Имам нужда от съвет .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда от съвет ..
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1686 пъти
Здравейте, пиша тук, тъй като наистина не знам какво да правя и имам нужда от съвет. Аз съм момиче, на 19 години имам връзка от 3 години, живея с приятеля си от 2 години. В началото всичко беше прекрасно, но с течение на времето отношенията ни се развалиха. От няколко месеца той се държи странно, излиза сам, почти не ми говори и тръпка вече няма. Всеки път в който искам да си тръгна от него, все едно нещо ме спира, обичам го въпреки всичко, но го чувствам чужд. Преди известно време започнах да си пиша с едно момче, но той живее в чужбина. Той иска да дойде в България заради мен, чувствам се някак хубаво, когато той ми пише, кара ме да се смея постоянно и съм щастлива от разговорите с него, чувство което отдавна не бях изпитвала. Проблемът е, че се чувствам адски гузно заради приятеля ми, никога не бих му изневерила, но се чувствам така сякаш го правя. Просто вече не знам какво да правя имам нужда от безпристрастен съвет наистина. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3806bbdfa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами историята на Авторката ми напомни за една песен от 90те на Цветелина май или подобна певица - в нея се пееше, че жената е като нежно цвете и трябва да се полива редовно :) или нещо такова.
Авторке, не искам да съм лош пророк, но имам някоя и друга годинка отгоре и малко повече опит от теб - почти съм сигурна, че човекът съвсем реално ти изневерява и си търси кефа другъде, но още не е решил дали да те зареже или по-скоро кога или може би въпросната госпожица е госпожа? Той си знае, но на твое място бих била малко по-скептична и дори бих го конфронтирала с директен въпрос дали ми изневерява.
Колкото до господина от чужбините - към него бъди също скептична. Онлайн много често такива господа свалят звезди, но не една госпожица е изгоряла! Обикновенно става дума точно за обвързани мъже, които търсят забавление в бившата си родина, далеч от благоверната и използвайки наивната надежда на родните момичета, че някой Принц ще им прати безплатен билет към Обетованата земя :) - но в реалния живот безплатен обяд няма, да знаеш. Той ще дойде до България, ще чукне и ще си тръгне, затова те съветвам да не се въодушевяваш преждевременно. Познавам доста подобни случаи за съжаление... от теб зависи дали ще си достатачно наивна и ще позволиш да бъдеш употребена.
Тестче за този господин - питай го кога можеш да му дойдеш във въпросната чужбинка на гостинка? Ако изведнъж стане много зает и почне да овърта или предлага среща на трето „романтично“ място - сещай се - къщичката му не е празна!
Друг тест - кажи му, че дори и да дойде в България не можеш да спиш с него и да е ясно в началото - изведнъж ще видиш как интусиазмът спада... ха-ха-ха.
Съвет като от кака към момиче - не си губи времето и с двамата господа. Дори приятелчето ти да не ти изневерява (малко вероятно), той не те прави щастлива и това е достатачно да скъсаш с него.
При вторият бъди по-скептична и изчакай как ще се развият нещата, но не си въобразявай, че има принцове. Често онлайн запознанствата не се явяват това, в което се надяваме. Не искам да те плаша, но не една българка е отишла в чужбина при Принца, който се оказва най-обикновен сводник. Внимавай и си отваряй очите на четири - пробвай го, но НИКОГА да не ти идва и на акъла действително да му отидеш сама на гости (без приятелка да кажем или някои роднина)! Ако той дойде в България, не преспивай с него и го пробвай дали интусиазмът му ще спадне изведнъж и изведнъж ще се концентрира в други занимания (резервни момичета).
Ако е безобиден и иска само да чукне, не да те продаде някъде да кажем, той веднага ще се окаже много зает като разбере, че няма да му се отвори парашута. Такива мъже обикновенно си имат още няколко онлайн запознанства - сигурното сигурно - идват в България, топват чушката полигамно и се връщат след 1-2 седмици при благоверната да си дондуркат дечицата. ВНИМАНИЕ с две думи!

П.П. Интересно ми стана как така си само на 19 г., а от 3 г. живееш с мъж? Ало? Това не е ли незаконно и къде са родителите ти? Кое те накара толкова рано да загърбиш детството и да се вкараш във филма на възрастните?
На 19 г. повечето тепърва изпитват първите тръпки на любовтта, а ти вече се бориш с проблемите на 30-40 годишните, имаш една изчерпана и неуспешна връзка зад гърба си и според мен не си в състояние изобщо да си помислиш да живееш самостоятелно БЕЗ мъж и затова търсиш едва ли не следващия. Не ти ли е идвало на акъла, че можеш просто да се изнесеш и да не живееш с мъж, а да обърнеш повече внимание на образование и професия на твоите години, вместо да се бориш с проблемите на съпругите едва ли не. Замисли се за живот сама, без мъж, за реализация и намиране на себе си БЕЗ мъж, който да ти определя живота и битието. От опит ти казвам - само когато си се научила да живееш сама за себе си, само тогава ставаш атрактивна за истински стойностните мъже. Надушат ли лесна плячка иначе, коьотите ти се тълпят и ръфат до кокал. Ти избираш дали ще си жертвичката или ще си една истинска, здраво стъпила на краката си самостоятелна млада жена.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fdee7faa3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто е, разделяте се и си търсиш щастието с друг. Няма смисъл повече да лъжеш нито него, нито себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 24d054023b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката. Относно 1 коментар. Момчето от чужбина е на 23 години, близък приятел е на семейството ми и не е българин. Не е женен. Той много иска да отида при него, но аз не, за това каза, че той ще дойде в България при мен. Познава баща ми и му е ясно, че ще спи на хотел. Въпреки всичко той все още иска да дойде тук.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3806bbdfa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От 1
Ами ако се познавате и е семеен приятел е друго и все пак не спи с него - секс имам предвид, не хъркане в хотелче ха-ха.
Съвет - скъсай обаче ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със сегашния си приятел, запази честни отношения и добри спомени от връзката си, а какво ще стане с този човек, времето ще покаже, но недей да спиш с него при това му посещение поне и ако не загуби интерес, после можеш да помислиш и да видиш как ще се развият нещата.
Не го знам от коя страна е, но ако е руснак например, защо да не дойде да живее у нас. Доста и западняци има у нас вече, а ти пък в перспектива можеш да отидеш да учиш в страната му, ако е западна.
Поне ме успокои, че явно не е някой сутеньор щом е семеен познат, но на останалите момичета пак казвам да внимават с чужденци и българи от чужбина
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1266503ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Усещам мирис на тройка ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f777fcbc08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти си на 19 и е много важно да се замислиш за собствената си независимост - животът е пред теб, но за да го изживееш пълноценно, първо трябва да станеш независим човек. Не мога да разбера какво значение има, че познава баща ти и че щял да спи на хотел? - звучиш като 14-годишно момиче - от там съдя, че си пропуснала това да станеш независима - основно условие за успешна връзка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7d22a6dded
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега.. щом се е отдръпнал от теб, има друга (патила съм и за това предполагам, че е така). Просто се опитай да разбереш друго момиче ли е причината за това отношение към теб и ако е така - зарежи го. Ако пък не е това причината, поговори с него. Изяснете си чувствата и потребностите.
За другото момче от чужбина - това не значи нищо. На теб просто ти е харесало отново някой да ти обърне внимание.
Най-важното е да се чувстваш щастлива с човека до теб, иначе майната му на всичко останало.
Успех! И действай по въпроса с изясняването на причината. Не трябва да чакаш..
Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker