Раздяла или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяла или не
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1831 пъти
Аз съм почти на 35, той с 10 години по-голям. И двамата имаме по една силна вече отминала любов и дете. Преди 3 години той се върнал в мястото където е роден за няколко месеца и ме видял. Започна да ми пише в една социална мрежа, запознахме и нещата се развиха доста бързо. Влюбихме се. Виждахме се всеки ден, като той идваше в дома ми и го запознах с всичките ми близки. Той не ме е допускал до родителите си, при които остана да живее. Постепенно, по мое насотяване той се съгласи да живеем в дома ми, заедно с родителите и детето ми. Започнаха проблемите. Той стана неузнаваем - постоянно с приятели, пиеше, не даваше пари за разходи. Не е имало никакви скандали и проблеми от негова страна, но действията му страшно ме изнервиха. Една вечер след скандал му събрах дрехите и той си тръгна, изобщо нищо не каза. Въпреки това 6 месеца продължихме да се виждаме, дори опитахме да си направим дете и също ужасно много да се караме. Той прекара рождения си ден с бившата си жена си и детето си, беше и купил торта, тя на него доста скъпи обувки. Винаги съм ревнувала от приятелските им отношения, не ги разбирам. Последва страхотен скандал. В крайна сметка поставих ултиматум до края на изминалата година или взимаме решение за съвместно съжителство и брак или се разделяме. Виждахме се все по рядко, основно по моя инициатива, преспивахме за по няколко часа. Изнервих се ужасно много, скандалите станаха все по-чести и страшни, винаги започнати от мен. В крайна сметка решихме да се женим. Последва скандал точно преди нова година, от тогава сме се виждали само веднъж. Имахме няколко ужасни скандала, той ми каза страшно обидни неща. Каза ми че отива в командировка в друг град и не желае да говорим, пишем или да се виждаме. Обеща да ми се обади по телефона скоро. Искал да помисли и не може да ми каже какво ще се случи. След няколко месеца отивам в самостоятелно жилище с детето ми, искам той да дойде с мен и да имаме семейство. Не знам има ли вече смисъл и колко време да го чакам да ми се обади. Несигурността ме убива, мисля че просто елегантно иска да си тръгне от мен, защото аз много тежко приемам всяка дума за раздяла. Как да постъпя и има ли смисъл да се надявам на нещо. Продължаваме да се обичаме, но той иска пълна свобода, аз пък постоянно го контролирам. В скандалите започнахме да си казваме обидни думи, непримирими се и доста жестоки, не си прощаваме. Много искам да се върне и да започнем заедно, но тази раздяла сега. Не знам, дайте ми съвет, за мен е важно. Хората помиряват ли се, прощават ли си, мъжете връщат ли се след такава раздяла.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: a79b7f1c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти решаваш, мацка, раздяла или не, но не забравяй, че първата ти отговорност е към детето ти. Не го приемай лично, но ти за мен си допуснала голям боклук да ти влезне в дома и да се докосне до най-скъпото ти. Прави каквото ще правиш, но поне направи услуга на детето си и не го взимай отново в дома си да не ви гледа изцепките и пиянщините. Имай малко достойнство, уважение към себе си и родителите си, преди да се занимаваш с такива типове.
м55

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a667131c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, не искам да те обидя, но ти просто в момента не мислиш трезво! Пие, не дава пари, скита с приятели, рождения си ден прекарва с бившата, споменаваш страшни скандали! Би ли причинила това на детето си, а искаш и второ да раждаш! Той си иска свободата, ти искаш семейство и да го контролираш. Е какви съвети очакваш? То ти, че ще патиш, е ясно като бял ден, но помисли за детето си!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6ac5e7e906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Не е имало никакви скандали и проблеми от негова страна, но действията му страшно ме изнервиха. Една вечер след скандал му събрах дрехите и той си тръгна, " - последно, има ли скандали или няма!? Не е имало скандали, но една вечер след скандал си го изгонила.
" В скандалите започнахме да си казваме обидни думи, непримирими се и доста жестоки, не си прощаваме. Много искам да се върне и да започнем заедно, " - знаеш ли всъщност какво искаш? Какво да започнете заедно, поредните скандали ли? Пълна пародия, циганска работа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ddf225567d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям н 1 и 2, но честно кaзaно и ти не си " цвете ". Кaкви сa тези истерии, скaндaли, контрол...?
Тaкa ли се контролирa мъж според теб? ! Женa съм и съм свикнaлa дa бъдa глезенa, дa ми се угaждa, но aз " контролирaм " по женски. Нежно, мило, с усмивкa и тaкт. В тaкивa отношения и животно би избягaло. Товa е отровнa връзкa, нaдявaм се зa доброто нa всички ви, дa не се връщa. Нито той искa ново семейство, нито ти знaеш кaк. Сещaш ли се, че ти си онaя, която пищи/ крещи, a бившaтa му може би го посрещa кaто добър и желaн в домa си.
Ти aко се държиш тaкa постоянно, не ме учудвa, че прекaрвaл времето си с приятели.
Не го приемaй кaто aтaкa срещу теб, просто се опитвaм дa ти покaжa и твоите грешки. Относно ревносттa ти, имa едно " лечение ", стигa дa е в рaмките нa рaзумното. Дa предизвикaш ревност у другият, но сaмо aко е по- спокоен нa тaзи темa. Тaкa, ревнивците мaй се чувствaт по- специaлни по мои нaблюдения, приемaте го явно кaто докaзaтелство зa любов.
Не мисля, че ще се върне човекът ти, но ти и без товa по- добре порaботи нaд себе си мaлко, преди дa се вкaрaш в следвaщa връзкa. Нa тaзи възрaст е нормaлно дa имa бившa съпругa и децa, който и дa е мъж и ще трябвa дa се примириш, че ще го делиш с децaтa му поне, a кaто е в добри отношения с бившa съпругa, не изпaдaй в истерии, aми опитaй дa се приобщиш. Хорaтa сa кaзaли " дръж приятелите си близо, a врaговете още по- близо". Не че ти е врaг бившaтa де, но тaкa го приемaш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c41c1dad5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Как така искаш семейство с някой, с който се караш не разбирам.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4d6dc3e85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за коментарите. Осъзнавам, че аз също допуснах много грешки и колкото и да не ми се иска, трябва да го призная. Много се надявах все някой да ми каже, че отношенията между хората по някакъв начин са поправими и той ще ми звънне, пък било и след месец-два. Обичам страшно много този мъж, въпреки всичко което си причинихме. И да съжалявам, че в един момент подведохме детето ми и го наранихме и объркахме с действията си, разочаровах родителите си. За сега ще се опитам да се поуспокоя, ще ходя на работа, на детето ми предстои кандидатстване, ще си ремонтирам жилището. Пък каквото дойде... Най-вече се страхувам да не остана без партньор в живота от тук нататък. Този човек беше като слънчев лъч след 8 години пълна самота. Много ми е тежко, че съсипахме всичко.
От авторката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker