Обичам го много, но не мога да живея с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го много, но не мога да живея с него
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1445 пъти
Здравейте, нуждая се от съвет. С приятелят ми се познаваме от 8 години. Винаги сам искала да бъда с него. Имаме връзка от 4 години. Имаме 2 момиченца близначки на 3 годинки.
Още преди да се появят те се карахме. И след като децата се появиха продължихме да се караме и общо взето за глупости.
Поведението му към мен беше неприемливо. Oтказах се от много неща заради него за да няма за какво да се караме. Винаги беше недоволен и винаги ме критикуваше за всичко което бях направила за него. Последната половин година просто всичко преля чашата. Разделихме се по негово желание, но след 2 месеца поиска отново да е с нас. Върна се но вече при мен нещата бяха по различни. Чувствах яд и обида. Отново живяхме 2 месеца в скандали докато не му казах да си тръгне.
Сега сме разделени но ми липсва. Той иска да живеем заедно и да поправим всичко. Искам да бъда с него но не искам да живея в скандали и караници. И още повече не искам децата ни да израснат в скандали.
Вие как бихте постапили на мое място.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 35752aa67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Щом има любов, значи има надежда. Мисля, че във вашия случай една терапия като двойка много ще помогне, защото му трябва трети и независим човек, при който да си изплачете болката. Критиката от човека до нас боли иначе тройно, защото го обичаме и желаем да му се харесаме. Обикновено такива мъже искат просто да упражняват контрол върху всичко в живота си и не могат да живеят с това, че са зависими емоционално от жените си. Моят съпруг е подобен, но добре, че и двамата не сме злопаметни и двамата правим компромиси. Чела съм много по темата и стигнах до извода, че става дума за перфекционизъм, но повече за контрол и за страх от смъртта дори или от загуба на контрол. Моята тайна е просто в този момент да се съгласявам с него формално или поне да не отвръщам и после да си правя каквото знам :)
Важно е колкото и трудно да е да не му отвръщаш със същото отношение, но най-добре е действително терапия като семейство.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bec7d672c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей! Бих започнала с това, че историята ми е много позната, чак подозрително. Мои семейни приятели, доста приличат на това което си описала. Имат близначки на 3 годинки, но за разлика от вас сключиха брак миналата година. Не знам съвпадение е или не. Това няма значение. Иначе, конкретно по проблема мисля, че си му дала достатъчно шансове вече. И главното което смятам е, че няма да се промени. Ти сама си разбрала за себе си, че не искаш да живееш така в скандали и караници, а не само ти а и децата Ви. Не ги използвайте като оправдание, за да живеете заедно. Те имат най-малка вина за това което се случва между Вас. Не им го причинявай. Поне ако е сериозен като баща и си поделяте грижите за тях, няма да имаш проблем за в бъдеще поне в това отношение. Защото като чета, не споменаваш за проблеми в отглеждането на децата, въпреки че сте се разделяли и събирали. И последно отговорът на последния ти въпрос: Вие как бихте постъпили на мое място? Моят отговор е: Не бих се събрала с него отново да живея.
П. С. Тук ще получиш много мнения и съвети, но помни никой не е на твоето място. А ако се съберете и си дадете още един шанс, пожелавам ти да се разбирате и да оставите скандалите в миналото. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0f3ae3e007
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това е твоята гледна точка. Неговата може да е друга, може да смята че прекаляваш, може инатът да ти е по-силен от неговия, може да не даваш реална представа че от тръгва всичко. Така той е бил обиден и отчаян преди теб, като е осъзнал че цял живот няма да има промяна в теб и ще трябва да търпи глезен характер! Така си тръгва, но любовта му към теб е силна и се връща, надявайки се че може да си осъзнала своите грешки и че си се научила да казваш извинявай когато прекалиш. Уви, хората не се променят и той се сблъсква отново с разглезената си женица която смята че всички са и длъжни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker