Глождят ме съмнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глождят ме съмнения
преди: 14 години, 6 дни, прочетена 3685 пъти
Добър вечер, дами и господа! Не знам от къде да започна, затова започвам както ми дойде. От половин година съм в сериозна връзка с приятеля ми. Той е с шест години по-голям от мен. Като цяло е чудесен човек и едва ли има някой, който го познава и е на различно мнение, но сега няма да се спирам на качествата му; само искам да подчертая, че ги има и са доста. Моят проблем с него е, че мисля, че той е женкар по душа, въпреки че пред мен се прави на моногамен. Не ми е изневерявал до сега, но си мисля, че това е защото момичета, които харесва и с които флиртува тайно, не му пускат, а не защото е от верните. Което пък ме кара да си мисля, че е само въпрос на време и на подходяща жена, за да ми изневери. Не бих го приела това. Аз съм прекалено ревнива, а съм и много вярна(защото така го искам; външно съм доста привлекателна и всеки един момент мога да му сложа рогата, но не го правя). Най-дразнещото от всичко е, че ме лъже за разни дребни неща, за които разбирам сама и с най-голямата си наглост ми заявява, че никога не лъже. Заради тези дребни лъжи започнах да губя доверие в него. Започнах да си мисля, че ме лъже и за по-големи неща, но за тях нямам доказателства, затова не го и обвинявам. Понякога ми минава през ума и аз да започна да го лъжа и да се задявам зад гърба му, но на мен такова поведение не ми е в природата и ще ме накара да се чувствам по-зле. От коментарите на други истории, които прочетох тук предполагам, че ще ме посъветвате да говоря с него и да се изясним - пробвах, не става. Отрича всичко и замазва и ме изкарва, че си внушавам. Не си внушавам! Знам, че е кофти от моя страна, но съм му проверявала "личното пространство" и виждам какви ги върши. Единствената причина, заради която все още съм с него след като видях какви ги прави и говори зад гърба ми е, че не знам дали ще намеря по-добър от него за другите неща във връзката ни. Освен това се привързах доста, почти по цял ден и цяла нощ сме заедно и не знам как ще приема раздялата ни. Ние и работим заедно, което още повече усложнява нещата.Той ми е най-близкият човек в момента, ако го оставя, оставам напълно сама. С приятелките ми се виждаме най-много два пъти седмично , не остава много време от работа и учене.
Въпросът ми е: Да си затворя ли очите за флиртовете му и дребните (евентуално и по-големи, по-добре скрити) лъжи, които така ме дразнят и дали ако го оставя има минимален шанс да срещна мъж, който не лъже и не мърсува? И има ли някакъв начин да го накарам да спре да се задява зад гърба ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 дни
hash: b4ebf023e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трудно е да се даде точен съвет, все пак ти най-добре го познаваш. Важно е и да не си внушаваш за някои неща и да не ставаш прекалено мнителна, защото това допълнително ще го отблъсне. Може да предприемеш малко женски хитринки, накарай го да те забележи, да поревнува ако щеш, не казвам да му изневериш, но вероятно се сещаш какво имам предвид. Вероятно връзката ви има нужда от малко освежаване. Факта, че работите и живеете заедно налага рутината във връзката ви. Намери начини да я съживиш. Но, ако видиш,че той гледа в съвсем друга посока от твоята, то тогава не знам дали си заслужава да се бориш за подобна връзка. Според мен връзката ви има нужда просто от разнообразие.

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: eaef9b01da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз лично на твое място щях да го оставя и да потърся човек, който не ме кара да се съмнявам в него. Това е доста трудно, разбира се. Имам предвид да намериш такъв... Но по-добре сама, отколкото да те "глождят съмнения", не е ли така? Все пак разбирам, че ти е трудно да предприемеш подобна крачка, но ако той наистина е женкар, то ти няма какво да правиш с него. Помисли добре какво губиш и какво печелиш от евентуално продължаване на връзката и вземи решение. :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: 90018ee07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си преди всичко дълбоко неосъзната. Разбери, че нито приятелят ти е твоя частна собственост, нито ти негова. Той е свободен човек и може да прави каквото си иска, да флиртува и да спи с която си иска и когато си иска. Никой не го интересува ти какво би приела и какво не - за щастие светът и животът си имат своя собствена логика и тя е много по-различна от твоята.
Подозрителността, ревността, мнителността и параноята ще те изядат отвътре още преди да си се усетила, и то без никакъв реален повод от страна на приятеля ти. Човек има несъзнателния навик да "надарява" другите със собствените си недостатъци и пороци. Мисли си: "И той е като мен, и той би направил каквото и аз бих направила, само че се прави на нещо повече, лицемери и ме лъже!" - е, не е така. Нямаш си на представа понякога колко смешен и жалък може да стане човек в очите на другия, ако му сподели опасенията си относно него.
А пък това с "неродения Петко": "той сигурно флиртува с разни тайни, ама те не му пускат, пък ми се прави на моногамен, и е само въпрос на време, а аз няма да го преживея..." - честно казано, ако някоя ми го каже на мен това, моментално я пращам по дяволите, та ако ще и Богинята-Майка да е!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 дни
hash: 4fa0ba7b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще ти кажа това, което повтарям на себе си всеки ден, с надеждата, че ще го проумея най-накрая.....Подобен вид хора не се променят, дребните флиртове водят до нещо по-голямо в един момент.Гарантирам ти,че просто е въпрос на време.И аз като теб хващам приятеля си в дребни лъжи, имам доказателства за тях, никои дори виждах с очите си, но от страх не смея да му кажа нищо...страх да не го загубя,а всъщност такъв вид хора не са никак ценни и си струва да се оттървеш от тях.Не те уважава и не те цени, тогава няма смисъл да губиш времето си с такъв човек, откажи се, ще намериш подходящ, с който няма да имаш такива проблеми.

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: ff6039728d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   След като сте почти 24 часа заедно как ще ти изневери?Всеки обича да флиртува и какво от това.Понякога го правим и несъзнателно

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 042ce9a870
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 въобще не си прав с изрази като "Той е свободен човек и може да прави каквото си иска, да флиртува и да спи с която си иска и когато си иска. " Щом е с нея,неможе да спи с която си поиска,защото един вид той се обрича на нея,неможе ти като си с даден човек да ходиш при друг и да си правиш каквото си поискаш!Ами и аз имам почти същия проблем и понякога му се чудя,защо флиртува с други женио като твърди ,че съм единствена и т.н,за сега изчаквам,но ако стане по сериозно го освобождавам,въпреки,че съм много зависима от него и много го обичам,но да ме прави на глупачка не благодаря :) Ти си прецени

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 дни
hash: 9a54e92fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От жена
Поддържам мнението на №1 , 4 и 6.
Сигурно съм два пъти по-голяма от теб, но ще ти кажа, че ако намираш по-важни качества в него, за които смяташ, че си струва да бъдеш с него, трябва да изтърпяваш и да даваш малко свобода. Освен това - на него, ако не му е хубаво с теб, до сега да те е "разкарал". Може би, в теб намира нещо повече от секса. А важно е да знаеш, че изневярата при мъжа могат да бъдат често физически, в които не влагат нищо. Страшна е душевната изневяра - тогава спасение няма. Има една стара приказка - "ходене до време, пиене - до гроб". Представи си, че попаднеш на някой, който да ти е верен, но е с други недостатъци, а има доста по-лоши /повярвай ми /, тогава какво става? Знаеш, че няма идеални хора. Ще го опознаеш още и ще прецениш - за теб ли е ! Не бързай! Като се разделиш и направиш сцени - на кого ще го "накривиш" / с извинение/- ти ше бъдеш сама и без внимание. Остави го малко да диша, дишай и ти в друга посока и виж какво ще се случи. Късмет!

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: 920f5a0376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не си втълпявай неща бе момичее ако не те обича щеше ли да е с теб ? НЕ ...тогава ..........

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9a6586ee04
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ТОЙ ДА НЕ Е ЗОДИЯ БЛИЗНАК ???

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker