Писна ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми!
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2553 пъти
Вече не мога да я разбера! Твърди, че ме обича, но прави скандали или просто си тръгва на всеки 5-6 дни под предлог, че нещо все не съм я разбирал или влизал в положението й. Опитва се да ме настройва срещу един, двама, трима приятели. Мрази хобито ми /музика/ особено, когато имам свирене в някой клуб. Уж ме подкрепя, а когато стане въпрос за подкрепата й се измята. Ревнува ме заради жени преди нея. По нейни думи съм мъжът на живота й, а ежеседмично сме скарани. Ще с и зададете въпроса :сигурно е и от мен?
Ами държа се с нея като с принцеса :постоянно я обсипвам с ласки, с подаръци, когато мога, старая се винаги да съм мил даже и, когато се караме. Родителите й ме обожават, моите след толкова кавги не искат да я виждат. Вече и приятелите ми не я харесват /все пак съм им разказвал това-онова/. Коментирайки с приятелките й те са на мнение, че тя не е права за някои неща... Много искаше да се сгодим и го направихме, смятах че това ще я успокои, но... промяна не дойде.
За мен правилното решение е Раздяла;веднъж и завинаги колкото и да я обичам!
Само защо съм толкова мекушав, ако ми се обади ще се съберем отново. А имам усещането, че с нея ще имам проблеми винаги.
Ако някой може да ми даде съвет, как да остана твърд в решението си докрай, ще съм благодарен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4595350c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   И за мен най-правилното решение е раздяла.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5bdcad731e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Защо ти вдига скандали? Все трябва да има някаква причина, не може да е ей така без нищо.
А иначе, щом не се разбирате, без значение по какви причини, просто се разделете и това е. Като няма деца, е по-лесно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9469b23c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обикновено се оказва, че най-милите хора попадате на жени, които не знаят как а и не могат да ви оценят. След като правиш всичко, което иска една жена, а тази не го вижда - огледай се и виж някъде там има друга, която сигурно копнее да я забележиш и да отвърне на музикалната ти душа. Знам колко е трудно да си малко по-раним от другите и душата ти да работи на различна тоналност от заобикалящите те, но ние за разлика от тях имам усет и любовта можем да я намерим не само в хората. Така че отърси се от миналото, отдай се на музиката си и се оглеждай :) Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e83b7b05cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За съжаление или просто трябва да и кажеш в прав текст как се отнася и че трябва да се промени. А ако не те разбере и пак ти си виновния - то тогава нямаш друг избор освен раздяла. Колкото и да я обичаш, не трябва да забравяш, че и ти си човек.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 64a5e2b65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Гласувам с двете ръце - ЗА!
Тази мизерница ще ти опропасти живота.
То бива постоянно да искаш внимание и да смучеш, ама не може само това - трябва и да даваш! Обич, уважение, доверие - всичко!
Иначе не стават нещата. Е, освен ако не си си прежалил нервите, психиката, а и живота като цяло...

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 035a59fab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами как да станеш по-твърд... Мекото сирене не може да стане твърдо, само може да се скашка и да мухляса още повече. От путьо маринкин мъж става ли се?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: facef6d735
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може да има няколко причини за поведението и. Може да е настъпило охлаждане и чрез тези кретенски постъпки да търси тръпка. Може да си има друг и да се опитва да се разделите за известно време, може да е всичко и те съветвам да не анализираш в дълбочина нещата защото ще луднеш.
Относно забраната за приятелите е често срещано, ако случайно спреш да се виждаш с тях, след време ще започне да ти повтаря че нямаш приятели или че нямате общи приятели.

Изобщо си се насочил правилно към раздяла. Има един момент когато един мъж трябва да е точно такъв независимо от чувствата, защото ако го пропуснеш започваш да вървиш срещу себе си, принципите си и съответно ставаш един от многото дупедавци, които за едното дупе могат да лазят и да се молят.
Така че успех със следващата.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 18fabcdf63
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На колко години сте? Поведението и както го описваш изглежда доста детинско.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: dc1ad2abc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От автора:
Благодаря Ви за коментарите!
Чак след като написах всичко това си дадох равносметка, че това трябва да приключи! Не съм с нея само заради хубавото й дупе, има качества, заради които съм с нея-красива, интелигентна... и дотам. Като мъж ми е хубаво една жена да се грижи за мен да ми сготви или изчисти, само че аз се превърнах в готвач /което не е лошо/... Относно караниците :не знам дали на някого му се е случвало, но на мен ми е за първи път с нея както водим разговори или даже правим любов, изведнъж нещо в мозъчето й прещраква-тя се вкисва под глупав предлог и същата вечер или на другия ден вече е в тях, по телефона иска извинение за поведението ми/почти винаги недоумявам защо/ и следва тирада колко съм бил лош и трябвало да се поправя!? !
Мога да пиша още, но няма смисъл да Ви отегчавам. Решението, което взех е :или поправя недостатъците в характера си или чао!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 32baf995e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Брато все едно слушам моята история от преди година! Ама едно към едно!
То се знае намираш си друга и това е, те такива не се променят а стават все по зле с времето!

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0e7fa90eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Манипулаторка :) Толкова е гадно и тъпо да се извиняваш всеки път за нещо което не си направил или мислил.
Бягам от такива хора много далеч, които вменяват чувство за вина и искат да те накарат да се чувстваш зле.
Енергийни вампири от които колкото по далеч стои човек толкова е по добре.
Направо като прочетох статията и ми стана супер гадно в душата.
Успех младежо!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 49d242ae1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Напляскай я и след това я обичай навсякъде ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ef9b8cc75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Положението ти е такова:тя ти вдига скандали защото иска да се разделите, казала ти е че иска да се сгодите с надеждата че ще се уплашиш и ще побегнеш, но когато си го направил си й сринал почвата под краката, оставил си я без ход, тя е продължила със скандалите за да се разделите, ако го е и предлагала значи не те иска или иска да й отговориш по някакъв начин. Моят съвет е да бъдеш безмилостен както тя е била с теб през целия ви съвместен живот. Кажи й кротко или в скандал както дойде, бъди рязък и не увъртай, кратко и точно. Кажи й РАЗДЕЛЯМЕ СЕ И ТОЧКА. И си готов. Тя не те заслужава щом се държиш с нея като с принцеса. Ще си намериш по-добра. Късмет от мен! :) Ж

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5bdcad731e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Значи да разбираме "чао".
Защото човек трудно се променя, при това само ако иска. Е, случва се на всеки, не го изживявай много навътре. Мисли си, че е за добро, за да бъде така.

А за готвене и чистене, тя не е длъжна, ако ходи на работа. Ако не ходи, тогава, да.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1090bc7ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Така се държи защото не знае какво иска, има прекалено висока оценка за себе си, и най вече не те обича истински, но е и свикнала с теб, и затова, когато си тръгва после и става мъчно и иска извинение за да се върне. Жена съм и съм била на нейно място, тогава се сърдех за най малкото нещо, карах момчето все да ми доказва, че ме обича, вдигах за нищо, просто ми идваше от вътре, да се тормозим взаимно, а като се разделяхме започвах да съжалявам и да искам да се изясним, извъртайки нещата така, че да е все той виновен. Държах се так може би, първо защото беше първата ми любов, бяхме млади, дори малки 16г. второ защото бях красива и умно момиче, и имах много обожатели, и си мислех, че всичко се върти около мен. Но много бърках, един ден на моето момче му писна и сложи карай, въпреки, че 3г. успяхме да се закрепим някак заедно. Чак тогава слязох на земята, чак тогава видях себе си отстрани, и колко ужасна съм била. Чак тогава се влюбих истински в този човек, когато осъзнах, какво е правил за мен, а аз съм била сляпа. Оцених го но късно. Не се събрахме повече, счупеното не се лепи. За това мисля, че и твоят изход е единствено раздяла, и то категорична. Докато е с теб тя няма да се промени, и ще може да те оцени само когато те загуби наистина.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker