За караниците и сдобряването след това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За караниците и сдобряването след това
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1748 пъти
Здравейте! Въпросът ми е следния, когато се скарате с половинката си, как протича процеса на сдобряване? Ако се считате за виновни, бихте ли се извинили? Или най-често става така, че се извинява този с не толкова голяма гордост, или по-силни чувства. Да знам, че в един спор винаги има две страни, две гледни точки, винаги и двамата са прави по своему. Тогава пак ли честа за първата крачка се пада на мъжете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: dbe5e9eda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не съм виновен - няма сила ,която да ме накара да се извиня ,ако ще и до болка да я обичам..Да не съм мекотело да се извинявам без да съм виновен??! Може да си наложа да ми мине, да не се сърдя - макар,че тя е била виновна за скандала да кажем, но да се извинявам без причина - не може да стане..!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 106ff8686a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ако някой човек се приема за виновен в дадена ситуация е достайна постъпка да поиска извинение. Няма никакво значение дали мъж или жена, и дали говорим за връзка, или за най-обикновени отношения между две човешки същества, просто това е достойното поведение.
Аз когато в дадена връзка сгреша намирам сили да се извиня, не ми представлява трудност да го направя - от фалшива и изкуствено завишена гордост никой не е прокопсал, няма и да прокопса. Но да сгрешиш за нещо в даден момент и да не се извиниш, само защото чакаш другият да го направи, че да не би сакън да вземе да се "унижиш" искайки извинение - това си е типично поведение на субект със селски манталитет. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bbf97fe107
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Извинявaм се, кaкто нa думи, тaкa и с поведение след товa. Бившият ми се извинявaше нa думи, но от към поведение- същото, зaтовa е бивш. Съпругът ми е кaто мен. Тaкa се опознaвaме по- добре, променяме нещa, aко не сa твърде дрaстични или срещу товa, което сме по принцип, все пaк трябвa дa зaпaзим себе си, зa дa бъдем щaстливи и пълноценни зa нaс си и зa половинкaтa;) Всичко е въпрос нa елементaрно увaжение към личносттa нa другия и мaлки компромиси понякогa.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ce5ace061d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато съм виновна се извинявам.
Винаги много ме е дразнело в мъжете, с които съм била, че са все безгрешни. Сгафили са, но никога не си признават, сакън да се не изложат.
Дори когато всички около тях им казват, че са сгафили, дори когато самите те се чувстват виновни - не се извиняват.
Това е ужасно, ужасно, ама много ужасно качество в типичния мъж.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 097c34bed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подкрепям номер 3, и аз съм така. Иначе ми се е случвало понякога да се запъвам и аз като номер 1 за принципни неща, но след време, когато усетя, че мъжът ми е бил прав, се извинявам - може след година да е.
По-важно от извинението обаче е човек да не е обидчив и да не се сърди дълго. На мъжът ми бързо му минава, но не се извинява, което е ОК за мен, но има хора, които се мусят с месеци. Освен това сексът след караница е най-сладък!
Ние много се карахме преди година, защото започнах да работя за него в неговата фирма и не съм го била слушала :)
Неусетно обаче някак си се напаснахме и тези караници ми липсват дори, не само заради страхотния секс след това, а и заради емоцията.
Но той преди например е бил женен с жена, която непрекъснато му е пилила на главата, мрънкала е и го е обвинявала за всичко, а след караници не му е говорила 1 седмица, после пък секс му отказвала до Коледа и тем подобни - затова е бивша.
Аз не съм такава - избухвам като гейзер, после ми минава и съм като умилкваща се котка, никога не се сърдя дълго, дори да имам право, но обичам да напомням и да дразня после или просто му казвам да каже „Ти си най-добрата“ и като го каже му обяснявам защо :)
Няма иначе караница, която не може да се реши в леглото. Отделят се и хормони у мъжа, които го привличат и привързват към вас и това за мен е най-доброто решение независимо кой прави и кой крив. Тайната на дългия и успешен брак е редовния и що-годе приличен секс, да не се опитва човек да манипулира нарочно партньора, да не се сърди излишно за глупости и да прави компромиси - ако тези неща ги няма, не помагат нито лудата любов, нито поддържаното тяло, просто нищо. Понякога дори да си прав е по-добре да си замълчиш, защото за какво ти е победа, ако е Пирова?

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 55125da378
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ние с моя си се караме сравнително често, обикновено за дреболии :) аз ако трябва да съм честна, съм по-дребнавата, понякога се цупя за пълните глупости, като дете съм. Той идва, сяда и почва да ме предразполага да споделя. Но като съм инато магаре, продължавам да мълча... и горкия става и отива в другата стая.... :))) относно вината - ако той е сгафил, по принцип се извинява, директен е. При мен е малко по-сложно, имам доста труден характер и все искам да става на моята... което е адски егоистично... гледам да полагам усилия да постъпвам по-зряло - да ида да го прегърна, да кажа 'не бях права' и да се примиря с вината си. Но хубавото е, че бързо ни минава.

Искам да дам съвет на всички в подобни ситуации - гордостта е лош съветник, изкоренете го.. Знам, че има и доста други като мен, които трудно признават вина, или вдигат някакви мълчаливи стачки, но това изморява отсрещния човек много... Опитвайте да размишлявате по-трезво и разумно. С дискусии и разговори се постига много - когато някой от вас има вина, да не се крещи и укорява, а да се обсъди проблема и да се потърси компромисен вариант...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4344674029
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   охоо аз съм си същия сърдит дори да бях виновен и да се извиня после става егати мъмренето- това се отнася за баща ми

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker