Той вече не е същият - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той вече не е същият
преди: 14 години, 20 часа, прочетена 5708 пъти
Реших да му звънна и да му кажа. Казах му, че напоследък чувствата ми охладняват, защото много пъти ме кара да плача, и че когато стане нещо казва, че съм виновна аз, никога не е казвал извинявай или да се замисли той не греши ли някъде. Казах му, че имам нужда от мъж до мен, по цели седмици го няма. А миналата година ми обеща, че това повече няма да го паботи. Днес имаме празник, но той отново не е тук. Той започна да се опитва да се оправдава и да казва, че греша и така нататък, но на мен ми е писнало да го прави, искам поне веднъж да се замисли и да се поправи, защото щом ми е зле, значи има нещо... Помолих го да затваряме и всеки да ляга да си спи, защото се разплаках. На другия ден се чухме и той се смееше по телефона и се държеше сякаш нищо не съм му казала предната вечер. Дори не се беше притеснил. Заедно сме от 1г. и половина, да отбележа. Реших да му звънна пак и да зачекна темата.... Казах му, че изглежда май изобщо не се е притеснил, от това което съм му казала предната вечер, а той каза, охх пак ли почваш, престани, не смятам да споря за глупости. И каза, че не съм пораснала умствено... След което му казах да си намери някоя по - умна и затворих. Помислих малко и тъкмо щях да звъня да му кажа че виждам, че изобщо не ме обича и не му пука какво става с мен и той вдигна и се разкрещя че ак съм му звъняла пак за същите глупости този път той щял да затвори, но аз не казах нико и натиснах червената слушалка.....


Незнам...... Не общува с мен, само мълчи. Не съм щастлива, а него това дори май не го касае.... а си спомням преди като тръгнахме само да затворя и звънеше по 10 пъти... а сега.. не му пука дори ходи по 2 седмици на работа и не ми звъни почти освен ако не звънна аз, той стрелка и аз звъня... объркана съм... срещнах моче, което иска да си даде всичко за мен, но го отблъснах цащото си имам приятел, и не искам да се разделям с него, просто това момче вми отвори очите че на някого може да му пука за мен.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: c29f780123
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така като си чета , си мисля , че ако бях на твое място щях да му обърна внимание на това момче и да му натрия носа на тоя - непукиста с голямото самочувствие . Мисля си , че има друга
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ed062ee560
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Време е за новото момче! Въобще не му мисли, ако искаш нещо хубаво да ти се случи в скоро време!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ebc2528b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много си разстроена, личи си че последните редове си ги писала плачейки.... не си нацелвала правилните клавиши. Не се чуди, той не те заслужава, не заслужава да плачеш. Аз толкова страдах по разни боклуци и се разболях от хиляди болести заради това. И всичко е било напразно. Срещнах любовта на 31 и сега съм щастлива, но никой не може да ми върне здравето. Махни го тоя и си живей живота.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 969b3b1289
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, не се унижавай. Имам достатъчен опит и мога да ти кажа, че най-добре е да се отдръпнеш. Поведението му е на мъж, който не те обиче. Звучи жестоко, но повярвай имам приятелка, която години наред търпеше мъж, който се държеше по същия вначин, докато накрая осъзна това, което й казвах и не само аз и просто престана да го търси. И той просто изчезна. Колкото и затворен да е един мъж, колкото и да не дава израз на чувствата си не е нормално да няма нужда да те чуе, да те докосне и пр. и пр. Пробвай да не го търсиш и виж какво ще стане. Съмнявам се, че нещо ще се промени - може би той просто не смее да скъса пръв.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8decdf0cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисли за себе си. Бъди щастлива с ДРУГОТО момче. А и твоя сигурно си има друга!!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ff02d80f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той си има друга, със сигурност , но , не е мъж на място , за , да ти го признае. А може би се държи нарочно с теб така , за да го оставиш първа , т.е. бяга от отговорност. Така му е по -лесно , защото не му пука за теб. И 24 часа не бих го търпяла. Не се унижавай повече, остави го .Наситил ти се е. Такъв изрод с извинение, щом няма доблестта и смелостта да седне и да ти обясни как стоят нещата м/у вас, не си трови живота и нервите . Въобще не заслужава внимание.Нннноооооооо има възмездие за такива като него. Успех! Живота е пред тебе!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d17f496ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, аз се омъжих точно за такъв мъж, през целия ни съвместен живот все нещо ми липсваше с него. Всяка нормална жена се нуждае да се чувства желана единствена обичана.... Ако останеш с него няма да се харесваш след време , той ще те накара да си мислиш че за нищо не ставаш, че все ти си виновна дори той да греши. Моят съвет е БЯГАЙ, докато е време ПО добре с мъж който те боготвори от колкото някой който те пренебрегва и не те търси. Пожелавам ти повече късмет от колкото аз имах. Успех и не се обръщай назад. Като го зарежеш ще видиш че той сам ще те търси, но не се поддавай на обещанията му, каквото и да каже е временно докато те получи отново, после пак същият филм макар с перфектно начало края е ясен. БЯГАЙ.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c069c2b887
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моята история е п0чти същата - не ми обръща достатъчни внимание, не ми звъни достатъчно, не се държи мило, казвам какво ме дразни и той продължава да го прави,, Най- лошото е, че наскоро открих, че един вид ми е изневерил, макар да не е истинска изневяра. Целувал е друга и тем подобни,, Така ,че си мисля, че и твоето момче е направило същото.. Дано не е така, дано просто е бил момент на нееб*телност!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker