Не мога да се откажа от него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да се откажа от него
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2135 пъти
Здравейте, моята история е дълга, но ще се опитам да бъда кратка. Всичко между мен и него започна на шега. Срещнах го на работа беше ми редовен клиент. Няма да си кривя душата може би в началото парите му изиграха голяма роля. Идваше със скъпи коли, хубаво облечен нищо не му липсваше. Искаше ми номера постоянно, не отлепяше поглед от мен. Накрая получи това което искаше, взе ми номера и излязохме на кафе. Беше честен от самото начало, че има жена в живота си с която е от 15 години. Не бяха женени, но само на документи иначе си бяха семейство имат малко момиченце. Тогава не осъзнавах каква грешка правя. Беше ми хубаво да излизам с него беше ми като баща който никога не съм имала. Имаме 20 години разлика. Искаше от мен да уча заради него се записах и се преместих в друг град да живея. Мислех, че след като се преместя всичко ще приключи между нас и всичко ще се подреди. Но бях в голяма грешка той започна да идва през ден при мен. Ходихме на почивки, беше ми много хубаво. Докато един ден жена му не разбра. Тогава нещата се усложниха. Вече се обичахме не можехме един без друг. Той обича да ме контролира не ми дава много да излизам, постоянно ме следи много ме ревнува. Иска да е с мен, но голямата разлика в годините го спират. Иска дете от мен. Жена му прие всичко, но започна да ме следи дали се виждам с него. Сега не знам какво да правя знам, че ще е по-добре всичко да приключи. Но не мога без него. Много го обичам и знам, че и той ме обича.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0b312609a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещо ми намирисва на измислена история, защото е лишена от всякаква емоция. Ако е истинска все пак, съветвам Авторката или да го напусне, или да постави ултиматум да се раздели с другата жена и дори за брак ПРЕДИ да тръгне да ражда деца от подобен мъж.
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4c7f4ac0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Не мога да му поставя ултиматум да я остави, не искам да бъда егоистка. Срещнах се с жена му тя иска да направи всичко да го задържи. Жал ми е за нея утре може аз да съм на нейно място. Но не мога и без него постоянно мисля за него, до сега не съм изпитвала подобно нещо. Не знам дали ще го преживея. Нямам идея какво да правя. Ума ми казва едно сърцето друго.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c1341e2c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре приключи с него не ми харесва тази част с контрола млада си ще го преодележ не се забърквай в такива каши. Не си ми робиня че да казва какво да правиш и какво не с кого да излизаш и с кого не да изилазш ли изобщо и прочие ще ти реши от свободата ти и ще прави с теб каквото си иска не вярвам да изостави пирятелката си и не вярваме че те обича. Не знам просто аз лично не свързвам любовта с алтиматуми или пък с конторл и ограничаване на някого едва ли не да го питаш можеш ли да правиш нещо или не не го разбирам мисля че прекалено си хлътнала че да разбереш това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f94aeb024d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж вие имате 20 години разлика, това са много.. но за сметка на това можеш да научиш много неща от него, като житеиски опит и като цяло, но в никакъв случаи не му даваи да те контролира, ти си млада и имаш правото на тези години да изживееш купища неща. Ако наистина се обичате, а жена му е проблем, говори с него ако тои те желае нека се разведът. Ако ли не... бъди му любовница, резерва.. Ти си решаваш, но както казах говори с него ако те иска ще направи нещо по въпроса ако ли не Не се занимаваи.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b31fcc1d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имaт дете с женa му, и с теб искa дa имa, без обaче дa се откaже от женa си, дa я освободи и тя дa си търси щaстието. И теб не пускa.... хaрем си прaви човекa, сaмо дето не вие събрaл още нa едно място. Виж, той че е егоист, то е ясно, освен товa обсесивен ( скорпион? ). Хубaво си помисли, преди съвсем дa си се постaвилa в позиция нa aбсолютно зaвисимa от неговaтa воля и помощ, но сaмотнa мaйкa с дете. Тaзи неговa обсесивност ме кaрa дa си мисля, че детето е по- скоро типичнaтa " вързaнкa " зa тaкивa мъже. Не че толковa дете му се ще, инaче щеше дa искa също дa е с теб и ЗAЕДНО в ежедневието дa се грижите зa товa дете. Той инaче добре те е " нaместил " в друг грaд, дaлеч от семейството му, дa не рaзбирa женa му, тоест вече те е постaвил в позициятa нa " онaзи, която ще крием".
Ти си знaеш можеш или не дa живееш тaкa, но поне недей дa рaждaш от него. Зa него товa е сaмо дa те обвърже и дa е спокоен, че други мъжкaри нямa дa обикaлят, докaто той е около женa си. Нямa кaк инaче две жени дa пaзи и препикaвa едновременно. Aз бих пробвaлa дa го провокирaм и кaквото- тaковa, поне ще съм нaясно ( мaкaр че, не бих се зaбъркaлa с женен ). Излизaй, срещaй се с други, " зaбрaвяй " снимки, които дa види- усмихнaтa с друг някой си, прегърнaтa от друг. Зaбрaвяй дa озтриеш смс от покaнa зa кaфе/ дискотекa и остaви мобилния близо до него, веднaгa щом влезеш в бaнятa примерно, ще бъде проверен. Явно е тaкъв хaрaктер. Aми дaй му " стрaхове ", че те губи. Кaто питa кaзвaй му " в крaйнa сметкa ти си женен, a aз свободнa женa. И двaмaтa знaем, че товa някогa ще свърши ". Некa е нaясно, че единствения нaчин дa е друго.... е и той дa е свободен. Пък според рaзвоя ти си знaеш, изборa ще е твой, щaстието/ нещaстието също. Сaмо, не зaбременявaй, докaто не си сигурнa, че ДВAМA ще го гледaте товa дете, нaли нямa и него дa криеш от съпругaтa? !

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c1341e2c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 5 и какво ако му бъде любовница ти не виждаш ли те вече са в такова положение любовници са и виж как се опитва да я контролира поставя и някакви условия казва и да не изилза с еди какво си според мен си е контролиращ тип не би напуснал едната но му е приятно с другата но не ще да я изгуби и се опитва да я обработва тъй като вижда че е хлътнала да я подчини. и тя нашата като някакво кученце ще е в готовност ще го чака той ще се появява когато му скимне.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7137a14541
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ех, момичета, не разбрахте ли, че такива мъже не се развеждат. А и за какво да се развеждат? Симпатични и наивни сервитьорки - с лопата да ги ринеш. Слезте на земята! Авторке, това, че твоят любовник те подтиква да учиш, е много красноречив знак за това, че не те смята за човек на неговото ниво. Но всъщност ти прави услуга. И ако си умна, ще използваш ситуацията, за да ти плаща таксите в университета и да получиш добро образование (ти му даваш тялото и времето си, така че сделката е честна! ). Това е единствената полза, която можеш да извлечеш от връзката.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4c7f4ac0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Благодаря ви за съветите прави сте, ако ме обича толкова много колкото казва ще я остави заради мен. Ако не я остави значи не ме обича достатъчно и няма смисъл да се тормозя. Той просто не е сигурен в мен, защото имаме голяма разлика. Много го е страх да не остане сам накрая.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0b312609a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Развеждат се, развеждат се, номер 8 такива мъже, но никой не купува кравата, докат може да пие безплатно мляко. Моят човек се разведе, но първо трябваше аз да му дам зор и да си тръгна да видиш как бързо може да се разведе един мъж - за отрицателно време стана

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5c79ddc5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да прибери го, като се разведе този мъжкар..20 години разлика той вече мъж на фертилна възраст , като вземе да си напикава чехлите, ти още ще си млада и ще искаш секс от това го е страх....Толкова ли няма свободни мъже, но ти сама си каза, парите са изиграли роля....Само знай, че всяко удоволствие се заплаща , независимо дали си съгласна със цената.....И номер 10 голяма гордост , че си разведе мъжът....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker