Преминахме ли границата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Преминахме ли границата?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1758 пъти
Здравейте. Момиче съм. Студентка. Живея заедно с още едно момиче и момче. Н и В. Така ще ги нарека. Те са двойка. Много са сладки заедно. И се радвам, че се разбираме. Преди няколко дни Н си замина и останахме само с момчето, което днес също си тръгна за родния им град. С него няколко вечери подред гледахме филми. Проблемът е, че снощи бяхме ленали на едно легло, а след това и малко си поприказвахме. Като решихме след филма да се завием и аз бях по пижама, а той остана по тениска и бельо. И да беше малко странно. Затова не продължи повече от 10-15 минути. Но накрая ми каза: "Може ли да не казваш на Н, че сме гледали филми и сме били в едно легло? Знаеш я колко е ревнива. " И от тук той ми вкара филма в главата. Ако не ми беше казал това изобщо нямаше да се кахъря. Грешно ли е това, което сторихме? Прекалихме ли? Да ? кажа ли, ако ме пита какво сме правили? Или да си замълча? Те са от 3 години заедно. И честно казано тя доста го командори. А той прави всичко за нея. Не искам да си разваляме отношенията с тях, но и ми е някак гузно. Макар нищо да не се е случило. Знам, че има хора с много по-големи проблеми от моите. Ще се радвам ако някой все пак изрази мнението си. Независимо какво е то. Благодаря. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3b4b7fa655
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не сте преминали, спокойно. Даже според мен сте удържали стоически, аз ако бях на негово място едва ли щех да устискам, пък то и няколко дни даже:)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d7e3e401a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не и казвай, нищо лошо не сте сторили . Не се ъревожи, ако те пита и кажи, че сте глрдали филм и толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8fb4cc6c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Милата душичка. Не, нищо лошо не сте направили и определено не сте минали границата. Не казвай, обаче на приятелката му, защото няма да разбере правилно ситуацията, а няма смисъл да си изостряте или разваляте отношенията. Помисли ти как би се почувствала, ако разбереш, че гаджето ти е гледало филми в леглото с друго момиче - няма да ти стане приятно, нали... пък нека ти разправят после, че нищо не е станало.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 97ad44e176
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако съм на мястото на момичето със сигурност бих искала да знам,но аз не съм много ревнива като нея.
Бих искала да знам заради самото отношение ,защото не си падам по скришните неща и каквото и да е станало предпочитам да знам вместо да остава зад гърба ми.
Не мога да ти дам конкретен съвет,но някак си мисля ,че един ден ако по някакъв начин той се изпусне или ти ще е много кофти.
НА твое място по-скоро бих казала първо на момчето ,че ще кажа на момичето просто,за да е информиран щом преди това ме е помолил да си трая и след това ще кажа и на момичето.
Но всичко това само в случай ,че хората са ми повече от познати и държа на тях по някакъв начин.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4e52845379
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нищо не е станало не го приемай толкова навътре. Все пак, ако е ревнива не го спомемавай, защото тя ще направи от мухата слон. Не е нещо грешно, вие и с пръст не сте се пипнали. Обаче на теб той ти е на сърце. Личи си по това как го защити като каза, че тя го командори. А той щом така се е съблякъл да легне до теб . . . незнам май и той има нещо към теб, така си мисля. Ясно е, че не е станало нищо, че не трябва да ? казваш, но трябва да обмислиш истинския въпрос. Какво има между теб и него дали е само привличане или е нещо повече. Това трябва да е въпроса на темата. На подсъзнателно ниво този въпрос те мъчи, а малките въпроси тук са някак като опит за самозащита. Сякаш те е страх да си признаеш пред себе си, че имаш нещо към него, което ме навежда пък на мисълта, че е повече от привличане от твоя страна. Премисли това. Събирай и поне седмица сигнали от негова страна и после ги прецени. Ако ти трябва помощ тук съм.

~N U YORK~

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b8cdb5f4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   да, прекалили сте. по-добре нищо не ? казвай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 264a6ed523
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам защо се чувстваш така, но реално вие не сте направили нищо нередно, нито е било с някакъв умисъл...
Явно момичето е ревниво, затова и той ти е казал да ни и казваш.
По-добре си замълчи - реално нещо не е станало, а само ще им развалиш отношенията така.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5a188b97b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря на всички за коментарите. Да, нищо не е станало и затова реших нищо да не казвам. Просто като се опитам да си представя ситуацията от гледната точка на Н знам, че ще изглежда по съвсем друг начин. Номер 5, не той не ми е на сърце. Свястно момче е, но не е мой тип. Нито на външен вид, нито като характер. Обаче признавам, че малко им завиждам. Благородно, разбира се, за това което имат. Може би защото аз самата съм на 19г и не знам що е то любов и връзка. Оставам с горчиво-сладко усещане като ги гледам как се смеят заедно, боричкат се и се скарат за някоя глупост. Апф. Това е нещото, което всъщност ми липсва. Но никога не бих застанала помежду им, за да го получа. Отново благодаря. Наистина ми помогнахте. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker