Забранена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забранена любов
преди: 14 години, 5 дни, прочетена 3817 пъти
Защо забранена това искам да споделя. Аз съм омъжена жена с две големи деца, но с времето и трудностите в живота аз не обичам съпруга си, влюбих се в мъж който е с 15 год. по млад, с него съм от година и половина но сякаш съм още на първа среща с него, много го обичам и желая и той също чуствам го, всяка наша среша е откраднат миг от живота ми, немога спокойно да излизам с него на ресторант дори и на кафе, страхувам се да не ни види някой.
Но чуствам го, че иска да си намери своята половинка да създаде семейство и много иска деца, разбирам, че аз не съм идиалната половинка, а съм половинка на удоволствието, макар и на години по голяма бих се съгласила да му родя дете, защото много го обичам.Незнам каква е тази обич която се е загнездала в сърцето ми ,но немога да я изтръгна, боли ме като си помисля, че без него животът ми става много тъжен, искам и мечтая за една забранена любов...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 дни
hash: 11b01af358
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1:1 моята история, само дето връзката ми е от близо три години, всичко друго е същото. Тук сигурно ще те оплюят здраво, едва ли ще те разбере някой. Мен също, за това и не търся чуждо мнение. За разлика от теб обаче, аз колкото и да съм привързана и да обичам моето момче /на 30 е/не си права илюзии за бъдеще с него. Реално си давам сметка, че нямам право да бъда егоист. Твърде голяма е разликата в годините ни, цели 15. Както и да го погледнеш... няма голямо бъдеще подобна връзка. И дори и да бъдем с тези мъже, ние ще сме тези които ще страдаме след време... А аз не искам това. Твърде ми е скъп за да му попреча да изживее това което аз вече съм изживяла. При нас разликата е, че той е обвързан, живее с приятелката си, но...нещата не са гладки. Той е отговорен, държи на нея, но явно нещо куца във връзката. А секса със сигурност. При мен е същото, дори много по-лошо. Ние не правим общи планове, но се наслаждаваме на това което имаме, лошото е че не е само секс, разбираме се чудесно, хубаво ни е когато сме заедно, комуникираме постоянно и няколкото ми опита да се отдръпна и да му освободя напълно пътя се оказаха безуспешни. За това я караме на автопилот за сега...до кога..не знам, надявам се да останем с времето просто добри приятели. Ще впрегна целия си здрав разум за да бъде така, но за сега просто не мисля за това. Обичам го, секса с него е невероятен, като човек е страхотен...няма какво да искам повече. Не го съветвам и за личния му живот, не се и меся, правим нещата така, че да не нараняваме никого. Вероятно много хора няма да ме разберат, но разбирам, че всичко зависи от гледната точка, така,че мили хора никой от нищо не е застрахован....Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 74c95e7f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма забранена любов. помисли, погомори с него. ако ти си жената за удоволствие само, то тогава го зарежи, но и ако той те обича става сложно. ще ти кажа само да не се обвързваш с предразсъдъци и да се обвиняваш. това е ужасно. аз сега съм в такъв период. тя е с 20 години по-млада, но се обичаме. разведен съм нямам деца, но се терзая при мисълта за връзките, които имах преди да срещна тази жена. ужасно е да си мислиш, че нещо е забранено или не си достоен за него.
успех! дано намериш пътя

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 9f2d36cecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   15 години е много, скъпа. Замисли се, че когато той е на.. да кажем 40, ти ще си към 55. Той все още ще е в разцвета на силите си, а ти вече ще имаш по-улегнало мислене относно живота.. Не говоря вьобще за физическият контакт, който предполагам също ще е доста труден, а за психическият разрив, който ще се получи между вас. Стой си при мъжа, или си намери някой поне на твоите години. Това не е любов...

mosh

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 дни
hash: 897637985d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1-искам да те попитам кога успявате да се срещате при положение че казваш че живее с приятелката си?

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 11b01af358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До №4 от №1 - време намираме, но не в това е проблема, подобна връзка е по- болезнена за по-възрастния. Но понякога в живота нещата просто се случват, никой от нищо не е застрахован. Ако бях по-млада, ако се бяхме срещнали по-рано вероятно нещата щяха да бъдат по- други, но...много "ако"...вероятно в някой друг живот... И все пак всеки иска и има право да търси щастието си. Е, понякога се разминаваме с него точно за това, че не може да се гради щастие върху чуждо нещастие. Така, че според мен такава връзка може да се поддържа само като неангажираща или да прерастне само в приятелска, стига хората да са достатъчно душевно израстнали. Аз за себе си мисля,че мога да се справя.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 11b01af358
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   №3 защо мислиш, че на 55 физическия контакт е труден, личи си ,че си човек без опит и знания в областа

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: 74c95e7f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе хората се женят за 20 години по-млади....кво ти пука. никой не знае кога ще си намери щастието и кво разбираш под
"не може да се гради щастие върху чуждо нещастие"

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: db982ffad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дотук подкрепяте връзката, а когато започнат проблемите какво ще я посъветвате? Сега е романтика, но после ще е ежедневие.

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: d77ffa6902
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Сега е романтика, но после ще е ежедневие. "

В това отношение каква е разликата с "нормалните" връзки?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker