Не искам да я нараня! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да я нараня!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2106 пъти
Здравейте!

Момче съм на 21 години. На скоро почнах работа в една фирма. Запознах
се с много хора, някои от които вече сме приятели. Наскоро забелязах, че една моя колежка иска да сме нещо повече от приятели, но аз не мога да отвърна на нейните чувства. Може би ще я нарека един от най-добрите ми приятели от другия пол. Споделя ми всичко, както и аз на нея, иска да идваме и да си отиваме заедно. Да не говорим, че ми пише и ми се обажда всеки ден. На работното ми място идва буквално през 30 минути и вече започнах да се задушавам. Не искам да я нараня, знам какво е да си влюбен в някой, но той да не иска да те разбере(боли). Обмислях варианта да се преместя в друга смяна или да сменя работата, а отговаряше
"И аз ще дойда с теб" Веднъж за да спре да ме търси, и казах, че си имам приятелка от около месец. Тя се разсърди, не ми писа известно време, беше ми гадно, че я нараних и след известно време пак започна старата песен. Как да я накарам да не ме харесва, без да я нараня. Никога не съм и давал поводи, че искам повече от приятелството и. Престанах да и говоря, но тя пак идва при мен за да си говорим. Аз самия съм много чувствителен и не мога да отрежа човек и на го нараня. Моля дайте ми съвет как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 976352bdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Как да я накарам да не ме харесва, без да я нараня?" - е това нещо ако го измислиш как да стане, ще получиш Нобелова награда за мир, обещавам ти го! И то не една!

Проблемът ти е по-скоро тук: "самия съм много чувствителен и не мога да отрежа човек и на го нараня" - човек рано или късно в живота си трябва да се научи да казва категорично "Не!", независимо от мнението, чувствата, болките и т.н. на другите. Иначе нямаш начин да бъдеш себе си и нямаш начин да сбъднеш мечтите си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f1e368940d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление няма как да отхвърлиш някой, без да нараниш чувствата му... Единственото, което което можеш да направиш за нея, е да бъдеш честен и да и признаеш, че между вас не може да се получи нищо, защото не можеш да и отвърнеш на чувствата. По този начин ще я освободиш и малко по малко, тя ще спре да бъде емоционално обвързана с теб и ще започне да търси щастието си другаде. Вярно е, че ще я нараниш, но докато не бъдеш ясен и точен с нея, тя все ще живее с някаква надежда, че между вас може да се получи нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 42d279df02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При мен беше обратната ситуация...
Много харесвах едно момиче, ама все ми даваше противоречиви сигнали. Докато един ден не ме извика директора и ми каза, че тя е подала оплакване за тормоз от мен. И ме съкратиха. Тя просто не искала да ми нарани чувствата, а аз глупакът си мислих, че ... не знам ... харесва ме, но е малко срамежлива...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker