Как ще и казвам "обичам те" след като тя харесва друг и мисли за друг?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как ще и казвам "обичам те" след като тя харесва друг и мисли за друг?!
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 5758 пъти
Ето го и моя проблем. Имам си приятека от 4 години. Преди 2 месеца скъса с мене, но след 1 месец се върна като каза, че е сбъркала и съжалява....просто искала малко да си събере мислите. Та пак сме си заедно, даже мислихме да заживеем заедно, но вчера ми признав, че има УВЛЕЧЕНИЕ по друго момче. Не знаела какво да прави, чуствала се много гузно и решила да ми признай. Всичките и приятелки я настройвали да ми изневери и щяло да и мине, и че било напълно нормално. Все пак решава да ми каже (което много оценявам). Не съм я разпитвал за другия къв е, що е и т.н. Та чудя се какво да правя....каза, че ме обича но и харесва другото момче. Дали не е време да се разделим? Може би сме се изчерпали. Това ли е края? Ами ако не сме един за друг и тя е по-щастлива с другото момче, не е ли по-редно да я оставя, пък каквото стане. Или трябва да се боря за нея....но как ще е я целувам, как ще и казвам "обичам те" след като тя харесва друг и мисли за друг(това би ме побъркало). Много бих се радвал за компетентно мнение :)
ПС: аз съм на 24, тя на 19

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2116a4e5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля че е време за раздяла.
Тя не знае какво иска, но и не иска да остане сама. За това изчаква да види какво ще стане с другото момче а за сега на теб ти дава аванси. Щом вече веднъж се е разколебала, значи ще го направи и в бъдеще, ако не с този с някой друг.
Млади сте, тепърва ще си намерите подходящия човек. Не си губете времето повече.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 750324aefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не виждам какво още правиш с това момиче. Ясно е, че тя не знае какво иска. Според мен, ако толкова мно-о-о-ого я обичаш, просто й дай още един месец да си събере, отноово, мислите. Но ти трябва доста търпения, като имаш предвид, че през този месец тя може да експериментира с другия. В противен случай просто скъсай с нея.. Дано съм ти помогнала.

- Атина`

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c63f8b3832
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има само един въпрос: Обичаш ли я? Ако отговориш с "да", няма какво повече да говорим. Бори се за нея със зъби и нокти. Ако отговорът е "не" или "не знам" по-добре я зарежи, няма смисъл да сти заедно само по инерция или пък я чукай, докато не излезе нещо по-добро, като ще е джентълменско да и кажеш, че връзката ви от тук нататък не е сериозна.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3a4b93fbb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, че си готов да пожертваш собственото си щастие, за да е щастлива тя, означава, че истински я обичаш. Кажи и истината, кажи и това, което пишеш тук. Ти я обичаш, това е ясно, склонен си да и простиш и да бъдеш с нея, ако това е, което тя иска. Нека помисли и вземе решение. Дай и тази свобода. Понякога така се получава в живота...стигаме до кръстопът и все някога трябва да изберем една или друга посока, за да продължим напред. Прекрасно е, че си склонен да изчакаш и да чуеш нейното решение. Дори и да избере другия, аз лично вярвам, че постъпката ти няма да е добро на вятъра...и един ден ще ти се върне под друга форма :) Пожелавам ти щастие!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2b3058d838
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Четири години са доста време - може наистина връзката да се е изчерпала. Дори това увлечение да е нещо мимолетно и тя да предпочете теб, това, че ти е казала според мен говори, че тя не те обича. Когато обичаш някого, който явно има и демонстрира чувствата си, не е нормално да го нараняваш и освен това, ако те обича ще се страхува да не те загуби след подобно признание. Едно съжителство или женитба трябва да се предприемат само, ако наистина любовта е жива и е силна, защото в противен случай нищо добро не ви чака. Повярвай, казвам го от собствения си горчев опит.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 437baf56d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами седнете да поговорите и ? кажи, че имаш УВЛЕЧЕНИЕ да скъсате! Защото едно нещо води до друго.Първо увлечение, после разговор, после целувка, среща и тн.
Явно тя самата не знае кво иска.Къса с теб, след това 1 месец ходи като муха без глава и накрая се връща, но този пък пък имала увлечение.. на баба ми 'фърчилото!

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6d37e6f5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Слагай точката, пич! Най-приятелски ти го казвам и от личен опит. Две години се занимавах с такава, колко нерви изхабих. Фактът, че ти е казала обаче говори добре за нея и може да си запазите уважението един към друг. След това, което преживях вече искам единствено това от жените в живота ми - да ми казват кога има друг в живота им да си стягам багажа навреме преди да е настанала голямата сапунка.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b0f252d795
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Излиза ,че от петнайсетгодишна ти е гадже.Ами ти какво очакваш,да си остане с тебе ли?Млада е,живее й се,нормално е да се влюби в друг.Такъв е животът.Може още 2-3 пъти да си тръгва и после да се връща,но резултатът е предизвестен-ще те зареже.Свиквай с мисълта.
Semtex

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 88cd9ca6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора: Ами писах й, че я пускам и да избира. Ето отговора и края на историята :)
Тя: Да ме пуснеш?! Стига де, за кой пореден път ме пускаш... може би аз не искам да си тръгвам :) Всеки пък когато съм ти казвала "Край!", просто съм искала да ме спреш, никога не съм си представяла какво ще е ако утре те няма (не съм готова и да си го помисля); За мен няма дилема, няма нужда да избирам кого обичам, просто защото винаги съм обичала само един. Защо ти казах тогава ли - защото аз ти казвам всичко, защото ти си най-близкия ми човек, защото знам, че ме разбираш.
Не всяка любов е истинска, но всяка заслужава да бъде изживяна - нашата може и да не е истинската, но пък аз още не съм я изживяла и ако трябва да избирам не между двама, а между стотици други днес - пак тебе бих избрала без дори да се замисля. Обедена съм, че познаваш десетки жени, които са много по добри от мен, както и аз по добри от теб, но това никога няма да попречи на връзката ни. И ако някой ден се разделим наистина, то едва ли ще е зариди някой друг, а просто защото и двамата сме изживели тази любов.
Не се колебая, че те обичам, защото дори когато мълчиш ми казваш много повече от всички останали, защото пред теб мога да кажа какво мисля, защото с теб се чувствам добре и не ми трябва нищо друго, защото... малките моменти с теб са по хубави от дните с някой друг.
Престани да ме пускаш постоянно, престани да си мислиш, че всичко било лъжа - аз сама ще ти кажа истината :) Ако вече не ми е приятно с теб - просто ще си тръгна, без да има нужда да ме пускаш - само че... аз за никъде не бързам :*
Обичам те

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 77c926ad20
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След отговора на автора следва Менделсон.......

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 88cd9ca6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ахаха кой пък е Менделсон....малко по темата - м то, бозава работа! К'во да Ви кажа. Да се оправят младите. /:D

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: b609332986
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До господин Номер 11 :D Менделсон e създал свадбения марш а той самия е диригент и пиянист роден е преди около 200 години и т.н. и така коментар номер 10 иска да каже , че е време за сватба :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 55f7b2e57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   СТ1: В много сложно положение си . Личи си че много обичш това момиче и те е грижа за нея но не можеш да пренебрегваш и себе си . При първата ви раздяла сигорен ли си че пак не е било зарди друг и сега се слчва отново и тя се колебае да не се опари отново . Ако те обича ще е с теб не може да има друг това е . Затова бори се това ти е правилния избор обичаи я вупреки всичко . Но ще е добре ако се срешнете и поговорите кажи и как се чувстваш и през какво минаваш . Тя мисли за друг на зн ли какво мисли дали не мисли в момента кои от двамави я обича истински и кои от двамави е правилният избор . Това си ти затова не я оставяи да иде при някакъв използвач . Късмет .

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 88cd9ca6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От автора: Лъжа била е любовта ми! Браво на всички уцелили края на историята и късмет следващия път :)))

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 1f3c7ba49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Лъжа ами. Тя затова е искала да се разделите, за да опита с другия и като не й се отворил парашута там - къде? пак при теб. А всичките тези глупости, дето ти ги е писала, са женски трикове, за омагьосване.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 34c6a9c729
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мамицата им, женски трикове и лъжи. Как може, така да лъжат човека, който ги обича и цени. Нямат ли морал, нямат ли съвест? Остави това, ами и при раздялата ни се опита да ме убеди, че аз съм бил някъв супер несериозен и едва ли не причината е в мен. Пък после ми обеснява, че вече не ме обичала, а просто била приврзана към мен. Е да ми беше казала така, а не да си измисля интриги и да обвинява мен за раздялата. Май по всичко личи, че искала да ме нарани. УжасТ! Искам възмездие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker