Обичам го, но колко се страхувам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121257)
 Любов и изневяра (29725)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го, но колко се страхувам!
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2173 пъти
Животът ми така се стече. Бях самотно дете. Взискателно семейство, което обичам много. Справях се супер в училище. После дойде пубертетът, разхубавих се. С това дойде и първото момче... Бях много влюбена, той твърдеше същото за себе си; но накрая се подигра с мен. Преживях доста - ревност, лъжи безброй... Накрая човекът ми изневери и хукна подир половината ми приятелки. Плаках, осъзнах своите грешки и продължих напред.
Прекарах две-три дълги години, в които бях сама. Влюбих се веднъж и нищо не се получи. През останалото време общувах с момчета, с които аз самата не пожелавах сериозна връзка. Случваше се да правя секс, но рядко. Като цяло нищо хубаво в този период, бих искала да го изтрия!
Нека отбележа нещо, за което иначе сами ще се досетите и ще поискате да ми го кажете в коментарите. :D Аз съм комплексирана. Комплексарка голяма. И не говоря за външния си вид.
Винаги съм завиждала благородно на щастливите, обичани жени. Може би защото аз успешна връзка нямах. И с времето реших, че просто причината е в мен. Те, например, са обичани. Какво трябваше да направя аз, за да ме обичат? Съзнателно избягвах връзките. "Облякох" някаква самоувереност и се пуснах по течението. Дори не знаех кога със сигурност харесвам някого, до такава степен премислях нещата! Луда работа. Все внимавах да не сбъркам някъде с хората, накрая все грешах.
Занимавам се с разни неща. Уча висше и не ми остава много свободно време, работя почасово, тренирам плуване, имам приятелки и т. н. Драсвам по някой и друг ред на белия лист. Абе, имам жажда за живот (и за любов). :)
Имам връзка... Познавам го съвсем не от вчера. Обичам искриците в очите му, усмивката му, обичам недостатъците му, обичам го целия какъвто е!!! Но не знам дали и той ме обича... Как бих могла да разбера? Все пак любовта не е нещо елементарно. Всеки може да ти направи комплимент и т. н., но кой ще поиска да е с теб въпреки недостатъците ти, грешките ти?
Сами виждате, че изпитвам страшна неувереност, която може да ми коства връзката! Какво да правя? Първа по-сериозна връзка е за мен (за него също) и тепърва разбирам, че те съвсем не са като по филмите. Обсъждате всичко - от комедиите по телевизията до бившите си гаджета (неприятна тема за мен). Не се колебая да бъда себе си пред него, макар че има неща, които не бих му доверила. Това е нормално, нали?
Той означава много за мен. Ако разбие сърцето ми... Ок, ще си кажа - така е било писано, или ще търся вината в себе си. Но как да продължа напред?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2d1d4e280d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ако ти е първа по-сериозна връзка знай, че пътят ти започва от тук, а не свършва тук. Тепърва ще се учиш как да се държиш човешки с някога, как да се държиш с партньор.
Някои успяват да преминат през целия този период на обучение само с един човек, но са малко. Броят се на пръстите на едната ръка. А и е хубаво да общуваш отблизо с различни хора, с различни характери, за да опознаеш хората като цяло - какво е възможно и какво не е, какво можеш да искаш и да очакваш от някого и какво не можеш.
Успех и пиши как се развиват нещата.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7239bb2cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Насла давай се на това което имаш и мисли позитивно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ee0cd58596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не мога да ти дам съвет, но исках само да кажа, че още от самото начало на историята ти ми хареса как пишеш. В теб е събрана толкова много красота.. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f285f474d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако човекът до теб те обича това се усеща. Да, усеща се! Не е нужно да питаш как точно се усеща - ако те обичат със сигурност ще разбереш. Аз съм бил искрено обичан в живота си, и моментално го разбрах, нямаше нужда и от кой знае колко и какви доказателства.
Но ако с човека до теб се карате, ако иска да ти се налага, и ако иска да ръководи той живота ти, тогава имай едно на ум, защото това е доста обсебваща обич, която също съм изпитвал на гърба си, и която определено на никого не пожелавам.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3c00a22535
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съветите са излишни, защото всяка любовна история е различна и човек никога не знае дали има бъдеще с друг човек. Само запомни, че той не ти принадлежи, защото е човешко същество, ти на него също. Наслаждавайте се на връзката си, докато тя ви прави щастливи и двамата. Докато има желание и обич, всичко ще е наред. Не се оставяй на страховете да съсипят щастливите ви мигове.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d0f000790c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Историята ти много ми напомня на моята. И аз като теб се страхувам от същите неща. Не мога да ти дам съвет, но пишеш много хубаво. Желая ти успех и късмет с момчето :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e56dc08d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Как бих могла да разбера? Все пак любовта не е нещо елементарно. Всеки може да ти направи комплимент и т. н., но кой ще поиска да е с теб въпреки недостатъците ти, грешките ти? "
Като видиш, че човекът стои с теб, след като той показва че те обича и търси компанията ти, това означава, че той те обича и иска да е с теб. :) Не мога да разбера защо си плакала 2-3 години за някакво момче? Това е адски глупаво! Недей да плачеш, а се радвай на живота! И защо да си комплексарка? Ти тренираш плуване, а спортът дава самочувствие и самоувереност. Радвай се на живота, живей, и не мисли сега за мъже и за връзки. Когато дойде време и се влюбиш, тогава ще разбереш, че наистина е време за сериозна връзка.
Age 17, girl

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker