, тя не прави нищо за да разреши проблема. Не е виновна - просто е жена.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bdf0c70cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Здравей! Първия съвет който мога да ти дам е да споделиш с мъжа си всичко това. Ако е по спокоен ще реагира по-добре. Кажи му че другият човек не те забравя и че ще е по-добре да се преместите в друг град за известно време(може и при роднина). Ако е по-сложна ситуацията ти предлагам да зарежеш вторият човек и да не казваш на мъжа си. Сподели с твоята приятелка и отидете на СПА. Там ти ще се отпуснеш и ще забравиш за проблемите. Може също да отидеш на психолог и да му разкажеш за всичко той ще те изслуша и ще те посъветва(та нали това му е работата). Ако не ти се ходи на психолози отиди при най-добрата ти приятелка и и сподели(може и на майка ти). Ще е още по-добре ако преспиш у тях!!! На 12 съм, но много се надявам да се оправиш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c2ea91faca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   всяко чудо за 3 дни.... само не разбирам какво имате предвид под „еднообразие“, да си винаги с един и същи човек ли? значи като ти омръзне единия го зарязваш с друг, след това и него с трети, и третия с четвърти, извинявай, че ще го кажа ама така правят к*рвите.... щом си се влюбила в друг значи просто не си обичала приятеля си и вместо да го разиграваш можеше да кажеш, че тази връзка вече не те изпълва... сега ако му го сервираш това нещо как ще се почувства? или гледаш само собствения си кеф... пишеш тук, за да успокоиш гузната си съвест... типичното хленчене „връзката ни е много скучна и монотонна, искам разнообразие“ не минава вече. не можеше ли да получиш това „разнообразие“ от човека с когото си? пътувайте, намерете си общо хоби, ходете по купони, върнете се в тийнейджърските си години, разкрепостете се в леглото... като ти е скучна връзката постарай се първо да я промениш, а след това си търси нов, за да не съжаляваш после...

marrr

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c370d7e62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Здравей.
Тръпката винаги отминава. Задай си въпроса, дали си от тези, хора, които задължително на всяка цена трябва да имат човек до себе си за да се чустваш в хармония със себе си и добре. защото имам чуството, че искаш да си от тези, които ги е страх да не останат сами.
Ако е голяма любов и сте преживели много е кофти наистина, че си кръшнала. Но при така стеклите се обстоятелства, според мен е добре да се разделиш с него (първия) и да изхабиш тръпката и с втория (ако втория не те зареже, преди да ти е отминала тръпката. Но тва е риска.). Но при всички случаи няма да се чустваш по зле от сега, защото и сега си с неизживяна тръпка. Изживей си я! а Ако е писано - ще останете заедно с втория. За да бъдеш реално с някой. Защото чисто психологически, за мен и сега си сама, бъдейки с човек до себе си, към който вече си безразлична и далеч от този, към когото не си. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker