Тя е... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е...
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2315 пъти
Тя е слънчево момиче с блясък в косите и звезди в очите. Тя е над 30 но никой не и дава повече от 25. Тя е живо миньонче с огромна жажда за живот. Тя е сладка и забавна, душата на компанията, всеобща любимка. Тя е умна, отговорна и позитивна. Тя е добър слушател и разказва вицове по-добре от всеки друг. Тя е нежна и любвеобилна, страстна и дива. Тя е прекрасна майка и вярна съпруга. Тя е искрена, откровена до болка и честна. Тя е най-прекрасния човек, който познавам. Тя е невероятно съчетание от вътрешна и външна красота. Тя е... жена на друг.
Кой съм аз ли? Аз съм един 40+ годишен неудачник с един провален брак зад гърба си, осъзнаващ болезнено факта, че понякога голямата и истинска любов идва прекалено късно...
С жена ми се запознахме и оженихме набързо. Тя беше от добро семейство, сериозна, скромна и горда. По-късно осъзнах, че не е сериозна, а пасивна, не е скромна, а по-скоро няма какво да покаже и не е горда, а надута и озлобена. Но нищо, приех си я такава, с добрите и лошите и черти. Бях вече попрехвърлил 30те и не ми се избираше много-много, време ми беше да се оженя и да създам семейство. Оженихме се, роди ни се дете. Животът си вървеше и аз бях щастлив, доволен и предоволен. Мислех си, че имам всичко. Работя в престижна компания, печеля добре. Жена ми отначало не работеше, посвети се на детето. Но започна да и тежи. Скучно и било, не съм и обръщал внимание, сърдеше ми се ако излизам дори и веднъж-два пъти в месеца. Не искаше да ме придружава, не и се излизало. Мълчах и търпях, не му отдавах кой знае какво значение. Мислех си, че е нормално и така се живее. В един момент ми писна от мрънканиците и ? намерих работа. Назначиха я на висок пост, но я понижиха впоследствие - оказа се, че явно се е надценила. Промени се, отслабна, не че беше дебела, подстрига се, взе да се гласи, изглеждаше щастлива въпреки неуспешния старт в кариерата. Но вкъщи не вървеше. Започна да повтаря, че работата и е на първо място, че се е посветила на кариерата си ( а те реално я държаха там заради мен, на няколко пъти беше да си замине). Отказа да имаме второ дете и тогава може би за първи път реално почувствах и признах пред себе си, че май съм допуснал грешка с нея. Но за пореден път си замълчах, не знаех, че може да има и по-добре. Все си казвах, няма семейства без кусури, к’во да му се кахъря толкова. И така годините си минаваха, детето растеше, а ние все по-малко се разбирахме и все повече се отдалечавахме един от друг. Но и това приемах за нормално. В брака, мислех си, чувствата с времето отшумяват, хората охладняват. Настрани не поглеждах, аз съм праволинеен и почтен човек, дано не звучи нескромно. Друга повратна точка в брака ми настъпи, когато разбрах, че жена ми тайно от мен е направила аборт и е махнала второто ни дете. От тогава, мисля, вече не можех да погледна на нея по същия начин. Нещо в мене сякаш се скъса, нещо отвътре умря.. Но събрах парчетата и продължих уредения си спокоен живот. Домът ми беше чист, уютен и топъл, но студенината в него ме караше почти осезаемо да потръпвам. В дома ми нямаше топлина, нямаше го онова пламъче, което сгрява семейството.
И тогава срещнах нея. Сякаш дъга нахлу във сивото ми ежедневие, сякаш слънце проби облаците. Тя има най-красивата и заразителна усмивка, от нея струи светлина, тя сякаш има дарбата да озарява света и да го прави по-добро място. Като влезе в стаята сякаш всичко оживява, всичко става по-цветно и наситено. Ето такава жена е тя. Това не е само мое мнение, всичките ми колеги мислим така, тя е всеобщата любимка. Толкова чар и магнетизъм в едно дребно тяло не съм предполагал, че може да съществува. Всички са запленени от нея, но аз... аз я обичам! Да, обичам я, тя е моето слънце, моят живот, причината да отварям очи, причината да се усмихвам.
За мен тя е целият живот, за нея аз съм просто колега и приятел. Такава мъка и такава болка може да убие човек, може да убие и мене... Тя има съпруг, който я боготвори, има прекрасно дете, за което се грижи всеотдайно, тя прави най-вкусния сладкиш на света, гледа футбол, играе игри, спортува и рисува. Ще кажете, е те такава жена нема!! Хора има, до мен е през две врати, но НЕ Е МОЯ!! И няма да бъде! Жената, която ми показа какво е любовта, какво е да изглупееш от влюбване, какво е някой да бъде за теб като наркотик е щастливо омъжена и дори не подозира как се чувствам. А може и да се досеща. Аз съм само един 40+ годишен глупак, който до вчера се мислеше за много умен и хитър, а днес е изгубен от любов, която, макар и несподелена е смисъла на жалкия му живот.
Благодаря, че ме изслушахте!
М40+

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3e32ef0e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаше ли някакъв специален момент, след който ти разбра, че имаш чувства? При мен се случи нещо подобно, обаче забелязах, че въпросния се държи така и с други.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f16c37d354
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стрaнно.. въпреки че, ми стaнa тъжно, ме усмихнa ти!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bea78f69d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Драмата, мой човек е, че няма да смееш да напуснеш рутината и се страхуваш от непознатото. Драмата е, че съзнаваш в какъв затвор живееш - и в дома ти и в тебе самия. Ключа е в теб. Използвай го, когато си готов за това. Тогава ще бъдеш щастлив!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8899e62523
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Страшно е да осъзнаеш, че стоиш до неправилния човек, и че не си направил правилния избор. Но приятелю всичко отминава и това ще мине, представяш ли си пък ако бяхте стигнали с миньончето на друго ниво в общуването, тогава двойно щеше да БОЛИ!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 754e8c6692
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами ако и тя има чувства? Опитай. Ти имаш право да бъдеш щастлив.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 82e535a471
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Чичка, не се меси в чуждите семейства! Това, че си позволил да се провали твоето семейство, не означава, че трябва да се мъчиш да проваляш и останалите. Да си живял и дивял, когато ти е било времето, а не сега на 40 тепърва да се вдетеняваш и да искаш да започваш отначало.
По-добре си намери жена на твоите години, защото и разликата ви хич не е малка (40 може да е 41, ама може и да е 49), отгоре на това е семейна, и за капак не отговаря на чувствата ти. Или си оправи бакиите в собственото семейно ложе (според мен жена ти ти изневерява), или просто си изясни приоритетите, и започни да си търсиш жена на твоите години и с твоите интереси. Младите гаджета, каквото е за теб това момиче много трудно се впечатляват от мъже на твоите години, особено пък когато вече са женени.
Е, тук в сайта ако четеш изповедите и коментарите може да си помислиш, че всяка втора връзка между мъж и жена е такава, в която възрастовата разлика е минимум 10-15 години, ама истината и реалността е доста по-различна. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c7758e3931
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сама по себе си историята ти е много тъжна, но има и нещо хубаво- ти си разбрал, че не всичко е рутина, сиво ежедневие и студенина, разбрал си, че въпреки това, човек все още може да се радва, да цени любовта и да се събужда с усмивка, заради някой... Живота ти е дал знак, че трябва да промениш нещо, че трябва да започнеш да правиш неща, които до сега си мислел, че отдавна са изчезнали от ежедневието ти... Даден ти е шанс да започнеш нов живот и ще бъде грешно от твоя страна да го подминеш с лека ръка. Може да не бъдеш с жената, в която си влюбен в момента, но от тук нататък знаеш, че щастие ще има и за теб, стига да го искаш, за това, спри да живееш в познатия рутинен живот, а направи нещо за себе си.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1c53141a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това, че изпитваш чувства към тази, наречена от теб щастлива в семейството си жена, е отражение на отношението ти към самия теб.
Наказваш себе си като издигаш на пиедестал човек, който се предполага, че не изпитва и не би изпитал по-дълбоки чувства към теб. Наказваш се защото всъщност не обвиняваш бившата си за омагьосаният кръг, в който сте живели, а себе си. Съпругата ти е съумяла да намери щастието и да избяга от Ада на Данте, който сте споделяли. Ти приемаш, че си живял по този начин не защотото си бил абсолютно пасивен в търсене на щастието, а защото това са твоите разбирания. Мисля, че се заблуждаваш.
Влюбен си в тази жена защото тя живее живота, който ти искаш и.... защото е жена. Ако беше мъж щеше просто да му завиждаш и да го хейтваш.
Тя няма да оправи живота ти. Ти ще си този коректив. Това, което търсиш (поне според мен) не е нова партньорка, а модел за поддръжание. Бъди мъж и го последвай :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5ca88ce880
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си влюбен и затова я виждаш в розова светлина, затова ти изглежда толкова съвършена. Баба ми казваше:чуждата кокошка е пуйка. Или си оправи отношенията в къщи, или се развеждай, но не започвай любовна връзка с нея. Връзките на работното място на никой не са донесли нищо добро... повярвай ми....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7ca938b33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Търсех нещо в търсачката и попаднах на твоята история. Много мило и затрогващо, поне за мене. Прочетох и коментарите. Някои хора те нападат, че се месиш в чуждо семейство. Аз не виждам да се месиш, ти просто си изливаш душата и на мене ми стана едно такова мило като го прочетох.
Ина19

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker