Най-добрия прятел на бъдещият ми съпруг ме сваля :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-добрия прятел на бъдещият ми съпруг ме сваля :(
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2641 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 24 и ще се омъжвам след 3 месеца. Може да се каже, че живота ми е мечта. Годеникът ми е страхотен мъж и много го обичам и с този негов британски акцент направо... Но има проблем най-добрият му прятел ме сваля, първоначало дори не забелязвах мислех, че се шегува и не го приемах на сериозно. Преди два дена обаче прекали. Бяхме на едно парти и аз си пийнах доста, годеникът ми говореше по работа и беше излязъл на вън. През това време прятелят му дойде и започна да ме прегръща и се опита да ме целуне, аз буквално изхвърчах на вън. След това получих смс в който казва, че съм първата която му отказва и, че това го възбуждало, че аз съм причината да скъса с прятелката си и др. Веднага го изтрих. Опитех се да споделя с една прятелка и нейния отговор бе, че нямало нищо лошо за една вечер с него. Вярно е, че е сваляч от класа и изглежда добре, но моето момче го превъзхожда от всякъде.
Моля ви за съвет какво да направя, нямам на кого да споделя и много ми тежи. Не мога да кажа на годеника ми защото ще стане скандал. Благодаря ви предварително и се извинявам ако има правописни грешки, ръцете ми треперят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 231c1bd2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ее, ти кaто девственицa или сaмо искaше дa се похвaлиш;)
Честито ти зa бритaнецa, рaзбрaхме и че приятеля му искa дa " топне ", aми режи бе момиче!!!
Пък моя мъж с испaнски aкцент.. ммм, къв горещ;)))))))

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5db02917bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз така се омъжих навремето за най-добрия приятел на гаджето ми. Кажи на годеника си, това постъпка на приятел ли е според тебе?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1686b00c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   А дали пък не ти правят номер с годеникът ти, един вид да те проверят :-)? Не вярвам най-добрия му приятел да те сваля наистина... пък ако е така, е мноого подло... ама много.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a2312cc973
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се учудвай, че те сваля - българките са си "извоювали" репутацията на к*рви в чужбина, затова и много често чужденците (особено пък англичаните, които кой знае какви истории са чували от Слънчев Бряг) само като чуят, че дадена жена е от България, или Източна Европа като цяло веднага си мислят, че само защото са чужденци ще я вкарат на мига в леглото си.
Та в общи линии и затова те сваля този уж приятел - за него си просто една българска курва, която иска бързо и лесно да прекара през леглото си.
Съществува и вероятност да е подучен от годеника ти, за да те проверят колко си му вярна, но това ми звучи доста конспиративно, глупаво и детинско.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 407d509bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   ами ако е капан? и кво пречи да кажеш на твоя не ми е ясно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6c2a2ac474
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   "Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какво представляваш!" - съвсем на място казано, струва ми се...
Разбрахме, че си вървежна - гледай да не свършиш в канавката, като много такива преди тебе.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 45b4cb6f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 доста си братален не мислиш ли. и погоровката не важи в пълни сили знам човек който е страхотен но как да кажа няма успех ни с приятели ни пък с жени все на някакви влечуги попада. бАвторке разбирам защо хора като номер 6 ще кажат подобно нещо смисъл как се изрази и как се похвали не че е нещо лошо но наистина отстрани може да бъде тълкувано по друг начин. И това ако ти е приятелка кка може да ти дава такъв съвет ти си знаеш хората но бих ти дала чисто пирятелски съвет то просто си личи какъв е човека отсреща ти и няма да е лошо да почнеш да разпознаваш и вследтвие на това да разграничаваш кои са ти истински приятели и кои само се преструват на такива и да ги махнеш от живота си. Съветвам те да кажеш на годеника без да се страхуваш защото пирятелят му не е никакъв приятел и той трябва да е наясно с това което прави и да го разкара и ти го разкарай дръж се хладно грубо не му говори не ми пиши не му отвръщай по никакъв начин и все някога ще спре. ако обичаш приятеля си това ще направиш а не примерно да се тюхкаш и в крайна сметка да спиш с пирятеля му меко казано зле ще изглешдаш и тогава вече бих подкрепил твърдението на номер 6.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e3b98fb673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами приятелката ти има грешка, не е нищо ако го направите. Ако си държиш на твоя, няма да питаш дали да го направиш или не. И както си на път да се омъжиш не разбирам, ще дадеш клетва да си с него в добро и зло и до края на живота си и си питала приятелка дали да го направиш със най-добрия му приятел? Замисли се над живота си мечта, не те съдя, просто искам да помислиш преди да си направила крачка. :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f16f1ab396
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз бих казала на приятеля си. В случая няма от какво да се притесняваш - нито нещо си направила, нито пък ще излъжеш за нещо. Да му мисли "приятелят".

П. П. Възможно е между другото да е бил пийнал и той. Знам ли, чак такава подлост - да ти налети докато приятеля му е на метри от него...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e99d701dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен това е номер. Явно има питеснения годеникът ти и е решил да те пробва. Ако е така, по-добре му кажи, защото ако не му кажеш, може да се изтълкува, все едно си оставяш вратичка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aca70adb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Подкрепям на 100 % номер 4 и 6. Много точно е казано. Аз ще ти кажа друго. Западняк, който е стигнал да се ожени за българка, определено много не му върви с жените или просто си търси слугиня. Другият вариант е да е негър, който ще чака да го гледаш и да го храниш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 99b70ff520
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е потвърдено, че годеникът е британец, защото ако е няма да става дума за британски акцент, очевидно е, че британците си имат такъв, няма защо да се уточнява. Ако наистина е станало така, според мен, е трябвало да кажеш на годеника си и дори да му покажеш смс-а. Той трябва да знае, че т. нар му най-добър приятел го прецаква.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d705234d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аууу"... и с този британски акцент... ", да падне човек от смях. Ти въобще имаш ли представа с какво се захващаш "с този британски акцент"? Явно нямаш или искаш само да вземеш английско тескере. Но и то не се взима така лесно. Преди време имах честта да поживея и поработя в Англия за известно време. Не става въпрос за професия, каквато работят повечето българи - по строежи, чистачи и т. н., а в офис, на бюро. От самото начало ми направи впечатление, че англичанките, дойде ли петък, направо се разгонват на макс. Пиене, пъбове, клубове и много секс. Не пробират, няма значение мястото и т. н. неща, които не са привични за нашите - български разбирания. Изминаха няколко месеца, през които с интерес наблюдавах начина им на петъчно веселие, включвах се в партитата, но все още ми бе много странно. Един ден попитах прекия си ръководител, който бе чист, бял, малко над четиредесетте англичанин защо тия техни англичанки се държат по този начин и се праскат с познати и непознати на поразия (имало е случай, когато омъжена англичанка, моя колежка е минавала 4 различни за вечер в заведение - факт). Той се подсмихна и ми отговори много красноречиво. Рече: "Ами, извинявай, но половината от нас сме алкохолици, а другата половина - педерасти. Кой да ги е*е тия нашите жени, а? ". Та, ти си знаеш защо си с "този негов британски акцент", но ще е или едното, или другото. При тях средно положение няма. И аз стигнах до този извод след времето прекарано там...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 39ff996a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   По добре седни и поговори с годеникът ти това във всички случаий е най-доброто решение

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 84b3eef6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Или наистина те сваля, или просто те тества.... но и в двата случая влизаш в графата "лека българка". Истината е, че в западна Европа (и особено във Великобритания) почти никой не гледа сериозно на нашите момичета и жени. В преобладаващия брой случаи британците, обвързани с българки са такива, които или просто търсят забавление, или такива, които по никакъв начин не могат да се уредят с британка.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 952ab671eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   "Опитех се да споделя с една прятелка и нейния отговор бе, че нямало нищо лошо за една вечер с него" - страхотна приятелка имаш - и акъла й си е на мястото, и добрата й съвест, и мъдрите съвети... , завиждам ти благородно ;) В крайна сметка щом ви се курвее - баш сега му е времето - възрастта ви е подходяща..
М. 35

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 311eed45b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   на твое място нямаше да трия смс, щях да го покажа на гаджето си. Така онзи нямаше как да се извърти, че ти си му се натискала и щеше да се отървеш от него. Сглупила си.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 05f3d5b77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   номер 4 е прав. Българките наистина си заслужиха първото място по някои критерии в цялата вселена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fdf2508905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Всяка нормална жена би показала смс-а на бъдещия си съпруг. Или те е страх, ме годеника ти ще се усъмни в теб, или наистина си дала повод на приятеля му да постъпи така, или те изпробват. Замисли се в обратната ситуация- ако твоя приятелка сваляше годеника ти, би ли искала да знаеш?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e44684951e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Просто кажи на годеника си, че този човек (приятелят му) не ти харесва.
И не разбирам какво има за чудене и чупене на пръсти или съжаляваш, че не си се възползвала от случая.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3008a25d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката :)
Много благодаря на всички за съветите и отделеното време. Помогнахте ми да се реша да разговарям с него. До номер 11 и номер 15 аз не съм раждана в България, нямам много голям поглед над това как седят нещата с "другите българки". Заедно сме от 5 години и мога да кажа, че ме гледа като принцеса, но аз не обичам да получавам всичко на готово изкарвам второ вишо образование и работя. Но ето изведнъж неговия така "добър" прятел се завърна...
Благодаря още веднъж наистина се почуствах добре след като си споделих с вас :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: abf819a0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Разбира се че трябва да кажеш на приятеля си!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3d96be0734
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аууу,какво олицетворение на верността......
Направо като в красив и страстен индийски филм с Радж Капур.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7aa9793fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Браво на теб, че не си дала да те целуне! Такива жени се ценят в днешно време. Кажи му, че ако не престане, ще кажеш на приятеля си! м28

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker