Обичам представителка на същия пол! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам представителка на същия пол!
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3986 пъти
Бях на 18 когато се влюбих в най неподходящия човек - първо семеен второ с деца трето - 25 години по възрастен от мен и последното което е най потресаващо - от същия пол!Влюбих се от пръв поглед и този човек намери място в сърцето и душата ми.Това не беше просто платонична любов а беше нещо което приемах като връзка между две души...първоначално си мислех или може би отричах че чувствата ми са такива но в последстве си дадох сметка че това е моята половинка в живота и това е другата ми част - човекът който ме прави щастлива и разбирана , човекът заради който и утре да се наложи да умра - ВЕДНАГА...Паралелно си имах и приятел който явно умело лъжех...никой нищо не е забелязвал..най близките ми приятели знаеха...наще почнаха да се досещат щото яко се издъних ... с нея последно време взехме мн да се караме за някакви дреболии след което да се сдобряваме - пак да се караме пак да се сдобряваме и стана някав порочен кръг - почна няква ревност от света да се появява и у двете и дет се вика и от въздуха да се ревнуваме...някаква изпепеляваща любов която буквално ме подпали...връзката продължи 4 години като по интензивни отношения не съм имала с никого...караниците зеха да протичат мн трагично мн рев мн сълзи дори шамари.тя ме обвиняваше за какво ли не ( за което не бях виновна) аз се изнервях плачех крещях избухвах въобще само трагедии и после : ти си ми всичко.Накрая заради скандалите демонстративно казах на приятеля си какво съм правила последните години и кого обичам и той като гръмнат (нормално)...той беше едно мн мн нахално същество което докато не ме склони да ходим не спря - обичал ме.Въпреки вс той продължи да ме обича но аз му казах че ми е писнало от селския му нахалитет...той пък ме заплаши 4е 6те убие "виновникът" т.е. ня 4е тя му била съсипала живота зад гърба а той не осъзна 4е е пропаднало същество което само си съсипа живота и въпреки вс мои усилия да му помогна сам се доведе до дъното.Вече 6-7 месеца не съм с нея виждам я рядко уж случайно но заради това което му казах на въпросното момче тя не иска повече да се доближавам..,Тя ме обича - сигурно е но е мн наранена.За мен това ще е единствения човек! не казвам жена щото не го приемам така за мен е човек който ме накара да се чувствам цяла.гадно ми е и никога няма да го преживея.примирена съм да - за мен ако някой обича истински ще е за цял живот няма обичамм тоя оня трети пети десети.тези думи са свещени и са за твърде ограничен брой хора.радвам се че споделих любовта си въпреки че е безнадеждна - може би в друг живот историята ще е с красиво развитие и най важното :D общоприето от обществото!явно мойто е някакво божие наказание - да страдам заради истинската духовна и цялостна любов.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 5d46725648
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   интересно....

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 47f7517405
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Доста сложно, не знам защо, но изпитвам съжаление към теб, няма да ти е лесно... дано все пак намериш своето аз. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 8b6fcc5a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочетох историята ти. Жалко, че сте се разделили, преживели сте някакви битовизми и дребнавости, които не сте могли да надживеете. По- зрелият духовно е трябвало да отстъпва при скандалите за глупости, а не да се разправяте и да ревете. Разбирам те много добре! Аз също имам подобно изживяване и никой нищо не подозира. Професията ми е сериозна, всички ме познават като праволинейна личност, но аз съм влюбена в една жена, която се занимава с музика, тя е рокер, бунтар и много красива жена.Естествено, по- възрастна от мен. Обожавам я, но имаме връзкасамо в Интернет.Това е част от живота- ние се влюбваме в различни хора, някои от тях- неподходящи за нас, за обществото ни! Пожелавам ти успехи и дано всичко да се оправи!
Шери

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 дни
hash: 2fe524fbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Чудя се как да продължа напред какво да правя с живота си.....човек със серизно бъдеще съм с мн амбиции и за възрастта си с много успехи и тва нещо би разбило два живота....но замислете се е така как човек не може да бъде щастлив заради някви предрасъдаци догми норми и трябва да е цял живт нещастен вътрешно и да се бори до смърт със себе си.....мн тъп.такива сме хората не искаме другия да е щастлив и се сремим да съсипем всичко истинско...все пак съм щастлива че открих любовта в истинския и чист смисъл - вс най свято и искрено нещо невероятно красиво и силно духовно....винаги ще го носим и двете...просто няма да се материализира - остава само да чакаме следващия живот...

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: e070c0acec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Някак си не ми се връзва: скандали, крясъци и шамари - и "истинска, и пр. ЛЮБОВ". Човек е внимателен към този, когото обича. Иначе какво: карам се и се бия с тебе, но много те обичам?!
Та, хайде по-малко любов и повече добро държание, като е казал някой си...
Хората и обществото какво мислят и какво не мислят, е последна грижа. Не гледай обществото какво приема или не приема, по-добре помисли за лично вашите отношения, и всеки да си поеме своята отговорност за ситуацията. Ако аз не искам да се карам с тебе, няма начин "обществото" да ме принуди да го направя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker