Съсипа ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съсипа ме
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2571 пъти
Знам, че не съм първият нито последния с такъв проблем, а той е че се влюбих в момиче, което не ме харесва. Пет месеца страдах, пет месеца тичах след нея, но тя и така не ме оцени. За тези месеци се опитвах всячески да и угаждам, а тя постоянно се опитваше да ме нарани. Всеки път, когато казвах че я обичам се смееше подигравателно и ми казва:"Ше ти мине ". Но най-много ме нарани тфа че не искаше нито да си тръгне, нито пък да остане с мен. За нея бях поредната играчка, с която се подиграваше, но за мен тя беше специална, за мен тя бе всичко, но тя и така не искаше да го разбере. След като опитвах и опитвах да я впечатля, но без успех. Аз реших, че по-добре да страдам много повече без нея, но да запазя малкото ми останало достойнство. Та въпроса ми е дали да продължа без нея или да се опитам отново?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5ec77c2a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еи брато вземи се в ръце, зарежи я тая и си потърси момиче което ще те отцени! По добре да страдаш известно време по нея отколкото да продължи да се подиграва с теб, а ти да страдаш повече и повече!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 65ccecc5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявaй , но кaрaм нaпрaво- ти си от ония лепки , които жените не понaсяме! Не билa те оценилa?! Покaзaлa ти е ясно , че нямa нa кaкво дa се нaдявaш , кaкво дa оцени точно...някaкъв дето се лепнaл кaто дъвкa и нямa отръвкa?! Когaто ти кaжaт НЕ , знaчи е не! Точкa!
Нямa кaкво повече дa " опитвaш " , стaвaш още по- жaлък и нежелaн в очите и. Нaучи се себе си дa обичaл и увaжaвaш , никоя женa нямa дa ти подaри сaмоувaжение! Трябвa дa се потрудиш сaм зa него , и никоя женa ( увaжaвaщa себе си)нямa дa спре дори зa секундa дa се зaмисли дaли пък дa не опитa с тaкъв.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1671235221
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Още в първото изречение си написал, че тя не те харесва. Даже много време си загубил при това положение. Много е болезнено, обаче чувствата са нещо, което не зависи от волята ни. То по-лошия вариант е да си с нея, а тя да не те обича.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 54d9e6a04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно убеден ли си, че момичето не те харесва и само си играе с теб? Защото и аз съм влюбена в един и преди когато той също ме харесваше и правеше всичко за мен аз се държах гадно и се правех, че не ми пука за него, ама аз си имах причина най добрата ми приятелка го харесваше и аз нямах възможност просто да бъда с него ии за това се държах гадно...Не знам може и да те харесва, но може и само да те разиграва!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9eccdd5066
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ей, номер 4, не заблуждавай пича! Нещата са пределно ясни, мацката не му се кефи и толкоз! Колкото по-рано го осъзнае, толкова по-добре! Тя дори може и да не се е подигравала с него, просто от гледната точка на влюбения нещата изглеждат така. Виж какво, момче, тези неща си стават от само себе си... или сте заедно, или не! Вие не сте и толкоз. Приемаш и продължаваш! Убеден съм, че ще срещнеш момичето за теб, както съм убеден, че това ти звучи изтъркано, но съм убеден и че много скоро ще се убедиш, че не е :) Успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9174c7119a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора:благодаря за съветите и съчувствието, а относно номер 2. Не мисля, че съм се държал като лепка, а се опитвах да и покажа, че не ми е безразлична, и че ми пука за нея

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3107243b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дап. Без ташак.

Мисли си, че те е нокаутирала, ма шафрантията не знае, че ти си готов за втори рунд (колко е тъпа само, хи-хи).

Ставаш пак на крака, и се хвърляш на колене - тоз път и предложи годежен пръстен. Бонус точки ако се разплачеш. Така ептен няма да ти устои.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e193586095
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Аз реших, че по-добре да страдам много повече без нея, но да запазя малкото ми останало достойнство. ", но след малко "Та въпроса ми е дали да продължа без нея или да се опитам отново?"
Пич, ти не си решил нищо! Не мисля, че ти трябва мнение от интернет, за да вземеш логичното решение.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7f25696ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не те е тя съсипала, а ти си се съсипал сам. Не винаги любовта е споделена, и щом не е - не трябва да настояваш. "Опитвах се всячески да й угаждам, да я впечатля" - това значи, че просто ти не знаеш още какво е любов и тя го усеща. Не се занимавай повече, а си прави изводите - когато човек обича, той може да живее и сам (а не постоянно да изтъква любовта си), но задължително трябва да тежи на мястото си, което на теб не ти се получава.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 340a3bee90
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Главата горе, стискай зъби и напред! Изтрий я от живота си, както и ти изчезни от нейния, все едно е умряла, без да се правите на приятели, без да се унижаваш повече, достойнството е много по важно от която и да е кифла!

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bfcf3c5750
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, и аз съм минал по тоя път, само че при нас ролите бяха разменени. Момичето ме харесваше много, известно време дори бяхме заедно, но един ден аз я изоставих, просто не я обичах. Макар, че го направих деликатно, тя го понесе тежко. След време момичето се промени много, разбира се в положителна посока. Сега аз започнах да я харесвам, опитах се да си я върна, но явно бях закъснял... Затова те съветвам да се дистанцираш за известно време и направи така, че тя да съжалява, че те е отблъснала. И запомни тези максими -"В любовта винаги има надежда" и "Във война и в любовта всички средства са позволени. " Желая ти успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bf78aefb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мен са ме харесвали хора,които не харесвам .По добре да се изясни честно с теб ,отколкото да се подиграва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker