А сега.. на къде? По пътя осеян с красота и любов или по другия, в който аз ще сам мъжа във връзката и ще трябва да се мъча много за да живея добре? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А сега.. на къде? По пътя осеян с красота и любов или по другия, в който аз ще сам мъжа във връзката и ще трябва да се мъча много за да живея добре?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3271 пъти
Гледах да стоя настрана, гледах да не се издавам, че ми е симпатичен, но то стана по - силно от мен. Комбинацията от умен, красив, преуспяващ мъж ме опияни, нежният му допир, начинът, по който целува, така нежно, възбуждащо... Но само това, не му позволих повече освен да ме прегърне и целуне леко, но не по устните.... Но няма да забравя как пулса ми се ускори и сърцето ми щеше да се пръсне от присъствието на 100%-тов мъж до мен... Тялото ми пулсираше, исках да го спра, не можеше да продължим, не трябваше да стигаме твърде далеч.... Имам си приятел. С него не върви. Имали сме много спорове, сега нещо ми липсва, и може би затова си позволих да погледна друг. Разликата между двамата е коренна, огромна, като бездна, страшно различни са един от друг. Приятелят ми ме нараняваше много през последните месеци, като вземаше на шега думите ми, че след това може да ме нарани и да стане необратимо. Караше ме да плача адски много пъти и доста често пренебрегваше желанията ми. Той е още малък. В смисъл, че все още не е пораснал мъж, не мога да си кажа много неща с него и се принуждавам да зацикляб и да деградирам дори, но леко. Аз държа на образованието, а той не. За него винаги аз съм виновна, или аз съм виновна или е неутрален, но никога не е плакал, че ме е наранил и не се е извинявал.... Не мога да разбера от къде намери сили да стои като статуя пред мен всичките пъти, в които бях в депресивна истерия и плачех пред него.. Докато другото момче, гледам да го опозвая преди да действам.Просто такъв мъж не съм срещала през живота си. Надявам се и да не греша. Чаровен, умен, винаги знае как да отговори остроумно на всичко, джентълмен, идва, взима ме, прибира ме, постоянно ме пита как ми е по-удобно, това са малки подробности, но най - ценя това, че е улегнал, с 5 години по- голям от мен е знае какво иска. Че когато кажа нещо, което приятеля ми не схваща, той го осъзнава и ме разбира, вместо да направи скандал.
Ужасно много ми се плаче, но се въздържам, опитвам се да бъда малко по - разумна и сдържана, да се контролирам, със сълзи нищо не се оправя. Имам време да помисля, да преценя кое е най - правилно, ужасно много се колебая. Новото момче има да ми предложи толкова много, и най - вече отношение... Докато приятеля ми дори няма свое жилище и незнам дали някога ще може да си го позволи, чака на мен аз да го осигуря и не веднъж се е шегувал по начин, по който осквернява тези лични придобивки, ако мога така да се изразя.
Прекалено дълго писах, дано не съм объркала някой, но наистина е голяма каша в главата ми, дори сигурно съм забравила да спомена нещо.
Живота постоянно ни поставя в подобни ситуации. Сложни ситуации. от една страна ако съм със новия, ще е страхотно, дори семейството ми неможе да повярва какъв джентълмен срещнах, галантен, мил, страхотен, начина му на общуване, сякаш е изкаран от накой филм. Не го идеализирам, наистина този мъж си е сто процентов мъж, и съм сигурна, че много жени тук ще се съгласят с мен. Рядко птиченцето каца на рамото..рядко... с него имаме общи възгледи за живота, в сферата на работата имаме сходни неща, и двамата искаме да се развиваме умствено... И двачата подкрепяме това, че не е важен външният вид, а това че дори след време като остарееш ще има какво да си кажеш с човека да теб. И когато погледнеш в очите му там да видиш онзи същия човек, като преди години.
Казва ми, че съм доста зряла за възрастта си, 21, аз също се намирам за зряла, като изключим че умът ми не побира това, че допуснах да се влюбя в друг, докато имам връзка, която ми беше достатъчна, но връзка в която се пренебрегвах и се налагаше да казвам да виновна съм, за да върви всичко.... Връзка, в която ме харесват заради външният ми вид и секса, вместо да се обърнат и да ми кажат, че имам невероятен поглед, че съм умна, че съм въздържана и добра и че това са качества, които подлудяват един мъж. Ако е мъж де....

Надявам се колкото се може повече хора да споделят мнението си, естествено аз си взимам решението, но просто в този сайт има доста умни коментатори, и ценя тяхното мнение. Имам нужда да ми олекне. Имам нужда да помисля, така че да разбера всичко точно и ясно. Имам нужда....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7d192a5d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, миличка, много си малка, но имай едно на ум с новия. Лубовта винаги замъглява погледа и ни кара да виждаме, не нещата какви са в действителност, а нещата които иска сърцето.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: cb902df1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина звучиш доста зряло като за 21 години, както и доста уверено в качествата на новия. В такъв случай без скрупули давай смело, 100 % няма гаранция никъде. Успех!
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 67d8b8c676
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не прибързвай - все пак в началото всеки гледа и се старае да изпъкне с положителните си качества. Имала съм тази дилема преди време и сега вече виждам , че ако бях избрала новия щях да съжалявам- не казвам , че и при теб е същото , но не избързвай.
Ева

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 82557d0874
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Същата история, само дето в моя случай аз съм "джентълменът" (поставям го в кавички, за да не звучи прекалено нескромно), а тя е женена за такъв като твоя... и е с 3-4 години над моята възраст.
Питаш ли ме дали ми е лесно? Като гледам как се разкъсва жената, която цял живот съм търсил (около 40-така сме).

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 583baafb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много добре те разбирам. По дявoлите... адски много. Била съм в подобна ситуация. Аз избрах истинския мъж, според мен тогава, който пък много бързо ми писна и се върнах отново назад. Сега не съм с нито един от двамата, но не съжалявам. Това е опит, който придобих, взех си поуката и да се надяваме, че няма да го допусна пак
Твоята история може да е различна. Млада си, само на 21. Вземи от живота каквото ти дава, пък да става каквото ще. В обратния вариант може да съжаляваш, че си пропуснала нещо.
Ще ти кажа и една изпитана тактика. Вземи една монета и избери - единия е ези, другия тура. Хвърли монетата и виж какво се е паднало. Ако ти хареса какво е значи решението е ясно. Ако не ти харесва, значи всъщност искаш другото ;)

Успех със самоизучаването

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8e101c76e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом започнат съмненията, щом първият те кара да плачеш, щом чувстваш, че е незрял и на него не може да се разчита и пр. и пр. не се колебай! Нали помниш какво е казал един от героите на Ел. Пелин "Животът без любов и една лула тютюн не струва!" Не звучи ретро - така е. Естествено, че за една зряла и съвременна жена възможността мъжът да й внушава сигурност - и като характер и да е стабилен финансово е от голямо значение. Че какъв мъж е, ако чака на жена си? Това е според мен. Има и много по-оправни и еманципирани жени, които дори издържат мъжете си. Но за мен това не е съвсем нормално. И най-важното - привличането, начинът, по който ти въздейства. Общите интереси и разбиране за важните неща в живота. Това само е достатъчна причина поне да опиташ. Ти си на 21 и не живееш в Ориента, където дадената дума или нещо подобно те задължават да продължаваш връзка, която явно не те удовлетворява. Като гледам на колко години си - на теория мога да съм ти майка. Т.е. имам много по-богат опит. Повярвай, щом гледаш с очите на влюбена жена към другия, то настоящият ти приятел просто не е мъжът за теб. Да, не се чуди - за мен ти си влюбена в дугия, въпреки, че може би не го осъзнаваш или не си признаваш. Звучиш възторжено, звучиш като щастлива млада и влюбена жена и бих те посъветвала да отхвърлиш съмненията и да приключиш с явно изчерпаната си връзка. Защо да си с момче, което не уважаваш и не обичаш или поне не достатъчно? Дори новата връзка да не се развие си струва да опиташ!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2350db1c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен нещата са съвсем ясни- избери новия! Защото с него сте си паснали в почти всичко и само с такъв човек може да имаш пълноценна връзка и да си щастлива. От личен опит знам, че с мъж който не е на интелектуалното ниво на жената сме обречени на провал и страдание.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f5ec529489
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен с настоящият нямаш никакъв избор- бита карта е, няма какво да търсиш там! Имаш възможността да опиташ с новия- ако се получи- супер, ако ли не, не са единствените мъже на света я!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker