Търся съвет от препатили хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся съвет от препатили хора
преди: 14 години, 14 дни, прочетена 3757 пъти
Здравейте на всички,които четете този сайт.
Ето моята история-щте я съкратя,защтото продължава вече 3 година.
Омъжена съм от 10 год, на 31 год, съм. С мъжа ми винаги сме се разбирали добре,помагал ми е много докато учех в София..винаги е бил до мен..и така 5-6 год. Откакто се прибрахме в родния ни град ,обаче, не6тата се промениха. Аз започнах работа по цял ден а той-у нас.Не остана и помен от онзи човек,който обичах с цялата си душа..караници,непрекъснато дребни забележки-...обидена бях мн.,намерих си любовник-също женен...и сега 3 год,лавирам м(у двамата...м(увременно нещата с мъжа ми се оправиха,държа на него много,но не мога да спра да виждам др,не мога и не знам как да продължа.обичам го и не си представям че няма да го виждам,,мъжа ми иска вече да мислим и за дете-и аз искам много...ама как да го оставя другия,ох незнам...той се появи в мн.спец. момент от живота ми и не мисля че е случайно...но има вече 2 деца,жена...не искам да ги остави сами...абе нямаме бъдеще,но не искам да го загубя,дайте съвет как да съхраня всичко ,което имам...дали ще ме остави ако забременея,защото това ще стане тр да си имам детенце

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 14 дни
hash: 2f5f7b802e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сестра ми направи същата простотия, само че от цялата работа разби едно семейство с две деца, оня глупак се вдигна във Варна и си живее с любовница, а тъпата патка /сестра ми/ вече е бита карта в родния град, остана си стара мома и вече и аз я нагоних, не мога да и търпя жалбите и мрънкането, но каквото търсила, намерила го.

 
  ...
преди: 14 години, 14 дни
hash: 2787382159
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави женения мъж! Той няма да си остави семейството, но има голяма вероятност да развали твоето и накрая ти ще си сама, без дете, без мъж и без любов, без уважението на околните; ще си само една застаряваща любовница, която е твърде вероятно да му омръзне в един момент и дори и за секс да не те търси вече. Отдай се на съпруга си, направете си бебе и ще видиш как лесно и бързо ще забравиш женения, даже сама ще се чудиш къде ти е бил акъла.

 
  ...
преди: 14 години, 14 дни
hash: 8c4af21ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аха, проблемът ти е, че се страхуваш любовника ти да не те зареже като забременееш? Тогава избирай - него или детето!

Абе, жена, с какви очи правиш любов с мъжа си, като знаеш, че си пъшкала преди това с любовника си? Че и дете ще му раждаш. По-добре недей. Не ви виждам заедно още дълго.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 13 дни
hash: bc36c61444
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм в подобна ситуация. Но ти си по-млада и ти предстои раждане на дете. Съветвам те на този етап да се отдадеш на семейството си. А с другия мъж може да си останете добри приятели. Но както ти сама каза бъдеще с него нямаш.

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: b47a218b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами то е пределно ясно ти не обичаш мъжът си - ИЗОБЩО.
Истината със сигурност ще излезе наяве и резултатът ще бъде много прост - 2 разбити семейства и виновната ще бъдеш ти. ... Всъщност пропуснах да отбележа, че всичко в този живот се връща ТЪПКАНО. Гарантирам ти, че няма да се почувстваш особенно приятно, когато разбереш, че мъжът ти има връзка от 1г с омъжена жена 5,6 год по млада от теб с дете, която го желае страсно. И как ли ще обясниш на детето ви, което ще плаче и ще те пита "Мамо татко, защо няма да живее вече с нас. Не ни ли обича?". С две думи това ми е прогнозата - не те осъждам за постъпката ти, човешко е да се греши, но само разумните спират навреме и повече не повтарят постъпките си. Бъди и ти от тях.
FerNando

 
  ...


...
преди: 14 години, 13 дни
hash: 8ad534b8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо не помислиш за вариант да забременееш от любовника, щом толкова държиш на него. Така той няма да те остави.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 13 дни
hash: 769fac4cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво правиш толкова години с човек, когото не обичаш ?
Не ме питай от къде си вадя такъв извод - написала си го горе ...
Според мен трябва или да се примириш и да си запазиш семейсвото, или да се разведеш и потърсиш друг - свободен мъж...

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: 712ce02c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен ти се страхуваш да изгубиш тръпката във всичко забранено, което правиш, а не любовникът ти. Не можеш да се отдадеш на мъжа си докато има трети човек между вас, съответно не можеш да изпиташ удоволствие от брака си с него. Връзката между двама е себеотдаване, компромиси, жертви, които ти не правиш.
Щом 3 години този човек не е оставил семейството си, значи означава нещо за него, а ти ще го съсипеш.
Сигорно нещо не ти е било достатъчно, за да направиш това, но не е ли по-добре да се опиташ да оправиш нещата, от колкото да разваляш чужди.
Не се упреквай-стореното-сторено, но не е късно да корегираш нещата.Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: ccb5ef6950
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе хора, какви драматургии разигравате тука? какви са тези крайни мнения, упреци и трагични примери които давата!?
Жената не е писала за да я съдите, а ако можете да й дадете съвет! Я всички моралисти и многознайковци - марш в ъгъла!
Дайте да помислим конструктивно - ситуацията вече е забъркана, приемаме я като първоначални данни и даваме напред:
Видно е, че обичаш мъжа си (не става въпрос за "влюбена", просто го обичаш като партньор в живота), искаш да бъдеш с него, да имате деца и т.н. Същевременно искаш и любовника, необходими са ти неговите ласки и т.н. Но той си има семейство, него не го мисли - той има "къде да се прибере" и т.н., за разлика от мъжа ти. Предлагам ти с любовника, като разумни същества, да седнете и да си поговорите много сериозно и без емоции, за ситуацията, за животите ви и т.н. Дори си говорете в трето лице, все едно не става въпрос са вас двамата, а за някакви други: кръсти себе си примерно Пенка (трябва името да се различава от твоето собствено), а него - Дончо, и си говорете за Пенка и Дончо, какви образи са, какви щуротии правят, обсъждайте постъпките им, мотивите им, съдете ги все едно клюкарствате за съседи и т.н. - тази техника много помага да се мисли трезво и да не се приемат нещата лично. Ти трябва така да насочваш тези разговори, че да стане ясно, че двамата трябва да предприемете СЪЗНАТЕЛНИ ДЕЙСТВИЯ за да се дистанцирате емоционално. Това съвсем не означава "окончателно скъсване" или нещо от сорта, просто наложете си да не се виждате 2-3-4-5-6 месеца, като през това време може да се чувате от време на време по телефона (кокото се може по-рядко) и така да разрушите емоционалната ЗАВИСИМОСТ между вас. А после - бъдете си приятели, виждайте се, чувайте се, чуквайте се понякога дори... но без зависимости, без страдания, без "изпепеляващи страсти". Така всичко ще приключи по един много позитивен и безболезнен начин, а може би няма да приключи, а ще се трансформира в едно много добро и питателно приятелство, един отдушник понякога от "семейното щастие". Гледай право в очите любовника си, говори му бавно и без емоции, един вид - отправи зов към душата му, много бавно, много серизоно. Ако е човек - ще разбере. Ако е някой откачалник, който е неспособен да овладее мислите, чувствата и емоциите си - късай направо, няма смисъл да си губиш времето. Но трябва да се изясниш и със себе си... (най-трудната част :) )

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 3498ebac71
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   НЕ бързай да създаваш детенце,дори и да не си с др.
Едно дете няма да закрепи вашите взаимотношения.
А, напротив,ако не се обичате ....много лошо за детенце...
пО- ДОБРЕ ОСТАНИ САМА .....и ще разбереш как стоят нещата:
Т.Е. КАКВО ИСКАШ !!!
Явно ти трябва време....като на всеки нормален човек .
Според мен НЕ БЪРЗАЙ !!!
У С П Е Х !

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5df0de6abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Първо помисли какво точно искаш ти.Ако не си наясно със себе си ,никой съвет няма да ти помогне.После се налага да се съобразиш и с желанието на любовника т. е дали иска да е с теб или предпочита да е с жена му,и накрая-приключи със съпруга-щом имаш друг, той не е мъжът за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 636fd0bc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен загубата на тръпка е че просто не е била истинсКа Ако някога си желала някой това с времето ще е по- силно НО БЛИЗОСТТА Е И ПРИЯТЕЛСТВО - ТОВА Е ВИСШАТА ФОРМА НА ЛЮБОВ- НЕ СЪМ ГО КАЗАЛА АЗ
Важно е в очите ти някой да е привлекателен образ за да го желаеш Изгради го и му дай шанс да е твоя рицар и тогава ти ще си богиня за него

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2d87f94d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ум не ми го побира как можеш да пишеш такива глупости. С какви очи гледаш съпруга ти? До къде е стигнал брака ти..? И още деца искаш.
Ти заслужаваш да живееш сама и да доиде време никои да не иска и на снимка да те види. На твое място вместо деца бих се развела.
Да не казвам каква си ама и самата няма да го разбереш за съжаление и жокери да ти се дава същият чук ще си останеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker