Как деликатно да кажа на приятелката ми за фигурата и? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как деликатно да кажа на приятелката ми за фигурата и?
преди: 14 години, 2 дни, прочетена 8410 пъти
Здравейте!
Бих искал да ви питам за съвет как мога деликатно да кажа на приятелката ми, че е надебеляла. Не бих я зарязал заради това разбира се, но от няколко месеца фигурата и почва да изглежда доста зле. Заедно сме от 4 години, и тя винаги е била по-скоро "сочна", но никога така. Нисичка е, няма големи гърди (което за мен не е проблем, защото не се кефя на цици), но за сметка коремчето и дупето...
Не знам как не се усеща, но понякога слага тесни блузки, които й стоят ужасно!!! Корема й буквално увисва. Има навика да слага и тесни пантално с вертикално раие, а може да си представите как изгглежда това на по-широко и изпъкнално дупе.
Как да й кажа, че трябва да се погрижи за фигурата си без да я обидя? Непрекъснато подмятам за това, че не бива да ядем неща, от които да пълнеем, че не бива да ядем късно вечер, че един от големите ми страхове е да надебеля и т.н. и т.н. Последния път като излизахме, пак беше сложила няква тясна блуза, и аз директно й казах да сложи нещо по-свободно.
Тя не взима никакви мерки!!! :(( Яде доста повече от мен и продължава да си носи тесните дрехи, а това все повече почва леко да ме дразни :((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 14 години, 2 дни
hash: f4c3ac7a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Води я по-често на дълги разходки в парка, изтощавай я в леглото на max. и й подари карта за фитнес! :)

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: 0803fef340
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти! За съжаление приятелката ти определено няма вкус по отношение на облекло. Би трябвало да се съобрази с поналятата си фигура и да се облича по-удачно. Тесните блузки с преливаща излишна плът никак не са секси! Очевидно е дебелокожа и трябва да й кажеш в прав текст да взима мерки овреме, докато не се е изпуснала съвсем...Ако е непукистка-толкова по-зле за нея...

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: db6944d4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Както и да й го кажеш, няма да й стане приятно, но ако проявиш такт, ще смекчиш удара. Обясни на приятелката си, че изглежда е качила един-два килограма, а ти искаш тя да се чувства добре и ти минава през ума, че в един момент самочувствието й може да започне да страда. Нека акцентът да е върху това, че искаш тя да се чувства добре в тялото си, защото я обичаш... Ако мацката е умна, ще схване намека и ще оцени тактичността ти. Аз самата съм жена и ако мъжът ми смята, че съм се занемарила, бих предпочела да ми го каже, колкото и да е неприятно. Но е важно да си искрено добронамерен и тонът ти да не е ироничен или груб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 дни
hash: 0fd931cf33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А пък според мен трябва да й го кажеш в прав текст, за да се обиди малко и да предприеме мерки. Не всички хора разбират от тактичност и намеци, и след като си опитал да й казваш разни неща и тя не вдява, кажи й го направо. Моят приятел винаги казва нещо, което не му харесва в мен направо - понякога може да заболи, но в повечето случаи е прав и съм му благодарна за това. Опитай първо по мек начин, ако не се получи - ръгай направо.

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: f6364913a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дам, наистина ги има такива, които не работят особено върху себе си и това е лошо.Лошо, защото показва непукизъм,безпринципност и липса на воля.
Аз бих ? казал, че е станала пухкава.И за да не стават грозни сцени най-добре ти ? предложи заедно да правите някакви упражнения или да ходите на фитнес.Един вид да докажеш, че на ТЕБ ти пука за НЕЙНИЯ външен вид.
И преди съм го писал - това, че някой има връзка с вас не означава, че трябва да спрете да се грижите за външният си вид за да бъдете желани!

*Syndrome

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 дни
hash: e150639578
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря, много сте готини, наистина трябва да направя нещо по въпроси, иначе...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 дни
hash: 776068fcac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз съм жена и мога да ти кажа че ние жените сме много чувствителни на тази тема.
да не би да има някакъв проблем и на това да се дължи?
от друга страна ако я обичаш едва ли това е основният проблем.не го казвам от гледна точка на жените,а по принцип.
имам една комшийка-много дебела/тя винаги така е била/,а мъжът й я обича безумно...
но както и да е,твоят въпрос беше друг.ето и моя съвет:
спортна натура ли е?ако е така надъхвай я да спортува-да бягате,да ходи на фитнес или на аеробика.
диетата на дюкане много популярна сега.
но не допускам че твоята приятелка е щастлива от факта ,че е напълняла.предполагам че има причина-някакъв проблем,работа,изпити...
мнения ще прочетеш всякакви,но повечето хора ,разбира се ,че се обиждат ако им кажеш директно в очите какво мислиш,особено.ние жените.
разбра моя съвет.успех :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 ден
hash: fb4ef4dbd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да попитам нещо съвсем сериозно ... вие тия 4 години общували ли сте ?

 
  ...
преди: 14 години, 1 ден
hash: b7fadbe420
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Нисичка е, няма големи гърди " та и аз нямам големи гърди и преди време какво ли не пробвах да ги оголемя (без силикон),боза,дигнах килограмите уж,за да налея и в бюстта,но не стана.Ако пие много боза,познай защо го прави и защо дебелее.Поне според мен е затова пък и още в началото си е била по-пухкава какво си очаквал да отслабни ли?-не а като роди ще стане по-зле! Другата пречина,за която се сещам е сериозната ви връзка 4години тя е вече спокойна не и се налага да ходи на "лов" ;) Та така съвета ми
1.Заведия на пазар,когато тя си хареса някои от тесните тениски я обеди,че не и седи добре като насочиш критиката към тениската и и покажи друга по-свободна,като я обедиш колко добре изглежда в нея.
2 Отидете на фитнес.
3 Повече секс.
4 Карай я да се разхождате из парковете.
И ако това не помогне най-сигурното е конкуренцията.Лек,невинен,едва забележим флирт с някоя,нисичка,СЛАБА,с малък бюст :) Нали знаеш тя ще почне да се сръвнява с нея и ще открие,че другата е по-слаба и може да се амбицира и да почне да спортува.За друго не се сещам.Успех :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 ден
hash: ca2d0993a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Хахаха това ми прозвуча много смешно "Аз бих ? казал, че е станала пухкава." :D
Кажи и че мислиш да ходиш на фитнес и ако иска да ходите заедно. Или както номер 5 предложи кажи и че на теб ти пука за външния й вид,така по-лекично намеквай,но не й го казвай направо!
Ааа и да ти кажа,да имаш нещо в предвид .. Един познат имаше приятелка,която беше започнала да яде много и доста понадебеля и той и сподели за този нейн недостатък,та момичето спря да се хрании се разболя от анорексия .. Така,че не в прав текст!
Ивето ;)

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 часа
hash: 531589c0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До номер 8: Едва ли има мъж ,който да обича безумно дебела жена ,освен ако той самия не е безумец :))))
Аз също имам един такъв приятел ,между другото :)))
Поне неговата мацка е симпатична в лице ,иначе би било още по-странно !

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 776068fcac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер13 откъде си

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 776068fcac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   А според вас куците и сакатите-тия дето имат проблеми с походката не заслужават ли да бъдат обичани-само глупости приказвате

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 63d482e0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Пич, аз съм за нещата в прав текст :)
Аз съм сигурно на годините на майка ти ама се старая винаги да съм във форма! И да ти кажа честно, правя го за себе си!
Но все пак тя е младо момиче, не може от сега да се изпуска така! И там някой беше писал - а бе вие не си ли общувате? Това дето й казваш едно....а пък тя да се сети за друго..... :) Сам се убеждаваш, че не действа! Много готино те съветва номер 3! Точно така направи, като през цялото време й показваш колко я обичаш!
Стискам палци и успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До автора от една жена на 49 г. ,висока 169 , 65 кг.малки стегнати гърди , сескапилна , мъже , момчета, не спират да ме заглеждат . чак ми става неудобно .забравих :даже и жените ме заглеждат със завист , но аз не съм виновна за това , че изглеждам по-добре и от младите момичета . ГЕН , ДОБЪР МЕТАБОЛИЗЪМ , ИМАМ ДЪЩЕРЯ НА 25 Г. И НИ ВЗИМАТ ЗА СЕСТРИ. НИКОГА НЕ СЪМ ПАЗИЛА ДИЕТА И ЖЕНИТЕ СА МИ ЗАВИЖДАЛИ ЗА ВЪНШНИЯТ МИ ВИД И ДАЖЕ НЕ МИ ВЯРВАТ , ЧЕ , НЕ ПАЗЯ ДИЕТА. ЗА МЕН ВЪНШНИЯТ ВИД Е : ДА УВАЖАВАШ СЕБЕ СИ !!! не може да не държиш на външността си , не може да "набиваш като свиня " , такъв непукизъм ми говори , че не уважаш себе си . има и такива разплути млади мъже. но, за момиче , което още не е раждало ????????? ами като роди ? за какво говориме ?мъжът ми казва , че съм голяма щастливка , че не съм правила диета през целият си съзнателен живот и , че , се гордее с такава сладка , сексапилна , добра ,женичка. твоята приятелка със сигурност има хормонални проблеми и лош метаболизъм. не се страхувай да и говориш на тази тема , има лечение. лошото е , ако на нея не и пука за външният и вид. тя не уважава себе си и другите дори. аз , не чакам мъжът ми да ми каже ,че леко съм напълняла .това става зимата обикновенно. усещам по дрехите и веднага взимам мерки , не , че гладувам, пускам музика и започвам да играя ,все едно съм на дискотека. аз самата съм много суетна , дори и без диета и на тези години , не чакам някой да ми каже ,че съм напълняла .и за финал:аз на тези години е нормално да сложа някой кг , мъжът ми казва винаги в такива разговори ,че ще ме харесва всякък, защото ме обича , но , аз веднага разбирам , че докато имаме сили , не сме клекнали като баби , на него му е приятно да не се занемарявам, само защото вече гоня 50-те . но за нашата въсраст и да качиш някой кг.не е фатално , но ,за младите , където още не са раждали ???? той е много критичен. аз също . не може да си дебил и да не обръщаш внимание на външният си вид.и адски е смешно , когато един човек не се облича според това какво му отива . да си прикрива недостатъците.а не голям корем ,панталон с ниска талия месища навън , грозна гледка . ако съм мъж , няма та остана безучастен , и ще скастря веднага моята приятелка . ТИ СИ МНОГО МЕКУШАВ, ДАЛ СИ И ДА РАЗБЕРЕ , ЧЕ Я ХАРЕСВАШ ТАКАВА , СЛЕД КАТО НЕ И ПРАВИШ ПРОБЛЕМ, КАТО НЕ И КАЗВАШ КАКВО ХАРЕСВАШ И КАКВО НЕ В НЕЯ .ТАМ ТИ Е ГРЕШКАТА . УПЛАШИ Я СЪС СВОЯТА КРИТИКА , ВИЖ КАК ЩЕ РЕАГИРА И ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ. УСПЕХ !!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 60763f12e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 17 май започнахте да използвате форума, за да си правите безплатна реклама...тук сме за да дадем някакви съвети все пак! На 49 години, ако фигурата ви е добре, то лицето няма да е и обратно...хайде не ни занимавайте с неща, който не ни интересуват особено. А сега по темата -като не може сама да се усети, развикайте и се, стреснете я, мисля, че деликатността няма да помогне кой знае колко. УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Колкото и да ти е странно № 18 и в лицето съм добре , нямам бръчки , страшно симпатична , казват ,че изглеждам с 10 г. по-млада.Това е ген ,добър метаболизъм,за ,което страшно се радвам. Не си правя реклама , а отговарям на въпроса на момчето .Н е може на тези години да изглеждаш като :слон : извинявам се за израза , но уважаващият се човек, би се консултирал с лекар ,да си направи съответно изследвания , по-всичко личи , че няма добър метаболизъм.Харесва ли ви гледката на млади хора с увиснал корем/ стърчащ от дънки ,поли , панталони /,дебели крака с целулит , ами ,какво правиме като ,роди ?аз не бих ходил с момиче , на ,което не му пука за външния вид . ще се срамувам и , ако не вземе мерки , ще и кажа довиждане.Няма нужда от викове , става със спокоен разговор.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   АПРОПО КЪМ № 18 , ПАК СЪМ АЗ № 17, ТИ МАЙ СЕ ЯДОСА ОТ ФАКТА , ЧЕ ИЗГЛЕЖДАМ ПЕРФЕКТНО ЗА ГОДИНИТЕ СИ ? МОЯТ МЪЖ КАЗВА "НАИСТИНА ВИЖДАМ ЗЛОБА В ОЧИТЕ НА ЖЕНИТЕ , ОСОБЕННО МЛАДИТЕ , ТИ СИ ПО КРАСИВА ОТ ТЯХ ". И В ДОПЪЛНЕНИЕ МЪЖЪТ МИ СПОДЕЛЯ "ВМЕСТО ДА ТИ СЕ РАДВАТ И ВЪЗХИЩАВАТ КАК ИЗГЛЕЖДАШ ЗА ГОДИНИТЕ СИ , ТЕ ЗЛОБЕЯТ ,ТОВА НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА ТЯХ , ТЕ СА КОМЛЕКСАРКИ .ТА НАЛИ ТИ СИ ИМ МАЙКА , НЯМА ЛИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ? АКО НЕЙНАТА МАЙКА ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ ", ??? НЯМА ДА РЕАГИРА ПО ТОЗИ НАЧИН ? НО НАЛИ СИ ЧУЖДА ??? "ЗЛОБАТА ,НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН " Е КАЗАЛ ЦИЦЕРОН.МОЖЕ СИЛНО ДА ВИ ПРОЗВУЧИ , НО ИМАМ ЩАСТИЕТО , КЪСМЕТА , ДА ИЗГЛЕЖДАМ ДОБРЕ БЕЗ ДИЕТИ.МЪЖЪТ МИ ЗНАЕ , ЧЕ СЪМ СУЕТНА И АКО МИ СЕ СЛУЧИ ДА СЪМ ДЕБЕЛА ,????ТОВА ДА НЕ ВЗЕМА НИКАКВИ МЕРКИ ??? АБСУРД !!!! " ЩЕ СЕ ХВЪРЛЯ ОТ БОРДЮРА " ГО РАЗСМИВАМ АЗ !!! НЯМА ДА СЕ ПОКАЗВАМ ПРЕД ХОРА .МОЛЯ ВИ СЕ , ТОВА ДА ИЗГЛЕЖДАШ ТАКА ,НЕ СИ Е РАБОТА .УУУУЖЖЖААААССССС!!! ДО СКОРО .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f6364913a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До номер 20 или 18 или с други думи госпожата с перфектната фигура - ами дайте 1-2 снимки да оценим прелестите ви! :)


*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До Syndrome :Не съм фотогенична , на живо е по-добре , но ,ще ти разваля " СЕМЕЙСТВОТО ", ако имаш такова.Не се шегувам. Друга песен ще запееш, след , като ме видиш на живо.
Само , че аз имам страхотно семейство , и авантюри , не ми трябват.
АПРОПО : ИЗЛЪГАХ БЕЗ ДА ИСКАМ ,аз съм голяма майтапчийка , с весел характер , и изведнъж се сетих следното :
Имам много хубави снимки от ПОМОРИЕ, иначе съм СОФИЯНКА, но , не знам как се изпращат ПО ИНТЕРНЕТ. АКО ИМАШ ТЪРПЕНИЕТО ДА МИ ОБЯСНИШ КАК СЕ ПРАВИ ,ЩЕ ИМАШ УДОВОЛСТВИЕТО ДА МЕ ВИДИШ .
ПОЗДРАВИ

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   ДО * Syndrome ПАК СЪМ АЗ ,сетих се за една такава случка ,посетих дъщеря си / тя е на 25 г./, в работата и, и на следващият ден ми разказа следното :МАМО КОЛЕЖКИТЕ МЕ ПОПИТАХА , ЗАЩО НЕ СЪМ СПОДЕЛИЛА , ЧЕ ИМАМ СЕСТРА ? АМИ ,ЗАЩОТО НЯМАМ ОТВЪРНАЛА ТЯ .АУУУ , АМА ТОВА МАЙКА ТИ ЛИ БЕШЕ ???
БЕЗ КОМЕНТАР НАЛИ ???
ОТИВАМЕ С МЪЖЪТ МИ НА ДИСКОТЕКА , МЛАДО МОМЧЕ, 20/25 ГОДИШНО ЗАПОЧНА ДА МЕ СВАЛЯ ПРЕД МЪЖА МИ , АЗ ТАНЦУВАХ , И МОИЧКИЯТ МУ ОТВЪРНАЛ " ТИ ЗНАЕШ ЛИ ,ЧЕ ТЯ МОЖЕ ДА ТИ БЪДЕ МАЙКА ". МОМЧЕТО ВТРЕЩЕНО ОТВЪРНАЛО , АМА ТЯ МИ ПРИЛИЧА НА 33 ГОДИШНА ."
ПАК БЕЗ КОМЕНТАР ???
И ОЩЕ И ОЩЕ СЛУЧКИ И ПРИМЕРИ МОГА ДА ТИ ДАМ .
Разказвам ти тези неща ,не с цел да се хваля , а просто константирам.
ХАЙДЕ ЛЕКА И НАЗДРАВЕ, ние си пием ускито и сме на друга вълна............................................................................

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d2dd23eea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Не съм Syndrome*, но...Вие ( Номер 20, 22, 23) ми се струвате типичен случай на нарцисизъм. Самовлюбена сте, уважаема, до умопомрачение! Само да Ви напомня за притчата за черешите и кошницата....

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e95ba2047f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Номер 23: ние си пием ускито и сме на друга вълна

Доста сте изпили, очевидно.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f6364913a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Направо съм потресен :) Жена с такова самочувствие..

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Грешка !!! Голяма грешка в преценката Ви !!!
ненавиждам " НАРЦИСИТЕ ". И не съм самовлюбена , само константирам.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Аз уважавам хората със самочувствие , но с покритие.
Моето е такова.
НЕНАВИЖДАМ КОМПЛЕКСАРИТЕ И ЗЛОБАРИТЕ , А вие сте точно такива.
ВСИЧКИ ДОБРОНАМЕРЕНИ :ПРИЯТЕЛИ , КОЛЕГИ, РОДНИНИ , МИ СЕ РАДВАТ ,ЗАЩОТО СЪМ ПОЗИТИВНА ЛИЧНОСТ.
Ако някой от вас във форума сподели такива неща ,като моите , АЗ ИСРЕННО ЩЕ МУ СЕ РАДВАМ .
" ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧЕВЕН ДЕН " - ЦИЦЕРОН
С МЪЖЪТ МИ СМЕ НА МНЕНИЕ " ПО- ДОБРЕ В УСТАТА НА ХОРАТА , ОТКОЛКОТО В КРАКАТА.
С тези ваши злобни коментарии, доказвате : ЧЕ НЕ СЪМ ВИ В КРАКАТА "
АПРОПО : ХРУМНА МИ ИДЕЯТА ДА ЗАФОРМИМЕ ТЕМА ОТ СОРТА :ЗЛОБАТА ,НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН" ??? А, КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ТОГАВА ?, ИСКАМ ДА ЧУЯ КОЛКО ХОРА СА ВИ НАВРЕДИЛИ , БЕЗ ВИНА ВИНОВНИ ?
И тогава ще си " ГОВОРИМ " ПАК "

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Съжалявам ВИ , представям си колко зле изглеждате , след като струи от вас такава злоба към мен.
И СЪМ СИГУРНА , ЧЕ , СЪМ ПРАВА !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f6364913a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Е, добре де.Дайте една снимка да ви видим :) Не е толкова голяма философия.
Да не правя реклама, но един прост сайт като http://www.snimka.bg/ ще ви свърши работа.

Иии за последно един въпрос имам :) Защо праскате интервали преди запетаите?

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 753f19daf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Не разбирам това отношение към жената, тя какво ви направи та се заядохте с нея, аз съм на 48 год,- 165 см -60 кг, перфектна за годините ми визия, изглеждам (по думите на колегите и на приятели )поне на 35, и кой ни е виновен че изглеждаме добре, дано и Вие на нашата възраст изглеждате като нас с наи добри чувства А

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8d1ecb34cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Ооо, госпожата с големите букви и втория брак. :))) Пак е яхнала метлата.
Не се ли питате защо предизвиквате такъв всеобщ негативизъм с изказванията ви? Не е от злоба, да изпреваря отговора ви. Нито от завист. Ще ви кажа защо - защото пак правите демонстрации, а хората не обичат да им навират глупости в очите.
Сигурно ще ви разочаровам, но да ви призная, не предизвиквате завист - само присмех или съжаление.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fe5015eba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Лелче, спри се, че ни писна от глупостите ти!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   ДО АВТОРКАТА : СПРИ ДА НАБИВАШ , ХОДИ НА ЛЕКАР , ЛЕКУВАЙ СИ МЕТАБОЛИЗЪМА , И НЕ ИЗЛАГАЙ ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ ,НЕ ГО КАРАЙ ДА СЕ СРАМУВА.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1ebb457211
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Боже, Боже, някой в Карлуково пак е забравил вратата отключена...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: cf1f73a7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Госпожата на 49 явно доста се вживя. Та така, думите не струват нищо в мрежата ако нямат покритие, а вашите определено нямат. Не казвам, че не изглеждате 10 години по- млада, не казвам, че мъжете и момчетата не ви заглеждат, а жените не злобеят. Човека по- горе поиска снимка, дайте му я. Ние сме естети, ценим женската красота, ще оценим и вашата, а явно искащият снимка не се притеснява за семейството си. А и за каква злоба говорим, като май никой с никой не се е виждал в този сайт. Айде поздрави на всички.

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: cbe8bb9ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Няма приятелски развод,както и деликатен начин да ровичкаш в живота на приятелката си.Че как иначе - да й кажеш това значи да й заявиш,че вече не ти харесва и за да бъде отново по вкуса ти,трябва да направи нещо.Ако не можеш да преживееш тези допълнителни килограми(доколкото разбрах и преди не е била фиданка),чувал си за явлението "раздяла".Ако ли пък не искаш раздяла,търпи.Е,можеш и да й го кажеш,но една голяма част от жените на място биха реагирали така,че после ще бъдеш водеща новина в новинарските емисии по всички телевизии в България.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 83bbf190c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   До номер 17:
Доста пъти, тук в този сайт съм била "нападана" и упреквана, че съм Нарцис и т.н.
Държа на външния си вид и полагам усилия, за да изглеждам винаги добре.
Но ти, мацка ми идваш малко в повечко...Като цяло е супер това, че на тези, не малко години, ти полагаш грижи за външния си вид, ама малко попрекаляваш с обясненията и хвалбите. Просто не ти отива на годинките. Можеше да споменеш, че си на 50г., изглеждаш супер и се поддържаш, ама не и да навлизаш чак в такива подробности. Не че е невъзможно това, което казваш, но вече взех да се съмнявам, честно. Леко комплексарка ми се струваш...
Другото, което искам да ти кажа е, че каквото и да правиш, на каквато и да се опитваш да изглеждаш, никога няма да си пак на 20г. Свежото ти излъчване е изчезнало още преди 20г.
Аз няма за какво да ти завиждам, както и да изглеждаш, тъй като съм на двадесет и няколко годинки. Освен това, винаги, когато видя красива и поддържана жена си казвам: "Евала!", оценявам факта, че тя изглежда супер, не завиждам...
Envy Me

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 83bbf190c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Г-жо, пише се "КОНСТАТИРАМ", запомнете. Не Ви отива на перфектната визия и на умопомрачителният интелект, тази малка, набиваща се до мозъка на костите правописна грешка!!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 59ad933b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Чак ме е срам за Ваша сметка, уважаема 49 годишна, красива, умна, сексапилна и адски неграмотна Г-жо. Стига сте се излагала! Всички описани и приписани на Вас ( и от Вас) качества, принципно се конста(Н)тират от околните Ви. Тъй като тук никой не Ви вижда, престанете да се "биете в гърдите" и да се опитвате да привлечете вниманието и възхищението на потребителите на сайта. Ефектът е обратният на очаквания от Вас.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 69ac8c254f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Хора , спрете вече да се занимавате с тази госпожа ! Не виждате ли , че е изперкала ! Кой знае каква бабичка е а това дето го пише сигурно е болната и мечта.
Ева

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 60763f12e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Ако ей сега госпожата каже, че има и 2-3 висши и направо съм разбит тотално!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 501f194268
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Със сигурност ги има.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   АМИ № 46 ,ЩЕ БЪДЕШ РАЗБИТ ТОТАЛНО , АМА НАИСТИНА , НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С МЕН, АМИ ГОВОРЕТЕ ПО-ТЕМАТА.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПОВТАРЯМ !!!
Знам как се пише думата !!!
КОНСТАНТИРАМ , я приехме с мъжът от един наш ПРИЯТЕЛ ,КОЙТО Я ИЗПОЛЗВАШЕ НА ШЕГА .
И ТЪЙ КАТО ,НИЕ С МЪЖЪТ СИ МИСЛЕХМЕ ,ЧЕ СИ ИМАМЕ РАБОТА С "ИНТЕЛИГЕНТНИ ",С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ?????
ДА, АМА ,НЕ !!!
ПРИЕХТЕ ВСИЧКО БУКВАЛНО !!!
СЪЖАЛЯВАМЕ !!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   ДО АВТОРА :КАК СЕ РАЗВИХА НЕЩАТА ???
ОТ ДОБРОЖЕЛАТЕЛКА .

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Изглежда ви стана скучно без мен ???
БЛАГОДАРЯ НА № 31 ЗА РАЗБИРАНЕТО !!!
АПРОПО: ЗАЩО спряхте със съветите към автора ???
До №41 ,съжалявам ,че нищо не си разбрала за това ,което споделям !!!
ТИ СЕ ПОДДЪРЖАШ НА ТЕЗИ ГОДИНИ ????????????????????????
ААААНННННННННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!
АЗ СПОМЕНАВАМ ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ,ЧЕ НА 49 Г.,ДОСЕГА ,НЕ СЪМ СПАЗВАЛА ДИЕТА, НЕ ЗНАМ КАКВО Е ФИТНЕС ЗАЛА, ВСЕ ЕДНО ДА ТРЕНИРАМ В "ТРАМВАЙ" !!!
"СТРАХОТНА МИРИЗМА , НЯМА ЩО ?
ПРИ МЕН ТОВА Е ГЕН ,ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ !!!
НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТИ ИДВАМ В ПОВЕЧЕ???А НАПРОТИВ ???ЗНАМ !!!
ПАК ЖЕНСКАТА МОМИНСКА ЗЛОБА !!!
НЕ СЪМ КОМЛЕКСАРКА ,ЗАЩОТО НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СЪМ ПАЗИЛА ДИЕТА !!!
И ЗАТОВА СЪМ ТАКА ПОДРОБНА ,ЗА СЕ УПЛАШИ ТОВА ПОКОЛЕНИЕ ,БАНИЧКИ ,ПИЦИ ,ХОП ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР В КОЛАТА ,ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА "ПАРК ВИТОША ",ПО ЧЯЛ ДЕН СЕДИТЕ В КАФЕТАТА ,ТОЛКОВА СТЕ ОГРАНИЧЕНИ ,ВМЕСТО СМРЪДЛИВАТА ФИТНЕС ЗАЛА , РАЗХОДЕТЕ СЕ НА "ВИТОША"!!!
АМА ,НЕ УЛ. ВИТОШКА ???,
ЗАЩОТО САМО ТАМ ВИ НАМИРАМЕ ,ДА ГЛЕДАТЕ И ЦЪКАТЕ ПО УЖ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "БУТИЦИ ",
А ,ТОВА СА ДРЕХИ ОТ "ИЛИЕНЦИ "!!!"ИЛИЯНЦИ",ВСЕКИ ГО ПИШЕ РАЗЛИЧНО ,ЗАЩАТО ПАК ЩЕ МЕ ЗАЯДЕТЕ ,ЧЕ НЕ ЗНАМ КОЕ КАК СЕ ПИШЕ ???????????????????????????????????????
АЗ, ОТ МАЛКА СЪМ ПО ПЛАНИНИТЕ СЪС МОИТЕ РОДИТЕЛИ -ПЛАНИРАРИ!!!
НЯМА ВРЪХ ,КОЙТО ДА НЕ СЪМ ПОКОРИЛА!!!
ХУБАВА КОМПАНИЯ ,КИТАРИ ....................
АБЕ КАКВО ЗНАЕТЕ ВИЕ СЕГА ,ЧЕ СТЕ СЕДНАЛИ ДА МЕ КОРИТЕ????
ТОВА ,КОЕТО АЗ СЪМ ИЗЖИВЯЛА И ВИДЯЛА ,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ СТЪПИ И НА МАЛКИЯТ ПРЪСТ ????
С КАКВО ЩЕ СЕ ПОХВАЛИ ВАШЕТО ПРАЗНОГЛАВО ПОКОЛЕНИЕ ????
КАФЕТА ,КУРВЕТА,ЦИГАРИ,АЛКОХОЛ,ОБЕЗДВИЖВАНЕ, ПИЦИ,ИЗКУСТВЕНИ ЦИЦИ ,ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ ,???????????????????????????????????
МОГА ДА ВИ ГОВОРЯ С ДНИИИИИИИИИ,НООООООООООООООО
САМО С ИНТЕЛИГЕНТНИ ,НО НЕ ЗАЯДЛИВИ ХОРА.
КОЙТО Е УМЕН И ПРОЗОРЛИВ ,ЩЕ ИСКА ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН, И НЯМА ДА СБЪРКА,ЩЕ ИМА КАКВО ДА НАУЧИ ОТ МЕН И ТО ВСЕ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА.
МОЛЯ,АВТОРА ДА НЕ МИ ТРИЕ НАПИСАНОТО .
НЕ ПСУВАМ И РУГАЯ КАТО МНОГО ДРУГИ!!!
НИЩО ЛОШО НЕ КАЗВАМ !!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ, В БЪРЗИНАТА ПИШЕЙКИ, НЕ СЕ РЕДАКТИРАХ,НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.
В ПОСЛЕДНИТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ СПОМЕНАВАМ "МОЛЯ, АВТОРА ",
А, ИМАХ В ПРЕДВИД:" ДО РЕДАКТОРА."
БЛАГОДАРЯ НА РЕДАКТОРА ЗА РАЗБИРАНЕТО !!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   ДО СИНДРОМ
ЗАЩО ТЕ ХВАЩАМ В РАЗЛИЧНИТЕ САЙТОВЕ,ТУ КАТО ЖЕНА СЕ ЯВЯВАШ, ТУ КАТО МЪЖ ?
КАКВО ЦЕЛИШ ?

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f6364913a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Много извинявайте, но никъде не съм се представял за жена.
Ще се радвам на ми дадете пример, та да разплетем случая :]

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   ДО № 44 ЕФЕКТА ЗНАМ ИЛИ НЕ ЗНАМ ???
ДО №56 АМИ АЗ МОГА ДА ВИ ИЗЛЪЖА ??? ДА,ама не ,много ви се иска да не изглеждам перфектно ,??? Но ,наистина нещащата стоят така !!!
Не искам да се набивам в ОЧИ , наистина изглеждам добре !!!
Благодаря, на младата и ДЕБЕЛА аудитория !!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6002f7a7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   ХУБАВАТА госпожица !!! на 49 г.!!!
КАКВО СТАНА С АВТОРА ???
И неговата пълничка приятелка ???

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker