Не мога да спра да те обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да те обичам
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 6542 пъти
Омъжена съм,но не съм щастлива.Нямам деца.Мъжът ми е опак човек и не иска развод.Винаги съм копняла да обичам и да съм обичана.Преди половин година срещнах-Него.Научи ме да обичам и да бъда обичана.Научи ме и на болка.Семеен е но държи на семейството си.Не сме равнопоставени защото той има деца и е прекалено отговорен.Не ми е давал напразни обещания а и аз съм наясно че няма смисъл от тях.Опитвала съм се да прекратя това мъчение,но според него щом се обичаме няма как да спрем.И аз не мога да се откажа.Не съм момиче , а обичам като такова.Тази любов ме прави колкото щастлива толкова и нещастна.Нямаше да започна ако знаех че ще го заобичам.Не разбирам хората които съдят такива като мен.Аз просто не мога да спра да го обичам.Не го искам за себе си защото е баща.Това че аз съм самотна не ми дава право.Това че с мъжа ми отдавна няма какво да си кажем си го предизвиках сама защото се омъжих без да го познавам добре.Сълзите напират и знам че трябва да се откажа.Когато му казах че искам да спрем точно защото го обичам- той ми каза: "никога".Знам че не ме възприема като връзка а като част от себе си,плакали сме заедно милион пъти.Съдете ме!Само аз знам какво е да си сам дори и с човек до себе си.Незнам кой път да поема.Знам само че става по тежко и както и да ме кара да се чувствам винаги нещо ще липсва.Моля да ми пишат хора с подобни истории.Приемам всякакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: a8c13353f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Представи си, че ти си съпругата му, а другата жена е на твоето място. Добре ли би се почувствала? Съмнявам се. Но все пак любовта е по-силна от всичко и всички. И дума не може да става за някакви принципи, когато изпитваш толкова дълбоки чувства. И все пак помисли дали искаш точно това, а именно - чужд мъж.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 65c43fa2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Омъжена съм,но не съм щастлива" - няма да бъдеш по-щастлива, ако отношенията ви се задълбочат и той си разтури семейството. А дали ще бъдете щастливи заедно, един бог знае. Правилно мислиш, че трябва да се откажеш от него, потърси пътя си сама.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2b641de251
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Оф аман от псевдоморалисти като номер 1. 'постави се на мястото на жена му'. от коя планета падаш мама му стара, изневери има откак свят светува, което доказва, че явно хората не сме моногамни, а тъпото общество ни го налага.
жената се е влюбила, за съжаление в чужд мъж, но всъщност защо да е чужд, той не е ничия собственост! понякога наистина не можем да избираме кой да обичаме и кой не. според мен, ако и двамата се обичат истински и са щастливи не с други хора, а един с друг, трябва да са заедно. без значение женени ли са, деца ли имат...ако всеки индивидуално не е щастлив без другия, как да дарява хората около себе си с любов. бидейки нещастни това се отразява на всичко в живота им- близки, приятели ит.н.
ако той не желае да зарявзва семейството си за да не ги нарани, макар че това за мен е едно лъжливо семейство, фалшиво и безмислено, поради страх или гузна съвест, ми нека не го прави. макар каквото и да става той винаги ще е баща на децата си, нали?, без значение с майка им ли живее или с друга жена....
та дори да не иска да го прави, просто явно връзката ви ще е тайна... не знам какво да ти кажа. аз не мисля че тва че сте лщбовници е кой знае какво, просто тъжното е че се обичате, а не може да сте заедно или по-скоро ви е страх да зарежете всичко...
ако човек обича истински, прави всичко за да е с този който обича. пак казвам това не може да му попречи да обича и да се грижи за децата си. но защо да се преструва че обича жена си??? 'ние сме едно щастливо семейство за пред хората'

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a8c13353f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 : Номер 3, ти явно забравяш, че някои хора все още държат на семейството като ценност. Това, че ти не си от тях е друг въпрос. Аз не съдя жената, защото все пак наистина не избираме в кой да се влюбим и мисля, че с коментара си по-горе го доказах. Просто изказах мнение, че ако се поставим на мястото на другата жена, която / може би/ се опитва да има ИСТИНСКО семейство, ще разберем, че нещата не са толкова розови, колкото изглежда на пръв поглед. Все пак, не забравяй, че са замесени и други хора, освен двамата влюбени.
Пак повтарям - изборът е изцяло на авторката. Ако тя смята, че ще е щастлива с този човек / в което очевидно е сигурна/, то аз не виждам никакви пречки за любовта им. Трябва им само малко смелост, това е.
И все пак смятам, че е жалко така да се съсипват семейства. Вярно, в името на любовта, но... Както и да е, няма да се впускам в монолози. Пожелавам на уважаемата авторка да намери щастието си. :)
Ааа, и номер 3, не съм псевдоморалистка, а моралистка. Има съществена разлика ;)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 53c915e119
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако твоя принц държи на семейството си не би те потърсил. И в негово брак има нещо което му липсва....
Моята история е подобна, и знаеш ли колко пъти съм искала да я напиша, но точно заради разсъждения като на хора(№1/2) съм се спирала. При мен разликата е тази, че аз имам 1 дете, а той не е семеен и е 1 година по малък от мен. Не че възрастта има някакво значение, но поне за тези с които съм споделила че имам чувства към него, ме съветват да си гледам семейството.
Напълно те разбирам, знам какво е когато се премериш с мисълта, че във всички семейства има скандали и мълчание, да се появи някой който да ти покаже, че има и такива които въпреки времето умеят да показват обичта си, да те разбират и изслушват, да те даряват с много ласки... Някой който да мисли за теб. И въпреки това да се измъчваш от мисълта, че си създал семейство, че съдбата си играе с теб, щом ти е показала толкова "късно" този човек. Да те кара да се чувстваш отново на 15.
И дори да не се влияеш от мнението на околните (като мен) да се страхуваш от съдниците.
Ако той наистина те обича и иска да бъде с теб, независимо от това дали в бъдеще ще бъдете щастливи, НАПРАВИ ГО. В противен случай, никога не би разбрала какво би станало.
Ако не си щастлива със съпруга си, какъв е смисъла да си с него?
При мен избора е по тежък, от едната страна е Той а другата детето ми.
Но отстрани е по лесно да дадеш съвет. Твоя принц винаги ще е баща на децата си, както и ти никога няма да им станеш майка, но това не пречи двамата да обградите тези деца с любов и един изпълнен с радост и уют дом. (не се обиждай от това "както и ти никога няма да им станеш майка" (но можеш да си им приятелка))
А и макар да разсъждавам като № 3 , някак си сърце не ми дава. Все пак това че на съпруга ми чувствата му към мен са изстинали, не му пречи да е един чудесен баща. И дори някой ден да се реша на тази съдбоносна стъпка, той винаги ще си остане неин баща.
Поговори с него и ако той наистина иска да сте заедно, направете го. Ако го хванеш за ръка и продължите, не обръщай внимание на тези които ще говорят (всяко чудо за три дни). Радвай се на щастието си.Всеки човек има право на него.

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9f55b08591
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 3 явно е с твърде промит мозък от романтичните филми по телевизията.Когато започнеш да различаваш художествена измислица от реалния живот,тогава давай съвети.
Авторке - трудно е,но ти май вече знаеш отговора за себе си.Той има деца и не иска да ги изостави,а и ти май не си от онези,които разбиват семейства.Колкото и да е трудно,съветвам те да се отдръпнеш от него.По-добре да страдаш известно време от тази любов и после всичко да отшуми,отколкото нещата да се задълбочат и да стигнете до по-неприятни последици.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ab444c480e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм в много сходно положение. Мъж съм, имам брак от 7 години, имам и най - красивото дете на света. Но обичам друга. Ожених се доста лекомислено и прибързано, и в крайна сметка брака ми се оказа едно голямо разочарование. Единственото хубаво нещо в него е малката ми дъщеричка. Със жената , която толкова много обичам, имахме две годишна връзка, и съсвем наскоро, по нейно настояване, скъсахме. Тя също много ме обича, виждам я колко и е трудно в момента, че се разделя с мен. Аз бях пуснал искова молба за развод, но така и не се престраших да стигна до края, единствено и само заради детето ми. Друг фактор, за да не се разведа, беше огромният натиск, който ми бе оказан от страна на моите родители и от родителите на съпругата ми, а и от нейна страна. Както и да е. Признавам пред себе си, пред тази, която обичам, и пред целия свят, че не мога да продължа без нея, не мога да спра да я обичам, но това, което искам да и дам, на тоя етап не мога, просто не мога. Тя има право да бъде щастлива, а аз не я правя такава, и затова има правото да си намери друг, с когото да се опита да е щастлива. Толкова силно ме боли сърцето, че имам чувството, че ще умра. Но не трябва да умирам, защото трябва да живея за детето си.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c4688f7181
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Почти 13г. имах таен любовник .Много исках да съм с него, да се разведем и да сме заедно. Даваше ми надежди. Но нищо не направихме, и аз само си го мечтаех, че някога ще стане- в бъдещето. Тази година ми писна или просто вече не го искам , и му написах СМС-"не ме търси повече"
Беше ми станало досадно. Сега не искам да го виждам дори случайно- такава досада. И си казвам, добре че не съм се развела и си спестих скандалите и други неприятности. Така че моя съвет ако умееш изживей си тайно любовта и приятните мигове, но бъди умна. Бил отговорен, остава и да не е. В къщи всичко да му е наред, деца, жена и иска и любовница, че кой не иска!Ама не му стиска да се разведе. Всички мъже са едни и същи,говорят подобни неща- не бъди толкова доверчива.Ходи си с него докато се обичате и после всеки по пътя на своя живот.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 34d5bc0f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защо някой който се замисли за последствията го обявяват за псевдоморалист?!

Ако авторката беше мислила преди авантюрата си, за това, в какво се замесва и какво може да се случи и дали може да проеме отговорността за това, нямаше да се тръшка по някакви фороми. Същото се отнася и за толкова загрижения за децата си семеен мъж.
Не мога да се сетя от по-подходяща дума освен лицемерие.

Трябва да се мисли малко повече...А ако го правиш да си готов да си понесеш последствията. Ако толкова се обичате се вземете, а ако не, се оставете. Просто е!
Така или иначе хората около него са наранени и живея в лъжа, без значение да ли зная или не.

Номер 7 , повръща ми се като ти чета глупостите.
Ти си просто страхливец и предполагам, че го знаеш.
Някой ден жена ти ще те напусне щастлива с някой друг, а ти ще си поредния огорчен от живота човек.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5f4de622ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тук става твърде голям спор, според мен. Виж наистина знам какво е да се чувстваш сама, като някаква празнина в теб, която те у,бива. Трудно е да го опишеш. Наистина никой няма вина, просто така се е случило. Ясно е, че и двамата ен сте щастливи в семействата си. При него е по-трудно, защото има деца, но винаги съм смятала, че е по-добре едно семейство да се раздели, като е нещастно, дори и да има деца, защото, ако то не е щастливо и децата го усещат. По-добре разделени, но щастливи, отколкото заедно и нещастни, защото простоа дори и да сте заедно никой не е щастлив,дори и децата. Живеем в 21-ви век и такива неща се случват и аэ държа на брака и семейството,но има такова нещо само, когато хората в него са щастливи и се обичат. Според мен трябва да се разделиш с ъс съпруга си, не бива да си нещастна. Поговори с мъжа, в когото си влюбена и кажи нещата, които написах, ако наистина те обича ще се раздели със жена си. Ако ли не по-добре се разделете докато не е станало твърде късно. Знам,че ще е трудно, но и сега не сте щастливи. По-добре започни отначало и вярвам ще намериш щастието. Все пак никога не е късно. Но нещата са твърде сложни и ти си знаеш най-добре, но повярвай ми все още си сама, защото винаги той се връща при жена си. Заслужаваш повече от това. Може би трябва да се посъветваш с психотерапевт. Може да ти помогне. Късмет.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: cc0a35f664
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Благодаря на всички за коментарите и съветите. Всеки един от тях е полезен , защото всеки има своя гледна точка. Най- вече благодаря на хората с подобни истории независимо, че не се сърдя на тези които ме осъждат. И все пак всичко е строго индивидуално. Когато не можеш да забраниш на сърцето си- по- чувствителните ще ме разберат, е нормално да страдаш. Когато става дума за споделена любов, а не за разнообразие нещата са по-сложни. Лошото е , че при мен се случи късно . Незнам как ще се развият нещата оттук нататък защото всички вие знаете, че не можем да прогнозираме живота си. Благодаря Ви още веднъж!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: cb705eef21
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той не обича жена си и е само заради децата с нея?
И споделият тука, че се оженил ей така, без чувства?
Това става при 14-годишните и незрялите. Последните си остават такива цял живот.
Защо правите семейства без любов? Или любовта е, докато започнете да серете в един кенеф - пак руслото на ежедневието, тръпката на срещите изчезва...Или цял живот ще сменяте партньори, докато намерите истинската?
А ако не я намерите?
Безброй деца - като при циганите? Обидно, но си е точно така.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 16c71ab288
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей!Историята ти ме заинтригува, защото живея в подобна ситуация,само че ние и двамата имаме деца.Разбирам какво преживяваш,който не го е изпитал не може да го разбере.Пишеш че връзката ви е от половин година-нито е малко, нито е много.Съвета ми е да не бързаш с решение,остави за известно време нещата да се случват без да ги насилваш.Незнам дали има правилно решение в твоя случай.От написаното от теб си правя извода,че този мъж не иска да се разделите,но ясно ти е показал и че няма да остави семейството си.Значи на практика вашата връзка ще си остане на това ниво, въпреки че се обичате. Но дори да продължите да сте заедно по този начин се вижда че не си човек,който може да се справи с такава връзка.Просто си дай малко време.Някои мъже колкото и да обичат не смеят да направят решителна крачка към щастието си. Пожелавам ти сили да се справиш и да намериш щастието си!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f1e08e32b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   ОТ № 7 - ДО № 9

НОМЕР ДЕВЕТ, МОЛЯ НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ОБИДНИ ЕПИТЕТИ! "Просто страхливец" какво ли трябва да значи, според теб? А дали си задаваш въроса и как си отговаряш на него, ако имаш дете на една година, за което си длъжен да се грижиш, и което е в такава възраст, че точно сега има нужда от двама родители?! А ако толкова много ти се повръща - заповядай! Нямам нищо против, само недей да плюеш! Защото всеки прави избор в живота си, независимо колко му е трудно, и си поема последствията от тоя избор. Такааааа, и понеже на номер 7 много и се ( предполагам, че е жена ) додрайфа, моля тук да обясни как би постъпил (а ) на мое място. Чакам номер седем да си напише премъдрият отговор, но без обиди, моля!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5f7a27e504
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Прочетох всичко много внимателно и както повечето са написали, който не го е изпитал той незнае какво е..Намирам се в това положение от две години и аз и мъжът с когото се срещам имаме деца и още в началато на връзката ни си обещахме, че каквото и да става помежду ни никога няма да намесваме семействата си.Стараем се да запазим отношенията си колкото е възможно по-дълго такива каквито са в момента и не правим сметки за бъдещето:) Той винаги ще е моят най-близък човек, аз на него също. Исках просто да ти разкажа и моята история, а ти си вади изводите...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: efedc33bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До н 7-ти на колко години си ,уважаеми?Детето ти винаги ще си остане твое дете,но когато предадеш любовта е така,боли до полудяване.Щом си се оставил роднините ти да определят живота ти и да ти обясняват как трябва "да живеем единствено заради децата" ,явно те е страх.Детето ще порасне и ще си останеш само с болката.Аз самият сам гледам детето си и имам връзка с жената ,която обичам.Тя няма деца и е готова да дойде да живеем заедно.Но любовта обича смелите,а ти не си от тях

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f1e08e32b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Добре, наистина си заслужава да се бориш за любовта си. Просто не мога да си представя живота си без Нея. Ще бъда смел, каквото и да ми коства това! Благодаря ти номер 16 !

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6a8cea6f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   БЯХ ОМЪЖЕНА 13 г.,НЕ БЯХ ЩАСТЛИВА .Срещнах моята ГОЛЯМА И ЕДИНСТВЕННА ЛЮБОВ !!!Разведох се ,дъщеря ми ме подкрепи в изборът си !!! Моята сродна душа ,има две деца , отговорен е , не е бил щастлив , само семейство за пред хората!!!.......НИКОГА НЕ СЪМ ГО ПРИТИСКАЛА, НЕ СЪМ ИСКАЛА ОБЕЩАНИЯ "НАПРАЗНИ", ТОЙ САМ РЕШИ ДА СЕ РАЗВЕДЕ !!!Каза ми следните думи :СЛЕД КАТО ТИ ИМАШЕ СМЕЛОСТТА ДА ТО НАПРАВИШ ??? И АЗ ЩЕ ГО НАПРАВЯ !!! И двамата си дадохме сила защото беше невероятна любов.НАИСТИНА КАТО ПО ФИЛМИТЕ !!! ННННООО ФАКТ ...НЕ МУ ВЪЗДЕЙСТВАХА НИТО РОДИТЕЛИ ,НИТО БИВШАТА МУ ЖЕНА .ТЯ е имала наглостта да го "върне" с думите НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ЗАПОЧНЕМ ОТНАЧАЛО ??? МИНАЛИ СА 20 г.,ВСЕКИ ОТ ТЯХ СИ Е ИМАЛ ЛЮБОВНИК/ЦА ,И ТЯ ИСКА ДА ЗАЛЕПИ СЧУПЕНОТО ??? НЕ Е ВОДИЛА ПОЛОВ ЖИВОТ С НЕГО ГОДИНИ НАРЕД. САМО Е ГЛЕДАЛА ПАРИТЕ И ИЗГОДАТА ОТ ТОВА ,ЧЕ Е БИЛ ДОБЪР. ДА, АМА НЕ .....ТОЙ МИ Е СПОДЕЛЯЛ,ЧЕ НЕ ГО ПРИВЛИЧА ФИЗИЧЕСКИ, тя самата му е отказвала,..............и т.н...........
КАЗАЛ И Е ДИРЕКТНО " НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ ЛЮБОВНИЦА,ТОЗИ НАЧИН НА ЖИВОТ НЕ МИ ХАРЕСВА ,МОЖЕ БИ МЪЖЕТЕ МИ ЗАВИЖДАТ ,ЗАЩОТО ИМАХ ТАЗИ СВОБОДА," НО АЗ ИСКАМ ЖЕНА ДО СЕБЕ СИ ,КОЯТО ДА МЕ ОБИЧА И АЗ ДА Я ОБИЧАМ !!!
ИИИИИИИИИИИИИ го направихме ,получи се, вече 14 г. сме заедно по-влюбени от всякога.
НЕ СЪЖАЛЯВАМЕ НИТО ЗА МИГ И ДВАМАТА ,ВСЕКИ НА МЛАДИНИ БЪРКА, ВАЖНОТО Е ДА НЕ ПОВТОРИШ ГРЕШКАТА СИ !!! Пожелавам както и на авторката така и на всички да намерят половинката си като нас ,въпреки ,че е мал шанс !!!
СТРОГО индивидуално е !!!
И за завършек :това е КАЗАНО И ДОКАЗАНО ОТ ПСИХОЛОЗИ !!!
ПО-ДОБРЕ ДЕЦА ПРИ РАЗДЕЛЕНИ РОДИТЕЛИ, ОТКОЛКОТО ДА БЪДАТ СВИДЕТЕЛИ НА СКАНДАЛИ !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f29555cc17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравей, бих могла да споделя с теб моя опит. От както се роди синът ни (6 годишен) съпругът ми ми изневерява. С една, втора, трета. Но, не за по една вечер, а създава връзки. Незнам какво им обещава, но те му вярват и го обичат. Един ден си поговорихме за нашият живот и това което се случва. Той ми каза "Ти какво си мислиш, че аз търся сериозно обвързване ли? Жестоко се лъжеш? На мен си ми е добре така, а те каквото искат това да си мислят. Аз имам едно дете, една жена, един дом - те са ми достатъчни. Останалото е само забавление за мен”. Разказвам ти това, за да провериш искреността на този, когото обичаш, за да не останеш излъгана. Ако искаш мога да ти разкажа и още една гледна точка. Имам си любовник от 3 години, който също е женен. Много ме обича и ми дава уж всичко друго, което ми липсваше у дома. Той също е семеен, доскоро нямаше дете и въпреки, че не се разбират със съпругата си никога не каза, че иска да живее с мен или да предприеме крачка към мен. Аз не съм го притискала. Много го обичам, но той не иска да бъде причината да ме раздели от семейството ми. Никога не ми е казвал защо, просто го усещам, че не би могъл да продължи да живее с мен без да го измъчва мисълта, че е отделил моето дете от баща му. Може би защото той самият е израснал без баща и е прекалено отговорен. Може би и аз бях доста нерешителна, никога не казах, на глас, че съм готова, че го искам. И така сега той чака рожба от жена си, с която изпитват само уважение един към друг, но живота продължава. Ето сега си разменихме ролите и аз знам, че никога не бих могла да живея с него, ако някъде две деца ще чакат бащите си. Аз оставам с моят съпруг, който продължава да кръшка, ей така докато ме уважава, като майка на детето му(колкото може горкия) и той и аз заради детето. Но въпреки всичко аз обичам другият, и той ме обича, и продължаваме да се виждаме, но след като се видим за по час два - остава една огромна страшна болка и чувството, че си безвъзвратно, изгубен и сам. Знам само, че няма да мога да живея с него НИКОГА. Това с разводите и зарязванията не са за мен, гледам дълбоко в себе си и се опитвам да разбера как бих се чувствала след като изоставя своето семейство и той своето. Дали ще бъдем по-добри, по - различни, по-щастливи. Дали нашата обич е по-важна от любовта към децата ни, дали нашият живот е по - стойностен и по-си заслужава от този на децата ни. Това е индивидуално за различните хора и зависи от степента на развитост на чувството за отговорност и себеотрицание. Още гледам и не мога да открия отговора. Бъди щастлива.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6660a2a297
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   НЕ СЪДЕТЕ. ЗАЩОТО ЛЮБОВ ИМА И КОГАТО Е ИСТИНСКА, ИЗГАРЯЩА, ПЛАМЕННА, ВЗАИМНА, ТЯ Е КРАСИВА И НЕ Е ГРЕХОВНА. КОГАТО НЕ НАМИРАШ КАКВО ДА КАЖЕШ СЪС СЪПРУГА СИ, СЕ РАЗДЕЛЕТЕ. НЯМА НИЩО НЕДОСТОЙНО В ЕДНА РАЗДЯЛА, КОГАТО СТАНЕ ПО НОРМАЛНИЯ НАЧИН. МИСЛИМ ЗАКОСТЕНЯЛО И СЕ ОБРИЧАМЕ НА НЕЩАСТИЕ, САМО ЗАЩОТО РОБУВАМЕ НА СТЕРЕОТИПИ. ХОРАТА ПО СВЕТА ПРИЕМАТ РАЗДЕЛИТЕ ТОЛКОВА НОРМАЛНО, КОЛКОТО И САМАТА СВАТБА. В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ ПО-ДЯВОЛИТЕ. ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДВАМА ДУШИ, КОИТО СЕ ОБИЧАТ, ДА НЕ БЪДАТ ЗАЕДНО, А ПООТДЕЛНО ДА СА НЕЩАСТНИ? ! АМА ЩЕЛИ ДА НАРАНЯТ ДРУГИ ХОРА? ! АМИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СЕ НАРАНЯВАТ СЪС СКАНДАЛИ И НЕДОВЕРИЕ, КОГАТО НЯМА РАЗБИРАТЕЛСТВО. ЕДНА РАЗДЯЛА Е ПРЕЧИСТВАЩА. АМА МАЛКО ХОРА МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ, ЗАЩОТО НЕ СА ПОПАДАЛИ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: bba3868eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Абе ква любов, кви ти пет лева:) това си е чиста проба завършен егоизъм...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f5480ffc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Чета историята на авторката и плача! Някога със съпруга ми се хванахме за ръка и се опълчихме на света. Минахме през секирата на общественото отрицание, битово-безпаричните проблеми, трудностите, сълзите и голямото упорство в името на онази ГОЛЯМАТА И ИСТИНСКА любов! И сега имаме трудности, но вече тези нормалните, ежедневните като при всички хора, но пак любовта ни дава една усмивка в повече. Не ме интересуват нито критики, нито мнения, защото със ги надживяла. Вярвам, усещам, зная, че любовта съществува, другото са празни приказки...

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: f87d7e478f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Знаеш ли мила и аз имам такъв проблем.. но при мен е още по-сложно понеже имам и дете.. скоро един дядо ми каза " ей момиче виждам всичко в очите ти не си щастлива и обичаш друг" и аз му отвърнах в голяма заблуда си и не знам защо си мислиш така и той ми каза играеш чужда роля а не своята..
Ще ти кажа само едно истинска жена или мъж не зависимо какво мога да нарека тези който са запазили семейството си.. той ми каза изживей тази любов /демек за 2рия мъж до мен/ и просто се опитай да запазиш семейството си защото тогава ще си много по-силна от всякога.. силен е този който знае как и по какъв начин да използва шансовете си, но и да се пази! Този дядо ме научи на много... защото ние винаги ще търсим нещо и нещо в някой друг, нещо което не намираме в човека до себе си и ще го търсим в един и в втори и в трети и никога няма да бъдем истински щастливи.. дори и да заживеем с друг той пък ще има други недостатъци и пак ще имаме някакви уптреци към него и вече съм на принципа.. мога не мога седя и търпя безразличието към мъжа си и от моя страна и от негова но пък като се срещна с човека който за момента ме прави щастлива се чувствам много силна!
не ти казвам да правиш същото просто ти споделям на кратко от моята история :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker