Болката минава ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болката минава ли?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2964 пъти
Искам да ВИ попитам, дали някога болката минава, знам, че всичко отщумява с времето, но спомените ни връщат назад, назаад някаде където сме били лудо влюбени и адски наранени от раздялата ни с даден човек. (нашето наи-мило и ценно същество) Всеки казва с времето минава, ще забравиш ще свикнеш.. ДА, забелязвала съм, че с времето свикваш с всичко, но когато се сетим за дадена тръпка, дадена любов.. боли, много боли... особенно когато говорим за несподелена любов, предателство.. Ами привързаността? как да се отървем от нея? Вярно е, че никои не остава до теб всички си тръгват рано или късно, но и тогава боли.. Как преодолявате всичката тази болка знам, че много от хората са преживяли страшни раздяли и се обръщам към ВАС за съвет. Пробвала съм всичко, за да забравя даден човек, развлечения, излизала съм с други, но уви безразличие, писват ми.. колкото и глупаво да звучи сякаш след даден човек не можеш с друг или просто АЗ нямам късмет.. или се влюбвам в хора които не ме харесват или си имат приятелка или пък ме искат с някаква цел(толкова евтини номера съм виждала, че няма как да не ги разбера ЩО за стока са) и се отдръпвам. Странно момиче съм, много обичам да пиша, да разсъждавам и винаги усещам хората около себе си с каква цел подхождат към мен. Оптимистка съм и винаги се надявам за хубави неща, както казват надеждата умира последна.. Е, да но все пак умира, а след нея БОЛИ отново! Много разочарована съм била и наранявана... БОЛИ МЕ за "НЕГО" не мога да го превъзмогна, Моля ВИ изкажете мнението си.. Ако може нека да са хора които са минали през този етап и знаят какво е. Благодаря ВИ :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6c5db1db65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, болката минава! Имах над 2 г. връзка с човек, с когото прекарвах всеки ден от 5 г., беше ми най-добрият приятел и тем подобни, но ме предаде ужасно. Боля много, но времето лекува, особено, когато срещнеш истинската любов.
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9f7cd11828
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не...ако е било любов не минава докато си жив.


24 ж

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6db9bdd7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А пробвала ли си с оптимизъм? Изглежда не си.
Хората не се замислят за това и не осъзнават колко помага в действителност, звучи елементарно но е много трудно в началото докато свикнеш.
И ако случайно си оптимистка това никак не значи, че знаеш как да използваш оптимизма, защото пишеш тук и искаш съвет как да преодолееш болката.
Решението на проблема е в ума.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3441b863c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боли, но не се умира от това. Ще видиш как боли, когато смъртта ти отнеме близките.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: abc8d101fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей, сладурче!
Искам да ти кажа, че не само отминава напълно, а и дори забравяш как си се чувствал. Почваш да се чудиш дали си бил с всичкият си, за да изтърпиш такива ужасни неща и да бъдеш толкова съсипан.
Имах 4 годишна връзка от най-крехката си възраст. Пораснах с един човек, който приемах за семейство.
Ако знаеш колко жестоко съм се бъркала. Прощавах изневери, прощавах унижения, прощавах дори и бой - за бога! Най - голямата ми грешка през целият ми живот.
Бях развалина... Толкова много ме болеше. Имах прекрасна дълга коса, която отразях в момент на нервен срив.
Година по-късно се чувствам идеално, никога не съм била по-жива, никога не съм била по-добре. 6 месеца след раздялата бях като нова! Срещах се с други мъже, които бяха от олигофрен, по-голям олигофрен и се отказах.
В момента съм се съсредоточила върху себе си и живота ми е прекрасен. Нямам нужда от никого, за да бъда щастлива... Не искам да се сещам за този тъмен период от живота ми, който беше някакво подобие на любов.
И познай какво, косата ми е още по-дълга и прекрасна от преди! Намери си хоби, танцувай, спортувай... занимавай се с това, което обичаш, дай си време, правилната среща ще дойде някой ден сама при теб.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 24211eae16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Подкрепям Номер 5!

Забравя се... но трябва много време и труд.
Започни да правиш много неща- препоръчвам ти да бъдат неща, които обичаш и ти е приятно да правиш, но винаги си намирала оправдания да не ти остава време и сили да се занимаваш с тях. Примери: спорт, учене, различни курсове, занимания, книги и филми на определена тематика или дори различни неща, които не си вярвала, че могат да ти бъдат интересни като например моделизъм, автомобили, екстремни спортове...

Опознай себе си, отдели време и се посети изцяло на мислите и целите си. Открий коя си, намери нови хора в обркъжението си, които да не го познават и не им говори за него.

Знам, че си наранена и не можеш да събереш мислите и чувствата си в момента, но трябва да се стегнеш!

Знам, че звучи по-лесно, отколкото реално е, но сама ще откриеш верният път! Бъди силно момиче, което вярва в себе си, а не хленчеща и мрънкаща кифла.

Но не забравяй, че винаги се връщат. Проблемът е, че ти вече няма да искаш този човек, защото ще си на друга вълна и дори връщайки се назад във времето ще виждаш и свои грешки и не би могла да си представиш как си допускала такова държание към теб!

Убедена съм, че ще се справиш.
УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7dc1c3cb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   И мен ме боли за ''НЕЯ'', но тя избра да се разделим, намразвайки се един друг ( това не го бях сънувал, че ще се случи и в най-лошия си кошмар, но определени завиждащи субекти успяха да й повлияят стабилно и ето че успяха) и НЕизживявайки и миг от взаимната си любов. Но това ни е била съдбата явно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 97c3ae92d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, Авторке! И аз в момента съм в същото положение като теб и се чудя дали това ще мине някога! Не мога да спра да мисля и да сънувам въпросното момиче...
Тя ме заряза преди месец и половина... Правих всичко за нея само и сама да я видя щастлива и усмихната. Лишавал съм се от толкова много неща заради нея. Родителите ми я приеха като свое дете, а те са най-прекрасните хора на този свят. Това мога да го кажа съвсем отговорно! И на тях в началото и липсваше много. Заряза ме след двугодишна връзка в която съм давал всичко за нея!!! И най-лошото е че ми заряза след като ми изневери с някакъв помияр. След това казва, че нещо и прищракало и не искал вече да е с мен. Не била готова за такава сериозна връзка. всичко това след 2 години...
Сега място не мога да си намеря. Не спя! Само се стряскам нощно време и я сънувам. Постоянно мисля за нея каке, къде е, с когое, яла ли е, студено ли е и такива човешки неща. А тя просто явно иска да е свободна и да каца от цвят на цвят.
Супер пусто и празно е в мен и около мен! Където и да отида и града само спомени излизат от всякъде свързани с нея. И от само хубави. Не се издържа... Като излизам УЖ да се забавлявам с приятели като се сдухам и забия да си мисля за нея. За други момичета и дума не може да става.
И аз не знам какво да правя... Знам само че болката е ОГРОМНА, обидата и горчивината също!
Хората казват: След всяка буря изгрява слънце, след всеки тежък ден идва радост, след всяка мъка идва щастие... Аз поне това за сега не го вярвам. А що се се отнася за това, че времето лекувало.... също не вярвам!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 998e142636
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да.. Минава всичко... Само, че трябва да имаш силен ДУХ! :)


freeboy

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2efb310aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако човек обича силно и истински, обичта не минава ей -така,
ако мине или не си обичал или си безчувствен и празен.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 87e6a8042f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, глупости на търкалета! Поживей още малко и ще видиш как е...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0754fca923
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Чувствам се по същия начин, колкото и развлечения да имаш, хобита, дори да излизаш с приятели, сърцето ти ще се връща там, където обича, това просто трябва да улегне с времето, преживява се. Моят съвет е да прекарваш колкото се може повече време сред хора, излизай с приятели и общувай повече със семейството си, те ще те разберат, дори ще ти помогнат да преодолееш това, през което преминаваш. Знам, колко е кофти да обичаш и да даваш всичко за даден човек, а той да ти дава напразни надежди и накрая нищо, спомените и всичко те връщат към него, но искаш, не искаш трябва да продължиш напред. Аз съм на този принцип, там, където не съм нужна, просто си тръгвам, колкото и да ме боли, преживявам си го и ти гарантирам, че след време хората се връщат, но уви... Вече някой друг те е оценил. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d09e068641
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   №11, наживяла съм се достатъчно, явно ти не си изпитвал нещо истинско... уви, казвам истината...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker