Не знам какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2952 пъти
Здравейте.Аз съм на 17 и имам връзка от 8 месеца с момиче, което е на 15.Всичко беше идеално като в приказка.Тя има мн проблеми във вкъщи и има нужда от пари.Така всичко беше супер докато един ден не ми изневери за пари.(свирка)Това беше една седмица преди да направим 5 месеца.Много ме болеше от факта,че ме е предала за пари,но и на нея не и беше леко хич.Простих и,но изгубих доверието в нея.Продължихме нашата връзка по старому.Карахме се много почти всеки ден.Онзи ден ми призна,че пак ми е изневерила,но този път може да има и чувства.Много ме заболя но пак и простих.Тя започна да се държи много студено.Спря да ме целува,да ме прегръщада ми казва обичам те.Общо взето взе да се държи много странно и дръпнато.Каза ми,че не знае какво чувства към мен.Каза ми,че не било същото както преди и много сме се карали аз съм и нямал доверие.Днеска пишеше някакви текстове на испански на смс,но на кой.....незнам
Мисля си,че тя обича другия а не мен.
Много ми е тежко и незнам какво да правя.Много я обичам,искам да съм с нея.Как да я накарам отново да испита същите чуватва както преди и да ме заобича.
Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 3b2baac275
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя е на 15. Т.е. сексът с нея е все още полулегален. Освен това на 15 акълът съвсем го няма. Тепърва в тялото и ще протичат бурни хормонални реакции, мятайки я от състояние на влюбчивост до такова на агресия или меланхолия. Вкратце, да се стои до такава бомба със закъснител си е бая страшничко.
Намери си ново гадже. Не защото тази е проституирала (голям праз), а защото ти е казала, че втория път го е направила с "чувство". Всичко това, което описваш - охладняването и, означава само едно: за нея всичко е приключило. Е, може в някое от бъдещите си многобройни настроения да се намери малко интимнист за теб, но ти не искаш милостиня, нали?

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f61a3425b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми тя изпитва същите чувства като преди и тогава ти е изневерявала и сега го прави същото. Сега сериозно наистина ли мислиш, че тази кифла след като ти е изневерила, духала е за пари и ясно ти е казала, че няма чувства към тебе си струва нервите.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7b16348fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бягай!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9a692bef43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ку*венско с извинение. Тя за 15 годишна - много отворена бе момче! И сви*ка за пари и пр. - простотия голяма, вземи я зарежи!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 05b0287a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Целувал си я ?! След като е правила сви*ки? Брат да съм я заразал като мръсен парцал...подиграва се с тебе ;)

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0cb14e469e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей това днешната младеж нямате никакво себеуважение.

Един въпрос само, ако може. А какво трябва да ти причини това момиче, за да разбереш, че не те иска и само си уплътнява дупките между сеансите с теб и си търси нещо по подходящо, защото ти не си и достатъчен?

Какво още трябва да направи, за да ти покаже, че не си нейният човек? Това не е любов! И колко пъти ще и прощаваш с изневярите или то вече ти се превръща в лош навик?

Луда работа! Видиш ли ги такива, бягай далеч, могат да ти донесат само неприятности, освен множеството венерическите болести, които вероятно би лепнал на млади години.

Не мога да разбера, толкова ли нямате самочувствие дечица, че се продавате толкова евтино, на такива евтини хора? Вземи се в ръце, никой не заслужава, такова отношение от най-близкият човек до себе си.

Това не е любов, това е използване да не е сама, докато си намери някой подходящ. Смятам знаеш какво е редно да направиш от тук нататък. Действай, освободи се и си живей живота с достойнство, не оставяй хората да се подиграват с теб и да те правят на пътека, а ти все да им прощаваш в името на любовта, защото компромисите при хората, които се обичат са взаимни, а не еднопосочни.

Успех!

Яги

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 86a366bd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти не можеш да искаш от нея да е вечно с теб!На такива дето ходят с други за пари знаеш ли как им се казва?Може просто да не е за теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker