Изневярата като лек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневярата като лек?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1945 пъти
Здравейте, да започна директно.. имам връзка от разстояние и вече ми натежава.. всичко се случи случайно и не трябваше да се стига до такова задълбаване и до толкова сериозни отношения.. запознанства с родители, приятели.. но то не пита.. Наистина съм страшно привързана към него, дори смея да кажа, че го обичам, всичко е като приказка и в него откривам всичко, което ми е липствало в другите.. Единственият проблем е, че именно той ми липства най-много.. учи в чужбина и то първа година.. изчаках го веднъж около 3 месеца или по-малко.. не е имало караници, нито липса на доверие.. разбирахме се толкова добре, че на моменти забравях колко е далеч.. Но този път времето е много повече.. около 5, 6 месеца и се побърквам само при мисълта колко дълго няма да го видя и всякакви страхове ми нахлуват в ума.. Иска ми се да приключи вдичко и да го оставя, но това ще значи да не го видя повече и сърце не ми дава.. знам, че ще се улесня и може би ще ми олекне... но ми идва и една друга мисъл, от която на моменти се чувствам гузна.. и естествено става дума за изневярата.. Мисля си дали ако се занимавам с друг човек, колкото да не се вглъбявам в тази връзка, която е толкова странна ще се почувствам по-добре.. не мога да си представя да бъда с друг, безпаметно влюбена съм, но идеята е именно тази.. че по този начин ще си помогна да преодолея и преглътна разтоянието(въпреки, че мисля да му отида нагости.. но това ще е за най-много 2 седмици) или да се откажа..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 161247ab8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И като му изневериш и го нараниш, както и другото момче, по-добре ли ще се почувстваш?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d2cad50b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То веднъж отпусне ли човек спирaчкaтa и почне тaкa дa се " лекувa "....
В първaтa годинa от връзкaтa ни, тaкa решил дa си " полекувa " нещо моичкия слaдур. Женa съм и не съм от тези, дето блaгородно и себе си лъжaт. Естетсвено че, веднaгa " нaдуших " лекaрството. Е, лъгa си той де. Нa мен обaче, ми трябвaше едно " лечение " ( трикрaтно ) тa дa преодолея неговото. После пък еднa годинa си нaбивaхме, кой, зaщо и колко точно се е " лекувaл " някъде си. От тогaвa минaхa достa години, нaучихме си урокa, " лекувaме " си се двaмцaтa и с подръчни мaтериaли, но не включвaме вече други лечители. Мaлко обaче, успявaт дa преодолеят тaкивa " лечения ".

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3198550b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2, Радвам се, че сте успяли да запазите връзката си, но как разбра, че ти изневерява? А относно изневярата аз съм на мнение, че ако искаш да изневеряваш, по-добре да прекратиш връзката си. Доротея

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9097d94c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не вярвам, че точно в този случай изневярата е лек някакъв или началото на ново начало, а по-скоро е логична последица от вързката от разстояние. Аз съм учила в чужбина и 100% от връзките на хората около мен се разпаднаха така. То е логично, че подобна връзка не може да съществува. Аз съм много рационален човек и уважавам себе си и човека до мен и затова скъсах с партньора си преди да отида дори да уча, вместо да изневерявам и да го правя на маймуна. Две седмици по-късно се влюбих в новата държава в съпруга си и така...
Всяко зло за добро. Скъсай с момчето и всеки да си поема по пътя. Иначе в последствие повечето се връщаме в България, но до тогава могат да минат 4-5 годинки и това няма връзка, която да го издържи, колкото и голяма да е любовта, а само ще се наранявате и тормозите. Затова по-добре ужасен край от ужас без край!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d2cad50b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прaвa си н 3, тaкa е, но истинaтa е че, се обичaхме някaк нaпук дори. Сегa вече любовтa ни е много по- осъзнaтa, стaбилнa, от дaвнa порaснaхме и сме нaд елемaнтaрните повици нa природaтa, когaто сa в другa посокa. Съвсем не кaзвaм че, сме ослепели и не реaгирaме с бърз поглед, мaлкa безобиднa фaнтaзийкa или лек флирт тип - усмивкa, но дa речем че, събрaния мaтериaл си го носим в къщи:). Прекaлено много причини имaме зa увaжение вече към другия, тa дa повтaряме подобни нещa. И дa, кaтегорични сме и двaмaтa че, aко се появи при някого нещо повече от нaгон към трети човек, ще си кaжем и рaзделим, мaкaр че не вярвaм, вече сме кaто сиaмски близнaци.
Кaк рaзбрaх? ! Aми типичното женско, шесто чувство, зaедно с очеизвaдни зa мен нещa кaто -погледa, несъзнaтелнaтa усмивкa, дори езикa си нaтикa в устaтa ми по рaзличен нaчин. Попитaх - излъгa. Не питaх повече, то и нямaше смисъл дa го моля един вид дa си усъвършенствa лъжaтa. Е, от тогaвa е откровен до болкa, предпочитaм тaкa.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b47d4607e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ТИ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ! Той заслужава момиче което да го обича, на което да има доверие, както и тя да му има такова, да го уважава и да бъде лоялна към него и най - важното да бъде честна и откровена, и той да е единствения в нейните мисли. Щом мислиш за изневяра значи ти не си момиче, което може да бъде всичко това, което изброих до сега, щом не можеш да преодолееш нуждите си за някакво кратко време а и дори да беше повече време щом не можеш да преодолееш нуждите си значи не го заслужаваш и не го обичаш достатъчно. Ако ще продължаваш да мислиш за изневяра и неща от този сорт по добре се разделете. ТОЙ ЗАСЛУЖАВА НЕЩО ПО ДОБРО! Извинявам се ако съм била твърде груба и съм те обидила но това е истината.
Ж17 Талисманчето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8f1da88cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Любовта НЕ изневерява БЕ!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 97b546226d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз се влюбих в човек, който живее на хиляди километри. Свикнахме един с друг. Нормално е да те е страх какво ще стане. Доста хора биха изпитали същото.. както ти.. както аз.. Но не разбирам само защо мислиш за изневяра.. Пускаш се по течението и каквото ще да става..
Аз така имах връзка от разстояние, събрахме се след година.. продължи повече от 7 години, но просто ей така.. Първите години бяха супер, после всичко се прецака.
Не забравяй едно: Хората, когато живеят заедно стават невидими един за друг.. При нас това се случи. Болеше, години ме болеше и се молех нещата да се оправят, но всичко премина, сега нямам чувства към него, а ми е гузно.
Има една мисъл:
// Има две трагедии в живота: Едната е да изгубиш пътя на сърцето си, другата е да го преоткриеш. //

Аз изгубих пътя и го преоткривам, и много ме е страх.

Allein

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9220647cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак съм аз номер 3.. Евала авторке, че сте успяли да запазите и стабилизирате връзката си.. Щом това е станало не виждам защо я нападате за изневярата... Едва ли има човек, който дори просто не си е помислял...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker