Започва да ме е страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Започва да ме е страх
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2311 пъти
Та с приятеля ми се познаваме от 2 години и от около една сме официално заедно.... но през последните месеци усетих, че започва да си позволява малко повече агресия от преди... Когато се скараме и реша да се прибера започва да ме дърпа, убижда и т. н.
Докато една вечер беше се напил с най-добрият си приятел и звънях и на двамата, но никй не вдигна и помолих един познат да ме заведе до тях да видя как са... когато ме видя на вратата веднага ме прегърна и започна да ми казва колко съм красива докато не му казах че мй познат ме е докарал. Въобрази си някакви работи и избухна и ме преби.. добре че приятеля му беше там да ми помогне... та избягах от там много ме беше страх беше към 2 вечерта нямах батерия на телефона и си хванах такси и се прибрах А освен това по-рано през деня бяхме скарани и си беше писал с една негова бивша колежка която все му се предлага... щото си мислел че и аз ще си пиша с разни момчета да му прая тъполлнай-тъпото че докато се притеснявах за него и му звънях си е писал с нея и все пак не ми е вдигнал... На другия ден ми счупи телефона от звънене след като изтрезня но и майка ми говори с него и си разбрахме че уж няма да се повтори... На нова година едно момче ми честити и му отговорих и за това пак ми скочи но се осъзна и след това е нямало случай Но започна да ми забранява доста неща и да ме ограничава и се разбрах тази седмица за дискотека пък той не ме пуска... страх ме е че ако отида може да ми посегне, или да ми направи тъпо с тази колежка тя е доста лесна и все с нея ме зяплашва... преди да тръгнем даже я бил санувал.. но пък и преди е имал шанса да си легне с нея но е отказвал точно щото е лесна, но сега пък на пук знам ли... Но пОвече ме е страх да не ми посегне защото не е на себе си като го прави... А през останалото време като го слушам е страшно мил от както сме заедно не е излизал на дискотека и почти никъде.. ьна мен ми се излиза Какво да правя??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 78deca07a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе колко много свестни момчета има, дето са самотни, а вие все на боклуци налитате, мамка му...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ebec7c50bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се изненадвам от нищо написано. Нали не мислиш, че някой грамотен и умен мъж ще вземе неграмотна жена? Така че съжалявам за случилото се, за това че те Убижда.... за всичко, но докато не промениш отношението си към самата теб, все на такива ще попадаш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 28f94efc4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Предлагам Ви да го напуснете, няма смисъл от повече насилие, не печелите от тези действия.
Виждате как е бил преди, но не осъзнавате ли, че тези забрани постепенно ще се увеличат и живота Ви ще се превърне във кошмар?
Разбирам, когато малко ревнуваш до нормално ниво, ако преминеш нормалното, то това само ще покаже, че не уважаваш другия около теб.
Вие решавате, имате възможност да избягате, не му давайте отново карта за достъп.
Всяко насилие, което Ви причини би трябвало да бъде наказуемо.
Колкото до прошките - веднъж започнал да го прави едва ли ще спре.
Намерете си някой, които заслужава поста "мъж" и не позволявайте да Ви причинява тези подобни извращения на сегашният Ви мъж.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0906ff68dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бягай далеч..

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0906ff68dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Той, ако иска може да е страшно мил и без да ти посяга, замисли се над това!

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c57b4d75bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако беше малко по-грамотна нямаше да си с такъв навлек...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 63a1495313
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер1
жените винаги са привлечени от най така атрактивните. Колкото си по-голям мъжкар и идиот, толкова си по-атрактивен. А жените все говорят, че искат да са нежни с тях.

Може би това е вярно:
Говорят едно, мислят второ, правят трето.

ДО АВТОРКАТА: зарежи го и си ходи на дискотека. ОК?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a4939fb5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря за съветите и съжелявам за правописа, писах от телефона и изобщо не съм забелязала :/...Иначе за сега се държи добре с мен, но просто това, че ми посегна не ми излиза от главата и страха да не се повтори.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6445ccb254
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Няма да коментирам доколко е грамотно и зряло момичето.
Това да не би да оправдава насилието, което приятелят й упражнява? Ми дайте понеже не си е чела уроците по български, да я пребием с камъни... Егати и хората има тук, дай им да си начешат клавиатурите!

Авторке, искаш следващия път да стигнеш до болница ли??? Въпрос на време е... Най-малкият ти проблем е, че този комплексар може да ти изневери.
П.П. А майка ти вместо да "се разбира" с него да не се повтаря това с посягането, да си намести акъла и да те спре да излизаш с момче с явни психически отклонения!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1f69c59e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Към номер 9: Мога да кажа, че държанието е на комплексар да, но не е психическо отклонение - нарича се ревност, чувството за притежания на някого. Това го има и при мен, но при мен има разлика, че е изграден закон от малък, та никога не се удря жена. Гледам и да не ограничавам момичетата до себе си, когато има, а ако са като повечето к*рваляци си патят :), не с бой и такива - по други начини. Има как да покажеш на човек каквото искаш и със сигурност никога не става с бой, освен, ако е срещу представител от мъжкия пол разбира се - там бия наред, а с тоя кикбокс дето тренирам съсипвам, но нека да не се отклонявам. Извода е, че зависи всичко от възпитанието и изградените навици при хората, но не е психически проблем.

По въпроса бих казал да напуснеш този човек, тъй като не е от най-умните, като гледам по начина по който се държи и поведението показано в текста. Определям го, като боклук и няма смисъл да се мъчиш и да си пропиляваш живота с такъв човек, като повечето де за съжаление. Има и други, няма да е трудно да намериш такъв - нормален, като за теб, човек който ще излиза с теб, когато поискаш и няма да показва такива комплексарски чувства, като ревоноста, та и няма да заплашва с изневяра - в тоя случей с изневярата той показва колко е жалък, защото със сигурност ще му е по-гадно да те загуби, освен ако не си поредната бройка. Проявява слабост, за да тръгне да те заплашва с това, ако те обича истински, ти ще можеш да го въртиш, както поискаш, но ти прецени какъв е случея. Прецени и дали искаш да си с "пияницата побойник на жени", тъй като е твърде ограничен и няма как по друг начин да се изрази.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 89728d4f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Този човек те е пребивал, шамаросвал, блъскал, псувал и прочие, а теб ТЕПЪРВА започва да те е страх??? Не виждам какво сложно има за прозиране или решаване при следните обстоятелства. Плюеш си на петите... логично?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker