Съмнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съмнения
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2951 пъти
Не зная дали съпругът ми изневерява но ще ви ражкажа фактите и ви моля да ми отговорите.

Преди известно време шефът на съпруга ми каза пред няколко негови колеги и съпругите им, че когато го потърси, той винаги е при А. (така ще нарека жената, защото и тя е семейна). Поговорихме си у дома, но съпругът ми заяви, че просто пият кафе и нямат нищо общо. Обеща ми и че вече ще се държи резервирано към нея.

След време, обаче и тази жена със съпруга си се присъединиха към нашата компания и тя пред всички разказа как съпругът ми и казал, че повече я харесва с друг цвят на косата, по- точно с този, който е била преди; как нашата кола се кара по- лесно от тяхната; в един момент ме изкомандва да му донеса нещо да си облече, че му било студено (аз разбира се не отидох); как той споделя всичко с нея, винаги когато се съберем тя го кани да танцуват и т. н. има и други неща, които са се случвали, но не зная дали имат нещо общо.

Просто, когато и да се съберем, тя винаги се старае да покаже колко са близки "като колеги" и колко чужда съм аз там, защото съм различна. Съпругът ми казва, че никога не е давал колата ни да я кара тя, че просто като всички останали е отбелязъл, че новият цвят на косата и не и отива, че единственото което е споделял е относно ремонта на апартамента ни, но аз определено имам съмнение и сега искам от него пред всички, които са чули тези неща той да се изправи и да я попита. Той се съгласи, но дали това няма да е прекалено агресивно и грозно? Ако тя наистина преувеличава? Ако пък той ме лъже? Не зная какво да правя? Имаме 20 годишен брак. Помогнете ми със съвет, моля!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: a334145437
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Струва ми се, че това са интрижки на колежката. Ако имаше нещо между тях, тя щеше да го прикрива, а не да го демонстрира.
Един възможен сценарий - мъжът ти се разбира с нея, може би се разбира с всички, но тя търси по-често компанията му, и в някакъв момент, тя си е въобразила, че го привлича. Натиснала му се е, той й е отказал, но не грубо, а се е измъкнал с обяснението, че е женен, и тя сега си отмъщава за това, но също не грубо, а под формата на шега. Цели да създаде конфликт между теб и мъжа ти и като чета съмненията ти, май успява. Моят съвет е, при следващия случай на специално отношение към съпруга ти от страна на колежката му, да не си траеш, а да бъдеш малко по-рязка. Например, в случая, когато те е накарала да донесеш дреха на мъжа си, да й кажеш: "Ти се грижи за твоя мъж. Моя не го мисли." Интересно ми е как реагира мъжа ти на нейното поведение в твое присъствие. Става ли му неудобно от казаното от нея?

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ae4b7b6a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, няма да е прекалено агресивно и грозно /по мое мнение/. Тази жена е нагла и злобна, и ако лъже, заслужава да бъде изобличена. Все пак смятам, че тя просто се опитва да създаде напрежение между вас двамата и очевидно успява.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 618dd4a2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съгласна съм с №1 и 2 а пък и да ти е изневерил,мила ти винаги оставаш ЖЕНА МУ,а тя просто поредната ..номер 2 :) Обаче не ми се вярва има й му повечко доверие ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a547ca3781
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не те навивам, ама е възможно мъжът ти да е проявил мъжка слабост и да я е "понатиснал" някой път -естествено тя си го е потърсила. /Мъжете не намират жените, винаги жената намира мъжа/ И сега се гаври и изнудва. Не го съди, показвай му колко важен и значим е за теб, обгрижвай го. Сигурно има нещо, но не задълбавай, за да премине. Хора сме, грешки стават. Нали сме хора и за да прощаваме. Трябва търпение. Всичко ще се размине. Вярвай!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: cc1026e477
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не избързвай, колежката може да си е тип мъжемелачка /ако й се отдаде възможност разбира се/. Е..много мъже биха се поддали, но....винаги има едно НО. Бъди нащрек, но не съсипвай брака си и не позволявай на ревността да разяде душата ти. Стани малко по-мила , по-внимателна към съпруга си и ще видиш промяната тогава. Успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b87de54771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съгласна съм със всички дотук изказани мнения. Все пак защо си мълчала досега? Защо веднага след първата интрига не отреагира? Защо тогава не поиска от съпруга си да се изяснят нещата пред всички? Добре, но и сега не е късно, все пак имати дългогодишен брак. Нека той говори с нея и поиска извинение. Нека и нейния съпруг да научи или поне да му се отварят очите. Мисля, че си прекалено толерантна към другите, а за себе си не мислиш. Ако досега съпругът ти не е станал и казал пред всички, това което трябва, ти мислиш ли, че ще го направи следващия път, когата има възможност? Извинявай, май съм много рязка с тебе, но и ти бъди по- напориста и не си оставяй магарето в калта. Успех и помни, че тя е втора или никоя, а ти си съпругата, която има права. А ако се окаже, че наистина съпругът ти има връзка с тази колежка, просто просто ги остави и двамата. Всичко добро!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b602fc300d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Шефът ясно ти го е казал. И нещата са стигнали далече и то с арогантна жена. Показва надмощието си над тебе, въобще и над двама ви.
Кажи на съпруга ти да не си го вади там, където си вади хляба, че еди-кога си шефът е показал, че поне за колегите двамата са прекалено формални. Неформалните(служебни)връзки не трябва да прерастват във формални, защото ще си изгуби работата. Да избира.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2ad5f0b0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ИЗВИНЯВАЙ ЗА ВЪПРОСА , НО , ТИ ЗА 20 Г. КАКВО МНЕНИЕ ИМАШ ЗА ТВОЯТ СЪПРУГ ? ТРЯБВА ЛИ ДА МУ СЕ ВЯРВА , АКО СИ ИМАТЕ ДОВЕРИЕ ,БЛАГОДАРЯ ОТ ТАКИВА ПРОВОКАЦИИ. АКО Е ЧИТАВ , ТОЙ КАК СЕ ДЪРЖИ ПРИ ТАКИВА "НАПАДКИ " ? СПОРЕД МЕН НЕ Е ЧИТАВА ТАЗИ ИСТОРИЯ , В СМИСЪЛ , ТОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ АДЕКВАТНО НА НЕЙНИТЕ ПОДВЪРЛЯНИЦИ, А, НЕ ДА СИ МЪЛЧИ , ВТОРО :ТЯ НЕ Е ПОЛУЛИЧА ОТ НЕГО ТОВА , КОЕТО Е ИСКАЛА ,ЗАТОВА СИ ОТМЪЩАВА ПО ТОЗИ НАЧИН "ГРОЗНО ",ПОШЛО, ТЯ Е ЛЮБОВНИЦА НА ШЕФА СИ , ТЕ СА КОМБИНА . МНОГО ЗАПЛЕТЕНА ИСТОРИЯ ,ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ С ОТКРИТИ КАРТИ С МЪЖЪТ СИ .НЕ СЕ СТРАХУВАЙ , ТОВА ЩЕ ГО НАКАРА ДА СЕ ЗАМИСЛИ СЕРИОЗНО , АКО НАИСТИНА ИМА НЕЩО , ГО НАКАРАЙ ДА СИ ПРИЗНАЕ " С ДУМИТЕ ИЛИ АЗ ИЛИ ТЯ ? ВИЖ МУ РЕАКЦИЯТА , ЧУЙ МУ ОТГОВОРЪТ

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6d84948618
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами ето и моето мнение от гореизложените факти-да,изневерява ти.Плющят се като невидели,направо се разпорват от еб*не.Ти си му омръзнала след 20 години брак,на човека му се е приискало някакво раздвижване в живота,колежката го харесва.Какво да прави,да кротува и да се бори с желанието си ли?Разбира се,можеш да вярваш на тези,които ти казват обратното,въпреки,че и те много добре знаят за какво става въпрос.
дядо Мецо

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2ad5f0b0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ПАК СЪМ № 8,
РАЗМИЗЛИХ СЕ СЛЕД ВРЕМЕ.......над... Твоята история,първият път не я бях прочела внимателно........
СЕГА .... ПРОЧИТАЙКИ Я ВТОРИ ПЪТ ....ПО-МНИМАТЕЛНО........
№ 9, ....дядо Мецо........жена на 49 г...................................
ДЯДО МЕЦО ...НАИСТИНА СИ ПРАВ ,стискам ти ръката !!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker