Искам да изкрещя и моята болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да изкрещя и моята болка
преди: 14 години, 8 дни, прочетена 3997 пъти
Хубав сайт е този.
Понякога човек иска да изкрещи пред целия свят каква болко носи,но се убедихме,че никой не може да ни помогне за нищо,особенно когато са засегнати чувствата ни.Все пак според мен едно споделяне е малко разтоварване на тежеста в гърдите.

Искам да изкрещя и моята болка и да взема правилно решение,но винаги има едно но,което ни кара да преглътнем и подттиснем яроста.Омъжена съм за втори път от 5 години.Нямаме общо дете,защото работа ,бизнеси и все неотложни проблеми които трябваше да се решават.Той-моя съпруг се оказа много глупав.Започваше някакви тъпи бизнеси и фалираше и то с крупни суми.В началото много му поматах финансово и както можех.Заложи ми колата без да ме попита ,заложи къщата ни,този път ме попита ,но пред свършен факт-парите бяха дадени и трябваше да подпиша на лихваря.Много лъжи чух от главата на семейството ми,много обещания и нищо хубаво.

След залагането на къщата осъзнах,че няма живот с него,а аз исках един нормален и скромен семеен живот.Имам голям син от първия брак,живее с нас и се наложи да го лиша от доста неща зарад поредното фалиране на мъжа ми.Подадох молба за развод,но моя роднина през това време роди момченце и го одтави в дом.Стана ми много мъчно за бебето и го взех.Решихме с моя мъж дая го гледаме и осиновим.Следователно спряхме развода и от тогава вече година и половина аз си стоя в къщи и гледам детето.Но преди три месеца разбрах,че той си има любовница и от тогава не мога да се справя с проблема.Мисля ,че са приключили,но не мога да се успокоя и все по често изпадам в депресии.

За великден малкия беше настинал и моя мъж къде ходи по какво доктори незнам,но ни вкара в болница.Там бяха много болни деца и всички ми казваха как си влезла тук с това жизнено дете.Започнах наистина да се замислям дали детето е за болница,нямаше темперятура,нямаше пневмония,само кашляне.Вечерта приспах малкия и го оставих на другите жени в стаята,излезох отидах до нас и го хванах в издънка,изписах си детето на другия ден и се прибрах.

Казах му да приключи и няма да го разпитвам нищо.Той обеща но не приключи и така две седмици,докато накрая не отидах да й смачкам носа на тази лигла.Оказа се,че той е лъгял и нея,но както и да е,аз я бях предупредила,че няма шанс да се разведем и да се махне от семейството ми.От тогава вече три месеца не съм го хванала в издънка,но държанието му в къщи е отваратително,идва си от работа,къпе се,яде и ляга да гледа филми.Не иска никъде да излиза с мен,не ме прегръща вече,не ме целува,да не говорим какво става със секса.

Казва ми че,не ме обича,че ще живеем заедно зарад детото и в същото време твърди че,е приключил с нея.Болно ми е,защото когато работех и му помагах се държеше много добре,а сега ме кара да плача всеки ден и да страдам от липсата на една прегръдка илил добра дума.Факт е ,че съм в къщи постоянно сама и разчитам на него да ми разнообрази ежедневието,но не му дреме,а ни предстои осиновяване което ще трае години наред.Как да живея така,ако си тръгна и приключа този брак ще изгубя детето,а го обичам от цялото си сърце.

Той също много обича малкия,но не и мен.А семейството не е само децата,има и родители там.Държи се с мен така,все едно аз му изневерих,не чувства вина.Убедена съм ,че сега ме наказва защото го разделих с любовницата,но не съм от типа жени които могат да се направят ,че нищо не виждат само и само да има мир в къщи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 дни
hash: 98dc0e5475
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Госпожо, разбирам че ви е тежко, но до известна степен сама сте си виновна.Явно не сте го преценили правилно преди да се вземете.Аз лично мисля, че още след първия бизнес провал е трябвало да направите нещо.Но от друга страна за малкото дете ще е много травмиращо.Как звучи само, изоставено от родителите си, осиновено от роднини, които се развеждат.
Съветът ми може да прозвучи грубо и глупаво, но ви препоръчвам да си намерите любовник.След като този човек, не може да ви направи щастлива, тогава намерете някой, който може.Заслужавате го!

*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: df7cf4c39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз мисля ,че щом този човек се държи студено с теб и не те разбира, трябва да си потърсиш щастието с друг .Все пак един живот живеем и си струва да го изживеем колкото може по-добре! Но и там май е необходим късмет! Труднно се среща подходящия, човек! И аз никак не съм щастлива с моя съпруг. Сърцето ми е свито, писна ми от всичко ама явно така ми е писано .

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 54252131b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Една скрита връзка с любовник дали ще ме направи щастлива,все пак си е нож с две остриета.Мислила съм доста по този въпрос,но състоянието в което съм в момента ще ми изиграе лоша шега.Лишена съм от всякакви мили думи и романтични жестове и една такава връзка може да ме подведе и да се влюбя.За това не смея и да помисля за такъв,защото може да стане по-лошо и натоварващо за мен.Може и да не съм права,може да съм все още ядосана и да не разсъждавам правилно,но знам какво ми липсва и колко е тежко да си семеен и сам с мъката си.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 дни
hash: 6a43d3c69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искрено Ви съчувствам, но и Ви предупреждавам, че още много уроци, житейски и всякакви, има да учите от живота.
Прекалено сложна става схемата - все едно на един жив организъм да му сложите и крака, и рибешка опашка, и криле, и бели дробове и хриле, и рога и копита... едва ли ще издържи - в природата не става така. Трябва да помислите за опростяване на схемата.
Прави Ви чест, че обичате да се грижите за другите (мъжа Ви, сина Ви и новото дете), голямата грешка, която допускате обаче е това, че очаквате нещо в замяна за добрината си. Народът е казал "направи добро и го хвърли в морето". Логиката на живота е "предай без да връщаш" или "дай без да очакваш в замяна"... Вие какво (добро) правите примерно за спанака, който изяждате за обяд, или за пилето, което хапвате за вечеря? А те са ви отдали живота си...
Или се научете да давате без да очаквате в замяна, или спрете да давате, докато изживеете този етап от развитието си.
Грешка е и че сте скрепили всичко с брак. Почти на 40 години съм, но живеем с жена ми на семейни начала (без брак) и имаме 2 прекрасни деца. Ако нещо има да се прецаква обаче, то ще стане без всичките юридически простотии и без да хрантутим куп адвокати и чиновници. Собствеността също си запазваме (доколкото тя ни интересува изобщо).
Съдебната и социалната системи по принцип могат лесно да бъдат заблудени, освен ако не сте от малък град, където всички се познават и клюкарстват.
Ако е така Ви предлагам да се преместите в по-голям град, за предпочитане в София, където всичко е абсолютно анонимно и льольото (мъжа Ви) няма да има ресурс да Ви последва. Така можете да заживеете с любовник на семейни начала, без (юридически) да разваляте брака си.
Варианти много, просто се успокойте и ги обмислете добре. И никога не забравяйте, че Вие сте Човешко същество, което притежава свободна воля, право на избор, и сама сте творец на съдбата си!

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 8abb7d3dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Допуснала си голяма грешка. Как може след първите разочарования да се решиш да останеш с подобен човек, че дори и дете да осиновите. Та то ще расте в нездрава среда, да не говорим колко е потърпевш и големия ти син. Лишила си от внимание и средства и него, и отново заради този мъж, който дори ти изневерява. А и се унижаваш да гониш любовниците му. Вземи се в ръце, не изпадай в депресии, с подобен човек явно хубаво бъдеще не те очаква. Търси изход, не си заслужава да се жертваш заради такъв безотговорен мъж. Помисли и за бъдещето на децата. Знам, никой не иска да е сам, но живейки по този начин ти си повече от сама. Желая ти успех! Ж.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 5e0d0f94b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За сега не прави нищо - доста си объркана наистина . Остави малко нещата да се успокоят и тогава прецени , но според мен ти не можеш да разчиташ на този мъж , първо , защото е прахосник и не се знае дали утре няма да те остави на пътя , дори и с детето , което ще осиновиш и 2. той ти е казал , че не те обича,,,...намери си някой докато траят процедурите по осиновяването , за да имаш детето , но после тр да го зарежеш - не вярвам , че си се родила на тоя свят , за да бъдеш робиня на този мъж . Рано или късно тр да помислиш и за себе си
Ева

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 дни
hash: 54252131b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момента с взимането на детето беше спонтанен,трябваше бързо да се реши дали да го вземем или да го оставим да отиде в дом.Ако го бях оставила нямаше да си простя,че съм имала възможност да направя нещо за него ,а не съм я използвала.Лошо е ,че процедурата тече и изискванията са много,брак и там фигурират и двете имена на мен и съпруга ми.Обичам малкия и ще остана в този брак,но състоянието ми се отразява на настроението на децата ми.Много са хубави съветите ви,наистина ми става малко по-леко когато чета това което пишете.Сигурно в друга ситуация и аз бих посъветвала приятелка така да постъпи,но когато се случи това с мен няма шанс да разсъждавам нормално

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 54252131b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И не не съм от малък град,в София живеем,не ми е проблем какво ще кажат хората,а какво дадох и какво получих-и защо стана така

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: e0ba6f83d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ... И историята трябваше да приключи "Разведох се с него след като ме завлече с крупни суми", а не да има продължение. Според мен сама си виновна за това положение, след като си видяла, че не е стока и за нищо не става, трябваше да му биеш шута. А пък за детето, което си взела, просто нямам думи. Постъпката е благородна, но какво се получава - че той всъщност гледа две деца, които хич не са негови... И не те разбирам как може така спокойно да приемеш факта, че ти е изневерил, че даже и той да те кара да се чувстваш зле. Аз ако бях, досега да съм му подпалила така гъза, че дълго време след мен щеше да се възстановява.

mosh

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 55e2aa1513
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   РОСИРОС:Рядко ,неЕ не рядко ,срещам и съм срещала толкова глупави жени като теб ???

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b9acd4f460
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Дано не изпадаш в такава ситуация,че тогава дали си глупав или умен е без значение.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 55e2aa1513
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма да изпадна в такава ситуация никога

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker