Увлечена съм по колежка, помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Увлечена съм по колежка, помощ!
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2202 пъти
Здравейте. Пише ви едно наистина объркано момиче. На 21 съм, уча в престижен университет в България. Усещам страшно силно увлечение по своя колежка... Чувствам се нелепо. Имам прекрасна връзка с момче, вече от почти 3 години. Не съм усещала липси във връзката си. Но съм луда по нея. Близки сме от около 5 месеца. Наистина много близки. Само че мисля, че не е само приятелство. Тя е невероятен човек, има всичко, за да допълни мен като личност. Страшно красива е. По онзи нежен, естествен и ненатрапчив начин, който почти е изчезнал в днешно време. Никога преди не съм се заглеждала по момичета, дори трудно намирам някоя жена за красива. Но изгарям от желание да я докосвам, целувам, да опозная всяка част от тялото и душата на това момиче.
Господин Фройд би се хванал за главата с мен. Нямам травми с момчета от детството, не съм била насилвана. Имам страхотно семейство, не съм имала някакви психически или емоционални кризи. Изглеждам нормално, казвали са ми, че съм "секси". Не съм си падала по "мъжки" неща никога. Смятам хомосексуализма за нещо вродено, но тук всеки си има мнение. Не вярвах, че подобно нещо може да се случи на мен. Споделяла съм на приятеля си колко ми е близка и колко я обичам, но той не подозира, че я желая по всякакъв начин. Тя ми е споделяла за една връзка с момче, но преди 4 години. От тогава е сама. Веднъж ме целуна по врата и това беше най-еротичното нещо, което съм изживявала в целия си живот. Не мисля, че е безразлична. Не мога да оставя всичко и да се спусна в нещо такова, но не мога и повече да търпя. Не мога да я изгубя. Много време се колебаех дали да попитам непознати хора, но днес я сънувах отново и просто не спирам да мисля какво да направя вече цял ден...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 720bff1ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Господин Фройд е бил адски щастливец и е имал невероятния късмет да живее във времена, когато мъжете са били мъже, а жените са били жени. А в шибаните времена, в които живеем ние, човек не знае мъж ли е, жена ли е, хомо- ли е, би- ли е, метро- ли е или е уни-! Не знае какво да очаква от себе си, не знае какво да очаква от другия! Забършеш нещо, а то се окаже не човек а енергиен вампир, при това - педерунгел!
Е как да не се гръмне човек! Е защо да живее?
Идва ми да се хвърля от покрива на някой небостъргач, и докато летя надолу да крещя с всичка сила: "НЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е!!!!!"

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a2b2a7892f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бих искал да се свържа с теб, но не знам как. Самият аз не мога да определя сексуалната си ориентация на 100%., така че мен темата за вродеността на хомосексуализма живо ме интересува.

Като малка усещала ли си момчетата да са ти интересни, да харесваш някое момче? Идеята ми е - да не би да си лесбийка или бисексуална по рождение, но едва сега да го осъзнаваш. Защото вариантът, който остава е да си станала бисексуална, което би противоречало на възприетата теория. Впрочем, гаджето ти възбужда ли те в леглото? Изобщо, според теб имала ли си признаци преди да си паднеш по колежката, че може да си би?

Възможно ли е гаджето ти да не ти дава нужната емоционална подкрепа и да я търсиш на друго място?

Освен това, защо колежката те е целувала по врата? По принцип жените се целуват една с друга приятелски, но тя ти е колежка? А и по врата? Малко странно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b15324279f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Каниш я във вас :)) да гледате някой филм или нещо друго :))) изпивате по няколко големи и действаш :))) успех :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7798515cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Решението е страшно елементарно. Правите си една тройка с приятеля ти. Хем на тебе ще ти е гот, хем на нея, хем на приятеля ти. Всички хепи и доволни.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b42a8f1eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Коментар 1, подкрепям с две ръце решението ти за хвърлянето. Дерзай!

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b54043b782
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И лесбийките са хора ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b7b1aff8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Момиче съм.Имам връзка с момиче,което си има приятел от 3 години.Толкова сме свикнали вс да е така както ни казва обществото,че ни е срам от чувства..срам ни е да сме щастливи??Как обичаш приятеля си като гледаш други?Ще ти се случи пак.Ами като се омъжиш ще търсиш момичета в сайтове за запознанства.Гарантирам ти. По-добре пробвай с това момиче сега и бъди наясно със себе си дали си би,отколкото след 10 години с дете в ръка да се заглеждаш по комшийката и да искаш да пробваш с нея дали е красиво или не.Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d05cf2438d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, хомосексуалността си съществува от край време ехеееее от много преди времето на Фройд. Просто хората не са били открити, нямало е интернет и са били предпазливи от хора като теб.

До авторката, надявам се вече си наясно със себе си. Интересно как ли се е развила историята ви :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 25da475e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Народът съвсем лудна - все повече хора даже вече не знаят мъже ли са, жени ли са или са нещо друго. Чудя се това дали се дължи на влизането ни в ЕС или на вродена неадекватност, която при много хора избива на повърхността в най-трудните времена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0e2002422f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трябва да го направиш! Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker