Постоянно пуши трева и живее при техните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно пуши трева и живее при техните
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1805 пъти
Имам приятел от година, от скоро живеем в тях... но той не изявява никакво желание да бъде самостоятелен-техните му плаща всичко, дори идва една жена да чисти носи храна. На 28 сме и двамата и за мен е обидно някой да ми простира прането-мога и сама. Работиме и двамата можем да се опитаме да се справяме сами, но той е свикнал по лесния начин... а аз не искам така.
Другото е, че пуши много трева и спи постоянно, нищо не правим заедно, ... ще ми е тъжно да се разделим.... а и все още нямам сили да се изнеса от тук... драмата ми идва много, вече не знам какво да правя....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 83ab08deae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарязвай го този парцал ПРЕДИ да те е завлекал и теб. На 28 г. си, трябва да мислиш за семейство, дом, а с този „мъж“ няма начин просто това да се случи.
Съветвам те да спреш да си губиш времето с него, да го зарежеш сега, докато не си забременяла например- по-добре ужасен край от ужас без край.
Ако не ме послушаш, ще страдаш не само ти цял живот, но обричаш и децата си на страдание. Родителите му нека си сърбат супата, сами са си виновни, но ти имаш право на 2 дечица в живота, от този екземпляр ли искаш да са?
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5ff10b2283
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майчице, ти нормална си така де се убиваш заради някой и да търпиш? Ти родители нямаш ли, приятели?
Ми утрешният ден какво ще правиш? Това ли е твоето бъдеще? Ти би ли искала такава половинка за дъщеря си?
Само на този въпрос си отговори...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 75be017cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторке, моя приятел също беше от "пушачите"на 29.. виках, обяснявах, карах се, следях го, понеже след тревицата, и бонбонки опитваше-нищо не помогна, дори заплахата, че ще ме загуби. Докато един ден, не му бяха изписали лекарства за кръвно-много го качваше, и отишъл да се напуши. Надърпал се, и пийнал биричка отгоре, после си взел лекарството за хипертония
. Като се прибра, щеше да умре в ръцете ми като куче... от тогава три години не е пипал, и бира спря да пие. На 28г. не може тревата да е света на млад човек, който вече трябва да е поел живота си в ръце... Проблемът, извинявай, е наркомания, на основата на психологическа зависимост. Средата му вероятно е такава, няма си друг свят и интереси. Моят, месец след като спря марихуаната, стана човекът, когото обикнах първоначално-започнахме да спортуваме заедно, парите стигаха, имахме си общи хобита. Първоначално настояваше сам да се тества, да ми докаже, че е чист-но това е само ако той пожелае да спре. При твоя май няма подобни изгледи-добре му е при мама, не се грижи за нищо, има си другари по фас, а ти си за малко секс и цвят в живота-докато се усетиш и бебе ще ти направи и тогава ще имаш проблеми с един незрял вечно безтегловен баща.. Опитай се да поговориш с него, заради себе си най-вече, да си убедена, че си свършила всичко необходимо, и си чиста пред съвестта си, защото щом пишеш тук, то значи още имаш чувства и желание да останеш с него, иначе да си забегнала без съвети. Но от сега ти казвам, ефект няма да има-той не го разпознава като проблем, това води до другия проблем-живот с техните, липса на желание за градеж на самостоятелна семейна единица. Ако не стане с разговор-ставай и спри да си хабиш нервите, на сила хубост няма да стане, както са казали по горе-имаш право на щастие и семейство. Успех ти желая

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b0d4f94cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако беше на 18, макс. 20 да се надяваш да се оправи. Ама той станал на почти 30 и да го чакаш, тепърва да се оправи, няма да стане, а и да стане, ще ти е минал живота и ще си си късала нервите с години. Струва ли си риска, струват ли си нервите? А и ти гарантирам, че с такъв търтей в въпрос на време да се разделите, защото си на такава възраст, че искаш вече по-сериозен мъж до себе си, а този горкия себе си не може да оправи. По-добре сега се раздлете, колкото и да боли, отколкото като станеш на 30 и кусур. Че после ще е много по-трудно, тепърва да създаваш нов живот, защото повечето свестни мъже отдавна ще са заети. А и не дай, Боже, да забременееш от този пропадняк, направо не ми се мисли.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c07d694952
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   разбирам всичко написано, но все още имам някакви чувства,
ще се моля нещата да се оправят, благодаря за всички коментари
Весели празници
авторката

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 441e75e931
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз ако бях на твое място щях да се кефя, по цял ден някой да ми чисти и готви, аз нямаше да ходя на работа, нека си простира онази, ще си гледам кефа, ще си пуша трева с него и ще слушаме музика и човек като е напушен да се натиска е яко и щяхме по цял ден да се целуваме после да спим и така. Имаш си богатство, ако можех и аз така да мързелувам и да пуша по цял ден щях да съм щастлива, но нито пуша, нито мързелувам, нито имам време да спя, гледам едвам едвам и се претрепвам, така че не ги слушай тея преди мене, стой си при него, радвай се че не те бие, не ти държи сметка и не ти прави филми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b16b7c4566
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре де, не мога да разбера едно нещо. Как така разни безделници, които пушат трева, нямат работа, само се оплакват; имат приятелки, че дори и те също се грижат за тях, а много други мои познати, които са на по 22-23-24 години, с добра работа, амбиции, развитие, ум и образование, стоят сами? Не мога да си го обясня, ама явно щом жените са доволни на това да имат един търтей за приятел, защото може би някой друг нямал да бъде с нея, ще е такова положението.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 15891de146
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ми номер 7, не ти ли е ясно защо? Защото, това е момчето на мама и тати, което по дискотеките е супер вървежния пич, с количка и парички. Онези на 22-23, които тепърва започват да градят живота си сами, хич не са интересни. Обикновено даже минават за "лузъри" и никой не ги поглежда. След няколко години, когато трудът им започне да дава плодове, нещата рязко се обръщат, ама вече нещата не са същите. С това не искам да обидя авторката, понеже тя явно не харесва сегашното положение. Пълно е с жени обаче, за които това е мечтата на живота им. Да не говорим, че има цели семейства, които и една вилица не са си купили сами. Апартаментът от мама, колата от тати, работата от свако и т. н., ама както казваш, явно това ги устройва.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 99fa4071a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   моят съвет и стой там. ште се промени, спокойно. аи какво ще ти стане ако пробваш и ти трева. живей живота, проби коноп. ако те плащат всичко и вие работите, земете и нещо по-силно.

недей да се лигавиш - имаш си сичко. винаги ще има там някой да гледа децата, пак и не е зле от рано да се запознаят с тези вещества. доказано е че алкохолат вреди повече от марихуаната и без туи. уредена си доживот. караи я полека.

ж27

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 747ea8ed21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм авторката.
Хора разбрах истината.Приятелят ми е "хикикомори" -баща му е известен архитект , доведената му майка е известна актриса а той се чувства притиснат в стената да отговаря на очакванията му за дете на влиятелни родители.Не че това напълно оправдава неговото поведение но поне сега знам причината за това негово държание !!!
Весели Празници на всички!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker