Когато го видя, пред очите ми веднага са снимките на които я целува и прегръща.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато го видя, пред очите ми веднага са снимките на които я целува и прегръща..
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3540 пъти
Здравейте!
Моля ви, ако можете да ме посъветвате! От година и половина съм с моя приятел. Много се обичаме и държа на него. В началото на нашата връзка си говорехме за най-различни неща и си споделяхме за миналото и нашите бивши.

Не ми беше проблем, когато ми кажеше нещо за нея, дори аз съм го питала. Все пак, приемах, че тя е част от неговото минало, нещо случило се и останало там. Тя му се обаждаше поне един два пъти в месеца да го пита я за някой телефон, я за нещо друго. Нямах нищо против, защото той е много възпитан и добродушен, и винаги гледа да помогне на когото и да било. Тя продължава да му се обажда по някаква причина, която него не го интересуваше ни най-малко. Смени си тел. номер и тя от време на време му праща мейли.

От известно време, с него живеем заедно в неговата къща. Когато чистя или подреждам, все намирам нещо нейно. Я обици, я книги, я снимки... техни общи снимки, където са много щастливи и влюбени. Знам че той държи на мене и не би се върнал при нея, но тя е изключително нагла и дори той да и каже да не го търси и да не му пише повече, но съм сигурна, че тя ще продължава да го прави. Той всеки ден ме уверява, че ме обича и държи на мене, но в главата ми постоянно са любовните им бележки кото намирам тук-там, картичките, снимките им.

Когато го видя, пред очите ми веднага са снимките на които я целува и прегръща. Веднага се сещам и за любовните им писма, описващи хубавите им спомени. Също така, въпреки раздялата им той много уважава родителите и и чувствата му към тях са много топли. Може би, грешката ми е, че ги четох и разгледах, но вече е факт. До преди, каквото и да си говорехме, някакси не ми пукаше. А сега... Имам чувство, че това което е изживял с бившата му е толкова голямо, че аз каквото и да правя, винаги ще съм някъде отстрани, че сърцето му вече принадлежи на друга и е с мене само, за да превъзмогне нея. Страх ме е, че един ден, спомените и чувствата им могат да се съживят и те отново да са заедно. Всичко това което са преживяли за 10-те им години заедно не е никак малко, и може да стане повод за повторното им събиране. А аз ... ??? Моля ви, ако можете, посъветвайте ме нещо! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 935e1f6716
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо са се разделили? От колко време сте заедно и колко време след раздялата им се събрахте? Той търси ли я? Крие ли се от теб, когато говори с нея или отговаря на писмата и? Хващаш ли го в дребни лъжи, свързани с нея?Вижда ли се целенасочено с родителити и или общува с тех по стечение на обстоятелствата като случайна среща например? Ако не прави нищо от изброените по-горе неща, няма от какво да се притесняваш. Дай му време да се докаже пред теб.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 62341258f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   10 години?Мила, няма за от какво да се чувстваш застрашена.Те са били заедно много време, всичко това е нормално...И все пак щом се притесняваш сподели това с него, казваш, че е мил и разбран, значи ще проумее това, което ще кажеш

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 34a1d7f0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз ти гаратирам, че грам не са му чисти нещата и не са такива, каквито са представяни пред теб!!! Виж, не е единствения мъж бил в подобна ситуация. Няма и чак толкова тъпи и невменяеми жени, повярвай ми. Първо, звъни ти- затваряш и. Ще звънне пак, ще и затвориш пак и вече ще и е ясно, нали? Пишела му имейли...има си черен списък.Идеален е. Слагаш я там и мирна ти глава. Да не говорим, че всичко това дето ти го пиша са глупости прилягащи повече на жена. По принцип, още когато са късали е трябвало всичко да си изяснят и точка по въпроса. И не е нужно да си груб
Ралф

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b0d72469bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мене година и половина си е доста време, трябва да му вярваш. Мисля, че ако не те обича, няма да се събере да живее с тебе. Не се вкарвай във филми, а се радвай на любовта.

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 25e8ee9b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ееее стига де просто са приятели какво толкова слушай сърцето и няма да сгрешиш

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e1fe782b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много ви благодаря за съветите!!! Страхотни сте!!! От все сърце ви пожелавам много щастие, късмет и да се обичате!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 04e7c4daea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В същата ситуация съм много е неприятно,да знаеш че преди теб е имало и някой друг от който са останали завинаги хубави спомени,снимки,писма и безброй подаръчета и преживявания.Въпреки че те се чуват много рядко само на специални случай и то главно да не кажа само той я търси пак увството на ревност засяда като буца в гърдите.Но има и метод за преодоляване :) След като вече си видяла снимки и знаеш вс за тях просто забрави за нея за това че е съществувала,тегли и майна и си живей живота.Предполагам че и ти си имала безброй бивши гаджета от време на време можеш да си преглеждаш стари сними и да си припомняш неща свързани с тях.И обичай мъжа си и му се радвай забрави за всички други хора около вас мисли само за него-по-добре да живееш в расив твой си свят реалността винаги е грозна :( :) Успех аз не успях да го направя и сега съм пред раздяла с най-прекрасното същество в живота си.Не прави същата грешка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker