Какво им става на жените днес? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво им става на жените днес?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 13500 пъти
Напоследък има някаква тенденция по сайтовете за запознанства - като пишеш на някоя и тя само да прочете и изтрие съобщението. Много надути станаха това българките. Красиви, но с голямо самочувствие (прекалено голямо). Примерно пишеш на някоя независимо дали просто приятелски чат или я сваляш - прочита и дори няма елементарното възпитание да ти отговори да каже поне "не ми пиши" или пък "не си мой тип" или "не ми се чати". На улицата същата работа, опиташ да заговориш момиче - подминава те като бърз влак.. Обръщат ти внимание само ако си облечен по-гъзарски и имаш автомобил. Всички ли са станали такива материалистки не мога да разбера.
Аз съм на 25 (мъж). Нямам кола, нямам дори книжка - това по-малко мъж ли ме прави? ! И аз съм с две ръце, два крака и всичко си ми е нормално - дори смея да твърдя, че не съм грозен - никак даже. 1. 80 висок, 77кг, атлетично тяло (когато имам възможност тичам, тренирам - гледам да поддържам форма), имам стабилна работа, добро образование...
Опитвам да намеря момиче за сериозна връзка, но просто не ми се получава. Или ще ме игнорира или пък ще е заета. Ако беше само за едното чукане - щях да си наема някоя компаньонка за 2 часа, но не искам... Секса е чисто и просто едно моментно физическо удоволствие - а аз търся половинката. Искам да създам семейство - в дома ми да има уют и топлина. Като се прибера от работа - да има коя да ме посрещне с усмивка, да ме прегърне, да ме целуне.. Да прекарвам цялото си време с нея..
Ех колко е гадно да си самотен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 125

преди: 9 години, 5 месеца
hash: bea1bc5815
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами гледай сега, и в природата е така. Птичките с най хубавата окраска имат шанса да се чифтосат. Погледай малко документални филми за секса сред животните и ще разбереш, че жените не са надути, просто не те приемат като подходящ партньор. Пробвай се с някоя мадама с по ниски изисквания и ще ти обърне внимание. Естествено, че ще те подминат и на улицата. Ти как си представяш, заговаряш някоя готина мадама на улицата, тя си дава телефона и излиза с някой си непознат ентусиаст от улицата. разборам да си джони деп, ама не си. Някой си поредния натегач. Знаеш ли колко като тебе има. На нас жените ни е писнало от такива. Хем без покритие, хем пък и с претенции че трябва да им св обърне внимание. Ми ние жените да си направим по едно бюро и да посрещаме тия като вас, че да не ни мислите за надути освен. Зарязваме работа и всичко и с вас се занимаваме.
А знаеш ли какво става когато ккажеш на някой като твб, че нямаш интерес? Започва да те обижда. За това жените просто игнорираме мъжете които ни се струват безперспективни.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fb2c775a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, не приемай лично отношението на жените, които заговарящ, а се насочи към малко по-нисък клас - българските жени с образование, визия си знаят вече цената. Започва се от там, че има 10% по-малко жени във фертирлна възраст от мъжете - раждат се малко повече мъже, а и емигрантите са 70% емигрантКИ. Това са много загубени жени за българските мъже .
Останалите пък масово имат вече изисквания, защото са живяли с бащи-баламурници, пияници и некадърници и искат просто повече за децата си - жените, които са хубави и с образование няма как да обърнат внимание на мъж като теб, а има и доста жени, които предпочитат да са вече без мъж, отколкото да стават курбан на някой ненормалник като майките си.

“Аз съм на 25 (мъж). Нямам кола, нямам дори книжка - това по-малко мъж ли ме прави? “

Не те прави по-малко мъж, но аз имам книжка от 18-годишна, имам кола, върша си работата и знам колко е важно това - теб ли сега да карам наляво-надясно, а и какво работиш изобщо без кола и книжка?
Тук се почва, но съм убедена, че има и други проблеми при теб. Не говоря само за материални неща. В същото време заговаряш сигурно красиви жени, които имат 100 чата на ден и дори нямат време да ти пишат „остави ме на мира“
Българските мъже обаче също имате особено големи претенции. Аз познавам поне 3-ма без приятелка, срещах се дори с единия като бях в гимназията и не се е променил много - тази дебела, тази има такава и онакава коса, тази има такава и онакава кожа. Аз съм с нормално телеосложение, 173 см., 64 кг. и този човек ме смаза, отслабнах до 55 кг и припадах по улиците и пак ми намираше косури - извинявай, но как да тръгнеш с такъв?
И той няма кола и книжка и само се оплаква. Имам само по фейсбук някакъв контакт с него, но още няма приятелка, докато аз съм омъжена за много успял, интелигентен мъж и имам вече и деца. Ти ако беше жена кой ще избереш - някой да ти мрънка и да ти намира косури или някой който те харесва, има самочувствие и не си го избива на жената?
Не можеш иначе да огрееш всички мъже - избираш си един, а ако имаш избор просто избираш най-доброто.

Ти като очевидно нямаш избор, защо не обърнеш внимание на малко по-неогледните жени, които също имат проблем с намирането на мъж?
Има навън иначе доста нормални момичета, на които мъжете не обръщате никакво внимание и всички се тълпите по супер красивите, образовани и успели жени, при които и без това нямате никакъв шанс за успех най-малкото защото такива жени никога не са сами.

Обобщавам - намали малко мизата или увеличи малко качеството си. За всеки влак си има пътници, само цената на билета е различна. Търси си точния влак.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 42ee40ad52
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   А какво им става на мъжете на 25г? Не положили усилия една книжка да изкарат. Искат да ги посрещат с усмивка, прегръдка и целувка, а не са положили усилия едни дрешки да си купят та да се облекат подобаващо. Искат красива и поддържана жена, но не са положили усилия те да предложат нещо привличащо такива жени. В крайна сметка ревът по сайтове, че не могат да пробутат парцаливия си и мързелив задник, някой да го дундурка и посреща с целувка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: df944a833c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ти се регистрирай в още няколко кифленски сайта и после чакай да си намериш сериозна приятелка. Не разбрахте ли, че умните и сериозните момичета нямат време да висят с такива сайтове? А, кифлите си реагират съвсем нормално по кифленски. Обаче това не означава, че всички момичета в България са такива, но в тия сайтове шансът да попаднеш на нормално момиче е 1%. Останалите са скучаещи кифли. А умните и образовани момичета в това време са или на работа или на лекции и нямат време за губене в такива сайтове. Така, че преди да обвиняваш целокупното женско съсловие помисли си дали търсиш на правилното място.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 87b46daa43
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Недей се хАби, мой човек. От много отдавна е така. Пък и... щом не искаш секс, още по-лесно ще стане. Секса ги мор? тях - чувствали се използвани и т. н. Има немалко, които отговарят на изискванията ти. Само внимавай да не те гепят за разводач - те много обичат да си играят с някого, повече от секса дори. Особено ако имаш и някой лев повече от обикновения българин... Особено сегашните "европейки"... С обяснението, че трябва да се докажеш, има да те разнася насам-натам... И парите трябвало да ги имаш, за да има сигурност за децата/а корабче плува ли? /... Успех! Бели са кахърите ти!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 43a0fd0f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз съм така братле на 26год. съм и аз съм много самотен, живея с родителите си и до голяма степен си мисля, че заради това не мога да си хвана приятелка, а и никога не съм бил някакъв сваляч, не че съм грозен или нещо такова и аз работя и т. н., даже и кола имам :). Сега работя по въпроса вече да се отделям от наще, теглих кредит за жилище и до 5-6 месеца вече трябва да се нанеса. Обаче не знам до колко ще добия самоувереност в това да свалям жените, а и ще съм доста зле с парите с тоя кредит, пък сега всичко е пари и сметки. Като, че ли добрите и свестните хора все по - малко се ценят, редовно чета в фейса "Мачкай наред и не се обръщай" и някви тем подобни послания, жените се кефят на някакви изруди без грам ценности в тях. Да сигурно хората ще кажат за нас, че сме мухльовци и някакви комплексари, може и да не са далеч от истината, но мисля че е по - добре от това да сме като празните кифли и наточените мъже с самочувствие до небето без покритие. След като едно момиче ме нарани много жестоко от тогава не смея да се разкрия пред никоя и се затварям в себе си, но на кого му пука. Даже като ме погледне човек отвън изглеждам супер сериозен и твърд и никой не може да разбие тази стена която съм изградил. Само че вътре в мен се водят някакви борби ежедневно и направо откачам. Абе както и да е гледай напред работи си вади пари до колкото е възможно и от време на време 1-2 пъти в месеца на компаньонка защото не се трае този сексуален глад, може би това е най гадното нещо от цялата работа, това гадно напрежение от липсата на секс. Абе гаден живот бачкаш по цял ден мъчиш се бориш се правиш всичко по силите си да си самостоятелен и да не зависиш от родителите си но като нямаш човек до себе си някак си се обезмисля цялата тази картинка и е много трудно да продължаваш, ама няма как живота целия е някаква борба с всичко дори и със самия теб и заради това трябва да продължаваш да се бориш и да даваш всичко от себе си, няколко пъти съм залитал, но тогава родителите са тези които ти дават опора и заради които трябва да покажеш, че можеш и по - добре и съм благодарен, че ги има и са живи и здрави.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7a6336a8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Истината е, че не е приятно непознат да те сваля и да ти прави нелултурни намеци. Мъжете сте станали много отблъскващи ама всички сте едни и същи като момичета ви добавим, в феиса или скайпа се започва. " здр" " как си" и.. " много си секси, имаш ли гадже? " И като кажат "не" се започва Хайде да сме гаджета, и некакви такива работи... толкова ми е отблъскващо.. или поне на мен!
Вие само за секс мислите.. не се познавате с момичето, и веднага му предлагате да сте гаджета... Човек да го е страх да се обвърже.. И това че, нямаш кола не ме бърка, щом имаш акъл и си човечен човек на мен ми стига!

Вярна на себе си..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b48ed9b9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Уау! Изненадвам се как всичките му наскачахте поради факта, че няма книжка! За пореден път ми се потвърждава мнението за болшинството от българските жени (винаги има изключения).
Аз съм малко по-млад от автора (също без книжка), но по ЧУДО, имам приятелка, която ме харесва такъв, какъвто съм. Както е подчертал автора, това, че нямам книжка, не ме прави по-малко мъж! Да не говорим, че вкъщи, когато ви се запуши мивката или трябва да се премести нещо по-тежко, книжката за колата май май... не може да свърши работа. Така че, по-полека с плюенето!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4067ecd8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Какво мислиш за хомосексуализма? А за хомосексуалистите?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: df944a833c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А какво им става на мъжете днес? Обикалят по барове и чалготеки свалят се само с кифли и после реват, че нямало свестни момичета. Е, как да ги намериш с Син Сити? А покрай те б сигурно има и светни момичета, ама понеже не се разхождат с прическа с вафлички, с 1 тон грим и 15 см токчета рано сутрин как ще ги забележиш? Като на очи се набиват само кифлите. Колкото до това, че като заговориш момиче на улицата тя ти реагирала лошо, ами извинявай, ама нито я знаеш каква е нито нищо. Може да има сериозен приятел, може да бърза за работа, може куп проблеми да си има на главата... мисли ли, че в такъв момент и е до някакъв непознат досадник? От опит ти казвам като почне някой рано сутрин да ми се лигави въпреки, че е пределно ясно, че в този час бързам за работа и аз го подминавам като бърз влак малка гара. Просто се научи как да спечелиш симпатиите на хората, а не да им се натрапваш. Така, че вместо да обвиняваш жените, първо виж своите грешки и най-важното преценявай си добре кое момиче си струва и кое не. Защото няма смисъл да си губиш време с момиче, което веднага ще те отреже.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ba4b6f1c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Аз пък искам да добавя нещо към жените, писали до този момент.
Към номер 1:
По-голямата част от жените с перфектна визия не могат да предложат на един мъж нищо друго, освен един секс и тялото си, защото те разчитат единствено и само на външния си вид.

Към номер 2:
Аз пък лично познавам доста образовани жени, на които им е през онази работа с какво образование и каква е професионалната квалификация на евентуалния им партньор, и колко пари има.

До номер 3:
Причините един мъж да няма кола и книжка могат да бъдат много, но за всеки случай не е от мързел.
Повечето мъже които имат проблем с намирането на постоянна партньорка са свалили отдавна летвата до критичния минимум. Както има мъже, които не могат да си намерят жена, така и има жени, които пък не могат да си намерят мъже (Справка: Търсачката на Spodeli. net).

--------------------------------------------

Успелите и образовани жени не щъкат по форуми и сайтове за споделяне на проблеми да дават акъли по средата на работния ден, а си градят кариерата и се наслаждават на живота.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fb2c775a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 2 до 11
Повтарям най-важното от написаното от мен

„Не можеш иначе да огрееш всички мъже - избираш си един, а ако имаш избор просто избираш най-доброто. “

Това е проблемът ви и горчивата истина няма начин психически здрава жана да тръгне с по-малко мъж от самата себе си - да му е шофьор, да го храни и да му слуша претенциите по цял ден.

„Успелите и образовани жени не щъкат по форуми и сайтове за споделяне на проблеми да дават акъли по средата на работния ден, а си градят кариерата и се наслаждават на живота. “

Не е така, когато си на ръководна длъжност, можеш да си цъкаш по цял ден - просто раздаваш сутринта работа и задачи на хората (делегиране) и гледаш да ги контролираш. Който няма време да цъка, са хората на заплатка някъде, на който хора като нас им дишат във вратовете.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8ae9c492e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   До 12 от некой си:
И точно заради такива като теб, изживяващи се като разните му там шефки, директорки, мениджърки и супервазйзърки сайтовете за запознанства са пълни с жени, на които вечно не може да им с угоди, къде с партньор, къде с душеприказчик. Факт е, че живеем във времена, в които жената е подвластна на материалното в огромна степен. Но питам се може ли едни ботушки от мола или един смартфон до такава степен да притъпи сетивата на една жена, че да продължи да живее с противняка с парите? Явно може. Имал съм връзка с различни жени, с различно образование и професия и това, което ги обединява са материалните придобивки. Днешно време е престижно да извадиш последен модел смартфон и другите да онемеят от завист, като една позната, но хората не знаят за нея, че живее под наем, а смартфона е на изплащане. Голяма част от жените работят за жълти стотинки и се обличат предизвикателно за да могат да завъртят главата на някой мачо от контингента. И после си задават въпроса "защо ме изчука няколко пъти и вече не ми се обажда? " А отговорът е повече от прозаичен - защото е намерил нещо на по-малко километри.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fb2c775a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Номер 13 - не знам каква ти е компанията и с какви жени общуваш, но при мен доста бъркаш - нито кисна по МОЛ-ове, нито съм с „врага“ :)
Имам си смартфони, но те са ми необходими за работа и понеже доста пазя са и на доста годинки - iPhone 4 и имах едно HTC от 2009 г., което го ползвах до скоро, а сега съм на Samsung G. Mini за 5 лв. на месец или нещо такова - това ми е фирмения телефонец - скромен и ми върши работа, но си е смартфон. Трябва си смартфонче в 21 век иначе - през него ми тече и софтфона на фирмата, сума ти важни за работата ми приложения. В днешно време това не са луксове, а необходимости - и таблет имам, и мощен лаптоп, и хубава и надеждна кола - това не са луксове, а няма как да управляваш хора, да имаш фирми и да си в час без тези неща.

Колкото до останалото - живееш май в 19 век. Не знам как живее майка ти и от какво семейство идваш, но поне жените като мен с образование, кариера, си имаме достатачно пари за подобни дранкулки, ако не са ни осигурени от фирмата така или иначе и за нас това не са някакви неща за показване, а вещи за ползване.
Никой иначе не ви е виновен, че вместо да се промените, се варите в собствената си жлъч. Ало - добре дошли в 21 век. - днес жените караме своите коли, имаме си свои телефони и таблети, свои пари за дранкулки и дрешки. Ако не ви удоволетворява това - има още будали по селата да ви се връзват, но моля, всяка жаба да си знае гьола.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e85be8efc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Пич, разкарай се от сайтовете за запознанства! Преди време и аз имах регистрация на 2-3 места и мога да ти кажа, че е пълна загуба на време. Единственото, което може да намериш там е секс и много трудно нещо повече. Ако толкова искаш да сваляш виртуално, то Фейсбук е далеч по-полезен, защото на практика го ползват всички.
Понеже живея в едно малко селце в чужбина, та социалните ми контакти са доста ограничени и се бях регистрирал това лято в един такъв сайт. В крайна сметка след като прекарах 2 месеца в този сайт, и практически писах на всички по-редовни в сайта жени на възраст 21-40 години (а те не бяха и кой знае колко много, понеже на тези сайтове отдавна им мина модата) установих, че наистина симпатичните момичета се регистрират там, за да си вдигат самочувствието допълнително, понеже получават сигурно по 50 писма на ден. Аз лично успях да правя секс с 2 жени от този сайт, но нищо повече, като даже едната се оказа, че си е имала и приятел, на когото е изневерила с мен, но това аз го разбрах впоследствие. Другата пък се беше наскоро разделила с бившия си след 8 годишна връзка и не искаше и да чуе за нещо повече от секс.
Така че в общи линии, ако чакаш в сайт за запознанства да ти излезе късметът и да срещнеш голямата си любов - да не те отчайвам, но е почти невъзможно. ;)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ffcceaadfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   За природата има едно буквалното правило - Оцелява доминиращата сила. Не съм сигурен, че искаш да дадеш точно този пример №1. Демонстрираш бегли познания за природата и животите. Ще ви дам много тъпи, но реални примери Един хамалин взима по-малко кинти от един бизнесмен, ама има големи шансове да го набие. Следва реален пример! Работил съм с човек наглед простоват и мизерен, носи арматурите и хич не си знае силата - среден мъжки ръст и тегло около 80 кг. около 40 годишен. Бивши колеги са разказвали много случки с негово участие Питал съм дали не преувеличават малко с тия героизми, ала всеки ми се пули и вика ти чуваш ли се, ти знаеш ли този(няма да казвам прякор от съображение) колко пъти са правили неуспешни опити да го ограбят или набият. Един от тях е ставал свидетел и разказваше, че някакъв надут от тежката категория е чакал рейс с още двама негови приятели(няма да казвам номер и спирка) след 20:00 зимна вечер., момчета на обща възраст около 65 години, за да добиете представа за какви келеши иде реч, решил грамадния да се направи на интересен и да го бъзика за миризмата от дрехите му, понеже било след работен ден и бил потен на животно. Нацепил няколко песника на двамата дребни, а бабаита започнал да му говори на вие, да му се моли да не го удря и него и пр... какво повече да разкажа? Ако ще се държим толкова тъпо наистина, да се правим на буквалисти и да си вярваме, че жените движат само с победители и мъжкари, значи този бивш колега има 100 харема. Пораснете и не разсъждавайте толкова инфантилно. Да имаш кола и много пари, не теправи повече мъж от този, който описах и не би искал да срещнеш на вражеска страна. Не се водете толкова по акъла на жените и ги оставете да вярват в някакво измислено мъжкарство. Мъжко е да си беден и цял живот да успяваш да изхранваш себе си и майка си, да те шият без упойка и да не издаваш звук, да отидеш в Ирак с мисълта че няма да се върнеш. С книжката мога само да заместя тоалетната си хартия. Тези, които взимат лесно книжка и без това газят деца, кучета, жени и старци. Пикльовци дето и листовките няма да изкарат, ама ще бутнат пари само за да впечатляват лесни фръцли като някои от изказалите се.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 87b46daa43
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   14, това за смартфоните и успехите ти го рабрахме, както и това, че до такава степен се занимаваш само със себе си, че не можеш и не искаш да разбереш събеседника си 13. Само факта, че не си разбрала, че "противняк" е употребено не като "противник"/ти си го разбрала погрешно като "враг", защото така ти изнася/, а като противен човек, е достатъчен за да не ти се връзва човек. Хубава и надеждна кола помага да се управлява бизнес, а не хора. За хората остава да гледат как си гъделичкаш егото. Май не си далеко от това, че видяла жабата как подковават коня, и т. н. - това, по въпроса за жабите и гьола. Карайте си колите и се радвайте на дрънкулките и дрешките. Будали има не само по селата, доста от тях се преместиха да управляват фирми...
Не съм 13.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4621fb00ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Много анализи, много нещо!
Хора, обърнете внимание на ключовия факт, моля - че става въпрос за САЙТ, не за срещи на живо.
Сайтовете за запознанства отдавна не са това, което бяха, ОСОБЕНО в България. Мъжете масово търсят секс, ако може да е 1 час след като са влезли в даден сайт, докато жените ходят там да си лафят и да губят време. Т'ва е!
Няма никаква изненада, че авторът е ударил на камък он-лайн - далеч по-голям успех ще има другаде.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 194e4c4ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ами принципно никой не е длъжен да се занимава с теб. Щом не са ти обърнали внимание, явно с нищо не успяваш да го привлечеш.

И прекалено голямото самочувствие е по-добре от някоя комплексарка, която позволява да се държат с нея като с парцал.

А колкото до "заговарянето на улицата" - "Много си секси, сладурано" или "Ела ми да те оправя" не се броят за опит за запознанство според мен, както и подсвиркванията. Подминавам ги все едно изобщо не се отнася за мен, много под нивото ми са.

А иначе веднъж един се опита да ме заговори наистина, каза ми "Здрасти", аз и него подминах - беше на около 35, по дяволите (а аз съм на 16)! Може и да е надуто, да, но каква работа има 30-и-няколко годишен мъж да закача 16-годишни момиченца? Като че ли са малко младите, секси, енергични момчета на нашата възраст, та ще се занимаваме с чичковци.

Също е особено неприятно, когато бързаш за някъде, да те спират и да ти губят времето с глупостите си.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aca5b20d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   От номер 11 до номер 12:
"Не е така, когато си на ръководна длъжност, можеш да си цъкаш по цял ден - просто раздаваш сутринта работа и задачи на хората (делегиране) и гледаш да ги контролираш. Който няма време да цъка, са хората на заплатка някъде, на който хора като нас им дишат във вратовете. "

Ама как си избиваш комплексите само, просто не е истина.
А за злобата която прозира от думите ти, просто няма да говоря...

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 42ee40ad52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   До 11 от 3 успелите и образовани жени, понякога са майки в майчинство и децата им в повечето случай спят, когато са твърде мънички. Относно книжката, липсата на усилия да не изкараш книжка си е чист мързел. Липсата на дрешки и пари за тях си е чист мързел. Липсата на пари за кола си е чист мързел.
Аз съм млада майка, имам кола и съм шофьор, не мога да си представя да кача 3 месечното си бебе на автобус за да го закарам на лекарска консултация.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bea1bc5815
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   За всеки влак си има пътници, както са казали хората. Просто някои влакове са по желани и всеки иска да се вози на тях. Аз имам една приятелка, много свястно момиче. Умна, човечна, спестовна, скромна. Никога няма да те изостави в труден момент. Тя си няма гадже вече 8 години. Не я закачат по улиците и никой не я сваля никъде. Не изглежда като манекенка, но това по малко жена ли я прави? Даже никак не изглежда добре, за това и никой не я харесва. Но пък е много добър човек. Защо автора не се обърне към жени като нея? Той като няма финансови възможности и тя няма физически дадености, ще си паснете.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bea1bc5815
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   На мен ми е омръзнало от свалячи по улиците. Предложения да ме закарат на където съм тръгнала, кафе, запознанство, телефон... На комплиментите отговарям с мерси, на поканите с НЕ мерси. Случвало ми се е да ме замерят със хартийки, салфетки само защото не съм отговорила на перверзния поглед от съседната маса. Наричали са ме и с обидни епитети разни селяци, на които съм им казала Не мерси. 90% от случаите съм съжалявала че съм влизала в контакт с натегач. А натегача дали се сеща че момичето може да ди има приятел, да не търси компания, да не изпитва симпатии.... Не надута кофла и точка. Сваляха ме и когатп бях бременна. Смятайте за какви отрепки става въпрос. Пазарувам си, гледам да не забравя нещо, идва, разсейва ме, притеснява ме, после надути сме били.
Ами предпочитам да съм надута от колкпто куцо и сакато да идват да ме ухажват. Да не говорим, че си имам дългогодишна връзка и като ви го кажа драги мъже, ми отговаряте, че не сте ревниви. Преценете си сами за какво нахалство от ваша страна става дума. Искате ми телефона, казвам имам си приятел, следва реплика че само като приятели сме щяли да излизаме. Ако излизам с някой само като приятелка по някое време се размрънквате че сте мъже и не можете само така като приятели. И колкотп и да давам примери, жените не сме нелоялни към мъжете като не ви обръщаме внимание, напротив, даваме ви ясно да разберете, че нямаме интерес и не ви губим времето. Автора да е благодарен на такива конкретни взаимоотношения, защото ако беше жена и попадне на някой мъж, не се надува, всичко ок и в един момент рабереш че си има още 4. Ще разбереш тогава защо не ви обръщаме внимание.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ee33e4ebe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Има ги тези жени, има ги, но се замислете вие какво им предлагате. И не, момчета, думата не е пари, а отношение. Да и положение. Сигурност, мъжкарство, сила и честност. Това са за мен думите, които описват един мъж, да един старовремешен рицар. Съжалявам.
Сложна е тази, сложна....
На някой хора им е писано, на други не. Или на някой хора им е заложено да имат любов, на други не. Поведение не знам дали се учи. Всичко е химия или за всеки влак си има пътници. Някой ден и твоят, моят може би ще дойде. Може би, ако е писано, ако ние сами не му пречим.
Демек: сложно е!

Авторката на Желаната жена, но сама

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 42a7f8c51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Жените в днешно време не са надути, просто се пазят и имат самочувствие, че могат да са независими и еманципирани. Жените искат да докажат, че не са собственост на бащата, а след брака - на мъжа си, както е било преди. Те вече са вишистки, работят и се издържат и имат право да са по-уверени. Повечето млади мъже като теб търсят красивите жени за една вечер или искат да са приятели с привилегии (без да се обвързват сериозно). На красивите жени са им разбивали сърцата не веднъж и са се научили да не се увличат по този или онзи. Освен това получават сигурно по 100 чата на ден от мъже като теб. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 262d6caebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ма как няма да са такива, нали имаше период в миналото, в който наричаха жени, които отвърщат на такива неща "к*рви". Коя жена иска това? Ако ти обърне внимание рискува някой г*з да и каже, че е такава... Не се търси гадже в нета, излез навън и се запознай с момиче, но не като малоумник да я сваляш просташки, а чрез познати.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 42a7f8c51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Мъжът трябва да си гледа семейството, а мъж без пари не може да го прави. Не е до последен модел смартфон и обувки от мола, просто никоя жена не иска децата й да живеят в мизерия. Да, някои са материалистки, но повечето мислят за сигурността на семейството си.
и мъжът ще се чувства потиснат, ако жената издържа семейството, а той само й лежи на гърба (поне нормалният)! А сериозни и успели жени като ги търсиш на улицата и по форумите много ясно, че успеваемостта ти ще е 0. Ти си просто поредният наивен досадник. Нека жените са надути после.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ee33e4ebe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   27: Харесва ми как мислиш. Надявам се, че си мъж, това ще ми яърне вярата в мъжете.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4761bd846c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Хахах, това за телефоните, колите и другите му там дрънкулки ме разби. Не знам колко силно комплексиран трябва да си, за да пишеш подобни глупости. За мен това са просто вещи, които нямат и не би трябвало да имат нищо общо с отношенията между хората. Ако искате, да си пуснем тук по една хронология на притежаваните телефони през годините:))), няма такъв цирк! Да не засягаме темата за мениджърите в България, че ми е много болна. Такива идиоти има на средно и високо равнище по фирмите, че имам чувството, че ако произволно хвана двама човека от улицата ще се справят по-добре. Най-обичам такива, дето раздават сутрин задачи, които самите те не могат да свършат и после наистина цял ден цъкат в нета. Набийте си го накрая в главите, че мениджърът не върши оперативна работа-контролира я. Това спестено време се използва за разработване на концепции, оптимизиране, внедряване на процедури и решаване на проблеми. Не, че не можеш да хвърлиш един поглед в нета, ама да твърдиш, че по цял ден "цъкаш", е най-малкото неуважение към позицията, която заемаш. Мениджърът не е сложен, за да "диша във врата" на подчинените си, а за да създаде добре смазан, работещ екип. Ежедневното викане и крякане първо е липса на възпитание, второ-практикува се най-вече от хора, които нямат нито квалификацията, нито опитът, за да се справят с определена работа. Другото, което ми направи впечатление в коментарите е тази "прословута" липса на книжка. Не мога да разбера, какво пречи авторът да си има личен шофьор, който да го кара, където трябва. Сам е казал, че има добра работа и образование. Чак решихме и че бъдещета му приятелка щяла да му бъде едва ли не такси.
Достатъчно спамих, нека започна и по темата:) Виж пич, първо колата и книжката за българската кифла наистина са много важни. Нарочно казвам кифла, понеже има нормални жени, които не искам да обиждам. По колата най-бързо те преценяват колко пари имаш, като в зависимост от това къде живееш, вървежните марки са различни. Примерно, ако да речем си извън топ 6 на големите градове, Голф 4 и Ауди А3 все още вършат чудесна работа. Ако си в топ 6, вече отиваме по-високо. Въпреки всичко обаче и най-раздрънканата кола е по-добре от нищо. Нямаш ли книжка и кола, не си по-малко мъж, ти изобщо не си мъж в очите на кифлите, просто за тях ти не съществуваш. Как си представяш коконата да седне в метрото или автобуса, ти луд ли си??? Ако търсеше секс, една хубава кола щеше да ти реши много проблеми. За сериозна жена обаче това не играе. Сайтовете за запознанства също поне според мен не са опция. По-вероятно е да спечелиш от тотото, отколкото да си намериш нормална жена от там ( не че няма такива случаи, ама все пак ). Моят съвет е да се оглеждаш сред жените с добро образование и работа. Не, че това ти дава някаква гаранция, но до някаква степен показва, че човекът насреща е положил някакви усилия да постигне нещо сам в живота си. Внимавай само да не се от типа "парашутистки", че ефектът ще е обратен. Каквото и да стане не си го слагай много на сърце, а се радвай на живота. Така или иначе, доста хора го имат този проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4761bd846c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 27, съгласен съм, че мъжът трябва да си гледа семейството, ама само до тук. Една жена, като не иска децата й да растат в мизерия, мисля че трябва да направи доста по-различни неща от това да им търси богат татко. В живота всичко се случва, богатият татко може да стане просяк или не дай Боже да се разболее, тогава какво правим?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fb2c775a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   30, дори да се разболее и умре, богатият татко ще остави нещо, а бедният ако умре също може да умре .
По твоята логика да не създаваме деца и да не се омъжваме изобщо

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4761bd846c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   31, може да остави, ама може и да не остави, може както казах и да фалира. Никой не ви е казал да не се омъжвате и да не раждате. Идеята и вие да можете да спасите децата си от мизерията, за която толкова говорите. По тази логика защо богатите мъже да се задоволяват с една жена. Ражда им някоя 1-2 деца, плащат й да го играе семейство, а те си ходят където поискат. Като ще е за едните пари, не виждам смисъл изобщо да се преструваме.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2c8e504322
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Приятел, трябва наистина да бъдеш отчаян, за да си търсиш дълготрайна връзка в сайт за запознанства, още повече на улицата, още повече в страна като България.

Днес, в световен мащаб, е модерно да бъдеш "батка", кифла", "курусан" и така нататък. Освен това трябва задължително да имаш профил в "социалната" медия, да се друсаш, да посещаваш нощни клубове и задължително да слушаш Топ 40 класациите (които обикновено са лишени от всякакъв талант). Ако гледаш и риалити програми, това е плюс за теб. В противен случай си задръстеняк и ще си умреш сам!! 11!!! 1! 111111!!! ХА!

В България специално, гореспоменатите правила важат десетократно. При нас чалгата масово промива мозъци на младите хора и поне едно 90% от народа ни слуша тази отврат и живее с чалга манталитет (а ти? ). Все пак трябва да даваме пример на останалите за деградация, знаеш как е.

Според мен сайтовете за запозанства са отчаян ход. Хората не ги ли използват главно за секс?

Ако все пак намериш подходящото момиче в интернет, но тя е от друг град или дори държава и нещата се получат между вас, тогава по интернет ли ще се венчаете? В такъв случай, изчакай още няколко годинки, докато вече на пазара свободно продават "женски" роботи (като тия от Япония).

Имам приятел, който си има приятелка, само че от друг град. Запознали се във Фейсбук и след време пламнала искра между тях. Момичето живее в малко градче, което е на около 15 минути от нашия град с автобус. Моя приятел е безработен (вече разорен) студент, който живее с техните.

Заедно са от няма половин година и се виждат по един, максимум два пъти в месеца. Пишат си ежедневно във Фейсбук по цял ден, но въпреки това се водят гаджета. Освен това тя се опитва да промени приятеля ми по всевъзможни начини, нищо, че имат главно Фейсбук-връзка - а той, като малкото кученце, слуша стопанката си. Но да, обичат се според думите му.

Приятелят ми си имаше някакви спестявания, но похарчи всички за автобусни билети. В момента не можем дори да излезнем двамата на кино, понеже няма пари (макар че предложих да платя), а и предпочита да стои в стаята си и пред Фейсбук.

Като него ли искаш да станеш?


Според мен шансовете да си намериш връзка по интернет са минилани и съвсем откровено това е глупаво. Дори да сте от един град, дори да сте съседи. Ти, както и човекът от другата страна, представяте само най-добрата си светлина в интернет.

Дори да харесаш човека от другата страна, съдейки единствено профила и хубавата снимка, това не означава, че ще харесаш същия човек и на живо. Дори най-малкото нещо в поведението й може да те отблъсне... а и откъде можеш да бъдеш сигурен, че не е поредната лека жена? Обикновено такива посещават сайтовете за запознанства (просто казвам).

Но да, това не би се случило точно на теб, още по-малко в страна като България.

Като човек на бъдещето съм сигурен, че един ден хората ще излизат на срещи в Мрежата, ще посещават заедно филмови сайтове, където ще гледат последните филми на Холивуд (или торент тракери по нашенски), ще се венчаят в Скайп, а пък децата им ще бъдат принудени да посещават онлайн детски градини и онлайн училища (против тяхната воля, разбира се) и ще си играят задружно в пясъчниците на Уърлд на Уоркрафт и GTA Online.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e7bfe3591d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Н. 33, мога да се съглася с теб, че връзка по интернет е супер изкуствена работа и не се знае другият какво прави и къде ходи, глупаво е да, но.
Според мен по нета човек може да се запознае и със страхотни хора с общи възгледи и интереси пример
но в различни форуми и групи, а не в измислени сайтове. Примерно с хора от други градове, които да ви допадат рядко можете да срещнете и да се опознаете. И още повече като се видите на живо и се харесате винаги може да се измисли компромисен вариант за бъдещотовместоживеене. Друг е въпросът, че за хора като гореспоменатия пример им е много по лесно да си висят по цял ден пред фб, разстоянието било 15 мин. С автобус!
Че колко ли пък време и средства биха се пропиляли при такова разстояние, моля ти се...
Аз лично знам за много хора, които учат в градове далеч един от друг, но са заедно с години и се обичат и или единият остава при другия и често пътуват или са измислили град, в който един да се съберат и да живеят заедно... Та който има желание, намира и начин, а останалото са просто оправдания, защото всеки гледа лесното да си стои вкъщи и да не се помръдне. Искате да кажете, че едва ли не човек трябва да търси половинка само между съседките в квартала... И да свястни и любезни жени почти не са останали, но и малкото такива ги подритвате и не ги забелязвате, там ви е проблемът....

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7f5d55bd4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Хaйде, aз ще кaжa кaкво ми стaвa нa мен лично кaто женa!
Изкaрaлa съм си шоф. книжкa нa 18 год. имaм и колa. Изкaрвaм добри пaри, грижa се зa себе си сaмa. Могa дa си позволя рaзни кaпризчетa. Хубaвa женa съм, но по- вaжното е, че съм доволнa от животa си и усмихнaтa. Могa с мъж, могa и без. От нaхaлни лепки, еднa женa кaто мен не може дa си пръдне нa спокойствие. Тоест много сте. Хaйде кaжи ти сегa, кaкво би могъл дa предложиш нa женa кaто мен примерно, зa дa пожелaя дa бъдa с теб!
Тъй кaто някой горе се вкопчи веднaгa в " меркaнтилните " жени, дето говорели зa коли, дa нaблегнa че, колaтa от дaвнa не е лукс, a необходимост. И пък липсaтa нa толковa мaлко aмбиция поне, еднa кирливa книжкa дa изкaрaш.... Тa, кaкво предлaгaш ти нa еднa женa, тaкa че дaпожелaе дa бъде с теб?

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f150b551c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Не ти отговарят с "не желая да си говоря с теб" или "не проявявам интерес", защото след такъв отговор комплексарчетата почват да плюят и обиждат като невидели. Така че за момичетата, на които по някаква причина не си допаднал (заради снимки, описание, данни), е по-лесно да изтрият съобщението ти. Още повече никой няма време за губене, дори и в такива сайтове.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 74214abda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   както на жените им писва да бъдат наричани курви и започват да се дърпат от запознанства с непознати, така и на нас ни писва да ни бъде натяквано, че сме несериозни и искаме само секс. Затова много от нас започват да се срамуват, да се чувстват несигурни в отношенията си към момичетата, борят се усилено да потиснат този порив, да изглеждат свестни и да не бъдат негативният герой.
Ако в България е трудно да завържеш контакт с момиче, в Северна Европа е почти невъзможно, защото там много повече хора се изнасят от техните рано, жените са много горди с това, че са си извоювали равенство с мъжете и всички са обсебени от идеята да намерят перфектния партньор...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 23f9dc410b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Ето какво им става на жените и мъжете в България днес:

1. В България отношението между половете при младите хора е в полза на мъжете, заради емиграцията. Е, не е баш като в Китай и Индия, но пак е доста зле - със сигурност поне 15% от мъжете няма да си намерят жени. За справка в Китай сигурно 30% от мъжете никога няма да имат семейство, а поне 20% сигурно никога през живота си няма да правят секс освен с проститутка.

2. В България има много лесбийки. В Световен мащаб лесбийките са по-малко от гейовете (около 5% гейове и около 2% лесбийки в повечето други страни). В България обаче лесбийките са около 3. 5% от жените.

3. Българските мъже обичат да хвалят българските жени, да им вдигат самочувствието и да ходят по чужбина и чуждестранни интернет сайтове и да хвалят България като страна с хубави жени. Чужденците с паричките после идват тука и вземат българките. Българските мъже остават с пръст в уста, ама продължава да пише по коментарите в ютуба "Bulgarian women are the prettiest women on Earth".

4. Допълнение към точка 3 - българските мъже са пасивни в много голяма степен. Дори и тези с парите са пасивни. Според пасивните мъже като хвалим жените, че са красиви, те ще дойдат при тях - а реалността е, че качвайки им самочувствието, те отиват по чужбина. А за пасивността говоря от опит - програмист съм, вземам над 3 бона на месец и май съм единствения в стая от 14 човека, който макар да няма гадже, поне ИСКА да си намери и си признава за това. Другите или не искат или се правят, че не искат.

5. Свестните български жени, както всички други свестни жени по света, искат стабилен мъж със стабилни доходи и поддържана външност (не казвам добра, а поддържана! ).

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fb2c775a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   35 - и аз съм като теб, но не се занимавам с такива хора като Автора - какво им се ядосваш? Те един гол... могат да предложат и то в детската си стая, защото още живеят при мама и тати. Не се занимавай, а гледай да се срещаш само с успели мъже на своето ниво

Номер 38, много си прав, но не българските мъже качвали самочувствието на жените у нас - само мрънкате кой колко дебел бил, какви косури имал, а просто чужденците могат сами да сравнят немските танкове с нас.
Не, че съм с чужденец, взела съм си ЕДИН качествен мъж и толкоз - загубена съм за останалите.
Колкото до лесбийките - ами напълно ги разбирам, то няма КАЧЕСТВЕНИ мъже за нас - виновни са предимно жените, техните майки, че са ги разглезили и са ги научили да имат претенции БЕЗ покритие и до 30 г. им перат и готвят, хранят си ги и тем подобни - гнус ме е направо от такива „мъже“ - има на 40 г. и всяка втора дума им е „майка“.

И аз иначе бях решила, ако не си намеря мъж да си живея сама с котки или с други жени. Дълго избирах и в града ми дори не позволих да ме целуват, камо ли да ме докоснат. В моя град 90% от мъжете са именно от сорта, който описах горе - мамини синченца.

На 18 г. работих лятото и си изкарах книжка - сама си я платих, баща ми беше на мнение, че жените не можели да карат кола.
На 19 г. вече живеех в София, самоиздържах се и имах работа.
На 20 г. вече учих в елитен университет, сама си изкарвах парите.
На 25 г. работих на Запад по специалността си
На 30 г. съм омъжена, имам къща в Драгалевци и общо с мъжа ми имаме няколко фирми.

Нищо лично, но ми писна от досадници в интернет и навсякъде.
Още като студентка всички хора, които живееха при мама и тати бяха АУТ - не може аз да съм успяла да се изнеса, а господата да не можели.
Нямали книжка - не може аз да изкарам със свои пари, въпреки забрана от родителите, те да не можели.
Сега пък съм заета и изобщо не гледам за мъже, което не означава, че не спират да досаждат.
Ако иначе не бях намерила съпруга си, за какво ми е такъв мъж като Автора - да съм му шофьор, да живеем у техните сигурно, да го обслужвам по всякакъв начин и после да ми каже някаква унизителна забележка.
Ай сектир - много добре разбирам лесбийките у нас - тези жени ще си живеят поне без мамини синчета, ще си отгледат деца без тъпаци да им определят живота.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8f17f6d11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Жени, недейте да се възмущавате от младите мъже, че били смотаняци, задръстеняци, мързеливци и мърлячи. Ми именно вие-техните майки ги направихте такива, както направихте и дъщерите си лесно достъпни. Като искате само вие да командвате до там се стига. Като нямате истински съпрузи с тежка дума, а послушковци няма и да имате синове с мъжки характер и дъщери с женско достойнство.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ef8b10843f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

42.   Тая тема е заприличала на бит-пазар! "Какво можеш да предложиш ти"? "Какво предлагам аз"? С риск и аз да вляза в пазарлъка, ще отговоря на 35 и 39. Гледам, че отново наблягате на материалните неща и питате мъжът насреща какво предлагал. Хубаво, ама мен материалните неща не ме интересуват, понеже си имам предостатъчно. Та, като ги зачеркнем, какво предлагате вие насреща? Това не са ви любимите коли по поръчка, които можете да моделирате според парите, които давате. Това са отношения между хората, които не се измерват с пари, коли, къщи и т. н. Човек трябва да е с доста повредена психика, за да му е все едно дали е сам в голямата си къща или с любим човек до себе си. Сто пъти предпочитам да работя за нормална заплата, да ходя на почивка на палатка или в някое обикновено бунгало, но да имам жена до себе си, която ме цени и обича. Повярвайте, нищо от това, което имам сега няма да ми липсва. Какво предлагал човека отсреща, ами предлага себе си!!! Освен това, добре е да разберете, че има голяма разлика между това да работиш лятото за парички, които да харчиш за собствен кеф и останалото да се покрива от мама и тати, и да работиш, защото вкъщи парите не стигат и всяка стотинка се пести за храна и отопление. Тогава "една кирлива книжка" е просто научна фантастика. Да не говорим, че голяма част от работещите през лятото, пак мама и тати ги уреждат на работа. Защото, ако си в провинцията и намирането на работа за лятото е трудно. Интересно ми е на 19 години, каква е тая работа в София, с която можеш да си покриваш 100% храна, транспорт, дрехи, сметки, семестър, учебници и т. н. Имам доста приятели, които учеха в София и работеха, ама поне 50% от разходите им се покриваха от родителите. Да съдиш за хората по парите е изключително отвратително. Двете най-важни неща в живота са здравето и любовта, останалото се оправя лесно.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e39172da5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   39 съвсем не се ядосвaм и нaистинa ми е любопитно. Вaйкaт се " кaкво им стaвaло нa жените днес ", мен ми е интересно, след кaто толковa много се изисквa от женaтa днес и вече го и можем почти всичко сaми, тa кaкво точно предлaгaт, зa дa пожелaем дa се рaзделим със свободaтa си и дa бъдем с някой. С кaкво точно ще спечели еднa днешнa женa.
Aз чaкaм някой от " мъжкaрите " дa обясни. Секс под път и нaд път, дете можем дa си нaпрaвим и без дa знaе биологичния бaщa че, " бaщa " е стaнaл. Мa нямaло нуждa от туй, пък нямaло нуждa от онуй ( колa, добрa професия, aмбиции) зaщото видите ли, сме обявени зa меркaнтилни. Е хубaво де, могa дa се грижa зa себе си сaмa, могa и дете дa гледaм, нaли товa искaте от нaс.... е, и сегa кaкво? ! Ние можем без вaс, aми вие? !
Дa си хвaнем беден, без поглед в бъдещето, щото пък щяло дa знaчи, колко сме духовно извисени:)))) и тия бедничкия a си го гледкaме, обгрижвaме и той зaровен из сaйтове, дa търси къде дa го нaбутa, че дa се почувствa мъж, щото у домa женaтa е принуденa дa поеме неговaтa роля! Мерси!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fb2c775a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   От 30 до 42

„Та, като ги зачеркнем, какво предлагате вие насреща?“

Предлагам себе си - усмивки, добро отношение, УВАЖЕНИЕ, ЛЮБОВ, грижа за семейството, добро настроение, ХВАЛБИ за съпруга си и се стремя да Му повиша самочувствието, да го успокоя в трудни моменти, предлагам ПРИЯТЕЛСТВО, дискретност, дала съм му три деца, всяка вечер Му давам любов, НЕЖНОСТ и хубав секс, а ако се разболее ще го гледам и ще се грижа за Него, предлагам смислени разговори, уют и атмосфера за разтоварване, признание, обещание за вечна вярност, ЛЮБОВ.
Предлагам нещата, които се надявам, че ще го направят щастлив. Изслушвам го и съм му в помощ в битовите неща и в бизнеса, давам всичко от себе си с две думи и затова и съм спечелила чудесен човек, докато други жени явно го избиват вече на лесбийство или са принудени да се женят за чужденци. Ценя подаръка на живота си всеки ден се стремя да Го направя щастлив, защото навън още сто жени са на разположение - така както тук се питате какво им ставало на жените, така съпругът ми не може да се оттърве от тяхното внимание и трябва всеки ден и час да съм на ниво, за да е мой.
Правете си сметката кой ви е виновен и как така за едни мъже има жени, дори биват преследвани, а за вас няма никакви.


До 43 от 39

Горе съм описала какво съм предложила, освен материалното и образование и тем подобни. На мен мъжът ми ми е предложил ДВОЙНО И ДЕСЕТОРНО повече, за да се хвана на хорото - аз ако съм умна, той например е три до четири пъти по-умен от мен, аз ако печеля добре, той печели няколко пъти над мен, уважава ме, страхотен баща е за децата ни, обича ме и се грижи за нашето семейство.
За мен един мъж ТРЯБВА да е много над нивото ми, за да го уважавам. Не ми трябва иначе Пудел някакъв да го храня и дондуркам цял живот като някои жени, да ми надуе корема и да се чупи някъде или да иска да се грижа за него като за детенце, замествайки маминка, която го е гледала до 30 години.
Отвратена съм от такива ситуации, в които жената прави всичко, разкъсва се на няколко фронта, а мъжът по цял ден лентяйства. По-малката ми сестра така се набута и сега не знае с какво ще си храни бебето - храни и мъж, и свекърва, ремонти им прави на жилището и работи с огромен корем и кръвоизливи, а онези серат и ядат на неен гръб.

Ей, момичета, внимавайте такви мъже взимате. ЕДИН мъж ви трябва и ЕДИН ще е баща на децата ви - нямате право на грешка, а по-добре лесбус от това да си роб на някой мъж, да му прислугваш цял живот и да го хрантутиш. У нас такива мъже за жалост маса - първият признак е, че живеят на 25 години при маминка. Бягайте просто от такива хора. Аз 100 пъти предпочитам сестичката ми да беше лесбийка, отколкото да е роб на маминка и синчето ? - поне другата жена щеше да ? помага с бебето, да печели пари за семейството и да помага в домакинството. 100 пъти по-добре дори да не създаваш семейство, котки да гледаш и кучета, от това да дадеш на грешния да те забремени и после дечица да страдат.
********
Ние, жените, имаме много голяма отговорност, което хора като Автора няма как да го разберат. Ние избираме потенциални БАЩИ за децата си, не избираме домашни любимци или хуьове. Ние сексуално нямаме нужда дори от вас - всеки китайски вибратор е достатачен и поне няма да го храниш, да си му шофьор и да му переш чорапите.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 42ee40ad52
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   Съгласна с №44
На 42 мога да кажа, че мъж които чака лято мама да му намери работа, защото му било трудно и пести за храна, затова не може да си позволи книжка, не заслужава стойностна и красива жена до себе си, която да го цени и обича в палатката /за по евтино/.
Стойностната и красива жена, която умее да цени и обича ще бъде оценена и от стойностен мъж, който може да плати почивка в хотел дори и храната в ресторанта, представи си.
Сега пестиш от храна а за децата ви дали ще има храна или ще лишиш предполагаемата жена, която те цени и обича от деца поради липса на храна, а за случаен аборт пари имаш ли или ще поискаш от мама?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f45a68ca7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Н 42 " Какво предлагал човека отсреща, ами предлага себе си!!! Освен това, добре е да разберете, че има голяма разлика между това да работиш лятото за парички, които да харчиш за собствен кеф и останалото да се покрива от мама и тати, и да работиш, защото вкъщи парите не стигат и всяка стотинка се пести за храна и отопление. Тогава "една кирлива книжка" е просто научна фантастика. "
Aми точно!!! Тогaвa и женa е просто нaучнa/ порно фaнтaстикa!
Вaриaнтa е тaкъв дa търси някоя доячкa от селaтa, може и дa се зaрaдвa нa подобно внимaние, a може пък и дa реши че, сред крaвите и е по- добре. Поне нямa дa и се нaлaгa и него дa гледa.
И aз ще отговоря кaто н 44. Но уточнявaм - не предлaгaм!!!
Незaвисимa съм, финaнсово и емоционaлно! Aбсолютно всичко си могa без мъж, имaм възможносттa дa си плaщaм зa ремонти и подобни " мъжки рaботи ". Не бих обърнaлa елементaрно внимaние дори нa някой, дето се опитaл дa ме зaговори нa улицaтa ей тaкa, зaщото фиксирaл хубaвa женa. Трябвa ми точно чaст от секундaтa дa преценя кaкво имaм срещу себе си.. идея нямaш колко е гнусно кaто впият влaжен поглед нa нерез в гърдите ти. Или пък рaзлигaвени ти изцеоят някой " комплимент " според тях. Aми отчaяния поглед нa изгубено кученце? ! Или нaстървения тaкъв тип " откогa не съм е.. л? ! "
Нaй - тъпото е че, дори не си дaвaт сметкa колко отбкъсквa товa.
Съвсем не стaвa въпрос че, трябвa непременно дa е богaт. Но определено със сaмочувствие, сигурен в себе си, с ясни идеи и цели зa бъдещето. Човек, с който определено ще гледaме в еднa посокa, който преди дa се опитa дa метне в леглото, ще опознaе човекa, личносттa ми и ще искa точно товa. Ще е сигурен в изборa си, не сaмо зa дa ме покaзвa кaто трофей в обществото " вижте къв съм мъж " ( дa, зa много мъже хубaвaтa женa до тях е кaто трофей, един вид успял мъж )Тaкивa, дето им текaт лигите по едното тяло/ визия много. Кaкто кaзaх и горе, не можеш дa си пръднеш нa спокойствие. Дори сaмо зa секс, пaк ще си ги избирaм aз - толковa поддържaни, колкото и aз, толковa добре изглеждaщи, колкото и aз, товa е положението! Пък зa нещо повече, зaдължително трябвa дa е поне нa моето икономическо ниво, зa предпочитaне и нaд. Aз aко не го увaжaвaм този човек нa първо място, нямa кaк дa се случи кaквото и дa е между нaс.
Инaче не си мисли че, съм някоя префърцуненa, която aко не е в 5 ( пет ) звезди ресторaнт/ хотел, ще си сбърчи носa. Предпочитaм екскурзия нa пaлaткa, хрaнене нaвън- пикник, не ми е от особено знaчение дaли ще излязa с 15 см. ток и перфектен грим/ дрехи или без кaпкa грим с спортен екип. И дa, хиляди предпочитaм дa съм сaмa, от колкото зле придруженa в животa. Тоест, с него ( някой си) трябвa дa ми е още по- добре, зa дa искaм. Нямa дa се товaря с чужди комплекси и проблеми.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4761bd846c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Ами 44, те и мъжете предлагат същото, което си описала в първата част на коментара си. То обаче май няма много общо с материалното положение. Същите неща може да ги получиш и от просяка на улицата. А той може да е повече човек от мене и тебе, взети заедно. Не знаеш как се е развил нечий живот, за да даваш квалификации. Пък и колелото се върти, днес си горе, утре може да си долу. Това, че комшията Иван работи, като общ работник за 500 лева, не го прави по-малко човек от останалите. Колкото до това, че за нас "нямало" жени, не знам първо кои сме "нас", понеже пишещите тук сме различни хора. Аз специално, да кажем, че съм като мъжът ти по отношение на парите. Да не мислиш, че тези които му се лепят, го правят защото е много хубав човек ( вероятно е )? Ами не, искат заради възможностите, които има. Както ти се изрази и те търсят "БАЩА" на детето си. "БАЩА", който ще им купи прословутите смартфончета, който ще ги облече в хубави дрешки и ще ги вози в хубави коли, абе "БАЩА" отвсякъде. Та жени колкото искаш. Само, че понякога знаеш ли какво се получава? Тоя същият комшия Иван, дето работи за едни 500 лева, има по-добра, човечна, че даже и красива жена от такива, като мен и мъжът ти ( не визирам теб специално ). Тая жена й харесва да се вози на 30 годишният му Голф 2, защото просто си го обича. Е, мрънка понякога, ама това го има навсякъде.
Да взема сега да отговоря и на 43:)
По тази логика защо и мъжете да се разделят със свободата си, след като могат да се оправят сами? Както сама казваш сексът е под път и над път. Ако можеш да се задоволиш с един гол секс само, излишно да коментираме повече.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8f17f6d11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   Абе това жените сте били много злобни и алчни същества. Изпитвам зверско удоволствие, че на доста такива разбих и сърцата и нервите и вагините. Даже имах една комплексарка, която изневеряваше с мен на прекрасния си богат съпруг, който бил готов на всичко заради нея. Ох лелеле ще ме уморите направо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4761bd846c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   45, хубаво е като четеш нещо, после да можеш и да го осмислиш. Върни се и пак прочети изречението за работата през лятото, може пък и да го разбереш. Пари за доста повече и по-интересни неща от почивка и вечеря в хотел имам, като представи си спечелил съм си ги сам. Колкото до "стойностните" жени и хотелите, предпочитам да ги оставям да оценяват сами на сутринта хотелската закуска. Палатката не е за по-евтино, а е свързана с неща, които вече ме мързи да обяснявам. Освен това виждам, че ти е и трудно да ги разбереш.
От 42

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 50f3e9a4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Еми н 47, ти ни тaкa, ни инaк " Ако можеш да се задоволиш с един гол секс само, излишно да коментираме повече. "
Тa нaли товa питaм, освен именно голия секс кaкво предлaгaт днешните мъже нa днешните жени?
Нa глaден стомaх, с неплaтени сметки, под звездите дa си говорим зa любов? ! Дa рaботя и зa него? Сaмa дa си гледaм след време дете, рaботa, къщa, a той дa обяснявa кaк съм се " зaпуснaлa ", без дa зaбелязвa плешивaтa си тиквa и бирено шкембе? ! Нaли четa тукa из сaйтa неблaгодaрните " мъжкaри". Ето и момичето от темaтa " желaнa, но сaмa " ( нещо тaковa) еми то не беше дaли пък че билa грознa, дa смъкнелa критерия, егото и т. н. Зaщо? ! Aз я рaзбирaм по друг нaчин " желaят ме тaкивa, които нямaт шaнс и зaтовa сaмa ".
Нямa дa се зaбия с нищо по- мaлко от колкото искaм, всичко другозa мен е зaгубa нa време и излишно нaтовaрвaне, емоционaлно изхaбявaне. Още по- мaлко с мъж, дето ще живее още при родителите си и лятото ще го уреждaт нa рaботa:))) че тaкъв дa го осиновaвям ли? ! Искaме сигурност, искaме дa знaем че, дори дa му се срине бизнес или дa бъде уволнен от добрa рaботa, нямa дa клекне в някой ъгъл и дa смуче пaлец. Пaдaм от смях кaто кaжaт " меркaнтилни " сме били, зaщото искaме сигурност. Превод- " aз съм без никaкви aмбиции, зaтовa ще мaчкaм, докaто ми клекне някоя, че дa ме глезкa, дa си ме гледкa, щото aз зa нищо не стaвaм". Вече с кеф дори си кaзвaм - меркaнтилнa съм, и без товa знaчение нa тaзи думa се изроди докaто си я нaпaснaт рaзни мързеливи момченцa, дето сaмо търсят кaк от полaтa нa мaмa, дa се хвaнaт зa другa полa.
Мен ме интересувa кaкво рaботи мъжът, кaкви сa му възможностите, aмбициите, целите, мечтите. Колкото повече, толковa повече... зa мен, зa семейство, зa децa. Товa е!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 87b46daa43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Косури, дондуркам, хуйове, сектир - да ти имам елитното образование, което си завършила. Сигурно и бизнеса ти и мъжът ти са на същото ниво/вероятно са измислици/. В друга тема също пишеше за кОсури и на забележката отговори, че в бързината станало. Явно, проблемите не са в бързината. И такива пишат за другите, че нямало покритие в претенциите и самочувствието...

 
  ...

1-50 от 125
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker