Ех,любов... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ех,любов...
преди: 14 години, 10 дни, прочетена 3566 пъти
Здравейте!
Най-сетне се реших и аз да споделя житейската си история за любовта.На 19 години съм,но всичко започна в 10-ти клас.Бяхме се запознали още в 8-ми,но всичко се случи 2 години по-късно.Тя ми беше първата,както и аз на нея(разбирате ме,нали).Обаче имаше и още нещо.Ходихме 6 месеца,след това скъсахме.Явно нещо й е направило впечатление в мен и 3 месеца по-късно се събрахме пак.Ходихме още 6 месеца,но началото на лятото миналата година всичко свърши.Тя си намери друг приятел,с който ходи около 5-6месеца.

Интересното беше,че искаше да се виждаме,дори когато беше с друг.Обясняваше ми колко й е било мъчно за мен и т.н.Веднага след като скъсаха с този неин приятел,аз реших,че сега е моментът,ако искам да съм с нея.Само дето тя не мислеше така.Излизахме пак няколко пъти,целувахме се,говорихме си,но нищо повече.Тя не иска да се съберем.Не мога да я разбера.Казва ми,че й липсвам,но в същия момент отказва,когато й заговоря за събиране.И така до вчера.

Реших,че е по-добре да спра да я преследвам и да я оставя на мира.Казах й,че щом не иска да бъдем заедно по-добре да я забравя,защото не мога да заспя.Всяко нещо ми напомня за нея.И като знам,че догодина ще учим в един и същи град...Просто ми става мъчно,че не мога да бъда с нея.На нея все още й пука за мен,но не мога да изкарам на яве чувствата й.Може би я е страх да не я нараня отново,а може би си търси ново предизвикателство.Не знам.Не издържах и 24 часа и я добавих наново в скайп.Попитах я дали иска да се видим и да поговорим.Съгласи се.Имам няколко дни да събера мислите и чувствата си и да се опитам да разбера дали все още ме обича.

Интересното е,че се случва вече към 5-6 пъти да ми звъни посред нощ и да ми казва колко й липсвам и т.н.Просто и при двама ни има някаква привързаност.Страх ме е да не съм я загубил завинаги.Не мисля,че съм я наранявал толкова,че да не ме обича поне мъничко.Дори не съм й изневерявал,чак аз си се очудих.И като цяло това е историята ни.И тъй като заебах всичко и всички,заради нея,и вече нямам приятели,реших да пиша тук.Понякога съветите на непознати са по-ценни от тези на приятелите.Надявам се и в този случай да е така!

Очаквам с нетърпение вашите мнения и препоръки.А на всички,които решат да се подиграват,по-добре да се замислят,дали няма някой ден да са на моето място.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 дни
hash: 61251381c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако трябва да бъда искрена, имам доста такива приятелки... Имам предвид като твоето момиче. Казват "липсваш ми" или... "много ми се иска да те видя", а всъщност се заиграват с други момченца. Не знам защо го правят, но много се надявам твоят случай да не е такъв. Все пак те съветвам да не се задълбочаваш прекалено много, карай го по-полека, за да не се почувстваш глупаво накрая.

 
  ...
преди: 14 години, 10 дни
hash: 527018d77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за съвета,но вече се чувствам глупаво:)Въпросът е как да го карам по-полека,като със ставането сутрин ми е в главата...

 
  ...
преди: 14 години, 10 дни
hash: c793b4fb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти обичаш това момиче, признаваш го пред себе си, приел си го и, затова не се страхуваш да и го покажеш. При нея явно не е така. Нейното поведение е един вид отрицание на чувствата и, т.е. явно има чувства към теб, но поради някаква причина не и се иска да е така. Щом ти звъни, за да ти каже, че и липсваш и те иска в живота си, значи я е грижа за теб. Но защо не може да се отпусне и да ти отвърне, ами постоянно ти се изплъзва!?Явно нещо я тревожи и притеснява. Говори с нея за това. Какво в теб или във една бъдеща връзка с теб я отблъсква дотолкова, че да се пази от близост с теб. Явно нещо куца щом няколко пъти сте се събирали и разделяли. Има нещо...емоционално, сексуално...просто разбери какво е.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 дни
hash: 527018d77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами често се карахме за глупости честно казано,но не знам колко пъти вече да й говоря.Чудя се вече какво да я питам и какво да й казвам...Когато я питам защо постоянно решава на мен да се обажда и мен да търси,отговорът е прост - "не знам".Ще се опитам да поговоря да видим какво ще стане макар,че се държи доста студено вмомента.Иначе като изпадне в депресия става доста мила,и чака да я утешавам..много кофти:)Благодаря за съветите.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 3449b76d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще ми се да ти кажа нещо позитивно, но интуицията ми подсказва, че мацката си играе с теб. Не те иска, но не желае да обикнеш друга. Явно има нужда от теб, за да "помпиш" самочувствието й и да я караш да се чувства единствена и незаменима. Всички момиченца минават през такъв период, но на 19(ако ти е на годините де) твоичката вече попрекалява... Това е исключително егоистично и подло, та тя не ти позволява да дишаш без да я обожаваш, и то... напразно.
И, ако съм права, играй и ти! Кажи й, че си намерил девой
ка, която изключително много ти допада и смяташ да опиташ с нея. Така или иначе ви чака разговор, питай я за последен път дали имате общо бъдеще, за да знаеш как да си нареждаш живота от тук нататък. Каквото и да ти каже, за теб все ще има полза. Или ще се съберете отново, или ще знаеш, че няма смисъл да се надяваш. Съветът ми е главно да не й позволяваш да си "разиграва коня", докато ти покорно я чакаш, да си все "насреща", когато й доскучае. Така само се обричаш на болка, която не заслужаваш. Докога смяташ да е така? Докато на следващата ви среща ти каже, че е намерила човека за себе си и планира сватба??? Не смятам, че е приемливо тя да продължава напред, а ти да "тъпчеш на едно място".
Чили

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 527018d77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хубави съвети,но съм много мек.Смисъл,пред компютъра вкъщи е лесно,но на живо се размеквам.Мина над година откакто вече не сме заедно,а все едно вчера се държахме за ръце.Всъщност аз гледам на този човек като нещо повече от гадже.Поверих си живота.Разкрих й всичко за мен,както и тя.Но все си мисля,че има нещо,което крие."Не те иска, но не желае да обикнеш друга."Доста хора ми го казаха вече.Не мога да я отхвърля,когато ме търси по телефона.Май не е за мен,да се занимавам с "любов" :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 9f74cf405b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е грешката в теб. Момичето не знае какво иска... Зарежи тая работа, само ще страдаш.

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 61251381c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1 : Ами... то е въпрос на гордост. Как така не можеш да я отхвърлиш? Тя си прави каквото пожелае, а ти се измъчваш, пишеш в нета, търсиш съвети... Помисли за себе си. Незаменими хора няма, ще срещнеш друго момиче, което няма да те разиграва така. Хората казват "любов е това, не можеш да го спреш", но не мисля така. Всичко става със силата на разума и собствената ти гордост, която не ти позволява да се унижаваш.
P.S. Не се отчайвай, ако това момиче има чувства, все някога ще се съберете, ако пък няма - нищо не губиш.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 527018d77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   'Все някога' не е хубав вариант.Или сега,или никога.Благодаря ви за съветите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker