Къде да намеря нормални мъже в София? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде да намеря нормални мъже в София?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 4026 пъти
Къде има свестни мъже в тази столица? !
Под свестен разбирам:
1) да не слуша Фики-Мики и подобни извращения
2) да пише "не мога" и "не искам" разделно
3) да е грамотен. Наистина, считам го за много важно..
4) да не показва, че мисли само за секс. В смисъл, да си мисли, нормално, ама да не го натяква постоянно..
5) да обича животни. Просто не мога да приема, че един добър човек не обича животни и точка!
------
и още неща от този род.
Просто момче, с което могат да се водят нормални разговори, да се пътува и живее..
Явно ще си прекарам живота в България.. Такива мъже има ли още тук? !
Къде саа??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6f017a5318
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   Ами що за глупави искания с извинение!
1) да не слуша Фики-Мики и подобни извращения
Ами то това е въпрос на ВКУС и ти щом си мислиш, че можеш да наложиш вкуса на някого - с какво си по-добра от най-примитивният?
Моят мъж слуша някакви стари рок банди, които аз не харесвам, да се развеждам ли сега.
2) да пише "не мога" и "не искам" разделно
Ами да, глупаво е да се прави такава елементарна грешка, но езикът е жив - променя се. Забелязвам, че много хора правят тази грешка - може и дублет да стене, знае ли човек. Езикът служи на хората, не обратното иначе да имахме падежи до ден днешен и глаголите да са на „вувам“, а като дядковците от БАН се събудят, сигурна съм, че ще отпадне краткия и пълен член - не само масово се бърка, но и не носи някаква информация, сексистки е дори, защото е само за думи в мъжки род - с две думи отживелица.
3) да е грамотен. Наистина, считам го за много важно..
Ами намери си човек с българска филология ако ти е важно, какъв ти е проблемът - пълно е с такива в бюрото по труда. Аз уважавам това човек да е работлив, да е предприемчив, честен, да може да се разчита на него, да не пие и да се грижи за семейството си например, но какво ми дреме, ако прави правописни грешки.
4) да не показва, че мисли само за секс. В смисъл, да си мисли, нормално, ама да не го натяква постоянно..
Е, тук ще имаш проблем, ако искаш млад и здрав мъж - но за всеки влак си има пътници. Търси сред хората с хормонални проблеми, оперирани от простата или скритите хомосексуалисти. Самата възраст не е достатачна, мъжът ми е над 50 г., а иска почти всяка вечер секс, но има приятели, които не водят вече полов живот заради болести и хапчета. Познавам и мъж на 30 г., който не води полов живот, защото взима бетаблокери за сърцето си - търси мъж със сърдечни проблеми.
5) да обича животни. Просто не мога да приема, че един добър човек не обича животни и точка!
Как да ги обича - печени или варени?
Сега сериозно - търси веган или вегетарианец.


Твоят тип е значи застаряващ професор по българска филология със сърдечен проблем или операция на простатата или скрит хомосексуален вегетарианец или веган.
Пусни обява в някое ПЕЧАТНО издание, за да достигнеш въпросната група хора и си решаваш проблема.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fe1be4f9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има но вече малко са останали такива. Това важи и за двукраките които могат да се нарекам хора-изчезващ вид без значение от пола :).
Мъж

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3b824979c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Аз съм такъв но,
не мисля че нещата между нас ще се получат.
А и не съм от София.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9ae92b5294
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мен може да ме намериш в елмаз. Но според жените до сега съм доста задръстен защото не умея да развеселявам жените като се правя на шут. Общо взето не покривам доста завишените критерии на жените.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 71a740b82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 1, ужас!
"сигурна съм, че ще отпадне краткия и пълен член - не само масово се бърка, но и не носи някаква информация, сексистки е дори, защото е само за думи в мъжки род - с две думи отживелица. "
Ти българска граматика изобщо знаеш ли!?? ПролетТА, радостТА, младостТА и т. н. т. в кой род са!??? А членувани ли са и с кой член??

Авторке, ти май си малка. Не зная за "мъже" в тоята категория. Изискване 2 е под множенство на изискване 3, така, че 2 е излишно. По-малко изисквания- по-голям шанс! ;-))

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e1b04656b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз отговорям на изискванията ти, но в момента не съм в столицата. Ще бъда там след около месец.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d7263dede9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке, по всички точки съм съгласна с теб, освен с последната. Аз самата не обичам животните, но се оценявам като добър човек.
Добър човек не е ли този, който на първо място е добър с хората? !

Бих добавила и мъжът да не е женомразец и комплексар.

Желая ти успех да намериш читав мъж.
Аз лично съм се отказала да се занимавам с мъже от България.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8f29f6ef8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мъж на 27 от София и отговарям на всичките ти критерии. Освен това работя от 19 годишен и вземам добра заплата (програмист съм), имам добра кола, живея в добър апартамент. Висок съм 184см, тренирам. Познавам още доста мъже, които отговарят на тези критерии. Просто сме много такива в програмистките среди.

Но знаеш ли какво - повечето жени не желаете такива мъже. Всъщност направих сефтето на 22 след като започнах да се държа просташко и дори леко нагло с жените. Запознавах се с мацки по фейсбук и след няколко дни чат диркетно почвах да им говоря за еб. ане. Ако не бях почнал да се държа дебилно, сигурно щях още да съм девствен.

Така че, жените май-май НЕ желаете това, което си мислите че желаете. Поне ако говорим за момичета до 22-23 годишна възраст. Или го желаете само в даден период от месеца, а като сте в овулация искате някой първичен тип. То е доказано, че жените си променят предпочитанията към мъжете в зависимост от месечния цикъл.

И аз търся грамотно, усмихнато и позитивно момиче, гледащо малко по-далече от носа си, но знаеш ли на какви попадам? Нарциси-егоцентрички - мислят само за себе си, всяко второ изречение им започва с "аз" - "ама аз знаеш ли къде ходих", "аз знаеш ли кво правих с моите приятелки", "аз правих еди кво си", "аз еди що си". Алоо майна, светът не се върти около теб! Другият вид дето е често срещан са парти-гърлс - момичета под 22-23, дето най-висшата им цел в живота е да излязат на дискотека довечера. Да, секси са, бих ги минал, ама не стават за нищо повече от това.

И все пак една подсказка - уроци по танци. Аз ходя на суинг танци и така като гледам повечето мъже там сме свестни типове, имаме амбиции и интереси. Повечето от мъжете са до 30 годишна възраст, средната възраст е към 26.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 46576831cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   :))) Че ме рaзсмя н1, но си прaвa. Aвторке, aко си 30 год. и не си открилa " нормaлен ", според твоите предтсaви мъж, имaш проблем, ТИ, не мъжете.
Aко си под 30, подобни мъже би открилa в библиотекa, теaтър, музей, ... но и те сa мъже, искaт си секс. И aко те желaят и го прикривaт, че дa не се обидиш от товa че, си желaнa... тогaвa нямa ли пък дa си мислиш, че не изпитвa НОРМAЛНОТО сексуaлно влечение към теб. Съпругът ми си умирa дa ме обaрвa, целувa, притискa. Понякогa е досaден, дори съм го пляскaлa през ръцете, но... толковa желaнa и крaсивa се чувствaм с него. Не понaсям музикaтa, която слушa, зaтовa в къщи ( особено кaто е " впрегнaт" дa помaгa в чистенето) си пускa и слaгa слушaлките. Aми мaчове и формулa... зa мен е ужaс товa. Години ми нaдувaше глaвaтa, зaпочнaх нaкрaя и aз дa му говоря зa прически, гримове и подобни глупости, докaто от личен опит рaзбрa че, не ми е приятно дa слушaм безкрaйните му тирaди зa нещо, което не ме вълнувa. Имaме много общи интереси, но имaме и нaшите си рaзличия. Никой не очaквa от другия дa се промени и дa приеме неговите вкусове, обичaме си се, съобрaзявaме с другия и толковa. Е, " ненормaлен " ли е мъжът ми според теб;) Проявявaй толерaнтност, докaто опознaеш човекa, може дa се окaже че, предлaгa нещо рaзлично, но по- добро.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bcd080ff3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Евгени Минчев и Денди отговарят на условията. На всичкото отгоре са и много изискани. Ама ти пък сигурно и меки китки не искаш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 845338a741
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! :) Е аз не съм мъж за жалост, а момче на 16 години. Много си права, точно такива момчета са за драво семейство и добра връзка. Повечето момичета не го разбират сега и такива като мен ни описват като "добрите момчета". На колко си авторке? :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2efd9a5ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Иди в някоя библиотека или в някой парк. В библиотеката би следвало да намериш човек, който е грамотен и знае как да се държи с едно момиче, а в парка пък имаш шанс да срещнеш любител на животните, който си разхожда кучето. Обаче дали ще намериш г-н Идеален, който да отговаря на абсолютно всичките ти изисквания... е това не знам. Доста ще е трудно, но все пак не е напълно невъзможно.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4a8fa07b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ами аз познавам такива момчета. Даже и повечето са свободни.. , ама и те си имат изисквания. Всички имаме някаква изградена представа за идеалния човек за нас, но неразделна част от живота е да се правят компромиси - не мисля, че можем да открием някой, който пък съвсем точно да пасва на образа, който предварително сме си изградили.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 633e21423c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Първо изчисти своите проблеми. А и кой знае къде излизаш. Ако местата които посещаваш с цел да си намериш приятел са чалготеките по центъра и в Студентски град или пък по цял ден обикаляш молове и киснеш с тъмните очила в някое кафе на "Витошка", няма да намериш такъв, за какъвто си писала. Е, в моловете и по кафетата си има и съвсем нормални хора, но просто го използвах за сравнение. Все пак извинявай, ако не съм познал. А иначе свестни момчета и момичета може да срещнеш къде ли не.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 20aa9d37a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Браво на номер 1. Много точно изказване.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7c5eeb4f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Хаха, аз се приближавам до твоя идеал за мъже.
1. Не слушам чалга, а музика предимно от 90-те.
2. 90% от хората в България допускат тези правописни грешки.
3. Пиша доста грамотно, дори и на руски.
4. И да показвам и да не показвам, винаги когато си ми пред очите, ще си те представям в какви ли не пози.
5. Обичам много животните - имам четири котки и едно куче.

С мен можеш да разговаряш нормално - имам богата обща култура.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1cf3044baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ясно е какво търси момичето и какво има предвид-затова НЕ СИ ПРЕКАРВАЙ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ. Останалите тук бг мъже са такива и няма откъде да дойдат други.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6f017a5318
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 9 - не отговаряш на условията - сгрешил си няколко запетаИки и си изпуснал доста интервали :), а и ядете месо - не обичате животните и това е.
н. 1

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7e003bf445
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Авторке, хубаво е че знаеш какво искаш. Изобщо не мисля че си претенциозна, както те обвиниха, критериите ти са си напълно изпълними. Недей да си отстъпваш от желанията и в никакъв случай недей да се примиряваш с нищо по-малко:)

Моят съвет е да започнеш да посещаваш онлаин форуми по интересни за теб теми и да си пишеш с хората там, кой знае, с някого може да си допаднете. Общите интереси са много добра основа за стабилна връзка. Също така можеш да се запишеш да тренираш някакъв спорт, които те влече и е свързан с хора. Мои приятелки си намериха половинките покрай тренировки по бойни изкуства, спортно катерене или на организирани планински преходи и природолюбителски мероприятия. Даже да не срещнеш твоя човек там, ще си прекарваш добре свободното време, ще срещнеш интересни хора и ще завържеш нови приятелства, а пък покрай тях вече кои знае откъде ще изскочи нещо.

И не съм съгласна с номер 1 за професора по филология с болната простата - що за глупост - има слава богу достатъчно грамотни мъже, които не се занимават с българска филология. В интерес на истината в тази точно специалност влизат хора с много нисък бал, които не са приети другаде, така че това изобщо не е гаранция за нищо. Не виждам защо авторката трябва да си легне с първия простак, който си поиска директно. Ако мъжът е читав, ще знае как да се държи с жени и как не.

Авторке, смело и не се отказвай да търсиш и не прави компромиси със себе си, само за да не останеш сама. Моят опит показва, че в крайна сметка всеки намира това, което е търсил. Колкото повече искаш, толкова повече получаваш накрая. Важното е по-скоро да си наясно със себе си и със желанията си. Не си поставяй сама граници. Далече не са свършили свестните мъже, ако упорстваш ще си намериш половинката, която е идеална за тебе.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8fb041e88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ми аз попълвам изреденото и съм в центъра на града като цяло.

Не съм сигурен обаче, че с това явно снизхождение твое ще намериш когото и да е "свестен".
Но, да бъдем полезни...

... търси се, където искаш да срещнеш човека, когото харесваш - доста ясно трябва да е това. Ако досега си търсела по чалготеки, вината си е твоя.

Грамотността си я има, бая при това. Ако това наистина ти е критерий, всеки второкласник по мое време го покриваше. В 5-то СОУ може да се върти твоя Ромео.

Относно музиката, не виждам как това ти влиза в работата, кой какво слуша. Той не ти завира своите слушалки в ушите, така че тук право на мрънкане нямаш. Аз харесвам стара немска музика, убеден съм че и на това ще се цупиш, защото не попада в твоите представи за свестно. Сори, но песента от "Фифти шейдс ъв гей" няма да слушам.

Животните са си ок, незавършени разговори за котки обаче аз не търпя. Имал съм 2 котки и едно куче. И пак - няма нещо, което да мразя повече от това, някой да ми завира животно в лицето или да слушам по половин час наведнъж колко сладко било онуй. Ако си търсиш мъжле, с което да си говорите за кученца, гей барът е добро начало.

С тези твои претенции обаче, защо не ни изредиш тука какво предлагаш ти като партньор? Явно си много свестна и стойностна, да чуем поне какво изпускаме.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 76dfee5604
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   1) да не слуша Фики-Мики и подобни извращения
2) да пише "не мога" и "не искам" разделно
3) да е грамотен. Наистина, считам го за много важно..
4) да не показва, че мисли само за секс. В смисъл, да си мисли, нормално, ама да не го натяква постоянно..
5) да обича животни. Просто не мога да приема, че един добър човек не обича животни и точка!

Авторке, идвай при мен, защото съм точния, само че съм на 15 и ще те скъсам от секс ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6f017a5318
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   23 - мислиш за секс и си непълнолетен - не ставаш за Авторката - обади се след 50 г.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2644a04653
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторката:
Така.. благодаря на всички за коментарите, без значение какви! Въпреки всичко, номер 1 наистина успя да ме разсмее!! :D
Първо, на 19 години съм, уча иженерна специалност и така, това не знам какво значение има..
Във всичко това вкарах лека ирония, нито съм най-грамотната, нито нищо. Ясно ми е, че мъжете почти винаги мислят за секс, просто не обичам ВСИЧКО да се свежда до това, още повече в началото, докато не са ни ясни взаимоотношенията.
Относно чалгата, каквото искате мислете за мен, един интелигентен човек не би се радвал на този вид.. ъм.. музика, и това е.
Искам просто наистина свестен човек, да не ми говори за ''тагване'' във фейсбук, кога ще се разбием в Студентски..
Искам да пътуваме, искам нощно къпане в морето, искам да правим всякакви щуротии, но адски държа да мога да говоря смислени разгвори с човека до мен, просто съм такъв чов
Мразя да съм с тълпата, искам нещо ново и необикновено.
Дори не искам да се виждам постоянно с този човек, обожавам тръпката и непонятното, новото, различното..
Веднъж едно момче ми каза: Ти си най-странният човек, когото познавам. Този, който ще е с теб ще разбере какво е да си хем обвързан, хем свободен..

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6f017a5318
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторке, радвам се че имаш чувство за хумор :)
Иначе не бъди толкова строга към хората - не знаеш кой с какво се разтоварва. Аз имах един период, в който действително слушах Преслава и ко., имах тежък живот и тежки изпити - това ме разтоварваше. Ходех да тичам в парка и съм надула Преслава и Ивана в слушалките, та се пръскат.
След това никога не съм слушала вече тази музика, освен в компания да кажем или при събитие.
Правописни грешки иначе много се правят, особено като пишеш на някакъв телефон или нещо подобно, а и като инж. знаеш, че има хора с математическо мислене, на които не им върви езика просто.
За секса - забрави. Няма оправия и такива са всички здрави мъжа от 15 до 105 г. - ще се пробват поне - няма тук разлики нито в образование, нито в социален статус - мъжете са ходещи торби с тестостерон :) не им се сърди - имат си чисто физически причини да действат като разгонени пръчове - тестостеронът и „малкият“ им приятел и както те не могат да ни влезнат в положение заради менструации и глупости, така и ние не бива да сме твърде жестоки към примитивната им пророда
Иначе, който търси, намира - не спирай да търсиш, ще намериш точния човек за себе си и после като четеш този си пост, сама ще се смееш на себе си, защото никога не казвай „никога“ - най-вероятно няма да отговаря на поне от 3 от условията, ама ще си толкова влюбена и загубена, че няма и да го усетиш това
н1

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 76dfee5604
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   23 - мислиш за секс и си непълнолетен - не ставаш за Авторката - обади се след 50 г.

Може да съм непълнолетен, но няма граница за възрастта, въпреки че няма да ти се върже някой, ако си под 18.
Е, как 50 години? Аз тия месеци искам да ощастливя някоя, ама няма кой да се върже на въдицата.
Иначе съм реалист, но перверзен ;)
Авторке, ако имаш приятелка/и може да врътнем едно 3 в 1 :D

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5453dd2c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Аз пък искам мъж, който да ме привлича и задоволява, да не ми ръси простотии, да е уверен и да ме обича.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6f017a5318
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ами 27, заради точка 4) си неподходящ
Иначе ползвай кондом, за да не вземеш да „ощастливиш“ родителите си и да станат млади баба и дядо.
След 14 г. иначе у нас е позволен секса, но преди това си е педофилия, така че има възрастови ограничения все пак - над 14 г. са ограниченията, но ти влизаш в тях.
И все пак - на 15 г. си още прекалено младичък, за да те огрее която и да е студентка. Няма ли момиченца?
И още - гледай да са на поне 14 г., защото ще си навлечеш беля, а за кондома разбра, надявам се!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 14fcb17b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   №29
Първо, не се занимавам с момичета, алкохол, цигари, защото не обичам да се правя на импотънт...
Второ, не се безпокой, ще си намеря момиче, когато ми дойде времето.
(след 3-5 години)
Трето, нямам намерение да гледам умните "момиченца" на 14г, дето се мислят за депутати, а не виждат колко са зле...
Малко се отдалечих, но все пак.
Ако съм те обидил с коментарите си - извинявай, но просто ме баннаха във един друг форум, затова пиша малко закачки :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 91e474e507
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Здравей :)

1) Аз не слушам Фики-Мики и подобни извращения.
2) Пиша "Не мога" и "Не искам" разделно.
3) Мисля че съм грамотен.
4) Никога не мисля за секс.
5) Обичам адски много животните, даже имам котка :)

Само проблема е че не съм от София :(

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 89038967e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Ето пак старата песен на нов глас...
Да се изкажа и аз - искам само да вметна, че в днешно време е трудно да се намери нормален мъж, за жените също е трудно... Или ще пие, или ще пуши, или ще е татуиран и ще се държи просташки или ще е с голямото его или няма да знае какво иска или няма да има интереси и хобита, или няма да има цели в живота, или ще е егоист, или ще мисли, че всички са еднакви и ще страни от жени... Хора много... Но пък ако е свестен - или учи или ходи на работа или и двете и трудно може да срещне много момичета, с които да се запознае... Темата е дълга, дълга...
Аз съм жена, на 24 год., работя, през свободното си време се разхождам или си стоя вкъщи или чета книги - не ходя по заведения и дискотеки, не пия, не обичам да се срещам с познати само колкото да водя безмислени разговори, нямам много близки интереси с останалите момичета, не обичам да говоря за маркови дрехи и за гримове, не обичам да си пилея парите за глезотии... Рядко се запознавам с момчета, твърде рядко, пък и не мога да се запозная със свястни...
Вие подходихте към темата саркастично, но си е доста сериозна темата, макар да има много вариации.
Та и на мен ми стана интересно, но ако давате по - адекватни съвети ще е по - добре според мен... поне да сте полезни на авторката :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 89038967e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   №32 от къде си, ако не е тайна :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fd1f90bc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Не отговарям перфектно на условията :) Единствените е, че не мисля само за секс и не слушам чалга. Но мисля, че съм дърт за теб ( на 28 съм ). Бих излязъл като приятел ( понеже нямам такива ) без да давам обещания.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 66828ce5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Такива мъже са навсякъде около теб, но просто явно ти не може да им привлечеш вниманието. Имай предвид, че далеч не е чак толкова трудно да намериш мъж, който да не пие (е, поне да не се напива, защото пълен трезвеник наистина е по-трудно да се уцели), да не пуши, да не се дрогира, да не слуша чалга, и да е сравнително грамотен, ама ти имаш ли какво да му предложиш? Ако има какво да му предложиш със сигурност ще успееш да спечелиш вниманието на такъв мъж, в противен случай все ще си мислиш, че такива мъже няма, а истината ще е доста по-различна.
Аз не пия нито капка, не пуша, не се дрогирам, не слушам чалга, а съм и сравнително грамотен, но личният ми опит говори, че съвпадението на характерите е много по-важно за една успешна връзка, отколкото тези както аз ги наричам "странични фактори". ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 412d57aee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Я наборче и аз съм на 19! Какво да направя мъжко съм, мисля си за секс.
Няма как, колкото и да не го показвам. Не слушам чалга! Интересно... да кажем че и аз това което уча се пада инженерна специалност, а извън нея на техническа грамотност бих казал добра. Както виждаш пиша на кирилица и то достатъчно грамотно. Животни? Хм... да има такива, които обичам и такива, които не обичам. И не на последно място: - Да! От София съм!
Всъщност и аз искам да имам момиче с което да си говоря на много теми, някак понякога ми става тъпо че се запознавам с някое момиче, опознавам я и осъзнавам, че нищо не можем да си кажем. Странното е че и аз давам свобода на човека до мен, въпреки че е обвързана с мен. Засега от известно време съм сам.
Питал съм се тези критерии за момичетата...
Надявам се да съм бил полезен.

-Stallker

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 42869531d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Я да видим...
1: Фики-мики? Слушам далеч по-извратена музика. Нище не ме весели, така както Black Sabdath и Моцарт. Помията е страшна, а съседката спря да идва у нас, след като мъжа ? и разбра, и направи бегъл опит да защити мъжкото си достойнство.
2. Незнам какво против имаш това, но неискам да прозвуча като простак.
3. За запетайки правиш ли проблем? Щото доста чест ми се губят, особено ако съм пийнал.
4. Веднъж имах близка среща с двойка любящи охранители, горди притежатели на метални боксове, примесена с алкохолно натравяне. Цели 8 минути не мислех за секс, докато не ме пое една много хубава медицинска сестра с големи... очила. След време я накарах да носи контактни лещи.
5. Не съм добър с животните. Котката се задави с хамстера, а кучето се удави, докато пиеше вода от едно неприятно място. Но иначе ги обичах и държах много на тях.
Може да ме откриеш в библиотеки, барове, болници, арести и други подобни заведения. Не живея в София, защото едва ли има по-пропаднала европейска столица. Говоря един, може би два чужди езика.
Покривам ли стандартите ти? Както казват по рекламите: Вашето мнение е важно за нас!

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 85af7e3662
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Всеки мъж, който си успяла да прилъжеш, със сигурност обича животни! Ако въобще си успяла да прилъжеш някой? !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 85300cbbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Ами потърси из IT-фирмите: HP, SAP, CnSys, Telerik! Ако ги търсиш по чалготеките, рап-сборищата, наркоманските бърдаци и пуш-комите - ще намериш дедовия...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 68b57ffc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   1. Не слушам мики-фики, а нормална музика. Повече хитове от 80-те и 90-те, както и класика.
2. Няма как да пиша "немога" и "неискам", защото имам висше българска филология.
3. Виж второто.
4. За секс си има време и място. Винаги се концентрирам върху моментните обстоятелства.
5. Имам си страхотна персийка в къщи. Гледал съм още 2 кучета и 1 котка.

P. S. И съм кореняк софиянец. :)

Имало.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d7263dede9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Номер 22 добре се е изказал, но не съм съгласна за това, че кой каква музика слуша си е само негова работа.
По принцип хората (двойките) си говорят и за изпълнители, споделят си песни, да не говорим, че ходят и на концерти, купони заедно.
И невинаги музика се слуша на слушалки все пак ;).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7d1e992358
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Обмисли някаква активност по социални кузи. Примерно през уикендите да разхождаш кучета в Богров. Там няма да отишъл егоисит, мразещ животните или махмурлия от чалгатека. А и можете да е посближите при транспорта от-до там.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e263a0d52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Авторке - звучиш като нормално и свястно момиче, което е изпреварило в умственото си развитие 95% от наборите си, че и доста от по-големите. Не се притеснявай, нещата сами ще си дойдат на мястото. Има мъже и за теб :) Щом си в инженерна специалност, значи си в инженерен ВУЗ - това е едно добро място да срещнеш свестни и перспективни мъже. Нещата, които искаш са напълно адекватни, дори в един момент се замислих дали не съм ги писал аз :D Моят съвет към теб е - намери си хоби.... а покрай хобито ще се срещнеш и с правилният човек.

Относно коментарите преди мен - 99% са на незадоволени пуберчета или на дърти комплексари, които не могат да си намерят жена и леят злоба, както и на битови алкохолици-наркомани-чикиджии...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0bfb2806ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   н46
Дигайте сватбата с авторката, но не забравяйте да поканите и мен на ракиика и салатка.
Да сте живи и здрави всичките!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fd1f90bc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   По университете, по обяд :) някой по самотен. Ако видиш, че е с компания и бира, значи слуша Фики. Ако е с компания но пие вода :) може би е по различно. В кой университет учиш, ако не е тайна :). Другото което, има доста момчета/мъже които четат книги по пеиките в парковете или нещо си ( но това в по-топлите дни ).

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b4bedd46b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   1) да не слуша Фики-Мики и подобни извращения - Аз слушам само Веско Маринов (грях ли е? ) :D
2) да пише "не мога" и "не искам" разделно - Туй го мога.
3) да е грамотен. Наистина, считам го за много важно.. - И туй го мога.
4) да не показва, че мисли само за секс. В смисъл, да си мисли, нормално, ама да не го натяква постоянно.. - Ако смяташ с години да ме държиш на сухо няма се разберем :D
5) да обича животни. Просто не мога да приема, че един добър човек не обича животни и точка! - Не възразявам при нас да живеят животинки ама ти отговаряш за тях :D

Ставам ли?
А да мога и да се преместя да живея в София.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85af7e3662
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Срам - несрам да питам: к'во е Фики-Мики?
Съжалявам, че не разбрах тази сложна "женска" мисъл

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4d2142425a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Пред халите или в Овча купел до НБУ. Основно са африканци и араби. Замотай се около тях, започни да ги оглеждаш и те ще се усетят и ще те заговорят.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 35aac8f895
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Н41, не във всички IT компании има свестни и нормални мъже. Аз, например, работя в една от най-големите компании в областта на информационните технологии на българския пазар и от личен опит мога да ви кажа, че там културата в никакъв случай не би могла да се нарече "висока". Повечето от колегите мислят предимно за стимулиране на "сближаването" в екипа и за последните хитове на Цеца и пр. Съответно, ако имаш по-различен вкус, можеш само да мечтаеш да станеш част от "екипа".

Н 9, евала! Взимам те :P

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ef3d1dd8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   В центровете за бежанци - Овча купел, Враждебна, Военна рампа - сирийци, афганистанци и иракчани - яркат яко

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker