Изневерих с момиче на повикване ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих с момиче на повикване ...
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 8898 пъти
Здравейте,

Това ще бъде нещо между изповед и искане на странично мнение.

Ситуацията: С жена ми сме заедно от 4 години, като в началото интимните ни отношения бяха нормални (искахме се и го правехме по 1-2 пъти седмично, някой път по-рядко поради умора и/или ангажираност).
С времето нещата започнаха да се променят и постепенно акцента се измести от "нас двамата" към това, което трябва да се прави, за да се подобри живота й (нейният, защото аз съм свикнал да се радвам и на 2 и на 200). Малко по малко станах по-маловажен от чистотата в дома, ходенето по магазини и СПА и .. почти всичко. Нападките и упреците за това което правя, и че то никога не е достатъчно, станаха всекидневие и от заядливи подмятания прераснаха в разговори на висок и много неприятен тон. Всяко желание за интимност от моя страна беше парирано с това, че аз вече не съм достоен да я имам, защото не покривам изискванията й за успял и грижовен мъж.

Резултата: По-рано си мислех, че никога няма да има защо да изневеря, но с времето започнах да чувствам нужда от близост с жена... дори каква да е жена... разгледах обявите (със скрити лица) в нета и повярвах на интуицията, която не ме излъга. На срещата дойде едно страхотно, нежно, но същевременно секси и перверзно създание с ангелско личице и тяло, което ме накара да се чувствам уникално!!! Оказа се, че и на нея и е харесало и поиска да свърши с мен.
Не мога да кажа, че съм хлътнал (би било доста тъпо), но я искам отново. Не, защото съм мръсно животно и ми се чука, а защото съм човек и имам нужда и от чисто физическа "любов" и интимност!

Заключението: Искам да запазя семейството си, но не с цената на това да живея като монах. Критериите (дали истински или просто за оправдание на липсата на желание) на половинката ми за "успялост" и "грижовност" се вдигат при всяка среща с хора, които имат нещо повече от нас. Признавам, че а на този етап не мога да ги покрия!

Ще се радвам да прочета всякакви мнения, без значение положителни или отрицателни, също и за опит на мъже в подобно положение.

Благодаря за четенето! Май доста се задълбах...

И едно уточнение: Ние сме на около 30.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0638463be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Меркантилноста на жените в днешно време няма граници,способни са да минат като валяк върху всеки който не покрива техните представи за живота който винаги в тяхното съзнание е свързан с материалната страна и онзи който не може да бъде на нивото да реализира прищевките им за богат и охолен живот става автоматично недостоен за тяхното внимание! Съвета ми към теб е да не се притесняваш а по скоро да гледаш себе си и здравето си защото каквото и да направиш то никога няма да бъде достатъчно за нея и няма да получиш никаква признателност за усилията които съм сигурен че полагаш в ежедневието си за да подържаш определен стандарт-но на тях това никога не им стига защото са ненаситни и искат да грабят от живота само с пълни шепи без да се замислят колко хора нараняват с поведението си-в днешния свят няма любов а само интереси и всеки който се опитва да опровергае това е глупак!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 435f9c23d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, ужасно се дразня, когато някой поставя всички под общ знаменател.

"в днешния свят няма любов а само интереси и всеки който се опитва да опровергае това е глупак!"

Ако ти си такъв/такава, кое ти дава право да го приписваш на всички останали?

до автора:
Извинявам се, че започнах с обръщение към номер 1, но трябваше да го напиша.
Чудя се жена ти такава ли е била, преди да решиш да се ожениш за нея? Сигурно, но тогава тя го е прикривала малко, а ти си си затварял очите. Човек не се променя драстично за 4 години, нали? Да те попитам - защо държиш толкова много на това семейство? Какво ти носи то? Щастлив ли си? А има ли шанс да си щастлив? А тя щастлива ли е? На какво се крепи брака ви?

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: eff970d253
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Иии пак! Сигурно втората история в която пиша подобен коментар.Явно тая жена е прекалено глезена.Защото ако не е била на ясно, че тези нейни "изисквания" са ти невъзможни, защо тогава се е омъжила за теб? Може би е очаквала повече от охолен живот?!
Аман от тъпи патки, мислещи само за себе си!

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b8a281bc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А не си ли се замислял че може и тя да ти е изневерила като ти на нея и вече да мисли че в тези неща има по добър от теб

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0dbea58a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това между тебе и жена ти е всичко друго, но не и любов. Не защото си отишъл при друга, платена или неплатена, не е толкова важно в случая... но по начина по който говориш за отношенията с жена ти: "изисквания" и пр.
Не знам имаш ли деца, не си споменал. Прави ми впечатление, че доста дебело наблягаш на "чисто физическата" страна на отношенията...като цяло от историята ти добивам впечатление, че нещо липсва...нещо важно и основно липсва тук, и то определено не е секса
(според мен). По-скоро се опитваш да заместиш със секс това, което ти липсва.
Разбираш ли ме правилно... мисля, че проблема ти не е в секса като такъв, много ли е или малко, и др. п. Притеснява ме това, че говориш за "критерии", "изисквания", - не са ти добри отношенията с жена ти. Но ти това си го знаеш, не е нужно да ти го казват тука. Според мен се опитай да намериш нещо друго встрани от единия секс, навик и обстоятелства, което да те свързва с жена ти- някакъв общ интерес, общо разбиране.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0dbea58a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Иска ми се да ти кажа и още нещо: ако аз съм жена ти и прочета това, което си написал, ще те оставя. Пак казвам, няма да е защото си преспал с някоя... а заради самото ти отношение. Питам се жена ти дали знае, че така мислиш за нея? Ако още не знае, със сигурност ще го усети по някое време... казваш, че искаш да си запазиш семейството. Ако искаш да го запазиш, трябва да направиш малко завой и да промениш това. Според мен ще е добре да си насочиш мисълта натам, към положителна промяна, а не към това дали да ходиш да спиш с други жени, и дали жена ти ще разбере и какво ще стане ако разбере. Не знам разговарял ли си с нея? Пиши какво мислиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4881c9cbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Преятел, събрал си се със "същество" (не ми идва по-подходяща дума... може би "гадина", "гад"?), което си няма и грам понятие от духовност, човечност и т.н.
"Искам да си запазя семейството" - нима си заслужава да го направиш на всяка цена? А и това семейство ли е?
Няма да имаш деца, ако имаш - няма да знаеш от кого са, а и на какви отношения ще ги научите с "жена" ти?
Успокой мислите, емоциите си, и търси друго решение! Дрипата, колкото и да я кърпиш, нов балтон няма да стане!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: dffba507a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора:

Благодаря на всички за коментарите :)

До 2: Не беше такава в началото ! Меркантилността беше съвсем умерена и нещата бяха балансирани. Гледахме напред в бъдещето, забавлявахме се заедно, обещавахме си красиви неща (например, че през каквото и да преминем ще поддържаме тази искра до края...). Няма да забравя погледа и по време на първия брачен танц - тази топлина и нежност в очите и, които казваха: аз искам да съм с теб завинаги! ... но явно всичко се променя с времето ...

До 5+6 : Наистина съм се замислял какво е това между нас .. нито тя може да го обясни, нито аз ... за мен е любов - аз обичам с лекота - без нужда от драми и необуздана страст, за да се чувствам жив. Тя .. просто не знае ...
По втората част: предложих и идеята тя да ми подари една нощ с платено момиче, която тя прие с усмивка ... след това каза, че след като явно го искам - като го направя е по-добре да не знае ...
По въпроса за детенце: да, имаме... Имаме и общи планове, мечти... и изкривяването към чисто материалните боклуци ми тежи. Между другото се оказа, че от това кръшване аз "откраднах" енергия за живот и започнах да я отдавам у дома: по-отговорен съм, работя повече, давам повече във всяко отношение, отколкото преди (естествено, че все още не достатъчно, но въпреки това ми е приятно да го правя) ... обичам ги ...

До 1, 3, 7: Наистина меркантилността е една отрова, която ни избива духовно един по един, но в началото при нас не беше така ... но постепенно измести почти всичко останало.

До 4: Предполагам, че не го е направила, въпреки, че е споделяла подобни мераци (по-скоро за да ме "сплаши"). При нея изневярата би била нещо много повече от секс и щях да усетя. Мисля, че проблемите може и да са известна доза хормонални, но тя не иска да си прави изследвания, нито да се консултира със специалист.

В началото не описах положителните детайли, защото мисля, че се подразбират - човек не се жени просто така (или поне ние не бихме го направили без наистина да го искаме)

Още веднъж благодаря на всички!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 60a54a4f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   А мен последният коментар ме заби! "ПрЕятел"??????? Какво подяволите.....Както и да е,да минем на историята.
Аз няма да критикувам или да давам оценка на теб или жена ти по простата причина, че не се познаваме, не знам нищо за теб, освен написаното тук. Сигурна съм ,че историята си има 2 края. Какво ще каже жена ти? Може би нейната версия ще е друга? Може би ти си спрял би да я оценяш като жена? Може би отдавна си спрял да й казваш колко е красива, да забелязваш малките неща. Може тя да е срещнала друг и затова да се държи така. Но това няма да разбереш като пишеш по разни форуми и се оплакваш. Или при момичета на повикване. Едно от нещата, които вие мъжете не искате да приемете, е РАЗГОВОР!!!!! Проведете един задълбочен разговор,ако трябва може да е съпроводен с питиета (човек винаги си отпуска езика след питие), задължително в домашна обстановка (ако си викате или даже решите да се сбиете, да няма хора наоколо, които да ви гледат цирка). И просто говорете. За това как е било, какво се е променило, как вие сте се променили, критикувайте се, но не с яд, кажете си всичко, плачете ако трябва. И тогава,след като си кажете всичко, може да вземете решение дали да си дадете още един шанс или просто няма да има смисъл.
Надявам се моята женска гледна точка да е била полезна.Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0dbea58a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До автора: е, радвам се да го чуя, сега наистина звучи по-ясно... Не се поддавай на негативизъм, виждам, че имаш добра преценка и положителна нагласа...Говориш за меркантилност, значи нямате проблеми с оцеляването...Пак ти казвам, ти можеш да смениш посоката. Не го изисквай от жена ти, но ти можеш да си насочиш вниманието към нещо различно от пари и предмети, живота е многостранен и многопластов, винаги има възможност за развитие.С жена ти - бъдете приятели.Другото - емоция, физическо привличане - е от ден до пладне, на него не може да се разчита. Приятелството е също форма на любов.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0dbea58a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пак съм аз, замислих се... тая меркантилност защо е, защо се появява... ако някой ме обича и аз го обичам, дали ще ми пука за пари, и да искам повече?...Спомних си за едно изказване на Ошо: "Ако любовта бъде освободена в света, икономиката ще рухне. На никой вече няма да му пука..." И наистина, не се ли опитваме по такъв начин да компенсираме нещото което ни липсва, а именно любов?...Защото живеем с хора, не с предмети, и с парични знаци, те са само с р е д с т в о... и когато нещата между нас не вървят добре, отношенията между нас не са това, което искаме да бъдат, ние какво? Искаме пари, коли...само и само да се почувстваме по-добре...но това е кьор фишек, и ти добре го знаеш. :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4881c9cbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9, не може ли човек един клавиш погрешно да натисне? Хайде да не прекаляваме с изискванията си за запетайките...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 484114eff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До автора на "проблема"................
Сам си го написал според мен- "Аз обичам с лекота, без нужда от драми и необуздана страст........."Интересно................Аз съм жена -почти на 30 години..............-според мен това е "проблема",ако обичаш истински ............я има и драмата и неубозданата страст...............ПОВЯРВАЙ МИ...................на нас никога не ни стига нещо...ако я има само страста-тя може и да отмине, ако го има само уважението и разбирателството, то то не е достатъчно.............ТРЯБВА ДА ГИ ИМА И ДВЕТЕ..................ТОВА Е ЛЮБОВТА....
Пожелавам ти спокойствие и мн късмет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7432096a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   След като няма и да научим за гледната точка на жената. Аз бих казала няколко неща:
1. Не прехвърляй вина. Защото когато една връзка си заминава са виновни двама.
2. Не си приспивай съвеста с глупости. Не ти била давала...Меркантилна била....Чистела дома....
Отговори си:
1. Колко пъти като се прибра от работа гушна детето и целуна жена си?
2. Колко пъти и каза, че я обичаш и цениш това което прави за дома?
3. Колко пъти се разнообразихте в леглото?
Сети се за всички малки забравени неща. Помисли защо все нещо не е наред. Знаеш ли кое е най - тежкото за една жена: Чисти, готви, гледа дете, работи, опитва да изглежда добре....Милото се прибира лепи се на компютъра/телевизора, сяда да яде, ляга. после следва едно мачкане и покана за секс. Какъв секс?? Дали не си я забравил някъде из времето жена ти? Помисли над това? И дано не е късно.
Пиша това защото при мен е така. Но бавничко ме изтървавaт и ще си ида.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7432096a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Прочетох ти коментарите и никъде не видях какво друго правиш освен да носиш пари. Аз съм женена за много добър мъж, но уви ме забравя. Работи, прибира се, сяда на компютъра, после хапва, ляга. Верно носи пари, но къде е грижата за мен. И да критикувам, че не ми е достатъчно. Любов? Тя се подхранва. Когато забрави целувката за чао и здрасти, когато забрави да каже "Обичам те", когато очаква секс без дори една зарибявка...Измарям се от това. Всеки път когато искам внимание трябва да помоля за него. Уви писна ми. Не разбирам как може поне 5 да търчат подир мен и да чакат само да свирна, а той с когото живея да не ме вижда. Чистя, готвя, работя, гледам детето, старая се да изглеждам добре. И когато се облека очаквам една целувка и едно "Колко си хубава". Уви. Колко си хубава го чета в чуждите очи. За да угасне една любов някой просто спира да я храни.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bab86d7182
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   МНОГО СТРАННО ,АЗ КОГАТО БЯХ НА 22-23Г.,ГО ПРАВЕХМЕ С МЪЖА МИ ПО ТРИ ПЪТИ НА ДЕН ???
СЕГА СЪМ С 20 г.ОТГОРЕ И ГО ПРАВИМ ПО ЕДИН ПЪТ ,ПРЕЗ ДЕН.
НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ МЛАДОЖЕНЦИ ............................
С 1-2 ПЪТИ СЕКС В СЕДМИЦАТА ??? ЗНАЧИ НЯМА ЛЮБОВ,
НЕ ИСКАМ АУДИТОРИЯТА ДА МЕ РАЗБЕРЕ ПОГРЕШНО,СЕКСЪТ НЕ Е НА ПЪРВО МЯСТО ЗА НАС ,НО, Е ЕДНО ОТ ВАЖНИТЕ НЕЩА !!!!
+ ОБИЧ,СТРАСТ,РАЗБИРАНЕ,ВИНАГИ МЕ ЗАБЕЛЯЗВА И МИ КАЗВА КОЛКО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАМ, И ВИНАГИ МЕ ЗАБЕЛЯЗВА КОЛКО ЗЛЕ "ИЗГЛЕЖДАМ "-КОГАТО СЪМ БОЛНА ,СТРАШНА ЗАГРИЖЕНОСТ ОТ НЕГОВА СТРАНА, ОТ МОЯ СТРАНА СЪЩО.
Винаги ме пита и за следните неща :искаш ли да излезем,къде искаш да отидем,съответно аз се съобръзявам с него ,питам го ,дали е изморен, по-цял ден е на крак ........
с една дума + секса,който ви казах ,че, не е на първо място ,но е много важен, за всичко се съобръзяваме и допитваме един с друг.
ТОВА Е ЛЮБОВТА: СЕКС+ УВАЖЕНИЕ+ТЪРПЕНИЕ+РАЗБИРАНЕ+ИСКРЕНОСТ.
ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ !!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker