Имаме ли бъдеще? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имаме ли бъдеще?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2473 пъти
Здравейте, от около месец имам връзка с женен мъж. Всъщност сме колеги. той е мил, горещ, нежен, УСМИХНАТ...! Доста време се дърпах, но накрая реших да се пусна по течението. Има две момчета на 3 г. и на 5 месеца. За това всъщност и ми е криво най-вече заради децата му. Казва, че ме обича и, че брака с жена му е един вид фиктивен или по-скоро проба-грешка. Били са млади и набързо се е случило. Каза, че не правят секс и дори, че не спят заедно, но не му вярвам. На ден се чуваме по 20 пъти (може и повече) и всеки път той звъни. Даже и сега ме прекъсна... пита ме как бих реагирала ако съда реши да пръсъди децата на него и те трябва да живеят заедно с нас , или как бих реагирала вдадени ситуации свързани с родителите му. Казва, че не ме приема като любовница. Онази сутрин ми подари роза... каза да му разкопчая якето и котато го направих розата просто падна в ръцете ми, почувствах се незаменимо добре. Имайки се в предвид факта, че съм на 21 г. Моите набори не са ме изненадвали толкова сладко. Не е много по-голям от мен, но се чувствам спокойна когато съм с него. Не сме правили секс, а и му казах, че докато не се разведе няма и да го направим. Обиквам го все повече и повече, искам да му бъда опора и подкрепа, да е сигурен, че и да ослепее пак ще. съм негова. П ланове за бъдещето той прави.... как сме щели да се гушкаме след рабона на дивана, как ще готвим заедно и всякакви подобни. С него ми е хубаво, но проблема е, че навлязох доста дълбоко във връзката си с него и чувствам, че не мога вече да спра. Не си представям и ден без него. Постоянно си липсваме и жадуваме един за друг. Отдавна не се чувствам грешна за тази "забежка". Не мога да прецея какво да очаквам от тази връзка. Каза, че ще се разведе, но ме помоли за малка отсрочка, не знам дали ще го направи. Как да постъпя с него, как е редно дайте съвет, моля....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 65086d47da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Има две момчета на 3 г. и на 5 месеца. За това всъщност и ми е криво най-вече заради децата му. Казва, че ме обича и, че брака с жена му е един вид фиктивен или по-скоро проба-грешка. Били са млади и набързо се е случило. “

Що за глупост е това? Бил млад и не бил мислил - ами той последното дете го сторил преди по-малко от 15 месеца - тогава бил млад, а сега зрял ли е?
Не се занимавай с този, излъгал е една жена, лъже и теб. Бракът му действително може да е минало, но ти с този нямаш бъдеще. Най-малкото има малки деца да издържа, а ти твои деца кога ще имаш?
Да не мислиш, че се е засилил сега да зарязва онази с бебетата си, за да бъде с теб, за да прави още деца - ами за какво са му най-малкото, а ти като нямаш перспектива за семейство пък за какво да си с него?
Не му и вярвам на глупостите, защото не правиш бебета ей така с жена, с която не си бил спал. Да не е жена му Дева Мария?
Лъже те за секса, защото има бебе и онази не му пуска ВРЕМЕННО или се е разплула, но като му омръзнеш ще те замени с друга, дори с жена си. Има и мъже, които си течат по принцип на няколко стана. Не се занимавай. Станалото-станало, имала си хубави преживявания с този човек, но не позволявай да ти се проваля целия живот заради неговите глупости
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a987f2c9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как да постъпиш ли, ами проверката е висша форма на доверие. Това със секса е добра стратегия от твоя страна. Може да му кажеш, че няма да се виждаш с него докато не се разведе с жена си. Като го направи, тогава да те потърси...така ще стане ясно дали е сериозен и дали е истина това към тебе от негова страна...
Ти нищо няма да загубиш: ако наистина се разведе и те потърси, ще се съберете и всичко ок. Ако не го направи, значи...е фалшива работата.

Той може да не се съгласи на това, може да не иска да му се поставят ултиматуми. Но ако не лъже и му е чиста съвестта, би следвало просто да го направи...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41de4cb6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен всичките тези приказки ти ги говори за да си помислиш, че е сериозен с теб и да те вкара в леглото. Това, че не е правил секс със жена си последно време е обяснимо :) Все пак скоро е родила.... и както вече ти каза номер 1, сещай се за какъв тип става дума, който току що е направил второ дете на жена си и вече мисли да я зареже.... замисли се, дори и да имате връзка, колко по-лесно ще му е теб да зареже, като се появи следващата, която го кефи.
Истината за мен е само една, на тоя пич доста му се иска да тресне нещо чуждо, в случая теб, и затова е готов да ти наприказва всякакви глупости. Не бъди с очаквания за нещо много сериозно.
м30

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 050cd39120
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   нямате.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8818252299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има две момчета на 3 г. и на 5 месеца. За това всъщност и ми е криво най-вече заради децата му. Казва, че ме обича и, че брака с жена му е един вид фиктивен или по-скоро проба-грешка.
ЧИСТ БАЛКАНСКИ БОКЛУК. Проба - грешка две деца, които ще зареже заради пениса си????
ПЪЛЕН ПРОВАЛ ОТ МЪЖКИ ПОЛ.

И с 3 съм съгласна. Но и до секс да е... пак е боклук.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b1ac37e7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, няма да зареже децата си нито жена си, затова бягай с 200. Тегли му една и продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6bbe3f38d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе винаги са ми били интересни такива жени. Ама той бил женен, ама я обичал, ама не искал да се развежда, па сложно било, па не знам си какво. Как очакваш да излезе нещо от връзка с толкова много въпросителни?

И самият факт, че изневрява не ти ли говори, че утре и на теб ще изневери, че не е сериозен? Ако беше мъж, щеше да се раздели, след като брака му не върви и да си търси щастието другаде. Нямаше да измъчва и лъжи нито теб, нито жена си, нито децата си. Аз такива половинчати работи не харесвам. Или си с едната, или с другата. Винаги съм следвал този принцип и съм получавал в замяна сериозно отношение. И така смятам, че е мъжко и достойно. И не случайно имам щастлив брак и съпруга, на която мога да вярвам не на 100, а на 101%, както и тя на мен. И ние сме си го доказали с времето и то без да се следим.

И една връзка, зародила се в лъжа рядко приключва добре. Има нещо като карма на този свят. Само че много хора си мислят, че каквото и да правят, то ще си мине ей така между капките без последствия. Правят си глупости цял живот и в един момент като простигне сметката, започват да реват, че не могат да я платят и колко са прецакани от живота. Ами той живота си е какъвто го направиш.

Те маймуните не случайно преди да изядат един портокал си го мерят според гъза. Ако е твръде голям, не го ядат, защото не мгоат платят цената да го изакат после. Примера е тъп и в кръга на шегата, но и в живота е така. Лесно е да изядеш, ама после идва... сметката.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1a06ae4dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Олеее, тоя е супер безотговорен тип-типаж вечния ерген. Не му допадат отговорностите на семейния живот и се прави на интересен навън като кръшка. Има две малки дечица, като мъничкото е само на 5 месеца. И вместо да е плътно до съпругата си, да и помага и подкрепя в тоя труден момент той ми тръгнал да се забива с момичета...
Ако имаш малко мозък в главата си-остави го тоя "усмихнат" сваляч. Ти си само на 21г. и тепърва ще се запознаваш с мъже. Ще изгориш ако се занимаваш с него, момиче. Разкарай го тоя боклук от живота си-както постъпва с жена си, така ще постъпи и с теб един ден.... Човек си е такъв какъвто е-хич не му вярвай какви ти ги разправя, лъже те.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b8750767c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке затежи го този мъж. Много си млада мила и ще си провалиш живота. Сега си влюбена, но след време ще съжаляваш. две деца, ще ги гледаш ли, няма ли да ти тежат? Аз имах връзка с такъв човек, но не издуржах. Много се обичахме и още дори, но не мога да жертвам младостта си, живота, мечтите си. Искам да бъда с мъж, с който ще имаме наши деца. Твоя човек има две, ако и ти ислаш две дали ще се съгласи. Ще правиш ей такив компромиси от който любовта ви ще ти дотежи. Мисли! Млада си живота е пред теб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9ae6e2d09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с всички коментари, особено с номер 1. Точно това щях и аз да напиша. Децата са му много мънички че да твърди, че е бил млад като ги е направил. Да бяха на 15. А той на 35, по би било. Достоверно. Не забравяй и че жена му може да не му даде развод. Друг е въпроса, че той може и да няма намерение да се развежда, а само да търси развлечения под формата на флиртовеи приятно прекарано време. Не му пускай, така поне до някъде може да го изпиташ дали е честен с теб. Дай му срок.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0976532d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Пожелавам ти скоро да родиш. Да имаш 5-месечно бебе и мъжът ти през това време да се чуди на коя да й го завре. Нека да видим дали ще ти е хубаво.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ea55e17f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   бил е млад... и до преди 5 месеца когато му се е родило последното дете ли?
А ти НЕ си ли млада в момента? Мисля, че правиш грешка...
а за децата да не говорим.. колко лошо ще им се отрази да растат с мащеха

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 21cf22c454
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не искам да обиждам никой, особено авторката, ама често жените разсъждавате много първосигнално. Купил пича една роза и вече е супер мил, романтичен, добър и т.н. Аз съм сигурен, че сред връстниците ти е пълно със свестни момчета, които може наистина да не подаряват цветя, но пък ще те обичат и уважават, което е далеч по-важно. Тоя просто иска да те вкара в леглото си и ти ще омекнеш далеч преди да се е развел, защото той няма изобщо да го направи. Ще ти спретне една изтъркана постановка-вечеря на свещи, рози по леглото, бутилка хубаво вино, и изобщо няма да усетиш как ще те омотае. Според теб нормално ли е мъж с деца на 3 години и на 5 месеца да кръшка и да се нарича нормален.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 181de57c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Разбирасе , че ще им се отрази лошо на децата да растат с мащеха. На нея ще й е още по-лошо, да гледа тези деца. Едва ли някога ще ги почувства нейни, колкото и да обича този мъж. Просто не си заслужават жертвите. Цената, която ще платиш момиче, ще е много висока, замисли се! Да знаеш и това ще мине.ще срещнеш свободен мъж без ангажименти към деца, бивши и т.н

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0861555a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   А ти с тоя секс го изнудваш да се разведе, а? :) Мислиш си, че като си легнете, автоматично ще му станеш съпруга ли?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ff10a8abc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Всеки женен мъж, който иска вниманието ти ще наръси куп глупости от сорта, че с жена си не консумира нищо.... ей, стига бе. Това са глупости. Разбира се, че го правят и ще го правят, когато си е в тях и не е с теб. Нали уж трябва да си изпълнява семейните задължения. А милият като се види с теб, ей така за разтоварване, що да не удари един бърз и с теб, за да захрани мъжкото си его. И след като един път си видяла с очите си как изневерява, макар и на законната си съпруга, нали знаеш, че един ден ще го ревнуваш за всяко ходене до магазина. Неминуемо ще се превърнеш в редовната жена, а извън семейното огнище пича пак ще си хойка, а ти с неговите деца и вашите евентуално ще го чакате да реши кога да седне за задника си. Помисли си. Сега е весело и романтично, но после ще се чудиш къде е, когато не е в къщи. Ако пък сио истинската му любов, дано да потръгнат нещата, но ти винаги ще имаш на ум, че той може да изневери с някоя, най-малкото защото вече си била свидетел как мами друга.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c965ed34b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До номер 11: колкото и клиширано да звучи семейство не се разваля отвън, а отвътре. Относно това , че е женен това,че жена му е родила две деца от него не означава,че трябва за стой и да търпи нехайното и поведение. Да, би следвало да я уважава цял живот заради тава,но дотам. Не мисля,че е редно да го връзва само с идеята,че вече е баща. Освен това той желае да поеме отговорност за децата си. Не да ги захвърли. В крайна сметка ако жена му го иска толкова да си го пази. Всеки има право на щастие. Това е като да отидеш
да кандидатстваш за работа да ти ддадат поста и ти да
се откажеш от него понеже има и други желаещи. Защо трябва да жертвам личното си щастие и комфорт в името на жена която не познавам? Едва ли би го оценила дори и да го направя. Женените хора не са сакати нито инвалиди....даже мисля,че това е вид дискриминация. По-горе имаше въпрос дали две деца няма да ми тежат. Първо аз нямам никакво намерение да ставам тяхна майка понеже такава вече имат, по-скоро бих се постарала да им бъда приятелка. Второ деца не желая в никакъв случай смятам ги за вид робство,а и не мисля,че на този етап има на какво да науча едно дете. Мисля,че е по-добре да нямам деца отколкото да създавам някаква съвкупност от клетки която по никакъв начин няма да бъде полезна за себе си и обществото. Не ме разбирайте погрешно, според мен има жени с призвание да са майки и те го усещат при мен това липсва (с това мисля че отговорих на въпроса). Просто искам да бъда щастлива.
Благодаря та отзоналите се.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9fe6cc8153
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Aвзорке, не бях писaлa по темaтa ти, но сегa прочетох коментaрa ти (17) и... кaкво дa ти кaжa... ти щaстливa нямa дa бъдеш никогa. Не го кaзвaм с лолa умисъл или кaто " пожелaние ", но просто ти си тaкaвa, че не можеш, нямa кaк дa бъдеш щaстливa. Сегa искaш дa си открaднеш нещо, но то не е твоето щaстие. И по друг нaчин дa ти го кaжa, пaк нямa дa рaзбереш, но.... щaстие върху чуждо нещaстие, не се грaди, никогa не се получaвa.
Вярвaш или не, жaл ми е зa теб. Дa, aко можеш - рaзведи го и се омъжи зa него, или пък си живейте. Ще и нaпрaвиш услугa нa женa му в същност. Зa нея нещaтa в писледствие ще се рaзвият добре, но зa теб...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4d3abcd856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   .... Просто искаш да бъдеш щастлива. Хмм... И как по-точно-върху чуждото нещастие смяташ да градиш твойто щастие ли... , така ли? Като лишиш 2 деца от баща им и една жена без съпруг и подкрепа. Искаш да стъпиш на чуждото нещастие и да градиш свое щастие-това няма как да стане.
А той -толкова недостойно мъжко поведение.... оставил си семейството, за да гони едно момиченце. А е казано:"Не прелюбодействай! "... Колко низко е паднал, че....
И ти ще останеш излъгано камилче като съпругата му един ден. Помни ми думата. Нищо читаво няма да излезе от това.
Нямаш бъдеще с него.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6bbe3f38d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   17, не съм 11. Но ти пак изпускаш важното. Първо ти от къде знаеш, че жената го държи по какъвто и да е начин? Другото, което е, ако той те обичаше и беше мъж на място, нямаше да ти носи от девет кладенеца вода, а щеше да се разведе. Даже щеше да се разведе, преди да те срещне, щом тоооолкова не се обичат. Ама той си предпочита да си има сигурна съпруга вкъщи и някоя, с която да се разнообразява отвън. Ако си мислиш, че като не му пускаш, ще го изпиташ, дълбоко се лъжеш. За него това е игра, това я прави още по-интересна и ще ти говори, какво ли не, докато не му пуснеш. И като му пускаш известно време, ще те изхвърли като мръсно коте. Не си мисли, че ще предпочее теб пред жена си, колкото и лоша да я изкарва пред теб. Знам, че те боли, но в твой интерес е да прогледнеш въпреки болката и да зарежеш тази безперспективна връзка. Освен да си изгубиш младостта, нищо друго няма да направиш. А през това време може да срещнеш истинската си любов, която няма да те мотае с врели-некипели. Ти себе си ли обичаш повече или него, който и 5 пари не дава за теб освен на думи? По делата ще гопознаеш, не по думите. На думи всеки е какъвто си пожелае. На нас ние все тази дали ще си прецакаш живота, искаш съвет и ти го даваме. След като не си готова да го приемеш, защо изобщо искаш съвет? Прави, каквото искаш, така или иначе ти ще си си потърпевшата. Аз си има съпруга и сушер семейство с доверие. Все ми тая за теб. Ама утре пак ти ще си тази, която ще ревеш, че видите ли няма свестни мъже и всички са боклуци. Ами такива си ги избираш, бе миличка. Ако има боклуци, има и свестни мъже. Въпрос на избор кои предпочиташ. Ти осъзнаваш ли, че може да те мотае до 30 и после да те зареже и ти на 30 тепърва да трябва да се възстановяваш емоционално, да търсиш нова любов, да стане сериозно, да имате деца? Ами ти на 40 ли ще ставап майка? А ако и с новия не се получи? Тогава цял живот сама като кукувичка, а? Много умно. А и той едва ли ще иска и на теб да ти направи деца, дори да допуснем, че ще се ожените след 10 години, когато най-после реши с коя от вас иска да бъде. Такъв нерешителен и вятърничев мъж не ми го хвали. Не ни ояснявай към кого имаш задължения, то си е до теб. Само едно запомни - ако ти си любовница, някой ден и в твоя живот ще дойде такава да ти трови нервите. Животът обича да ни поставя и от двете страни на всички, за да ни даде възможност да видим и другата страна ан медала. Тогава и новата любовница ще ти тегли една майна ще ти каже, че не ти е обещала нищо. А мъжът ти скача от цвете на цвете и ще обещава на всяка втора светло бъдеще заедно, а ти ще му сигурната вкъщи будаличка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6bbe3f38d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   18, не съм авторката, но знаеш ли какво е казал Лаодзъ? Истината, за която може да се говори, не е истинската истина. Т. е. в момента, в който и кажеш истината, тя истината вече не е същата. В смисъл, че тя няма да те разбере, докато не го изпита на свой гръб. Истината трябва да се почувства. Ако и я кажеш, ти не можеш да и я придадеш по автеничен начин.

Колкото и да и обясняваш, е все едно да се мъчиш да обясниш на слепеца какво е светлина. Можеш да му обясниш от къде идва, от какво се състои, дори можеш да го направиш професор по темата. И той да говори за светлината и да учи другите, но той винаги ще говори ОТНОСНО светлината, а не за самата светлина, никога няма да я е почувствал.

Та нека авторката придобие и такава опитност, нека усети на гърба си всичко, нека се разочарова, нека загуби ценни години от живота си, нека се отчая дори и да се смири. И това ще е много по-ценно от хиляди думи тук в коментарите. И това няма да е за нейно зло, а за нейното израстване. Изстраданата истина е истинската истина. Така се развиваме всички - от грешките си, от опита си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cf66b92587
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Дa, знaм че е тaкa н 22 ( 18 съм).
Но чисто човешки ми стaвa жaл зa подобни съществa кaто aвторкaтa. От другa стрaнa, прaв/a си нaпълно, дори сaмо товa покaзвa кaкво мисли зa себе си тя.
" Мисля, че е по-добре да нямам деца отколкото да създавам някаква съвкупност от клетки която по никакъв начин няма да бъде полезна за себе си и обществото".
Все пaк имa " ползa " и от тaкивa, в случaя ще помогне нa съпругaтa дa " рaзчисти " животa си и дa продължи нaгоре.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 34fc8a2f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторке, това за семейството дето се разваля отвътре съм убедена, че си го чула или прочела отнякъде. Няма как да го знаеш и как да си го изстрадала по простата причина, че си млада и не си създала все още свое такова. Повярвай ми, може и отвътре да се разваля, но с голяма помощ отвън.... разбирай от такива като тебе... И ужасно грозно звучи да нападаш съпругата му за нехайно поведение и за опити да го върже. Няма как да ги знаеш тези неща, не си им в къщата и имаш само неговата гледна точка. Когато ти като нея родиш две деца ще се убедиш, че все пак имаш право да очакваш определени неща от мъжът си. Погледни колко хора преди мен се мъчат да ти отворят очите... вземи го проумей накрая... нямаш никакво бъдеще с този мъж.... на 100% съм убедена, че той няма никакви чувства към теб-ще те упогреби и захвърли, защото му трябваш единствено само за секс. Съпруга и спътница в живота вече си е избрал...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d1ef5ad6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Бягай далече от него ще те използва и зареше после имаше едно момиче преди , в такова положение

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 68575689bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Спрете да рушите семейства!

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cfa322cc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Аз пък ще ти кажа да слушаш сърцето си! Не слушай тук хората...имаш интуиция, тя ще ти подскаже.
Всеки има право да бъде щастлив...ти само помисли точно какво и кое щастие искаш за себе си.
Смятам, че ако сте истински един към друг можете да имате хубаво бъдеще :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 96e5594dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Какво семейство е щом се руши.......

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker