Проблем с връзките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с връзките
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2653 пъти
Здравейте, аз съм момче на 22 години и реших да споделя част от моята история, надявайки се да открия правилния отговор. До сега съм имал 3 връзки, всяка от която е била средно по 6-7 месеца, и абсолютно всяка има един и същи край. Изоставиха ме... Като всяка от бившите ми изполваше думите "ти си прекалено добър", "аз не заслужавам човек като теб", "на теб ти трябва някой, който да те обича повече", "аз съм проблема не ти" и прочие. Не знам къде бъркам, винаги съм се чудил след всяка раздяла какво стана, къде сгреших, какво ненаправих достатъчно. Приятелите ми казваха, че не съм аз проблема, но аз вече съм убеден. Принципно съм добър човек, винаги съм се стараел да помогна на някого или да го зарадвам. Възпитан съм до уважавам жените, всяка една от приятелките ми ме оприличаваше на джентълмен. Писах любовни писма, подарявах цветя или някоя картичка с повод или без, просто да изразя своята любов и да покажа, че човекът отсреща е важен за мен и искам да е щастлив. Стараех се и да съм романтичен имах си традиция всеки месец на датата, която сме тръгнали да й давам по една роза или картичка с мое измислено стихче. Също така съм правил изненади като да отида до университета или до работата й да я изненадам с някое голямо мече или бижу за рождения й ден, да наема хубава хотелска стая някъде в планината или пък на море. Винаги съм се раздавал докрай и съм правил всичко за моето момиче да се чуства прекрасно дори някой път съм пренебрегвал и себе си, което знам че е грешно, но все пак се правят компроси според мен.
Много хора не ме разбират и се чудят защо правя това, а аз стоя и се чудя защо те не правят като мен. Не мога да разбера, защо момчето, което пие, пуши и убижда, унижава момичетата е искано и предпочитано. Аз предпочитам да им направя някой сладкодумен закачлив комплимент, а не като други "Ооо к*рво много си яка ма". Не ми е в природата. Ако упрем до въпроса за самочуствие, имам си го също тренирам имам горе доло хубаво тяло все нещо на някой няма да му допадне, но няма перфектни хора. Сега на коледа приключи 3-тата ми връзка и съм тотално съкрушен. След предишните две връзки си казвах, че няма да правя повече така, няма да се влюбвам толкова и да се раздавам, но уви... Мислех, че този път е различно, но изживях абсолютно същият ужас и болка като предишните пъти. Въпросът, който ме измъчва е дали просто попаднах на неподходящи момичета или аз просто не правя нещо като хората...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3c051d2a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш типичния за добрите момчета проблем. Аз самия бях такъв, докато не проумях проблема.

Трябва да разбереш, че в една връзка никога не трябва да допускаш да си прекалено добър и романтичен, докато не го осъзнаеш, ще си си сам. Не казвам да отидеш и в другата крайност, но гледай да си в златната среда. Момичетата обичат да усещат властта на мъжа, на тях не им трябва домашен любимец, защото подсъзнателно те свързват с липса на увереност и някак не се чувстват закриляни от теб, не те взимат на сериозно. Един вид ти си им сигурен и няма смисъл да си дават зор да те спечелят. Така им пращаш послание, че си добричък, че си съгласен ан всичко, само за да са с теб и едва ли не си някакъв закъсал, та им се подмазваш, така го възприемат. Просто си им прекалено лесен и безинтересен.

Освен това момичета подсъзнателно се въплъщават като твоя майка и ако ти нямаш нужда от промени в поведението, те усещат, че няма какво толкова да правят с теб, няма я мисията и мотива. докато ако си имаш трески за дялане, винаги ще се мъчат да те поучават и ше имат мисия.

Освен това добрите момчета са прекалено предвидими и просто тръпката изчезва много бързо с тях.

Говорил съм с жени на тази тема. Посочвам им някой добряк и романтичан и ги питам бихте ли излизали с него, всички казват едно и също: абе добричък е, хубав човек е, ама бих предпочела да ми е само приятел, някак не мога да го взема на сериозно като евентуален мой мъж. И точно това става с тези хора, които давам за пример. Хващат се с тях само жени без самочувствие, които са били сами дълго време и после след някой друг месец придобиват самочувствие от наличието на мъж в живота си и веднага спират да го взимат на сериозно и връзката се разпада, а мъжът си хленчи и се чуди какво му има, а жената вече със самочувстие си намира друг по-мъжествен мъж. А другия се чувства жертва на енергиен вампирирзъм, което не е далеч от истината.

Проблемът ти е, че прекалено много уважаваш жените, а те не обичат това, те искат понякога да чувстват и силата и властта на мъжа, дори ако се наложи да бъдат леко унижени от това, то им е заложено в подсъзнанието просто. Изтървеш ли я от контрол, губиш я. И пак казвам, не отивай в другата крайност, бъди непредсказуем. един път бъди най-романтичния, друг път я изненадай с властта си над нея.

Един прост трик - като излизате на среща, никога не я питай къде иска да ходи, просто ти диктувай парада. Кажи и ще те заведа еди къде си и изобщо нямаш право на "не" - с мек, но уверен и равен тон. Бъди иницативен, поеми нещата в свои ръце. Жената за това е жена да следва мъжа, а не мъжа нея.

Винаги гледай да закъсняваш малко за срещата, за да и покажеш, че не я чакаш като някое вярно кученце, а си непукист. Дори и да мрънка от време на време, ще те взима много по-насериозно.

Ако си кавалер, бъди си кавалер, но не го прави, все едно тя е някаква богиня и ти си слуга, а го прави, защото ти така искаш, със самочувствие, придавай си тежест.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4f23c8a1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам защо толкова много хора си мислят, че има някакъв алгоритъм в дадена връзка: правиш първо, второ, трето и край, сигурен си във връзката. Въобще не е така! Хората са различни, не си мисли, че щом нещо е общоприето за болшинството хора, то е в същата степен очарователно за точно определен човек. Това не се отнася само за т. нар. жестове, а и за всичко останало.
А сега по същество. Горното само го вметнах. Не прави грешката да загърбваш себе си. Връзката си е връзка, но най-важният си ти самият! Сега като се замисля, май в това ти е целият проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: baa7ef51a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тази история ми е много позната от някъде.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2f4a1b7599
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление момчетата като теб не попадат на правилните момичета, както подобни на мен (ж21) все не срещат подходящ. Може да се причисля към тези с по-ниското самочувствие само защото съм имала една връзка, въпреки че пък аз я прекратих. Странно е, но изненадите жестовете аз ги правех, а не той. На едно кафе не сме ходели даже -или оправдание - беден студент ама скоро ще завърша и каква кола ще си вземем или пък - няма да мога да тегушкам както мога в моята стая. Така че вече единствено се стремя да не изневерявам на себе си, дори и да остана пак сама, за мен по-добре е така - другите не знаят какво губят...!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 57aff14341
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За съжаление да си само добър не е това което искат жените.. бързо доскучаваш братле.. общо взето по това което и аз съм минал до сега оставам и аз с извода който ти си си направил.. защо когато получават всичко от теб те пак си тръгват.. истината е проста както и тези които обсъждаме.. те самите не знаят какво искат.. и това звучи като оправдание.. но реално си е така.. най лесно се пробва теорията за добрия и лошия и накрая винаги се стига до това че с лошия те остават а с добрия си казват чао.. единствения вариянт една жена да остане с теб... е да се е нахоцкала с лошите и да си потърси някой добричак да я търпи и да му се качи на главата накрая.. щото с лошите не може се живее... особено като ядат шамарите постоянно.. и пак ги обичат... другата причина братле винаги ще е финансовата.. извинявам се жени ама здраво мислещи мъже със средни доходи масово са подминавани и не заради външния си вид а именно заради това че търсите супер паралията.. който въпреки че ще е с 20 г по голям от вас ще ви бие шамарите и ще ви псува.. неее той е човека щото той плаща.. глупави сте жените и не си мислете че всички на които отворите краката са достатъчно тъпи да ви се връзват... братле един съвет.. пробвай и мотай по същия начин както една жена би те мотала.. няма по сладко от това да си мисли че те играе а да играе за теб без да го знае.. и тогава се вижда колко струва ;)

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dd2af531d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А защо всички мъже сте или добри смотаняци, или готини женкари. Защото си смотан не те харесват, а не защото си добър. Имаш архаични представи за любов като по филмите. Имаш два варианта - или намираш жена, която да е консервативна колкото теб, или се променяш тотално. Най-добре е просто да се промениш, защото живеем в други времена. Лошите мъже те превъзхождат в много отношения, затова им се лепят. Първо, хората са казали, че и прекаленият светец не е богу драг. Малко пороци не пречат, заложени са в човешката природа. Лошите момчета умеят да се забавляват много добре, добри са в леглото, имат опит и подход с жените, прагматични са, непредвидими. Ти си като скучния родител. На тая възраст би трябвало да си доста по-луд и импулсивен, нещо, което всички млади хора харесват. Ти се държиш като пенсионер, самосъжаляваш се и се депресираш сам. Светът не е такова лошо място, каквото го описваш. Точно обратното. Има много любови и то истински.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e135bc8e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много полезна тема и аз съм от смотаняците т. Е добри момчета и всички коментари са в целта щом 1 номер е успял да се промени ми дава надежда че и аз ще успея съвсем ясно осъзнавам грешките си как позволявах приятелката ми да определя къде ще ходим как разчитах на нея все да излиза с идеите на къде да зачезнем и как я поставях пред себе си мислех предимно тя да е добре и бързо и доскучах намери си друг човек и сега е щастлива с него това е бързо и омръзнах защото бях неин бях се отдал напълно и това едно от нещата което я облъсна фатално.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 57aff14341
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към номер госпожата или госпожицата номер 6.. говорите тука за лоши момчета и дрън че пляс... аз не разбирам как един добър човек например вие го изкарвате скучен и прост... та този добър човек също може да бъде към вас интересен и непредсказуем и т. н и т. н.. ама ако му се позволи това... простите ви глави пъшнещи се от списания от филмчета и т. н в които гледате чуждия или измислен живот на хора и подръжавате на един ваш си измислен свят.. аз съм потресен просто... кое му е нормалното бе жени.. обяснете ми кое е нормалното да ви бият и да стоите с дадени боклуци на които им пука само де да се напият и как да ви изчу*ат само и нищл повече от това.. прекалено много критерии под които се оценява даден мъж.. та то вашето заприлича на попълване на лексикон бе... та да бъдел умен.. та да бъдел богат.. та това та онова... но истината е една и всички вие прости дрисли я знаете... дори и простата патка която ми се мъкне с мен и си ляга с мен.. а истината е че в главите ви са само парите... всяко нещо свързватв с него и само това ви интересува когато сте с човек до себе си... ви мръсни ку*ви и използвачки... един дол дренки сте до една.. ми само шамари ви желая с боклуците на които викате готини сега... там някъде добрите мъже ще си намерят щастието но жени като вас ще си пропиляват живота с неподходящите.. ареее

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e48450d980
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ако им теглиш по един бой веднъж месечно ще те взимат на сериозно и ще те уважават. Пак си бъди добряк, но един пердах ще им покаже колко си решителен във връзката.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: af399fdf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Но1 е абсолютно прав. Овации за коментара! За съжаление обаче точно тези отношения ни разграничават от човешкото. една връзка би трябвало да почива върху взаимно даване и морал, а не някакъв първичен животински модел на властване.

И да, стигнахме до отговора, че ние мъжете не може да очакваме от жената да бъде човек. Те затова и се хващат с безумни, примитивни и агресивни животни, които причиняват пеперуди в стомаха и синини по очите.

Авторе, аз съм на близо 40 и отдавна съм се отказал да търся жената-човек. Тези егоистичните отношения обаче не са ми по вкуса. Просто в мен го няма животинския инстинкт за размножаване. А връзките са именно това. Следване на първичния егоизъм в човека(за справка вижте циганите/индийците или африканците).
Точно, както животните се размножават без да се замислят за нищо друго. Те нямат съзнанието на човек. Те не търсят смисъла на живота. За жената има само едно вярване и то е да се размножава, което е нейната религия, точно като при животните. Целия свят се върти около това безумие и кретенизъм вече. Стараят се да се котират на пазара по външност, точно като проститутки. Сравняват се една с друга, завиждат си, натрисат си комплекси... все животински качества. Ходят по разни университети, а са прости са като галоши, защото те не ходят там да се учат, те ходят там да завършват. Намират си някаква "престижна" работа, а всъщност са там само защото съвременното общество ТРЯБВА да е толерантно към тях, докато фирмата продължава да лежи на плещите на креативните мъже в нея. Парадират, че разбират света, а всъщност се вкарват в разни концепции за веганство, магнезий, йога и всякакви други глупости които им дават идентичност. Т. е. каквото и да правят всичко е заради социалния статус или идентичността си.

Човечеството откакто съществува се опитва да направи от жените, преди всичко хора. Което е грешен ход. Аз просто избрах да не се занимавам с тях и нито красотата им ме блазни особено, нито усмивките им. Имам си доста по смислени неща за вършене от това да се занимавам с жени.

И за завършек ще ти дам един съвет. Позитивен. Ако все пак не можеш да се пречупиш и либидото ти говори повече от разума. Търси си жена с чувство за хумор. И/ИЛИ такава която да рисува добре. Няма да обяснявам защо. Просто тези типове жени, дори и днес са най-близо до това което в близкото минало наричахме ЖЕНА и България беше пълна със стабилни бракове, а обществото ни беше силно. Успех!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d6555c977d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Изобщо не се променяй! Момчета като теб вече почти не се срещат...
Според мен просто не си попаднал на правилната.
А това с малките жестове е мнооого сладко :з като изключим големите мечета и т.н. но аз просто не съм по тези неща :D

- Момиче на 18 ^^

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 61c9714560
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо си мислиш, че от раз се намира „твоя човек“ и се уцелва „правилното“ момиче? При някои се случва, при други минават години. Не се отчайвай, нормално е, срещнали сте се и сте се разминали. Не прави от това генерални обобщения за всички жени, не се стреми да се напъхаш в някакъв калъп, само за да се харесаш на някоя си. Бъди себе си, но не избързвай още в началото да даваш и показваш всичко от себе си, да се показваш зависим от нея или че отчаяно желаеш връзка. Това в повечето случаи отблъсква или просто омръзва. Гледай по-ведро и спокойно на нещата, без песимизъм, млад си, здрав си, радвай се на живота, приеми, че всичко става за твое добро- животът ти дава някакъв урок, постарай се да го научиш, за да на става по-трудния начин. Един урок, например е, че във всичко трябва да има мярка - дори във всеотдайността. Не прекалявай с жестове и подаръци, нека те да бъдат наистина събитие, а не ежедневие. Въобще, бъди по-обран и по-дистанциран в поведението си, нека и момичето се постарае малко за теб. Не превръщай другия човек в смисъл и център на живота си, за да не страдаш после.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker