Необяснима ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Необяснима ситуация
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1532 пъти
Здравейте,
аз съм на 23 години и това лято бях на бригада в Америка и се запознах с едно момче от друга държава. Допаднахме си страшно много, намерихме много общи теми за разговор. Когато работихме заедно времето минаваше неусетно. Още от самото начало се заради нещо между нас, но и двамата седяхме настрана и сякаш не обръщахме внимание. Останалите колеги също забелязаха и започнаха да се закачат с нас, но ние сякаш приемахме всичко на шега.
В началото на лятото действително не исках да имам по-сериозни отношения с него. Както на мен, така и на него му беше ясно че сме там само за едно лято, а летните авантюри не са по-вкуса и на двама ни.
На един от купоните той се опита да ме целуне, но аз не му позволих... ( за което съжалявам в момента ). След това го изпратих до тях и той ми предложи да остана да спя у тях, но аз отказах тъй като той беше пил.. не беше пиян.. но реших че е по - добре да не оставам...
Към края на лятото, обаче чувствата ми се задълбочиха и започнах все повече да си мисля за него. Разменяхме си усмивки на басейна, често той ме прегръщаше без дори да очаквам, правеше си шеги във фейсбук.. като ми пращаше сърчица, а после се извиняваше че не искал да ми прати това.. ( което определено е доста детинско! )
Последната седмица в Америка аз осъзнах колко много ще ми липсва и му казах.. той отвърна, че и аз ще му липсвам.
След това реших да прекарам последния ден с него и останалите колеги, разходихме се и през цялото време аз и той вървяхме заедно и си говорехме.. той ми помагаше да минавам през по-труднодостъпните места в гората, носеше ми раницата..
Вечерта се събрахме всички в неговия апартамент, разглеждахме снимки и той ме прегърна. Каза ми, че изглеждам добре в дънки, а аз отвърнах, че дънките изглеждат добре на мен.. и така отново се смяхме.. :)
Дойде време да си лягаме и двамата легнахме заедно в неговото легло.. прегърнахме се и говорихме цяла нощ.... но за общи неща... въпреки това имах чувството, че мога да седя вечно и да говоря с него.
На следващия ден го изпратих и той ми подари очилата си, даде ми и своя снимка.. беше малко тъжно но аз знаех че ще го видя пак.
След като се прибрах в България не спирах да мисля за него. Всеки Божи ден от сутрин до вечер.. дори когато спях.. само той ми беше в главата. Поддържахме си връзка във фейсбук и той ми сподели че си е загубил едни очила, затова реших да му направя подарък и да му купя същите.
Мина се не мина време и взех и друго решение.. да попътувам малко и да се видя с него. Взех си билети, писах му, уговорихме плана- да остана в хотелче близо до неговата къща ( той живее в планински град ). През това време той ми обясняваше как нямал търпение да отида..
И така дойде дългоочакваният ден и аз отидох.. той ме посрещна :) Държа се много мило, отидохме да ядем в мола, където се видяхме и с един друг колега от лятото. Аз бпх много щастлива, че съм там..
Същата вечер след като се настаних в стаята си той ми писа и аз му намекнах че може да дойде ако иска. Той отвърна, че би дошъл само ако не съм много изморена. Естествено казах му че не съм... и следмалко той дойде. Седна на стола, а аз на леглото и отново си говорихме някакви общи неща. След това и той се премести на леглото.. така започнахме да се боричкаме.. той ме щипеше.. и си играеше с мен.. но вместо да е мил и нежен той беше груб, просто ме хвана за краката, обърна ме и ме удари по седалището.. след това още малко поговорихме.. той каза че е изморен и си тръгна. На тръгване каза да се насладя на първата си вечер в хотела....
На следващия ден отидохме до съседния град, където е университетът му. Там в квартирата му аз лежах на дивана докато той учеше. След това той легна на леглото, аз легнах до него и се прегърнахме. Той беше легнал по гръб и аз се качих върху него и сложих ръце на гърдите му, наведох се и го целунах по врата и усетих, че му става... очаквах да направи нещо, но той остана просто ей така... след това отново се боричкахме и така.... прибрах се в хотела. На път за хотела, докато бяхме в колата му той ме попита дали съм изморена и ако не съм много изморена можел да дойде да ме посети. Естествено аз отново му казах че не съм изморена... След около час той дойде, носеше бонбони. Аз се бях постарала да изглеждам добре. Беше 11;30 вечерта. Той поиска да му направя масаж и аз откликнах на желанието му. След това легнах, близо до него, прегърнах го и лицата ни бяха много близо, казах му че ще бъда там още няколко дни и че наистина много ще ми липсва когато си замина, а той ми каза да не мисля за това сега... и... така си останахме в тази поза.. просто седяхме и се гледахме. Попитах го дали не мисли че всичко това е странно, а той отвърна че не е.. след това добави че си е мислел за връзка от разстояние но според него не било добра идея.. и тук аз нямах какво да кажа.
Същата вечер се запознах с родителите му. Много гостоприемни и мили хора. Дори започнах да си мисля че просто манталитетът им е такъв, че се е държал мило с мен не защото ме харесва, а просто защото така е възпитан.
Следващите два дни ходихме по дискотеки и барове. В дискотеката... във влака... той ме държеше за крака.. лягаше ми на рамото, сядахме един до друг.
Последната вечер имах романтична разходка със сестра му... защото той трябваше да учи за изпит. След това двамата със сестра му ме съпроводиха до стаята ми и там си казахме " Чао". Той ми даде любимата си флашка, която много харесвал.. с всички снимки от екскурзията ми и аз подхвърлих че ще му я върна следващия път когато се видим... но за съжаление не знам кога ще бъде той и дали изобщо ще има такъв.
Така на сутринта, майка му и баща му ме изпратиха до ЖП гарата. Помолих една жена да ми направи снимка с тях. Те ми казаха че съм като тяхна дъщеря и че биха се радвали да ги посетя отново. :) А аз добавих, че и те са добре дошли в България.
Качих се във влака и получих смс, в който той ми се извиняваше че не успял да ме изпрати, заради изпита си.. което аз напълно разбирам.. :) но това което не разбирам е защо се държеше по такъв начин.. да не би аз още в Америка да съм си внушавала, че той ме харесва, дали пък не е срамежлив, дали пък няма друго момиче? А може би се държи така с всички момичета...? Според мен оправданието му че не иска връзка от разстояние е глупаво, защото ако ме обичаше така както аз него, това не би било пречка.
Сега след няколко дни малко по малко започвам да се чувствам по-добре и придобих увереност. Реших за сега да не му пиша и да изчакам той да ми пише.. ако изобщо пише. Освен това аз бях тази, която отиде при него.. а той живее в друга страна. Мисля че това е достатъчно доказателство и показва колко държа на него и колко го харесвам. Ако действително има някакви чувства към мен, мисля че сега е негов ред. А според вас? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 73dfd752db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре че не е арабин или някакъв друг резак някакъв... всичко останло ще се оправи, ще видиш!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3e93b9b2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ясна ми е работата. Той е още наивно честен спрямо жените, както бях и аз. Няма сериозни намерения към теб или счита ситуацията за практически невъзможна, за това и не е искал да те опъне, един вид за да не те измами да му възложиш някакви големи надежди. А ти си била път чак до там за да го видиш пак. Няма какво да му се слагаш повече, ще видиш, че няма да ти пише.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7126c62f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не каза откъде е той. Държавата оказва влияние върху поведението на хората израстнали в нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4c1d48cc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за коментара. Най-вероятно е така, но все пак опитах и сега знам със сигурност. Според мен ситуацията не е невъзможна но.. вече няма значение. Все пак можеше да ми намекне от по-рано, че няма сериозни намерения...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7bb2079f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виж, според мен човека те харесва, но нааистина връзка от разстояние се поддържа много трудно. Може би точно това го спира. Стой сега и недей да му пишеш, виж той какво ще направи. Ако те иска в живота си, ще направи всичко възможно, за да си там!

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b68cc861d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Откъде е момчето?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3e93b9b2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, хем си права, хем има нещо друго, което е трудно да се обясни на човек, който не го е преживял. Ясно е че той те харесва в някаква степен, може и само чисто физически, но има нещо което го спира. Какво е то аз мога само да предположа, защото всеки човек е различен, но знам само че тази пречка няма да отмине, ако ти постоянно му показваш, че мислиш за него и че си готова веднага да хвръкнеш. Щом толкова дни сте били сами, ударил те е по задника и е получил ерекция, и дотам сте си останали, момчето има емоционален проблем. Предполагам още изживява някаква стара болка, което му пречи да бъде щастлив. Може да се е колебал дали да не предприеме голямата крачка към теб, но да е усетил, че това няма да му помогне, а само може да нарани теб.
За това не си виновна ти, а просто трябва да мине време, т. е срещнали сте се в неподходящо време. Единствената ти грешка е че ти видимо си налапала въдицата и той знае. Това в комбинация с първото ми предположение, ако е вярно, значи че той няма да направи нищо. Не искам да ти обяснявам надълго и нашироко защо е така, но е така.
Второ, някои западни народи наистина имат определени традиции на общуването, които са доста по-различни от нашите. Понеже казваш, че е от друга държава, ще играя на тото и нека те питам, дали случайно не е германец? Шансът да позная не е голям, но познавам само техните нрави и описанието което даваш страшно съвпада.
Трето, защо мислиш, че не е невъзможно, какъв ти е потенциалният план? Можеш ли да се справиш сама да си осигуриш престоя и образованието/работата там?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker