Изневярата ли е причина за моето нещастие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневярата ли е причина за моето нещастие?
преди: 14 години, 12 дни, прочетена 3127 пъти
Здравейте! Семейна съм, но не съм щастлива. Мъжът ми, ми изневери и от тогава не съм щастлива с него. Живея с него заради детето и той го знае. Въпреки това не ме пуска никъде и много ме ревнува. Какво да правя?
Преживях ужасна загуба- родих близнаци и едното почина, а той след погребението ме остави и отиде с неговата любовница на дискотека. Понякога го мразя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 12 дни
hash: b7687d5b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лелее, егати безделника, егати "мъжа" дето е тоя!!!! Изневерява ти, а после те държи изкъсо!!!! Какво безобразие!!!!! Аз ти предлагам да си го караш с него, а през това време търси друг и веднага щом намериш някой, който ще приеме децата ти, било то вече разведен или свободен го смени!!! Долно ко**ле!!!! Много се дразня на такива хора, с какво си го заслужила, егати съществото иде ми да го пребия от яд!!!! Къде са му ценностите. Прави си каквото ти е на душата и намери начин да го махнеш и в никакъв случай не му позволявай да ти се бърка камоли да остане да живее с теб, защото това животно просто не заслужава!!!
БарБи 21

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: 123a67ca44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко спокойно си го казваш "с неговата любовница на дискотека" как може.. имате дете а тои с друга !!!

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: 33d0f4f88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ауу..много гадно... Ми как да си щастлива...не си описала ситуацията подробно , но мисля да седнеш да говориш мн сериозно с него , ако го обичаш , ...ох,,гадост..или да си променя коренно отношението към теб или да хваща гората ! НЕ БИВА ДА СИ С НЕГО САМО ЗАРАДИ ДЕТЕТО-това само щте съсипе живота ти ! Никога не е късно да намериш щастието си . Бъди смела и уверена ! Успех
Ева

 
  ... горе^
преди: 14 години, 12 дни
hash: 7bc946208a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моите съболезнованияЮ А колкото до мъжа ти мисля че му е дошал края има една приказка дето много я обичам ``любовта е красив роман в романа актьрите са двама а станат ли повече от двама романа се превръща в драма`` та той щом е трагнал по чуждо няма спиране или поговори с него и ако престание добре ама нещата вървят към развод

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: 873a1031cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами ти сама си си отговорила на въпроса: "Мъжът ми, ми изневери и от тогава не съм щастлива с него." Детето ви може да страда много повече от неразбирателства по между ви и задълбочаването им, отколкото ако се разделите. Израстнах в семейство, в което родителите ми се караха непрекъснато, а дори когато не си викаха, пак не се разбираха особено. Постепенно баща ми се превърна в непукист и спря да слуша претенциите на майка ми. Аз пък намрасих майка си, защото съсипваше живота на баща ми. Равносметката, която сега аз си правя е, че ако стигна до подобна ситуация, ще се разделя с мъжа си със сигурност. Малко са семействата, които успяват да не натоварят децата си емоционално, когато любовта между тях угасне и останат заедно заради детето. С.С.

 
  ...


...
преди: 14 години, 12 дни
hash: 5143e0fd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не само изневярата, а и факта, че едва ли не си я простила. Загубата, която си преживяла, би трябвало и той да я е преживял. А иначе на дискотека... Какви мъже си взимате бе, тоя изглежда някакъв свръхбезскруполен. Какво да ти кажа, струва ми се, че ако останеш с него само ще страдаш. Желая ти късмет.

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 12 дни
hash: 43a4a8c48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мило момиче, защо трябва да пропилееш младите си години след като още сега не си щастлива с него. Казваш заради детето - а замисляла ли си се какъв пример му давате, когато в отношенията ви няма топлина и обич.... Или може би се страхуваш от себе си - ще се справиш ли сама в живота? Е, ще ти кажа - ще се справиш и сигурно не си сама - има хора, които те обичат - майка, баща, брат или приятели. Но мъжът ти не е един от тях. И не заради изневерите, а заради липсата на подкрепа в трудните моменти....Вземи живота си в ръце, заобичай се самата ти и ще видиш, че е по-лесно! Успех и вяра ти желая!

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: f52b733f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е*и го в г*за тоя и го махай. Това "след погребението отиде на дискотека с любовницата си" ми прозвуча малко преувеличено, но да приемем, че е така - какво вьобще правиш още с него? Явно си доста безхарактерна, за да търпиш такова нещо. Здрав шут отзад, разводчето и кой откъде е.

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 11 дни
hash: ebd99dc66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря за съветите на всички! Може би наистина съм безхарактерна, нямам и смелост да го направя. Къде да отида? къде ще работя?
По професия съм учителка, фризьорка имам удостоверения за компютри, но каква полза от тях.
Все пак благодаря на всички, който ми писаха. мисля сериозно по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 43006f6a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Единствената причина за нечие нещастие може да бъде в него - самия, и никъде другаде. Щастието и нещастието са ВЪТРЕШНИ състояния на човека, и са въпрос на личен избор. Нещастието не е резултат от нечия чужда изневяра, а от ТВОЕТО отношение към нея.
Когато някой ни каже обидна дума, нашата "стандартна реакция" е да се обидим, разсърдим, засегнем и т.н... Действаме "инстинктивно" (и предсказуемо), като в този момент напълно забравяме факта, че винаги ИМАМЕ ИЗБОР - дали да се обидим или не, което всъщност ни отличава от животните и ни прави хора. Нека изберем по-добрия за нас (и за околните) вариант - да не се обидим, а примерно да се усмихнем и да кажем: "Приятелю, объркал си се нещо..."
И въобще - какво означава "изневяра"? Може би пропускаме и забравяме факта, че другия човек, също като нас, е същество с мисли, чувства и свободна воля, което понякога също като нас е водено от НЕОСЪЗНАТИ ИМПУСЛНИ. На всичкото отгоре не е наша ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, за да решаваме, превиждаме и планираме НИЕ неговия живот!
Какво друго може да означава понятието "иснинска любов", освен да се радваме с радостите на другия и да плачем с неговите мъки КАКВИТО И ДА СА ТЕ, включително и "изневяра"? Не сме ли всички ние УЧЕНИЦИ и същевременно АКТЬОРИ в едно голямо училище-театър, наречено ЖИВОТ, където имаме право и да си разменяме, и да си променяме ролите с цел общото ни и индивидуално развитие, изпробвайки различни варианти и оценявайки последствията от решенията си (кармата)?
Струва си да се замислим над всичко това. Струва си и да се поставим в ситуацията на другия (в случая - на "изневерителя") и да погледнем света през неговите очи, да се опитаме да проумеем и неговите мотиви и импулси - може би така ще открием (ако сме достатъчно честни и обективни) и собствените си недостатъци и несъвършенства? Ако не го направим съзнателно, животът сам ще ни постави някой ден в подобна ситуация, и тогава ще видим как ще съдим себе си, и колко сме били "прави" за другите!
Не се правете на "големи" моралисти и "справедливи", и "безпогрешни" съдници - никой и от нищо не е застрахован...

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 4b163c3d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   до номер 10: Притежаваш "желязната логика" на Ку*вата. Звучи като оправдание за гузна съвест. Е, гузната съвест е все пак нещо, което може да влезе в графа - човешки качества, а не недостатъци.

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 41a44c8281
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   N11, притежаваш желязната логика на "светец". Незнам защо се заяждаш с 10-и номер, но той е прав(а) във всяко едно отношение. Във всяко семейство има добри и лоши моменти, но като гледам в последно време хората просто се женят за неподходящия, а после се оплакват. Луда работа...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5afbd9edd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ЗАЩО ПОНЯКОГА ГО МРАЗИШ???
В твое лице е виДЯЛ "СЛАБА" жена и ти изневерява.
Знаеш ли кога ще остана с такъв ,не мъж ,а подлога ???
Никога !!!
БЯГАЙ БЪРЗО !!!

РОСИ РОС

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e1f30d3af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Винаги казвам,че всеки човек заслужава втори шанс.Дай му го.И ако го пропилее-всичко е кауза пердута.Майките носят децата си 9 месеца под сърцето си.Нормално е един мъж да не изпитва същите чувства.Понякога,те мислят различно,опитват се да игнорират случая,за да не се затормозяват излишно.Не е бил с теб в този труден момент,което е жалко и грозно.Говорете повече за това какво чувстваш.И ако не вдява-майната му!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker