Телефонна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Телефонна любов
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3741 пъти
Здравейте,
на 26години съм, по интернет се запознах с едно момче което живее на 700км от града в които живея аз. Близо три месеца си чатихме, след което си разменихме телефоните и сега почти година и половина се чуваме всеки ден. Той е по голям от мен с 6 години, но щом се прибере от работа ми звани /по някога аз го търся, а понякога си имаме предварителна оговорка кой на кога и в колко да звънни/ и така си говорим с часове /не ни пречи защото картите между двата телефона са без ограничения/

Преди се радвах на приятелството ни. Той ми е предлагал много пъти в разговорите ни да ми дойде на гости или аз да му отида на гости, но аз все отказвах.Мислих си че не го познавам добре за да пусна в къщи непознат или аз да ида в тях. Все пак той живее с ммайка си и баща си. След толкова време от както го познавам, чак сега се осещам че май чуствата ми към него вече не са приятелски, сега въпреки всичко аз искам да се видим, но на въпроса ми дали да се прибера в България за да се срещнем, той започна да се измъква по мойте начини, имал работа с майка си, трябва да гледа цяла седмица племеницата си, ще ходи на море с приятели и т.н. ....

Отговора за морето ми го даде миналата седмица и въпреки това последните два дена /тъй като той беше в болнични/ ги прекарахме на телефоните. Не минава ден без да се чуем. А днес ми каза че има приятелка, с която е от 2 години и половини.

Моля ви кажете ми според вас дали тази приятелка съществува, при положение че когато той не е на работа е на компиютъра или си говори с мен. Според вас той дали изпитва някакви по дълбоки чуства към мен, и ако е така защо няма да има вече желание да се видим на живо / а само на камери/ Знам че не съм малка вече за да жи задавам тези въпроси, но много см объркана. Незнам как да постъпя, дали да му кажа какво изпитвам или мълчеливо да се отдръпна. Моля ви помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3b6e8cd04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, според мен твоя "телефонен" приятел няма никаква приятелка, а може би се страхува, че ако се срещнете това което е сега между вас ще свърши. Не се занимавай с него. От твоя разказ си мисля, че е някой комплексар който по цял ден е на компютъра.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3b6e8cd04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен няма трябва да се върнеш и да го по търсиш, моята история е подобна на твоята. Аз го намерих видяхме се и сега сме заедно.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3b6e8cd04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Със сигурност има някакви чуствува към теб, ако наистина си говорите по толкоз време. Зависи от човека, ако му кажеш какво изпитваш да не го отблъснеш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 67b0f4aaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветвам те да излезеш от виртуалния свят, няма полза да си губиш времето. Не видиш ли човека, не го ли докоснеш, не го ли усетиш...все едно нищо. Не си малка, намери реалната си любов!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 20e07379e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ооо, божеее! Я се осъзнай бе како! Опитай да прегледаш ситуацията през очите на страничен човек.По цял ден говориш с човек, който няма как да знаеш дали не ти говори лъжи.Това какво ти говори?
Първо тоя човек едва ли има приятелка и едва ли е имал в близките години.Защото коя жена ще счете за нормално любимият ? по цял ден да говори по телефона с друга?
Второ щом не иска да се видите и си измисля тъпи оправдания, то значи се страхува от нещо и заради това избягва евентуална среща.
Трето та той е над 30 години и живее при родителите си!!!! EXCUSE ME, ама или се изживява като гледачка, или за всичките тия години не е заработил достатъчно поне за едно жилище под наем.

Мога да ти изброя още няколко причини, но тези ми се виждат най-важни засега.

*Syndrome

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3b6e8cd04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря Ви за отделеното внимание.
Номер 1 и аз като теб съм се чудила що за човек си щом по цял ден си на компютър, но се умотах в мрежата.
Номер 2 много се чудя, дали ще получи както при вас?
Номер 4 от няколко месеца насам се осъзнах че се влюбвам в него повече и повече, от снощи не му вдигам, но това само ме кара още повече да мисля за него.
Номер 5 много е лесно да погледнеш през очите на страничен наблюдател, но когато не си в ситуацията.
Точно за това ви помолих за помощ. Много пъти съм се чудила какво точно е това между нас? Но главния ми проблем е този че когато говоря с него се чуствам добре. Аз съм детегледачка и се ядосвам много с децата които гледам, но щом го чуя всичко ми минава.
Моля ви посъветвайте ме как да постъпя, дали той изпитва същото към мен, да разкрия ли чуствата си или да се одтегля мълчеливо.?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fa300b37f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз мисля че го е страх !!
Защото ако се видите на живо нещата може и да не провървят както трябва .
А и тази приятелка ми е малко съмнителна .
Може би трябва да му кажеш чуствата си към него .
Защото ако сте наистина влюбени дори и бустански плашила да сте няма да се разделите .
А може би си му втръснала което е 50% от това за приятелката !!
Не се окайвай животът е строг към всиччки ни !!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3b6e8cd04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 7 не мисля че съм му втръснала щом не спира да ме търси.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3b6e8cd04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен, този твой "приятел" или има приятелка с която е само за едно / да не е на сухо/ и не държи много на нея или се страхува /възможно е и да се страхува от лъжи който при евентуална среща ще "блеснат"/. И все пак ако той има приятелка на която държи, няма да говори толкоз време с теб.
Според мен ти си допуснала грешка, която не знам дали ще можеш лесно да поправиш. Допуснала в живота си човек който дори не знаеш дали не е "измислен". Това, че си го видяла на снимка или камера не значи, че той е това за което се представя.
В интернет всички можем да сме красиви, умни, мили, богати, съпричастни .... и т.н. Но когато се видим в реалния живот - само след 15мин. разбираш какво "животно" седи пред теб и си казваш "мъже... всички са еднакви"
Съгласявам се с теб за това, че той може и да има някакви чувства към теб след като продължава да те търси, съгласна съм, че си объркана, но се замисли какво би си причинила ако се върнеш заради него тук и той не отговори на очакванията ти / ако между вас има само приятелство/ как би се почуствала?
А и сигурна ли си в чувствата си? Как можеш да се влюбиш в някой без да си му видяла очите на живо, без да си го докоснала... Според мен ти си се влюбила в представата си за него.
Запази си приятелството с този човек, ако искаш му сподели чувствата си / макар, че телефона не е за предпочитане, но при вас няма друг начин/ и тогава си направи някакъв извод за ситуацията. Ще ти кажа и още един начин : помоли го да те поздрави с песен и чуй внимателно текста на песента. Точно там може да е отговора на въпросите ти.
И след всичко това :) "Бори се, ако си сигурна в твойте чувства"
Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6169069d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Този е наистина гаден да си общувате толкова време а сега да ти каже че си има гадже! Но все пак щом изпитваш нещо не се предавай!!! :):):)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker