Секс на първа среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс на първа среща
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 10688 пъти
Здравейте, мили хора.
Нека направим една дискусия на тема "секс на първа среща". Нека се включат и мъже, и жени и да изкажат мнение и личен опит. Знам, че много хора не го одобряват и го свързват с поведение, присъщо на леките жени... и мъже. Но имате ли ваша лична любовна история, която е започнала точно чо този начин и до какво доведе тя- щастлив край или разочарование? Познавате ли хора в обкръжението си, които са щастливо обвързани след едно такова начало?
Мислите ли, че тази първоначална изпепеляваща страст гасне така светкавично, както се и заражда?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9a1a6774d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е относително. Имал съм секс на първа среща, който прерастна в сериозна връзка, но тя се провали по съвсем други причини. А и връзката я започнах, не защото на първа среща си легнах с момичето, а защото впоследствие се оказа, че имаме доста неща, които ни свързват. В крайна сметка се стигна до раздяла, но не виждам с какво секса на първа среща в този конкретен случай ми е помогнал или навредил. Просто е имало да става и стана.
Имал съм и секс на първа среща просто заради секса, който това си и остана - просто секс. Даже имам два лични рекорда - имах две зарибявки по интернет, като се запознахме на живо с едната си легнах след няма и половин час, а с другата беше още по-брутално, понеже направо ме извика у тях, и на 10-та минута вече се бяхме награбили. :D
Не смятам, че задължително жените, които пускат на първа среща са "леки". Има доста фактори, които могат да предразположат една жена да спи с един мъж на първа среща, особено ако преди това са се познавали я от интернет, я от работата, я от университета и т. н., без това да я прави "лека". Пък и честно казано не вярвам някой да иска да има в къщата си майка Тереза, или Дева Мария, така че...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0bdaec97e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истината е такава, че понякога жената има нужда просто от секс, а не от флиртове, размотаване с месеци и любов - А ПРОСТО ОТ СЕКС.

За себе си като момче мога да споделя, че съм имал само един такъв случай. Случая при мен е класика - запознахме се в Интернет, писахме си около седмица, после разменихме номера, разбрахме се да се видим, като преди това си намекнахме, че може да стане и "такова" нещо и като се видяхме отидохме вкъщи. Не знам как има момичета, които се навиват на това - признавам си, но определено беше готино :).

Останалите, които са били без връзка са били на втория, третия или няколко дни след запознаването ни.

Толкова от мен. И не смятам, че жените, които правят секс на първа среща са курви или нещо лошо. Въпроса е да не е всеки ден, или за пари. Всичко останало е ОК.

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a79b8d3e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ами може, ама ако преди това сте си писали по нета поне 3-4 месеца. Иначе откъде ще знаеш на какъв/а психар/ка можеш да попаднеш?
Нещата с хигиената и болестите също не изглеждат добре - има хора, които с години си ги влачат без да подозират дори, залютяло им нещо там, ма то нормално... Презерватив също не е гаранция.
И не на последно място - какво очаквате от един път? Трябват поне няколко пъти за да се стиковат нещата, иначе е съвсем повърхностно и незначително, може дори да е неприятно.
Та възможно е по принцип, всичко според конкретната ситуация, но е силно непрепоръчително и нежелателно. И рисковете не се оправдават по никакъв начин. Има някои неща, които отличават човека от животното - умът, предвидливостта. Който желае да не се съобразява с тях - негова си работа... Само че защо ли точно тези, които не искат да се съобразяват, идват после тука и хленчат за помощ?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 31b18ae997
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   При мен доведе до брак, дете и после развод. Смятам, че е било грешка, защото започнахме връзка без да сме се опознали като характери. Аз бях на 21 г. и много наивна явно. След 1 г. 6 м. бях омъжена и с бебе.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a53e42abc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката: тук не говорим за човек, чието поведение е такова постоянно, а за инцидентен случай, който в много случаи води и до връзка... просто ми е интересно дали има много хора, започнали връзката си по този начин и как се развиват нещата при повечето от тях. Аз самата също не одобрявам такова поведение, но покрай мен има създали се връзки точно така и затова отворих темата.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 67398aaf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз го направих веднъж. Имахме връзка. Когато го зарязах обаче, той ме упрекна за това и как не било хубаво, да не съм го правела друг път... Истината е, че може би съм оставила лошо впечатление. Думите му ме нараниха. Разбира се, че не бих го правила пак. Наруших принципа си, а и той доста ме засегна..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bee02cc925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момче съм и мисля, че е малко странно да направиш секс на първа среща, все пак още не се познават толкова добре партньорите, пък и няма как толкова бързо да се развият чувства.
Но от друга страна знам от бабите си, че дори след много години семеен живот пак не могат да кажат, че познават перфектно партньора си..
А гледам, че много хора смятат, че е най-добре колкото се може по-скоро да се стигне до целувки и секс, че чак жената щяла да се почувства отрязана, ако не бъде целуната..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2746c5dd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Жена съм. Правя каквото ми харесва. Ако ми се прави секс, правя. Факт обаче е че няколкото ми сериозни връзки в живота ми са започнали така. Сега съм омъжена, с мъжът ми правихме секс още на първата среща.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0fbba9a88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Твърдо не .

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3441c54c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не! Другия няма да те вземе на сериозно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cd76f4aad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз винаги съм била против секса на първа среща, но се случи така, че го направих и не съжалявам понеже съм с този човек до ден днешен :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 55b15625e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Мацките винаги сме готови за секс на първа среща. И то не само на приказки, като момченцата

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5e259fa498
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Аз мисля, че една жена би могла да прави секс на първа среща, ако е влюбена в партньора си. Обаче един мъж, ако прави секс на първа среща, то той веднага след това ще зареже жената, защото мъжете са по-първобитни. За тях най-важното е сексът. Те са много лесни - за тях най-важното е жената да им дава секс и да се грижи за тях, докато жените не са така.
Българските мъже се интересуват само от секса, добре че чужденците не са такива.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a556c34d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Лично аз за себе си не го приемем. Жена съм, и ми е чудно как някой хора се хвърлят да спят с някой с който се виждат за първи път. И то не заради някакви морални устои, че не е редно или тем подобни. На мен лично ми трябва време да преценя по-добре човека дали ми допада, а това не става от една среща. Случвало ми се е да се видя с мъж, който ми е допаднал на първа среща, и след това като се видим още няколко пъти намирам неща, които ме отблъскват в него. Ако бях спала с него от първия път и след това открия, че не е грам за мен щеше да ми е много гадно. Случвало ми се е и обратното, някой да не ми допадне особено на първа среща, а след това в процеса на виждане даже да се влюбя. Не знам как е при другите но на мен ми трябва нещо, което да ме привлече и в характера на този човек, да искам да съм с него. Тези които лягат от първа среща според мен гледат само нагона си и дали физически ги привлича човека. Тоест гледат от чисто сексуална гледна точка, което щом ги устройва ок. Лично за себе си аз не го приемам. А и някой ако няма желание да се види с мен, след като не съм му пуснала на първата среща, още по-добре, ясно е че за този човек съм поредната, която да задоволи сексуалните му нужди на момента, а аз такива хора за партньори не желая.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e9653758a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами била съм в такава ситуация 2пъти, първият път се породи връзка, която продължи около 1 година. Втория път беше еднократно увлечение, след което не се бяхме виждали и чували около 4г. Случайно се срещнахме след тези години и много бързо станахме неразделни, с днешна дата 2 път в който правих секс на 1 ва среща, та дори си мислех, че е и за една вечер, се превърна в 5г. връзка, брак и очакване на 2ро дете. Не се бях замисляла скоро, но да така си беше. Така, че уж не съм много за секс на 1ва среща, пък... на мен там ми беше късмета.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ba3c4dcd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Аз като мъж ще приема секса на първата среща, може и да повтора и потретя, но до там. За мен е много по-важна свалката, ловът така да се каже. Сексът е просто черешката на тортата, ако ти дават само черешката без самата торта е незадоволяващо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bb6ce79bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Дори и двамата да търсят само секс, не е редно на първа среща да става. Немога да го възприема.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 54cefa08f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Правила съм секс на първа среща, но преди това съм излизала с човека в обща компания и няколко месеца сме си писали по нета... по късно го зарязах защото не си паснахме...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0b1332eaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Наистина е много относително. Зависи най-вече от това, което търсят и двамата партньори. Доколкото разбирам, в темата не става въпрос за мъже и жени, при които това е постоянна практика, т. е. секс без обвързване, без да се познават, просто за спорта :) Ако става въпрос за някакви по-сериозни отношения, принципно не е добър вариант. Повечето хора действително смятат, че така някак си "олекваш" пред другия, ставаш прекалено достъпен и следователно безинтересен. Не мога да се съглася напълно с това твърдение, защото познавам двойки, при които именно след секс още на първата среща, нещата прераснаха в щастлива и сериозна връзка. Но, както казах, всичко е индивидуално. Няма гаранция, че ако познаваш човека от месеци и се виждаш редовно с него, преди да си легнете, ще се получи след това нещо трайно. Връзката еволюира във времето, хората се променят, техните отношения се задълбочават и често се показват съвсем различни страни на характера. Едно е да се виждате за 2-3 часа на ден, да флиртувате и да ходите по кафета.. тогава всеки се представя пред другия в най-добрата си светлина. Когато нещата се задълбочат и вече говорим за истинска връзка, тогава става ясно за какво иде реч. И тук не става въпрос само за секс, ами за самото сближаване на хората и осъзнаването от двете страни, че те вече са обвързани.
Както и да е, аз не съм правила секс на първа среща. Не защото съм твърдо против или нещо подобно, просто съм на 22 години и опитът ми във връзките до момента е доста ограничен. Не мога да се зарека и да кажа, че никога няма да го направя, защото такива категорични изказвания са доста глупави за мен. Ако има достатъчно силна химия между двама души, понякога принципите остават на по-заден план :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f7ca4383f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ами леко поведение е, не е нещо друго.
И за мъжа, и за жената.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b909394b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Правил съм секс на първа среща няколко пъти след запознанство в дискотека, веднъж от интернет и веднъж от плажа. Запознах се с момичето в 9 сутринта на плажа и в 10:30 вече бяхме в квартирата и. Разбира се това бяха чисто сексуални връзки без чувства.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3668d0e846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Според мен хората, които се впускат в такива бързи сексуални "подвизи" са или емоционално незрели, или емоционално разрушени. И в двата случая нещо вътре в тях липсва. Аз лично не приемам секса на първа среща. Искам първо да опозная човека, да го почувствам близък (не на физическо ниво), да се посмеем заедно, да науча какво го вълнува. Това за мен са важните неща. Иначе лесно можем да се награбим, това всеки може да го направи.
По конкретния въпрос на автора: Познавам хора, започнали връзки именно по този начин - секс на първа среща. Сега като се замисля май всички се разделиха впоследствие, но не мисля, че това е определящият критерий дали една връзка ще бъде успешна или не.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 41a8bc44c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз пък съм може би от малкото щастливци, но при мен се получи точно така, въпреки че се познавах човека много преди това, но с първото ни излизане всичко се случи много естествено. Оженихме се, имаме дете, обичаме се и държим един на друг. Всичко е много индивидуално и зависи както от хората, така и от обстоятелствата :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 531c32de34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Секс на първа среща... и вече 26 години щастлив брак. Бързам след работа да се прибера и да сме заедно, днес, когато децата вече са студенти и ние сме само двамата. Обичам го и знам, че и той ме обича.
Тогава бях на 20, а той на 21. Запознахме се на лекция в университета в 14, 30 часа в един октомврийски ден, вечерта бяхме на купон, а след това - в моята квартира. Тогава се бях разделила с първата си любов и имах 2-3 кратки, неангажиращи връзки с момчета. Смея да твърдя, че бях много харесвано момиче. Бъдещият ми тогава съпруг постоянно е сменял приятелките си. Това го научих по-късно. И двамата търсихме едно и също у другия - секс. Това ни събра. Говорили сме си, че това е нещото, което умеем да правим най-добре заедно. Любовта дойде по-късно. За Коледа вече имахме обща квартира. След две години - сватба и ПЛАНУВАНО бебе.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 919459e30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Брей, оказва се, че всички са правили секс веднага. Що не срещам такива "ебачки" и аз?

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6a3bf85f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Еми, ето ти мъжко мнение по темата!
Обичаме к***и, ама не искаме сериозни връзки с тях :)
Аз на право не знам какви жени има в последно време, уж сериозни, ама си пишете в интернет и няма кафета, ала бала... направо на първата среща секс (гледам доста хора са го коментирали по горе същото) - страхотно е!!! ... до момента, в който не се изкефих много на едно момиче, с което се запознахме в интернет и тя директно си ме покани у тях... и си имахме сериозна връзка и ни беше супер, и страшно много я харесвах (и тя беше лудо влюбена в мен) и има ли смисъл да ти казвам кое беше нещото, дето не ми даваше мира през цялото време... та каквото и да ти говори един мъж, мисли си го! И в деня, в който скъсате, ако загрубеят нещата, ще ти го каже ;)
Не знам каква е причината жена да прави секс с мъж на първа среща... горе са споменали емоционална незрялост/разрушеност и в двата варианта не е работа.... просто олекваш.. аз даже не знаех как точно се повдига темата (не исках да я нараня), абе ти нямаш ли критерии, не ти ли е пукало какъв съм, преди да спиш с мен... щото аз не се бях постарал много, та ми става ясно какви са били критериите на момичето... не мога да имам сериозна връзка с момиче без високи стандарти.... никой мъж не иска жена му да е лесна...

Иначе се сещам за едни познати, където си писаха по скайп, момичето си покани момчето вкъщи.... и имат 7-8 години щастлив брак... но те се познаваха отпреди и момичето просто знаеше какво иска и как да си го вземе... ама това и изключение, останалите връзки на мои приятели, за които се сещам, не изкараха много.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d4b39e5454
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Мъж, който лесно дава любов не е привлекателен за жените.

Жена, която лесно дава секс не е привлекателна за мъжете.

Говоря за истинска привлекателност - такава, която създава дълготрайни, стабилни и пълноценни отношения. Иначе желаещи за задоволяване на нагона - колкото щеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b3b43ca703
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Значи, ако е лесна, не ви е за сериозна връзка, ако ви е трудна - не ви се занимава.
Общо взето, наречи го мъж и повече не го обиждай.

П. С. Жените, които на първа среща правят секс с вас и те не ви взимат особено на сериозно, просто си имат нужди.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2f76a8c5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   №14 Аз мисля, че една жена би могла да прави секс на първа среща, ако е влюбена в партньора си. Обаче един мъж, ако прави секс на първа среща, то той веднага след това ще зареже жената, защото мъжете са по-първобитни. За тях най-важното е сексът. Те са много лесни - за тях най-важното е жената да им дава секс и да се грижи за тях, докато жените не са така.
Българските мъже се интересуват само от секса, добре че чужденците не са такива. "

Вярвай си, че не са такива...
Специално чужденците са интерсуват от адски много секс, просто искат да те ползват за носна кърпичка, мила коментаторке!
Когато отидеш в чужбина и непознати почнат да ти предлагат ще си поговорим пак.
Много си умна, когато слагаш всички във една касетка....
Всеки е различен, но как да се обясни на човек, които не го приема...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4b30c29323
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Не мисля, че можеш да разчиташ на жена, която си е легнала с теб на първа среща. Защото със същия успех можеше да е и някой друг.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 7cee1f1505
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Всичко е въпрос на лична нагласа и настройка на психиката.Дали човек ще прави секс на първа среща или няма да прави е въпрос, който е до личността на човека. Тук никъде не се казва, кой на колко години е правил секс на първа среща. Това също е от значение. По един начин мисли човек до 20, до 30г, до 40 години и т.н. Ако е за бройката и за двата пола, говорим за комплекс, който е създал семейството на съответната личност, най-често комплекс за малоценност. Но има и друга причина за секс на първа среща- емоцията. Секса не започва между краката, а в мозъка. Щом и двамата го желаят, е нормално. Няма "леки" жени и "леки" мъже за секса на първа среща. Това не определя характера на личността, нито цялостното поведение. Ако после няма връзка е добре да сте със здрава психика и да не се самонавивате с въпроси" Ако не си бяхме легнали, сигурно нямаше да е така". Не давам съвети, всеки сам си решава. Не съдя хората, всеки сам си носи морална отговорност. Пред себе си имам пример за стабилно семейство, след запознаство в сайт за запознанства, секс на първа среща. 10 години брак и едно прекрасно дете. Тя работи в съдебната система, той с бизнес в чужбина. И моля, не съдете хората за секса на първа среща. Сигурно има за какво да погледнете себе си и да видите, че не сте чак толкова праведни или морални, колкото ви се иска.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 61c4be9764
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

34.   Какво значение има? Ако те привлича човека и ти се прави секс защо не? Всичко ли опира до пустите му "сериозни" връзки?

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 63f1bb2087
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Секс на първа среща съм правила, но втора не е последвала. После пак правих на първа среща, но се омъжих.! Сексът на първа среща е забранен за пубери и “мъже” имащи се за мъже! Обичам да съчетавам спонтанноста с добре обмислени последствия. Т. е “ПРОТИВ” на първа среща. Как може? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: 08c0ca47c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Първа и последна ;)

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: cdbfafef4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   На мен ми се случи наскоро. Момчето беше 5 години по малко от мен. Имахме връзка 2-3 месеца. Отрязах го, защото не го харесвам много. Запознахме се по интернет и на снимките изглеждаше доста по добре. Още страда, казва, че ме обича. Според мен е трудно да стане нещо сериозно, но не е изключено. Аз имам друга теория. Всичко зависи от това колко те харесва мъжа. Ако не тв мисли за много яка мацка, и месец да чакаш, пак няма да го плениш. То си личи. Освен това зависи и какъв е човекът. Този въобще не беше мачо. Даже по скоро влиза в графата сдухан, защото е някакси меланхоличен. По излъчването личи женкар ли е или не и можеш и сама да предположиш. Аз лично нямах сериозни намерения към него. Ако имах, нямаше да рискувам със секс на първа среща, защото може да ме остави после. С времето обаче все по малко ми пука дали ще ме остави някой. Разбирам, че точно тези хора изобщо не са за мен.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 дни
hash: b70ccbcc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Една двойка се събра покрай мен така. Парти с танци, алкохол, натискане, после продължението в хотелската стая. Това беше преди година а сега са неразделни. Аз съм мъж, но някак не ме привлича това, освен ако жената не е открито провокативна и привлекателна, обаче работи. Иначе колкото повече време минава толкова повече шанса да стане нещо намалява. С писаници и споделяния с месеци нещата стават еднообразни и скучни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker