Съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1558 пъти
Здравейте искам да споделя на кратко за моята първа любов. Аз съм на 17 и мисля че много скоро всичко ще свърши. Много се обичаме но когато сме заедно не сме толкова щастливи колкото трябва, а когато не сме заедно не можем и минута без да се чуем. За тези 2 години той се е заплесвал по още 3 момичета. Нищо сериозно не е имало просто ги е харесвал и си е писал с тях. Все пак аз съм ужасно ревнива, той също. И след всяко писание с някое момиче към което има някакви дори минимални чувства се карахме и разделяхме, но разбира се аз не издържах без него както и той без мен защото оценяваше какво е загубил и се събирахме. Сега е третия път в които ми се случва. Той беше във Финландия там хареса едно момиче когато се върна ми разказа всичко, защото аз исках да знам. Наистина се чувствам ужасно. Не знам какво да правя. Въпреки че ми обяснява колко съм прекрасна и единствена за него идва един момент в които вижда друга и страда за нея. Гадно ми е от факта че вчера си е писал с нея до 5 сутринта, а за мен дори не се сети. Не заспива мислейки си а мен, а за нея. Трепери за нея, а не за мен. На него му е ясно че никога няма да я види повече и въпреки това мечтае за нея. Много съм объркана не знам има ли смисъл да прощавам за 3ти път като знам че това сигурно пак ще се случи. Опитвам се да съм разумна и търпелива не избързвам с решението си, но съм много объркана. Той ми е първа любов и знам че е нормално да съм така. Знам че няма да е и последния тъй като съм на 17 и живота е пред мен. Но въпреки че се отплесва по други знам че много ме обича. И знам че любовта ни е силна. И все пак аз не мога да му имам доверие, а една връзка се гради главно на доверието. Трудно ми е да реша дали да продължа да се измъчвам да сме заедно и да не съм сигурна дали мисли за мен или за друга или да прекратя всичко докато не е станало прекалено късно. Другото нещо то което ме е страх е че съм в малък град и няма никакви равлечения и аз ще мисля само за него, което много ще ме измъчва. Не знам, не знам, не знам много съм объркана. Моля Ви помогне ми, дайте ми някакъв съвет ако сте разбрали нещо от толкова объркано написана ми на кратко история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 486c82eb8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Зaрaди " другото " ( че си в мaлък грaд и нямaло зaбaвления ) си го " зaдръж " още мaлко, докaто си нaмериш друг, с който дa се зaбaвлявaш. Пък може дa се окaже и точно момче:) Нaстоящия си го зaслужaвa, в крaйнa сметкa трябвa дa имa рaвенство нaли, кaквото зa него, същото и зa теб.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 475bbae7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Още след първия път всичко е трябвало да приключи, ако те е обичал силно никога нямаше да се заглежда и да си пише с други. След като си му показала, че държиш на него, той знае. че след всяка грешка ти ще му прощаваш. Изневерил ти е знаеш, че си пише с това момиче и пак си ОК. Това не е нормално, той е наясно, че това те наранява и страдаш... така ли правят хората, който те обичат? Казвам ти всичко това, защото съм попадала в твоята ситуация и още след първата такава издънка всичко свърши! Уважавай себе си, излизай навън с приятелки, чети книги, намери си хоби, не се оправдавай, че града ти е малък и няма развлечения, ако си толкова наивна ако ще и да си в най-голямия град, пак ще му прощаваш! Това се случва за 3 път, ще има 4 5 6.. до кога? Сигурна съм, че няма да ме послушаш, но бях длъжна да ти дам някакъв съвет :) Не се подценявай ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6d99fc6570
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И после ми казват да не обиждам. Ами на тая какво да и кажа? Сериозно, какво да и кажа без да я обиждам?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 07b5482a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Според мен колкото по-бързо приключи това, толкова по-добре за теб. Щом ти самата се чувстваш нещастна в тази връзка , просто трябва да събереш кураж и да я прекратиш. Аз лично мисля, че когато си с един човек, си само с него, а не с още 5 и т.н. , иначе кое й е истинското на връзката. А относно това , че живееш в малък град не е никакъв проблем, просто самата ти трябва да си поставиш цел и да го преодолееш. Най-важното е когато един път решиш и му кажеш, че не искаш да сте заедно, да не се връщаш, имай достойнство. Ако не си готова за това, просто трябва да се примириш. Все пак всичко си има начало и край, връзката ви също няма да продължи вечно. И все пак , ако решиш да направиш тази крачка, се отдай на нещата, които те правят щастлива, запълвай си времето и гледай да си заета, колкото може по-дълго време. Излизай с приятели, чети книги, учи, започни да се храниш здравословно, спортувай, наблегни на това да усъвършенстваш себе си. Успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 416b69ba90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не искам да те натъжавам допълнително, но ако толкова те обичаше нямаше да харесва други, защото ти ще си му предостатъчна . Дори не знам как още не си го зарязала. Явно ти имаш силни чувства, но е по-добре да се разделите и да намериш някой, който наистина ще държи на теб, и няма да се заплесва по други. ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5c7fa96747
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не, не те обича и не, не ви е силна любовта. Знам, че няма да го вземеш в предвид моя коментар, но с времето сама ще разбереш в какво се състои истинската любов. Хубавото е, че си още малка и не си си изгубила много времето напразно, поне ще научиш нещо от тази "връзка". Желая ти успех в живота и ще е по-разумно да продължиш без него, ще бъдеш по-щастлива без такива драми. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ce40c0291f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Едно от най-важните неща ,на които ме научи моята първа любов е ,че не трябва да се мъчиш,не трябва да продължаваш да поддържаш връзка с човек ,който не те прави пълноценен човек.
Мило момиче ти не изглеждаш като пълноценно живееща .....
Единствено от теб зависи дали ще мислиш само за него ,ако намериш силата в себе си и продължиш напред ще се справиш стига да го искаш и факта ,че си в малък град няма да е фактора ,който ще ти пречи.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ee49faa25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Този мъж няма да остане с теб - сама виждаш, че постоянно си търси нещо по-добро. Не те обича - привързан е към теб и си му сигурния вариант. Мъж, който обича не се държи така, както описваш. Млади сте, не сте се наживели още - нормално е да не е готов за сериозна връзка - за теб обаче ситуацията е унизителна, не е в реда на нещата да търпиш свалките му и той дори да не се прикрива. Излез от тази връзка, докато е време и намери някой, който ще те уважава и обича.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ae0bc6dabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Този може да те харесва, но не изпитва любов. Нямате бъдеще заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker