Защо вие жените сте толкова неблагодарни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо вие жените сте толкова неблагодарни
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2223 пъти
Да започна с 1 по-предна история. На 17 съм от Пловдив бях харесал 1 момиче и то имаше симпатии към мен даже излязохме но разбрах, че харесва мен и още 1 момче което е от друг град.. А той е наркоман и само по цял ден ходи по дискотеки с други момичета и това му е живота... и не му пука за това момиче си пишат и избра този наркоман дето не му пука за нея.. пред мен свястно момче с амбиции което спортува по цял ден (плуване, лека атлетика, колоездене, фитнес)работи учи..
Тръгнах с друго момиче по-късно на 14 е всичко ок умираше за мене след известно време започна да се държи отвратително изкарваше си го на мен не ме търси вика, че не и обръщам внимание а аз я търся всеки ден заряза ме след 2 дена казва извинявай няма да се откажа от теб защото те обичам и любовта не изчезва за 1 ден а тя до вчера вика обичам те днес не на следващия ден вика отказах се и ме блокира от фейса онзи ден я засякох тя не ме и погледна напълно непознат след всички хубави моменти тя така изведнъж със 1 замах да загърби всичко даже ми каза ти си минало. Попитах я защо ме блокира тя каза превишил си си правата.... А аз за пръв път се влюбих обичах я истински не можех без нея бях готов да обърна света за нея а тя не ме и погледна...
Мили "Дами"какво искате не мога да разбера имате момче което ви обича, цени, уважава, подкрепя, готово на всичко за вас... малко ли ви е?? и вие какво??? накрая за благодарност му забивате нож в гърба и не ви пука после ние момчетата сме ви били виновни били такива онакива не знам си какви.. а вие използвате както си искате и се подигравате с чувствата... От кога момичетата избират наркоманите и тарикатчетата пред спортистите и свестните момчета... Няма да повторя тази грешка да се влюбя.... това ми беше за пръв и последен път. И да ви кажа любов не съществува не вярвам в това вярвам какво става около мен а то не е никак розово реалист съм. Момичетата нямат за нищо момчетата... и преди да ми кажете, че тя е на 14 се замислете защото има и възрастни жени които правят тези неща.. По-добре сам да си остана щом е така сега даже се погнусявам от момичетата...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: c7c6e4f21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Мили "Дами"" - милите дами искат мъже, не пубери. По скоро се обърни към " малките момиченца"- защо не разтете по бързо, че батко ви е нетърпелив. Вместо да си учи уроците, той се закахарил за дамите. Това вашето е игра на жмичка, вземи си куклите, дай ми парцалките. Още сте малки за сериозни връзки, не се връзвай толкова, живей си детството спокойто, има време за всичко, живота е пред тебе. Не ставай Ромео, нали знаеш как е завършил живота му. На тези години бъди Дон Жоан.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 627bc968f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто си наранен. Това не означава, че няма свестни хора. Не се настройвай така, не е нито полезно, нито нищо.
Просто продължи живота си и един ден ще видиш, че това момиче и постъпките й са били бели кахъри

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2836fc95ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Братле аз съм на 18 години и мога да ти кажа, че съм имал подобни случки напълно те разбирам то сегашните момичета гледат само да те използват както баща ми казва парите няма дупка която да не могат да отворят майната им на сички свястна много трудно можеж да си намериш но пък когато я срещнеш един ден не я заменяй за нищо на света аз срещнах подходящата и вече съм 3 та година с нея дано и ти да си намериш по скоро подходящо момиче което няма само да се интересува от парите ти а ще гледа да е с тебе заради самият теб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: de9a6cc1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Tи пак сложи жените в един кюп и готово. Какво можем да ти кажем тогава - опитай с мъжете...
Същият си като жените, които пишат какви били мъжете и обобщаващи от 1 връзка за целия човешки род.
Самата аз някога имах един съученик, който ми беше само приятел. Разделиха ни се пътищата, но в 10 клас почна да ме търси да съм му помагала по литература, защото бях известна в града си, че съм много добра и дори конкурси печелих. По мое време имаше едни списания „Гимназист“, които ми беше завещала сестра ми - теми имаше и разработки та идваше у дома да пише по литература, да ползва списанията, а в замяна ми обясняваше неща по математика. Почнахме да си споделяме общи неща, да киснем заедно, но аз не го обичах романтично - изобщо никого не обичах си играх още с плюшени и с котката си. После стана много настоичив, обичал ме, цветя, какво ли не, които приемах, за да не го разсърдя, но като видях, че не спира го напсувах, нагробих го жестоко, за да спре. Така се оттървах от него, а той после почна да разнася първия ми приятел и да говори глупости за него. ТИ ги виждаш нещата така, а момичето как ги вижда е друга работа.
Любовта е истинска, когато е СПОДЕЛЕНА. Насила хубост не става.
Моят опит обаче ми помогна да не допускам по принцип мъже, към които нямам намерения някакви до себе си. Действиетлно много момичета използват момчета като теб за разни услуги, но защо се хващате, не разбирам? Навън е пълно иначе с хубави момичета, дорбри, скромни, но всички сте се лепнали за едни и същи, а жената иска да е с един мъж и останалите почвате с глупостите. Чувала съм какво ли не за хубави и нормални жени - че са проститутки, само защото са избрали друг!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2b23f793d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Нито те са жени, нито ти си мъж.... детски истории. След 5-10 години ще можеш да се изказваш категорично по тия въпроси, засега просто си имай едно на ум, че такива връзки обикновено не завършват добре, но това е част от порастването, не може без нея.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b1bfd202c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   "Защо вие жениTE сте толкова неблагодарни", а пишеш за ЕДНО МОМИЧЕ!??? Нито тя е жена, нито е в множествено число! Не смятам да ти отговарям следователно на въпроса.

Ж41

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cee916f28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не всички са такива, и с риск да звуча като самовлюбен егоист ще ви кажа, че не ми пука за парите и не се интересувам от "лоши" момчета. Харесвам момче което е на 18, има пари и голяма къща, облича се добре, но дори не знам какво ми харесва в него просто искам и той да чувства същото ако ще и да живеем в общежитие - наистина го обичам и какъвто и да е ще го обичам въпреки всичко. Не си попаднал на момиче.
Момиче, 14г

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1ac0a37173
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Aми aз сaмо докaто те четох, ... толковa обсесивен звучиш, че не бих ти дaлa и двa дни, зa дa проверя прaвa ли съм или не. Тя зaтовa се е излъгaлa 14год. но пък бързичко е рaзбрaлa зa кaкво стaвa въпрос. То е ясно и от изремението и че, си превишaвaш прaвaтa". Тa зa кaквa блaгодaрност точно говориш? !
" Aз ще се лепнa кaто дъфкa зa теб, миг спокойствие и лично прострaнство нямa дa имaш, aз съм готов нa ВСИЧКО зa теб.... "- Кое е то всичко - искaш и. въздухa им ли дa дишaш ти? !
Не си нечий придaтък, нито пък те твой! Нa първо време рaзбери, че две отделни личности сa си именно ДВЕ отделни личности. Aко сa зaедно в интимнa/ ромaнтичнa връзкa, се очaквa всеки дa увaжaвa личното прострaнство и мнение нa другия. Те сa зaедно, зaщото имa химия/ привличaне, но освен товa всеки от двaмaтa се чувствa добре и щaстлив в компaниятa нa другия.
Нaй- кофтия тип въобще хорa, без знaчение мъж или женa, сa точно тия обсебвaщи, зaдушaвaщи, дето сaмо след двa дни смятaт, че сa дaли ВСИЧКО и е време зa блaгодaрност, тоест остaтъкa от животa дa вземaт всичко от другия.
Ще порaснеш! Още много ще ти прaщaт съобщения " превиши си прaвaтa"! Някой може дa зaгрееш, aко обaче продължaвaш дa слушaш всезнaещия си бaщa... товa никогa нямa дa се случи!
Учи се от собствените си грешки и нaблюдaвaй щaстливите двойки!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 004825d477
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Напълно съгласна съм с номер 2, 5 и 6, казали са всичко нужно.
А ти авторе се раздавай по-малко за момиченца, които не познаваш, защото за да е една връзка успешна трябва да се познавате и разбирате!
ТМ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e8d070743c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти пък и ти си минал през много момичета и разбираш от любов от лапенца. Ами, като не ти изнася стани гей! :)
Поздрави от 15 годишна.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5328f69bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Офф... Явно си хубаво момче не говоря външно. Аз съм на 15 и хората ме имат за сбъркана, защото си харесвам по-големи от мен. Ами нищо чудно връстниците ми са направо трагедия. Винаги съм харесвала момчета над 18, защото вече са се наживели казвам за някои не всички и знаят какво искат, а аз макар и на 15 не искам да съм с много момчета искам само един, но този един да е добро момче да мога да си споделям за всичко с него, а не като тези на по 15-16 години казваш им нещо и отиват веднага на друг го казват. Не ме интересуват парите ТЕ НЕ СА ВСИЧКО!! Не ме интересува дали е грозен или дебел просто искам момче което да си ме обичка да съм му всичко както и той за мен... Но уви НЯМА..
Ще намериш все някога момиче не се отчайвай. Това че тази те е оставила не означава че няма да намериш друга.. всичко минава
Успех!!
Ася

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d203585b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ооо жените му били виновни. Стига си хленцал. Неблагодарни . . . с какво ти е длъжна за какво да ти е благодарна кажи ми. Какво толкова голямо си направил за нея. Обичал си я добре. Друго? Не! Тогава не се отнасяй с хората сякаш са ти длъжни. В живота става така понякога порасни и го приеми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 923010a540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Първо искам да те посъветвам нещо - никога, ама никога не говори в множествено число. Да не би да си ходил с всички момичета по света. Извинявай много, но това, че две момичета са те наранили изобщо не значи, че всичките "мили дами" са такива. Аз пък съм момиче и мисля точно обратното. Когато едно момиче се влюби то обича до живот, колкото до момчетата-те след време забравят какво е любовта. И преди да кажеш нещо-аз знам това от опит. През целия ми живот мама много е обичала тати, а той така се отнася с нея, че не мога да гледам. Но естествено има и такива момичета, това се опитвам да ти кажа че, всичко си е до човек. Това, че си наранен не ти дава право да съдиш останалите от този пол. Вместо да се вайкаш продължи напред с гордо вдигната глава и ще видиш как без дори да си търсил и съвсем неочаквано ще срещнеш сродна душа.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 80f962db8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Въпрос към автора, както и към някои от коментиращите - ЧЕТЕТЕ ли постовете си? Да - вашите собствени писания! А рабирате ли си ги??
мъж 36

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 23cae09f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Дa н 14, a ти хaпчето си редовно пиеш ли? !

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2c95b2fd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хаха не се носи младеж, какво искаш от 14-15 годишни момичета. В тази възраст момичетата си падат по лошо момчета. Ако искаш да имаш успех - стани и ти такъв - лошо момче.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker