Него все го няма... работа, работа, работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Него все го няма... работа, работа, работа
преди: 14 години, 5 дни, прочетена 3135 пъти
Здравейте!!! Имам спешна нужда да споделя с някого болката си. Да получа някаква подкрепа. Много зле се чувствам. С приятеля ми сме заедно от година някъде. Но сякаш той не ме обича. Не виждам да му пука за мен. Не е направил нищо против мен, просто сякаш не му пука. Когато му звънна е апатичен, повече мълчи, отговаря неадекватно като например:
Аз: " Изморена съм от снощи, не съм спала "
Той: "аа супер, поспи.."
Аз: Не аз няма да спя, ще си почина само леко
Той: Аа супер ти си знаеш---
И не общуваме изобщо. Сякаш протаква разговора докато аз затворя или на него му се наложи, не ми казва нищо мило и ако му го кажа ще каже, че е защото и аз не казвам. Плюс това работи една мръсна работа и няма да го видя 2 седмици и дори веднъж не каза че вму е гадно че е далеч от мен... а аз стоя и го чакам, но снощи срещнах един човек, който много ми отвори очите. В смисъл такъв, че видях как е когато на някой му пука за теб и ми хареса.. И когато звъннах на приятеля ми и сравних видях колко не чму пука за мен.... Да не говорим, че миналата седмица се случиха едни неща и му казах че отивам в болница да ме режат и той каза че аз съм си виновна. И че татко ми забранява да го виждам и той каза, че аз съм виновна, а точно в този момент на криза само от тези думи имах нужда. Аз плачех.. А той дори не се разстрои че може да ида в болница или нещо...
Не знам, аз ли бъркам и искам много, това нормално ли е или наистина това момче не го е грижа за мен.... Той е първата ми любов, имала съм и 2 други връзки, не съм малка, но го ценя, защото си ми е първата тръпка, и много ме боли като виждам как не общуваме и само мълчим, той просто не разговаря с мен. Не мога да си поговоря за някоя книга с него или филм като хората.... И не мога да повярвам, че по - рано не съм видяла колко не му пука... Много ми е зле...... Много...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 дни
hash: 9391be8958
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега, аз няма да запригласям в бъдещата обща ария : "Остави гооо, Оста ви гоооооо, той не те заслужавааааа.", а ще съм адвокат на дявола.

Автор: С приятеля ми сме заедно от година някъде.

ДТ: Рутина. Идва един момент, когато сериозната връзка влиза в някакъв коловоз и от там нататък зависи само от вас, дали ще я аставите да угасне, дали статуквото ви устройва или пък ще търсите начини да освежите връзката.

Автор: отговаря неадекватно като например:
Аз: " Изморена съм от снощи, не съм спала "
Той: "аа супер, поспи.."

ДТ: Много по-адекватен отговор би бил: Тропни една ръченица, та да се разсъниш! Мъжете дават кратки, прагматични съвети, ако не ги искаш - не питай. Е, ти искаш той да пита:
"Защо не можа да заспиш?
Ти да въздъхнеш изтерзано: Мислих за теб
Той да просетене: О, моя любов!
и да продължите да се лигавите още час на телефона. Мъжът има един такъв защитен механизъм, като усети че жената просто си дрънка, включва на автопилот. Аз съм казал на жена си, че телефонните/скайп разговори на ден могат да са до 30 минути, нямам психическия капацитет за повече - тъп съм, освен ако не са на тема секс, тогава може до безкрай.

Автор: Плюс това работи една мръсна работа и няма да го видя 2 седмици

ДТ: Аз пък работя една работа, с която ми се е случвало да не виждам жена си 7 месеца, освен на видео.

Автор: но снощи срещнах един човек, който много ми отвори очите. В смисъл такъв, че видях как е когато на някой му пука за теб и ми хареса..

ДТ: С две думи - срещнала си сваляч. Апропо, освен очите, отвори ли ти и краката?

Автор: Да не говорим, че миналата седмица се случиха едни неща и му казах че отивам в болница да ме режат и той каза че аз съм си виновна.

ДТ: А ти беше ли виновна? Ако да, значи е бил прав. И какво трябваше да направи, да записука с трагичен глас, сякаш си умиращата Мими? Е, човекът е малко темерут и прагматик, както го виждам аз, но това не значи, че не му пука за теб.
А отиде ли в болница или всичко беше мелодрама? Не че не ти съчувствам, но съм имал връзка с момиче използващо здравословното си състояние, като лост за манипулация.

Автор: Аз плачех.. А той дори не се разстрои че може да ида в болница или нещо...

ДТ: Е как, задължително е да ревнете двамата в дует и да дадете началото на нов Нил със сълзите си, вместо да успокои истерията ти със спокоен и разумен тон.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: ef141c4b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брутален си брато !! xD

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 0d7a098649
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Дядо... прав си до болка... мъжете и жените наистина се различаваме ключово що се касае комуникациите и често не се разбираме:( и аз не издържам разни 'празни приказки', но пък за много момичета/жени това си е показ на афекции/интерес. от друга страна - те пък не харесват нашите постоянни сексуални набези, а всъщност ние така си показваме любовта:/ няма едно решение, само златна среда

М.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 дни
hash: 5c483f4aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ХОРА НЕ ДАВАИТЕ НА МОМИЧЕТО ТАКИВА ГРЕШНИ СЪВЕТИ ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ ДА ОСТАНЕ С ТОЗИ БОКЛУК. МИЛА ИМАМ ПРИЯТЕЛ КОИТО МИ ЗВАНИ ПО 3 ИЛИ 4 ПЪТИ ОТ РАБОТА ДА МЕ ПИТА КАК САМ ДАЛИ СЪМ ЯЛА КАК Е МИНАЛ ДЕНЯТ МИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ КОГАТО СЪМ БОЛНА ИЛИ НЕЩО СЪМ ЗЛЕ ВИНАГИ Е ДО МЕН ТРЕПЕРИ НАД МЕН И КАЗВА ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО ЧЕ МОЯТА БОЛКА Е И НЕГОВА. ТОВА Е МЪЖ ТАКА ЧЕ ТОЗИ МЪЖ НЕ ТЕ ОБИЧА ГУБИШ СИ ВРЕМЕТО С НЕГО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ИМА ТОЛКОВА МОМЧЕТА КОИТО БИХА ТЕ ОЦЕНИЛИ.

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 6e57ef4ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не можеш да го зарежеш,че ти е бил първата тръпка?мила,ако всички бяхме така до сега,да сме се изболи,щом не му пука за теб,защо на теб трябва да ти пука за него?Връзка се гради бърху общи чувства и разбирателство ,щом ги няма почват проблемите ..Сама си направи изводите дали да останеш с него

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 дни
hash: f0b83db675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Божееее, смях се от сърце! И на ДТ и на авторката.
Просто и двамата сте много крайни. Прав е номер 3
Има само "златна среда"

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: 1c974e7c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поздрав към авторката с A Girl With A Robot на R?yksopp.

И един съвет: както казвам често на жена ми: "Не искай от мен повече, отколкото мога да ти дам! Ако не те устройвам, не съм те вързал с въже към себе си - свят голям, хора много..."

 
  ...
преди: 14 години, 1 ден
hash: 5474c25cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Скъпо момиче, той или не те обича или е просто безчувствен, което автоматично говори, че не може и не те обича. Това, да се тревожиш за жената, до теб, да разговаряте, да имате общи интереси и най-вече да искаш често да чуваш поне гласа й - ами това го прави всеки влюбен и нормален, а на лигав мъж. Поне мъжът до мен го прави и повярвайте той си е мъж та дрънка. Вземи го зарежи докато е време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker