Глупостта на една жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глупостта на една жена
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2260 пъти
Моята история започна преди една година когато се срещнах с него. От начало не ме привличаше, но с времето се привързах към него и се опитахме да градим връзка. Казвам опитахме, защото има хора, които заслужават да са сами. Работата е там, че той пие доста и има много лошо пиянство и когато започне няма спирка. Говорили сме многократно, но явно това вече е болест. Изпълнен е с комплекси, нямаше ми никакво доверие, почти всеки ден дори и трезвен ми вдигаше скандали за някакви неща, тормози и посяга на майка си и още куп други неща. Дори майка му ми каза да бягам далеч от него но аз не спирам да мисля за нас. Няколко пъти съм го оставяла но пак се връщам при него. Просто той страшно много ме обича и това си личи даже понякога е казвал, че това го убива и че не иска повече да страда.. а аз съм глупачка, защото ми се иска той да се промени заради мен, аз да съм тази, която го е измъкнала от ужасния живот който живее и едва ли не да стане сапунен сериал. Не знам дали това ще стане. Той има дете и щом детето не го е променило надали аз ще успея.
Не знам защо написах всичко това.
Надявам те да публикувате историята ми колкото и да е объркана. В главата ми е същата каша.
Той е на 20 аз на 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 861bb7262b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Допуснала съм грешка. Той е на 30

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d965b4565f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   да, алкохолизма е болест...знам го защото съм на 23 и се наливам всеки път до безпаметност. аз също съм непоносим, предполагам...от година ходя на сбирки на АА той пробеал ли е...

това е болест за цял живот, дори да не пиеш ти цял живот си такъв, проблема е в първата глъдка. аз си нямам момиче сега, но бих се контролирал повече...или тя мен. като пияница мога да ти кажа, че обещанията,вината и срама са за ден два,после пак старата песен. ърябва ясно да покажеш,че не искаш да живееш живота си с пияница,кпйто дори живее с майка си...и ти правиш дори и с това компромис. да реши кое му е по-важно, ти сега си млада, но какъв смисъл има да пропиляваш години от живота си...мисли за себе си

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 65e1dbf38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Надявах се той да се промени" - няма такъв филм, дори и сапунен. Заблуждаваш се...Ти сама наричаш себе си глупава...не бъди такава.

Нали знаеш, бивша... и бивш пияница няма.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 014db509a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пияница на 20 години с дете? Хм, прекрасен партньор, не мислиш ли? Обичали сте се много? Ама наистина ли или са някакви илюзии сред алкохолните изпарения? саркастичен съм, ама го залужаваш, я се стегни малко, покрай подобен боклук най-много и ти да заприличаш на него, освен ако не си достатъчно умна да си биеш камшика.
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 861bb7262b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Объркала съм, защото пиша от телефон. Той е на 30. Съжалявам за грешката

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1ca7ed7762
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   4, да и аз това си помислих, но не го написах, за да не ме обвинят в хейтърство. И това е всяка втора тема вече. Толкова ли няма един свестен мъж, не ми е ясно, че се забъркват само с алкохолици, наркомани, мутри и женени селтаци, обещаващи им щастие. И после пак реват как всички мъже ги наранявали. Ами като се забъркваш с идиоти какво очакваш? Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Ама естествено пак ние излизаме виновните, а не те, че слепи за свестни мъже.

Изтърках си клавиатурата да пиша едни и същи работи, но явно си ги кефи да страдат.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: af89b6830d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6, има и хора мазохисти. На такива им е гадно да ги милваш и целуваш, те обичат да ги търмозят и бият. Ето ти типичен пример, явно тази жена е такава. Мъжа й я тормози, обижда и я хока, даже и когато не е пиян, а тя още говори за любов!? Ако това е любов, не знам какво значи за нея истинската любов.
"Изпълнен е с комплекси, нямаше ми никакво доверие, почти всеки ден дори и трезвен ми вдигаше скандали за някакви неща,"

" Просто той страшно много ме обича и това си личи даже понякога е казвал, че това го убива и че не иска повече да страда.. а аз съм глупачка,"!?
Наистина е глупачка, щом търпи всичко това.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0c63f886e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Наблюдавам самопораженско личностно разстройство. Попрочети в интернет за какво иде реч и ако се престрашиш потърси психолог/психоаналитик в твоя град. Звучи ти пресилено, но ако потърсиш помощ навреме лечението ще е по-лесно. Не е страшно, не виждам да си нестабилна, нито опасна за околните. Само за себе си. Няма да те изпратят в клиника, нито ще те тъпчат с хапчета, вероятно е дори с времето да ти стане приятно.
Забележка : не бъркайте психичните разстройства (не е нещо обидно) с любов.

~N U YORK~

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d42ad804d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съгласна съм, че това е много сериозен проблем. Баща ми е алкохолик и ние с майка ми се чудим какво и как вече да правим...
Мога само да те посъветвам това: Единствения начин да помогнеш на някой и да го промениш към по-добро е с ЛЮБОВ! Само с голяма и силна любов. Тежка битка е, ние продължаваме да я водим и не знам до кога...но според мен само с истински силна любов може да стане чудо!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker